Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Ilyenkor azért mindig megnyugszom, hogy bár már rendszeresen mondják ismerőseim, még nem vagyok vén f*sz. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
el sem tudom képzelni mekkora zoommal olvasod a fórumot44 😊38 én nyertem! 😉Bakker, kiszámoltam, 37 éve 😮 kezdtem az iskolát.......Amikor ~33 éve elkezdtem az iskolát, akkor fele ennyi autó volt, akkor még elbírta a vezetésre alkalmatlanokat is az úttest. Most ehhez hozzáadódott még egyszer annyi autó, nagyobb teljesítménnyel, meg a vezetőnél mobil meg miafasz, az iskolánál a zebrán nem merném egyedül átengedni a gyereket, mert hiába van sárga hátteres gyalogátkelő-tábla, naponta látok legalább egy kondomszökevényt, aki hatvannal megy át rajta úgy, hogy a gyalogosok a két szélén féltik az életüket.Például folyamat hangoztattam, hogy nem alszik majd közöttünk aztan még most néha 9 évesen is bekéredzkedik közénk párszor.igen, kiváncsi vagyok nálam mik lesznek ezek, de remélem h legalább az alapelveket sikerül átadnom, legyen egy jó alap, normál értékrend ami felkészíti arra h kilép a nagybetüs életbe, aztán onnan annyit önmegvalósít amennyit akar.Dehogyis.yepp, ismerősi körben nem is pofázok bele abba ki mit csinál gyereikeivel innen kb senkivel sem találkozom.Mindenki addig okos meg addig tökéletes szülő amíg nincs sajátja.persze, hogy egyénfüggő, én sem gondolom h minden gyereknél működik de itt akkora csodálkozás volt h 12 éves gyerek lássa el magát, és kiskorú veszélyeztetése meg miafaszom, aztán rengeteg generáció nőtt fel kulcsos gyerekként és nem rokkantak bele.Ok, de ez egyénfüggő. Nagyobbik lányommal hamarabb meg lehetett az önállóságot kezdeni, a kisebbik fél. Igaz még csak novemberben lesz 9.93, no mobil, no mikró9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.Milyen évet írtunk???
briareos
nagir
briareos
csi77
Nekem még nincs, de részben azért is mert amikor voltam olyan helyzetben h már komolyan gondolkoztam kiderült h csajommal teljesen máshogy látjuk a gyereknevelés sarokpontjait ( és persze sok más mindent de ezen keresztül derült ki).
maradjunk annyiban, hogy megértem aki a legjobbakat akarja a gyerekeinek, ez természetes, de a tesze-tosza életképtelen "participation medal" halmozó, "az én különleges gyerekem jobban tudja" vonalat erősítés szerintem többet árt mint használ.
briareos
Onnantól meg azt tudja marha jól, hogy a másét hogy kell nevelni.
Bazzani
De emlékszem engem h neveltek, és szerintem nem elitélhető ha azt mondom hasonlót akarok tolni majd, nem?
briareos
Nem is rád értettem hanem például magamra.
Jópár dolog volt amit megfogadtam aztán teljesen máshogy csináltam.
Bazzani
kiderül majd 😊
briareos
Vagy majd iskolába már egyedül kell tudnia menni, közben meg annyi a hajléktalan, a bűnöző, meg egyéb szarházi a belvárosban hogy a boltig alig merem leengedni.
Na meg hogy veszélyes dolgokat meg veszélyes sportot aztán biztos nem fog csinálni. Na még mit nem. Most meg az egyik legtehetségesebb gyorsasági görkorcsolyázó.
De tudnám sorolni percekig.
Pedig én is kulcsos gyerek voltam, pont olyat amit leírtál mégsem hagynám itthon egyedül.
Meg egy nézéssel kb levesz a lábamról a kisasszony....
Bazzani
slowmotion
csi77
nagir
bcsarli
több mint 5 éve
44 😊38 én nyertem! 😉Bakker, kiszámoltam, 37 éve 😮 kezdtem az iskolát.......Amikor ~33 éve elkezdtem az iskolát, akkor fele ennyi autó volt, akkor még elbírta a vezetésre alkalmatlanokat is az úttest. Most ehhez hozzáadódott még egyszer annyi autó, nagyobb teljesítménnyel, meg a vezetőnél mobil meg miafasz, az iskolánál a zebrán nem merném egyedül átengedni a gyereket, mert hiába van sárga hátteres gyalogátkelő-tábla, naponta látok legalább egy kondomszökevényt, aki hatvannal megy át rajta úgy, hogy a gyalogosok a két szélén féltik az életüket.Például folyamat hangoztattam, hogy nem alszik majd közöttünk aztan még most néha 9 évesen is bekéredzkedik közénk párszor.igen, kiváncsi vagyok nálam mik lesznek ezek, de remélem h legalább az alapelveket sikerül átadnom, legyen egy jó alap, normál értékrend ami felkészíti arra h kilép a nagybetüs életbe, aztán onnan annyit önmegvalósít amennyit akar.Dehogyis.yepp, ismerősi körben nem is pofázok bele abba ki mit csinál gyereikeivel innen kb senkivel sem találkozom.Mindenki addig okos meg addig tökéletes szülő amíg nincs sajátja.persze, hogy egyénfüggő, én sem gondolom h minden gyereknél működik de itt akkora csodálkozás volt h 12 éves gyerek lássa el magát, és kiskorú veszélyeztetése meg miafaszom, aztán rengeteg generáció nőtt fel kulcsos gyerekként és nem rokkantak bele.Ok, de ez egyénfüggő. Nagyobbik lányommal hamarabb meg lehetett az önállóságot kezdeni, a kisebbik fél. Igaz még csak novemberben lesz 9.93, no mobil, no mikró9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.Milyen évet írtunk???
briareos
nagir
briareos
csi77
Nekem még nincs, de részben azért is mert amikor voltam olyan helyzetben h már komolyan gondolkoztam kiderült h csajommal teljesen máshogy látjuk a gyereknevelés sarokpontjait ( és persze sok más mindent de ezen keresztül derült ki).
maradjunk annyiban, hogy megértem aki a legjobbakat akarja a gyerekeinek, ez természetes, de a tesze-tosza életképtelen "participation medal" halmozó, "az én különleges gyerekem jobban tudja" vonalat erősítés szerintem többet árt mint használ.
briareos
Bazzani
De emlékszem engem h neveltek, és szerintem nem elitélhető ha azt mondom hasonlót akarok tolni majd, nem?
briareos
Bazzani
kiderül majd 😊
briareos
Vagy majd iskolába már egyedül kell tudnia menni, közben meg annyi a hajléktalan, a bűnöző, meg egyéb szarházi a belvárosban hogy a boltig alig merem leengedni.
Na meg hogy veszélyes dolgokat meg veszélyes sportot aztán biztos nem fog csinálni. Na még mit nem. Most meg az egyik legtehetségesebb gyorsasági görkorcsolyázó.
Pedig én is kulcsos gyerek voltam, pont olyat amit leírtál mégsem hagynám itthon egyedül.
Bazzani
slowmotion
csi77
nagir
több mint 5 éve
Én még nem.na jó de mikor fejeztétek be? 😀38 én nyertem! 😉Bakker, kiszámoltam, 37 éve 😮 kezdtem az iskolát.......Amikor ~33 éve elkezdtem az iskolát, akkor fele ennyi autó volt, akkor még elbírta a vezetésre alkalmatlanokat is az úttest. Most ehhez hozzáadódott még egyszer annyi autó, nagyobb teljesítménnyel, meg a vezetőnél mobil meg miafasz, az iskolánál a zebrán nem merném egyedül átengedni a gyereket, mert hiába van sárga hátteres gyalogátkelő-tábla, naponta látok legalább egy kondomszökevényt, aki hatvannal megy át rajta úgy, hogy a gyalogosok a két szélén féltik az életüket.Például folyamat hangoztattam, hogy nem alszik majd közöttünk aztan még most néha 9 évesen is bekéredzkedik közénk párszor.igen, kiváncsi vagyok nálam mik lesznek ezek, de remélem h legalább az alapelveket sikerül átadnom, legyen egy jó alap, normál értékrend ami felkészíti arra h kilép a nagybetüs életbe, aztán onnan annyit önmegvalósít amennyit akar.Dehogyis.yepp, ismerősi körben nem is pofázok bele abba ki mit csinál gyereikeivel innen kb senkivel sem találkozom.Mindenki addig okos meg addig tökéletes szülő amíg nincs sajátja.persze, hogy egyénfüggő, én sem gondolom h minden gyereknél működik de itt akkora csodálkozás volt h 12 éves gyerek lássa el magát, és kiskorú veszélyeztetése meg miafaszom, aztán rengeteg generáció nőtt fel kulcsos gyerekként és nem rokkantak bele.Ok, de ez egyénfüggő. Nagyobbik lányommal hamarabb meg lehetett az önállóságot kezdeni, a kisebbik fél. Igaz még csak novemberben lesz 9.93, no mobil, no mikró9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.Milyen évet írtunk???
briareos
nagir
briareos
csi77
briareos
Bazzani
briareos
Bazzani
kiderül majd 😊
briareos
Bazzani
slowmotion
csi77
nagir
briareos
Meg én húsz éves voltam a kezdéskor....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
én meg még nem is éltemsok boomer 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
na jó de mikor fejeztétek be? 😀38 én nyertem! 😉Bakker, kiszámoltam, 37 éve 😮 kezdtem az iskolát.......Amikor ~33 éve elkezdtem az iskolát, akkor fele ennyi autó volt, akkor még elbírta a vezetésre alkalmatlanokat is az úttest. Most ehhez hozzáadódott még egyszer annyi autó, nagyobb teljesítménnyel, meg a vezetőnél mobil meg miafasz, az iskolánál a zebrán nem merném egyedül átengedni a gyereket, mert hiába van sárga hátteres gyalogátkelő-tábla, naponta látok legalább egy kondomszökevényt, aki hatvannal megy át rajta úgy, hogy a gyalogosok a két szélén féltik az életüket.Például folyamat hangoztattam, hogy nem alszik majd közöttünk aztan még most néha 9 évesen is bekéredzkedik közénk párszor.igen, kiváncsi vagyok nálam mik lesznek ezek, de remélem h legalább az alapelveket sikerül átadnom, legyen egy jó alap, normál értékrend ami felkészíti arra h kilép a nagybetüs életbe, aztán onnan annyit önmegvalósít amennyit akar.Dehogyis.yepp, ismerősi körben nem is pofázok bele abba ki mit csinál gyereikeivel innen kb senkivel sem találkozom.Mindenki addig okos meg addig tökéletes szülő amíg nincs sajátja.persze, hogy egyénfüggő, én sem gondolom h minden gyereknél működik de itt akkora csodálkozás volt h 12 éves gyerek lássa el magát, és kiskorú veszélyeztetése meg miafaszom, aztán rengeteg generáció nőtt fel kulcsos gyerekként és nem rokkantak bele.Ok, de ez egyénfüggő. Nagyobbik lányommal hamarabb meg lehetett az önállóságot kezdeni, a kisebbik fél. Igaz még csak novemberben lesz 9.93, no mobil, no mikró9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.Milyen évet írtunk???
briareos
nagir
briareos
csi77
briareos
Bazzani
briareos
Bazzani
kiderül majd 😊
briareos
Bazzani
slowmotion
csi77
nagir
több mint 5 éve
38 én nyertem! 😉Bakker, kiszámoltam, 37 éve 😮 kezdtem az iskolát.......Amikor ~33 éve elkezdtem az iskolát, akkor fele ennyi autó volt, akkor még elbírta a vezetésre alkalmatlanokat is az úttest. Most ehhez hozzáadódott még egyszer annyi autó, nagyobb teljesítménnyel, meg a vezetőnél mobil meg miafasz, az iskolánál a zebrán nem merném egyedül átengedni a gyereket, mert hiába van sárga hátteres gyalogátkelő-tábla, naponta látok legalább egy kondomszökevényt, aki hatvannal megy át rajta úgy, hogy a gyalogosok a két szélén féltik az életüket.Például folyamat hangoztattam, hogy nem alszik majd közöttünk aztan még most néha 9 évesen is bekéredzkedik közénk párszor.igen, kiváncsi vagyok nálam mik lesznek ezek, de remélem h legalább az alapelveket sikerül átadnom, legyen egy jó alap, normál értékrend ami felkészíti arra h kilép a nagybetüs életbe, aztán onnan annyit önmegvalósít amennyit akar.Dehogyis.yepp, ismerősi körben nem is pofázok bele abba ki mit csinál gyereikeivel innen kb senkivel sem találkozom.Mindenki addig okos meg addig tökéletes szülő amíg nincs sajátja.persze, hogy egyénfüggő, én sem gondolom h minden gyereknél működik de itt akkora csodálkozás volt h 12 éves gyerek lássa el magát, és kiskorú veszélyeztetése meg miafaszom, aztán rengeteg generáció nőtt fel kulcsos gyerekként és nem rokkantak bele.Ok, de ez egyénfüggő. Nagyobbik lányommal hamarabb meg lehetett az önállóságot kezdeni, a kisebbik fél. Igaz még csak novemberben lesz 9.93, no mobil, no mikró9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.Milyen évet írtunk???
briareos
nagir
briareos
csi77
briareos
Bazzani
briareos
Bazzani
kiderül majd 😊
briareos
Bazzani
slowmotion
csi77
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Bakker, kiszámoltam, 37 éve 😮 kezdtem az iskolát.......Amikor ~33 éve elkezdtem az iskolát, akkor fele ennyi autó volt, akkor még elbírta a vezetésre alkalmatlanokat is az úttest. Most ehhez hozzáadódott még egyszer annyi autó, nagyobb teljesítménnyel, meg a vezetőnél mobil meg miafasz, az iskolánál a zebrán nem merném egyedül átengedni a gyereket, mert hiába van sárga hátteres gyalogátkelő-tábla, naponta látok legalább egy kondomszökevényt, aki hatvannal megy át rajta úgy, hogy a gyalogosok a két szélén féltik az életüket.Például folyamat hangoztattam, hogy nem alszik majd közöttünk aztan még most néha 9 évesen is bekéredzkedik közénk párszor.igen, kiváncsi vagyok nálam mik lesznek ezek, de remélem h legalább az alapelveket sikerül átadnom, legyen egy jó alap, normál értékrend ami felkészíti arra h kilép a nagybetüs életbe, aztán onnan annyit önmegvalósít amennyit akar.Dehogyis.yepp, ismerősi körben nem is pofázok bele abba ki mit csinál gyereikeivel innen kb senkivel sem találkozom.Mindenki addig okos meg addig tökéletes szülő amíg nincs sajátja.persze, hogy egyénfüggő, én sem gondolom h minden gyereknél működik de itt akkora csodálkozás volt h 12 éves gyerek lássa el magát, és kiskorú veszélyeztetése meg miafaszom, aztán rengeteg generáció nőtt fel kulcsos gyerekként és nem rokkantak bele.Ok, de ez egyénfüggő. Nagyobbik lányommal hamarabb meg lehetett az önállóságot kezdeni, a kisebbik fél. Igaz még csak novemberben lesz 9.93, no mobil, no mikró9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.Milyen évet írtunk???
briareos
nagir
briareos
csi77
briareos
Bazzani
briareos
Bazzani
kiderül majd 😊
briareos
Bazzani
slowmotion
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Amikor ~33 éve elkezdtem az iskolát, akkor fele ennyi autó volt, akkor még elbírta a vezetésre alkalmatlanokat is az úttest. Most ehhez hozzáadódott még egyszer annyi autó, nagyobb teljesítménnyel, meg a vezetőnél mobil meg miafasz, az iskolánál a zebrán nem merném egyedül átengedni a gyereket, mert hiába van sárga hátteres gyalogátkelő-tábla, naponta látok legalább egy kondomszökevényt, aki hatvannal megy át rajta úgy, hogy a gyalogosok a két szélén féltik az életüket.Például folyamat hangoztattam, hogy nem alszik majd közöttünk aztan még most néha 9 évesen is bekéredzkedik közénk párszor.igen, kiváncsi vagyok nálam mik lesznek ezek, de remélem h legalább az alapelveket sikerül átadnom, legyen egy jó alap, normál értékrend ami felkészíti arra h kilép a nagybetüs életbe, aztán onnan annyit önmegvalósít amennyit akar.Dehogyis.yepp, ismerősi körben nem is pofázok bele abba ki mit csinál gyereikeivel innen kb senkivel sem találkozom.Mindenki addig okos meg addig tökéletes szülő amíg nincs sajátja.persze, hogy egyénfüggő, én sem gondolom h minden gyereknél működik de itt akkora csodálkozás volt h 12 éves gyerek lássa el magát, és kiskorú veszélyeztetése meg miafaszom, aztán rengeteg generáció nőtt fel kulcsos gyerekként és nem rokkantak bele.Ok, de ez egyénfüggő. Nagyobbik lányommal hamarabb meg lehetett az önállóságot kezdeni, a kisebbik fél. Igaz még csak novemberben lesz 9.93, no mobil, no mikró9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.Milyen évet írtunk???
briareos
nagir
briareos
csi77
briareos
Bazzani
briareos
Bazzani
kiderül majd 😊
briareos
Bazzani
több mint 5 éve
Ez iróniának gyenge, komolyan írva hülyeség.A mostani Fidesz-kormány kivétel. OV igenis értünk van. (Persze, a baloldaliakat és a libernyákokat nem számítva. De, azt hiszem, ez természetes.)Olyan 2-3 évvel ezelőttig még én is hitetlenkedtem, bármi agyhalott dolgot láttam, hallottam. Azóta amolyan beletörődötten konstatálom az ilyeneket és természetes számomra az ilyesmi.Te is hitetlenkedsz pl. a kormányzaton, pedig tudod, hogy nem érted vannak, hanem a saját politikai, gazdasági érdekeik érvényesítésén dolgoznak.
Mikey
Csak nem hiszed. 😛
Sobri Jóska
nagylaza
A politikus mindig önmagáért van.
több mint 5 éve
Az nem hitetlenkedés. Az erőteljes frusztráció és düh amit az ő ténykedésük és sikerük kapcsán érzek. 😊Te is hitetlenkedsz pl. a kormányzaton, pedig tudod, hogy nem érted vannak, hanem a saját politikai, gazdasági érdekeik érvényesítésén dolgoznak.Olyan 2-3 évvel ezelőttig még én is hitetlenkedtem, bármi agyhalott dolgot láttam, hallottam. Azóta amolyan beletörődötten konstatálom az ilyeneket és természetes számomra az ilyesmi.Ezt nehéz elhinni.Lehet. Ha néha leereszkedne a néptömeg közé, akkor elhitte volna eddig is.Nem “csak”.Persze, ez csak a színjáték volt a birkáknak.A tudáshoz nem.Azért mert kikonzultálták, hogy az emberek a melójuk miatt jobban aggódnak, mint (a mások) egészsége miatt,Ez amúgy simán látszódik abból is ezer éve, hogy influenzaszezonban is teljesen természetes hogy az emberek lázasan, köhögve, úgy hogy a takony ömlik az orrukból bejárnak dolgozni, mert "hát hogy nehogy kirúgjanak."
Sobri Jóska
Ehhez nem kellett volna milliárdokat elkölteni.
Mikey
A bizonyítek, a legitimáció a fontos.
Illetve tudod, hogy egy konzultáció jó sok állami pénz pár barátnak és üzletfélnek.
Sobri Jóska
Mikey
Ez a “tudom, csak nem hiszem” esete.
Hogy ténylegesen ennyira agyhalottak a néptömegek.
Orbánból kinézem, hogy bár tudta, de tényleg nem hitte, de így már bizonyítéka is van rá.
Sobri Jóska
Mikey
Akik ide írnak, azok nagy része tudja ezt, és a néptömegek között él, dolgozik, mégse tudja elhinni, amikor a hétköznapokban látja. :/
Sobri Jóska
Mikey
Csak nem hiszed. 😛
Sobri Jóska
több mint 5 éve
A mostani Fidesz-kormány kivétel. OV igenis értünk van. (Persze, a baloldaliakat és a libernyákokat nem számítva. De, azt hiszem, ez természetes.)Te is hitetlenkedsz pl. a kormányzaton, pedig tudod, hogy nem érted vannak, hanem a saját politikai, gazdasági érdekeik érvényesítésén dolgoznak.Olyan 2-3 évvel ezelőttig még én is hitetlenkedtem, bármi agyhalott dolgot láttam, hallottam. Azóta amolyan beletörődötten konstatálom az ilyeneket és természetes számomra az ilyesmi.Ezt nehéz elhinni.Lehet. Ha néha leereszkedne a néptömeg közé, akkor elhitte volna eddig is.Nem “csak”.Persze, ez csak a színjáték volt a birkáknak.A tudáshoz nem.Azért mert kikonzultálták, hogy az emberek a melójuk miatt jobban aggódnak, mint (a mások) egészsége miatt,Ez amúgy simán látszódik abból is ezer éve, hogy influenzaszezonban is teljesen természetes hogy az emberek lázasan, köhögve, úgy hogy a takony ömlik az orrukból bejárnak dolgozni, mert "hát hogy nehogy kirúgjanak."
Sobri Jóska
Mikey
Illetve tudod, hogy egy konzultáció jó sok állami pénz pár barátnak és üzletfélnek.
Sobri Jóska
Mikey
Orbánból kinézem, hogy bár tudta, de tényleg nem hitte, de így már bizonyítéka is van rá.
Sobri Jóska
Mikey
Akik ide írnak, azok nagy része tudja ezt, és a néptömegek között él, dolgozik, mégse tudja elhinni, amikor a hétköznapokban látja. :/
Sobri Jóska
Mikey
Csak nem hiszed. 😛
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Te is hitetlenkedsz pl. a kormányzaton, pedig tudod, hogy nem érted vannak, hanem a saját politikai, gazdasági érdekeik érvényesítésén dolgoznak.Olyan 2-3 évvel ezelőttig még én is hitetlenkedtem, bármi agyhalott dolgot láttam, hallottam. Azóta amolyan beletörődötten konstatálom az ilyeneket és természetes számomra az ilyesmi.Ezt nehéz elhinni.Lehet. Ha néha leereszkedne a néptömeg közé, akkor elhitte volna eddig is.Nem “csak”.Persze, ez csak a színjáték volt a birkáknak.A tudáshoz nem.Azért mert kikonzultálták, hogy az emberek a melójuk miatt jobban aggódnak, mint (a mások) egészsége miatt,Ez amúgy simán látszódik abból is ezer éve, hogy influenzaszezonban is teljesen természetes hogy az emberek lázasan, köhögve, úgy hogy a takony ömlik az orrukból bejárnak dolgozni, mert "hát hogy nehogy kirúgjanak."
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Csak nem hiszed. 😛
több mint 5 éve
Olyan 2-3 évvel ezelőttig még én is hitetlenkedtem, bármi agyhalott dolgot láttam, hallottam. Azóta amolyan beletörődötten konstatálom az ilyeneket és természetes számomra az ilyesmi.Ezt nehéz elhinni.Lehet. Ha néha leereszkedne a néptömeg közé, akkor elhitte volna eddig is.Nem “csak”.Persze, ez csak a színjáték volt a birkáknak.A tudáshoz nem.Azért mert kikonzultálták, hogy az emberek a melójuk miatt jobban aggódnak, mint (a mások) egészsége miatt,Ez amúgy simán látszódik abból is ezer éve, hogy influenzaszezonban is teljesen természetes hogy az emberek lázasan, köhögve, úgy hogy a takony ömlik az orrukból bejárnak dolgozni, mert "hát hogy nehogy kirúgjanak."
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ezt nehéz elhinni.Lehet. Ha néha leereszkedne a néptömeg közé, akkor elhitte volna eddig is.Nem “csak”.Persze, ez csak a színjáték volt a birkáknak.A tudáshoz nem.Azért mert kikonzultálták, hogy az emberek a melójuk miatt jobban aggódnak, mint (a mások) egészsége miatt,Ez amúgy simán látszódik abból is ezer éve, hogy influenzaszezonban is teljesen természetes hogy az emberek lázasan, köhögve, úgy hogy a takony ömlik az orrukból bejárnak dolgozni, mert "hát hogy nehogy kirúgjanak."
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
több mint 5 éve
Lehet. Ha néha leereszkedne a néptömeg közé, akkor elhitte volna eddig is.Nem “csak”.Persze, ez csak a színjáték volt a birkáknak.A tudáshoz nem.Azért mert kikonzultálták, hogy az emberek a melójuk miatt jobban aggódnak, mint (a mások) egészsége miatt,Ez amúgy simán látszódik abból is ezer éve, hogy influenzaszezonban is teljesen természetes hogy az emberek lázasan, köhögve, úgy hogy a takony ömlik az orrukból bejárnak dolgozni, mert "hát hogy nehogy kirúgjanak."
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Azon keves magyar urologusok egyike, akit tanitomnak tartok sajnos elkapta es nagyon beteg. 65 eves, most erte el a nyugdijkorhatart. Korunkben mar nagyon sok az erintett. Holnap derul ki, hogy nekem karanten vagy munka.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Nem “csak”.Persze, ez csak a színjáték volt a birkáknak.A tudáshoz nem.Azért mert kikonzultálták, hogy az emberek a melójuk miatt jobban aggódnak, mint (a mások) egészsége miatt,Ez amúgy simán látszódik abból is ezer éve, hogy influenzaszezonban is teljesen természetes hogy az emberek lázasan, köhögve, úgy hogy a takony ömlik az orrukból bejárnak dolgozni, mert "hát hogy nehogy kirúgjanak."
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
több mint 5 éve
Persze, ez csak a színjáték volt a birkáknak.A tudáshoz nem.Azért mert kikonzultálták, hogy az emberek a melójuk miatt jobban aggódnak, mint (a mások) egészsége miatt,Ez amúgy simán látszódik abból is ezer éve, hogy influenzaszezonban is teljesen természetes hogy az emberek lázasan, köhögve, úgy hogy a takony ömlik az orrukból bejárnak dolgozni, mert "hát hogy nehogy kirúgjanak."
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
több mint 5 éve
A tudáshoz nem.Azért mert kikonzultálták, hogy az emberek a melójuk miatt jobban aggódnak, mint (a mások) egészsége miatt,Ez amúgy simán látszódik abból is ezer éve, hogy influenzaszezonban is teljesen természetes hogy az emberek lázasan, köhögve, úgy hogy a takony ömlik az orrukból bejárnak dolgozni, mert "hát hogy nehogy kirúgjanak."
Sobri Jóska
Mikey
több mint 5 éve
Azért mert kikonzultálták, hogy az emberek a melójuk miatt jobban aggódnak, mint (a mások) egészsége miatt,Ez amúgy simán látszódik abból is ezer éve, hogy influenzaszezonban is teljesen természetes hogy az emberek lázasan, köhögve, úgy hogy a takony ömlik az orrukból bejárnak dolgozni, mert "hát hogy nehogy kirúgjanak."
Sobri Jóska
Szerkesztette: Mikey
több mint 5 éve
azér most zéró tolerancia van szóval jóval kevesebb a részeg sofőr az utakon mint régen voltazé kicsit más a világ 80ban, max egy pár kocsmát kellett kikerülni, mosmeg krekkatijolobözsi bazeg ugy szenne vannak csapva, hogy a saját tükörképit nem ismeri meg nemhogy észrevegye hogy ott egy gyerekPéldául folyamat hangoztattam, hogy nem alszik majd közöttünk aztan még most néha 9 évesen is bekéredzkedik közénk párszor.igen, kiváncsi vagyok nálam mik lesznek ezek, de remélem h legalább az alapelveket sikerül átadnom, legyen egy jó alap, normál értékrend ami felkészíti arra h kilép a nagybetüs életbe, aztán onnan annyit önmegvalósít amennyit akar.Dehogyis.yepp, ismerősi körben nem is pofázok bele abba ki mit csinál gyereikeivel innen kb senkivel sem találkozom.Mindenki addig okos meg addig tökéletes szülő amíg nincs sajátja.persze, hogy egyénfüggő, én sem gondolom h minden gyereknél működik de itt akkora csodálkozás volt h 12 éves gyerek lássa el magát, és kiskorú veszélyeztetése meg miafaszom, aztán rengeteg generáció nőtt fel kulcsos gyerekként és nem rokkantak bele.Ok, de ez egyénfüggő. Nagyobbik lányommal hamarabb meg lehetett az önállóságot kezdeni, a kisebbik fél. Igaz még csak novemberben lesz 9.93, no mobil, no mikró9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.Milyen évet írtunk???
briareos
nagir
briareos
csi77
briareos
Bazzani
briareos
Bazzani
kiderül majd 😊
briareos
Bazzani
sutianap
amúgy én is öcsém is simán busszal jártunk középiskolába, szóval én valahova oda tennéma zt amikortól járványhelyzetben menjen a távoktatás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
azé kicsit más a világ 80ban, max egy pár kocsmát kellett kikerülni, mosmeg krekkatijolobözsi bazeg ugy szenne vannak csapva, hogy a saját tükörképit nem ismeri meg nemhogy észrevegye hogy ott egy gyerekPéldául folyamat hangoztattam, hogy nem alszik majd közöttünk aztan még most néha 9 évesen is bekéredzkedik közénk párszor.igen, kiváncsi vagyok nálam mik lesznek ezek, de remélem h legalább az alapelveket sikerül átadnom, legyen egy jó alap, normál értékrend ami felkészíti arra h kilép a nagybetüs életbe, aztán onnan annyit önmegvalósít amennyit akar.Dehogyis.yepp, ismerősi körben nem is pofázok bele abba ki mit csinál gyereikeivel innen kb senkivel sem találkozom.Mindenki addig okos meg addig tökéletes szülő amíg nincs sajátja.persze, hogy egyénfüggő, én sem gondolom h minden gyereknél működik de itt akkora csodálkozás volt h 12 éves gyerek lássa el magát, és kiskorú veszélyeztetése meg miafaszom, aztán rengeteg generáció nőtt fel kulcsos gyerekként és nem rokkantak bele.Ok, de ez egyénfüggő. Nagyobbik lányommal hamarabb meg lehetett az önállóságot kezdeni, a kisebbik fél. Igaz még csak novemberben lesz 9.93, no mobil, no mikró9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.Milyen évet írtunk???
briareos
nagir
briareos
csi77
briareos
Bazzani
briareos
Bazzani
kiderül majd 😊
briareos
Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nekem mondod?!Ja végülis a legjobb dolog ember életekkel kiserletezgetni ...Amúgy azon gondolkoztam h ha megnyertük az első hullám során a háborút és volt egy sikeres haditervunk akkor miért kell változtatni a haditerven ha ugyanaz az ellenség jön újra? Csak én érzem a kockázatot ebben?Mert az első hullámban nyertünk, de a győzelem X forintba került, most a masodik hullámban úgy véljük más tervvel is nyerhetünk, és az csak X/4 forintba fog kerülni.
csebi
Elmondta Orbán tegnap.
Sobri Jóska
csebi
Én bezárnék mindent, és mindenki maradjon otthon a faszba pár hétig.
De azt kérdezted, hogy miért kell változtatni a haditerven.
Azért mert kikonzultálták, hogy az emberek a melójuk miatt jobban aggódnak, mint (a mások) egészsége miatt, hogy nem akarnak bezárkózni, meg mert a szakembereik (egészségügyi, gazdasági, politikai) azt tanácsolták, hogy most ez a legjobb haditerv, illetve sok mindenre elmondható, hogy ami korábban a legjobb volt, az mostanra már nem az, jönnek új infók, innovációk, konkrétan látják, hogy Svédorszag se pusztul ki, meg látják a gazdaság mennyire meg tud baszódni.
Aki felelősen dönt, és a döntése kihat mások életére, és százszázalékosan nem tudhatja mi lesz a dolgok végkimenetele (pl. megházasodik, gyermeket vállal, vállalkozást indít, stb.) az emberi életekkel kisérletezget? Végülis hívhatod így...
több mint 5 éve
Jaaa, az más akkor bocsánat!!!A kisalföld egyik újságírója szerint, akit ismerek. Remélem tényleg túlzott.A kisalföld újság szerint egyébként Győrben már szinte az összes iskolában van koronavírusos eset és karanténba rakott tanárok ill. osztályok. A két nagy gimnázium és szakközépiskola mindegyikében is ez van.Ezt honnan???😵
peterk2005
Pontosítanék, a gimikben: Révaiban (2 tanuló, 2 tanár) és a Kazinczyban (2 tanuló), általános: Bartók, Tulipános(de ezt már cáfolták)... a 60-70 iskolából!!!
Info: Kisalföld című szennylap!
nagir
peterk2005
Remélem én is!
Pár iskolában képben vagyok diák, illetve tanár miatt, azokban nincs vagy nem vallják be...🤔🤫😉
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!