Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
Szerintem egyébként aki valóban full lockdown párti (nekem pl. tetszik, amit most Izrael csinál: 3 hét zárás, csak kajabolt, gyógyszertár nyitva) az eleve nem bóklászik (vagy mert megeheti -ez vagyok én, a nyugdíjas szüleim, sok nyugdíjas, akinek segítenek a hozzátartozók, meg 1-2 ismerősöm-, vagy mert bár anyagilag megviseli, de ezt tartja felelős, biztonságos döntésnek -ilyenből 2 kiscsajt ismerek-), és nem a kormányzattól várja, hogy megtiltsa neki, és mindenki másnak.
Szerintem aki önkéntesen zárja magát, miközben az ország működik tovább, az a saját biztonságát 95 százalékosan garantálja, és kvázi ennyit tud tenni.
Aki bóklászik, de duzzog, az így fejezi ki, vezeti le -az egyébként valóban módelett frusztráló- helyzet miatti frusztrációját.

több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 839 — Steelers fan
Anyuka az imént az osztály csoportba:
Most hívott engem az ANTSZ kontakt kutatás témában, mivel a fiam Máté padtársa. Nagyon meglepődött, hogy pozitiv eset mellett bejárt/bejár az osztály, egyáltalán nem javasolja. Elmondta, hogy olyan mennyiségű az esetszám, hogy nem győzik felhívni az embereket, a mi esetünkben 8 nap volt, ami gyakorlatilag már fölösleges, de jövő héten már lehet, hogy 10-14 nap lesz mire valaki sorra kerül. Nem képesek már rég letesztelni azokat sem, akiket le kellene.
zemanla
Menjen másfele a kölök iskolába.

Ez a megoldás.

Megmondták itt.
Amadeus
Mé vállalltak egyáltalán kölköt ha nem tudják normálisan működtetni őket.
Aztabüdösúristenit neki!

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
 index.hu/kulfold/2020/09/14/indonezia_koronavirus_maszk_buntetes_siraso/

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
Most hívott engem az ANTSZ kontakt kutatás témában, mivel a fiam Máté padtársa. Nagyon meglepődött, hogy pozitiv eset mellett bejárt/bejár az osztály, egyáltalán nem javasolja. Elmondta, hogy olyan mennyiségű az esetszám, hogy nem győzik felhívni az embereket, a mi esetünkben 8 nap volt, ami gyakorlatilag már fölösleges, de jövő héten már lehet, hogy 10-14 nap lesz mire valaki sorra kerül. Nem képesek már rég letesztelni azokat sem, akiket le kellene.
zemanla

Ez a megoldás.

Megmondták itt.
Amadeus
Továbbra sem értem, mi azzal a bajod, ha nyílt levegőn nem viselnek maszkot a szülők és a gyerekek, amerre közlekedsz. Gondolom, te zárnál mindent, ugye?
csi77
Csak simán hisztis.
És szeret duzzogni.

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
zemanla

Ez a megoldás.

Megmondták itt.
Amadeus
Továbbra sem értem, mi azzal a bajod, ha nyílt levegőn nem viselnek maszkot a szülők és a gyerekek, amerre közlekedsz. Gondolom, te zárnál mindent, ugye?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 506
zemanla

Ez a megoldás.

Megmondták itt.
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Amikor a hattyúnak több esze van mint Gödénynek
Hordani kell és helyesen, nem érted??

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 654 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Nem lenne rossz otlet... sokan kerultunk kellemetlen helyzetbe, s nem élhetünk home office opcioval.
 index.hu/gazdasag/2020/09/15/egyedul_magyarorszagon_szunt_meg_a_munkahelyvedelmi_bertamogatas/

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Holnaptól nálunk is Home Office. Mivel a termelés folyamatos kell hogy legyen, úgy oldották meg, hogy csináltak egy A, és egy B csapatot, és ezek 2-2 naponta váltják egymást. Cserélni nem lehet, így elvileg kevesebb emberrel kontaktálódsz. Hogy én mit fogok csinálni a HO-ban azt elképzelni sem tudom, mert a munkámhoz a személyes jelenlét elengedhetetlen. Max 1-2 e-mailt fogok tudni megválaszolni, telefonokra reagálni. Gyakorlatilag kaptam 50 százalék munkaidő kedvezményt teljes fizetésért. Az első hullámnál végig bent voltam, bár mostmár itt is kerítésen belül van a fertőzés, így érthető hogy szigorítanak.
bcsarli
csak ez feltételezem hosszútávon nem fenntartható gazdaságilag, hogy 2 csapatot váltanak, és az egyik lényegében míg otthon van nem csinál sok mindent. vagy a csapatból többen tudnak tényleges melót is végezni otthon egyedül te nem?
csebi
Persze, tavasszal is jól működött a HO. Én nem tudok produktív lenni, de nem én kértem 😊

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 591 — The Mathematician
 www.portfolio.hu/gazdasag/20200914/hatalmas-felfedezes-a-koronavirusnal-rajottek-a-kutatok-hogyan-veszi-at-az-iranyitast-448662

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 407 — Do Your Job

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 314 — beers & Packers
Kissé drasztikus, de valószínűleg hatásos módszer:
"Büntetésből a maszkot nem viselőkkel ásatják meg a koronavírus miatt elhunytak sírjait Kelet-Jáván"
 www.szeretlekmagyarorszag.hu/buntetesbol-a-maszkot-nem-viselokkel-asatjak-meg-a-koronavirus-miatt-elhunytak-sirjait-kelet-javan/
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott
Holnaptól nálunk is Home Office. Mivel a termelés folyamatos kell hogy legyen, úgy oldották meg, hogy csináltak egy A, és egy B csapatot, és ezek 2-2 naponta váltják egymást. Cserélni nem lehet, így elvileg kevesebb emberrel kontaktálódsz. Hogy én mit fogok csinálni a HO-ban azt elképzelni sem tudom, mert a munkámhoz a személyes jelenlét elengedhetetlen. Max 1-2 e-mailt fogok tudni megválaszolni, telefonokra reagálni. Gyakorlatilag kaptam 50 százalék munkaidő kedvezményt teljes fizetésért. Az első hullámnál végig bent voltam, bár mostmár itt is kerítésen belül van a fertőzés, így érthető hogy szigorítanak.
bcsarli
csak ez feltételezem hosszútávon nem fenntartható gazdaságilag, hogy 2 csapatot váltanak, és az egyik lényegében míg otthon van nem csinál sok mindent. vagy a csapatból többen tudnak tényleges melót is végezni otthon egyedül te nem?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 314 — beers & Packers
Fiam osztályában 4-en kidőltek, ebből 2 pozitív. Vszeg ők is alacsony kockázatúak, mert sem tesztelés, sem karantén.
Rábízzák a szülőkre, mert az iskola nem rendelhet el semmit.
Szegény tanárok! Is! ☹️
zemanla
közben a Lauder el kezdett saját maga tesztelni, első körben 30!!! covid-os ...
csebi
amik gondolom nem számítanak bele a hivatalos statisztikákba
briareos
Persze, hogy nem. Hiszen a teszteket nem a Megbízható Állam végezte.
Egyik ismerősöm horrortörténetet mesélt tegnap a hivatalos eljárásról. Pedig ő negatív eredménnyel van "hatóságilag elrendelt házi karanténban", nincs szüksége orvosi kezelésre.
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 5 éve
Az elmúlt 1 nap alatt elvégzett tesztek 8,3%-a lett pozitív.
Vrij6
ami még sztem aggasztó, hogy most már a napokban kb megszokott a napi 3-5 haláleset, és folyamatosan nő a lélegeztetőgépeken lévő emberek száma, ergó több ember kerül gépre, mint aki meghal azon ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Gondosan figyelnek hogy 1000 alatt legyen
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Fiam osztályában 4-en kidőltek, ebből 2 pozitív. Vszeg ők is alacsony kockázatúak, mert sem tesztelés, sem karantén.
Szegény tanárok! Is! ☹️
zemanla
csebi
amik gondolom nem számítanak bele a hivatalos statisztikákba

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 073 — Слава Україні! Героям слава!
Az elmúlt 1 nap alatt elvégzett tesztek 8,3%-a lett pozitív.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Szegény tanárok! Is! ☹️
zemanla

több mint 5 éve
Azon keves magyar urologusok egyike, akit tanitomnak tartok sajnos elkapta es nagyon beteg. 65 eves, most erte el a nyugdijkorhatart. Korunkben mar nagyon sok az erintett. Holnap derul ki, hogy nekem karanten vagy munka.
diverdoc
Nah? Mi újság? Még (?) munka?😟
zemanla
Alacsony kockazatu kontakt: munka
diverdoc
nevetséges. fiad kapcsán írtad, hogy ő is tudta jól, hogy hivatás meg minden, de azért én úgy gondolnám, hogy Titeket, a legközvetlenebb frontvonalban lévőket legalább azzal védeni kellene, hogy rendszeresen!(nemcsak akkor mikor bizonyíthatóan kontakt volt covid-ossal) tesztelnek. ráadásul eléggé megszokott az, ami nálatok is van, hogy szülők mindketten orvosok, és a gyerek(ek) is ezt a pályát választják/választották.
két dolgot tudok csak mondani: nagyon hálásak vagyunk nektek és vigyázzatok magatokra nagyon!

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 073 — Слава Україні! Героям слава!
 www.valaszonline.hu/2020/09/14/koronavirus-teszt-europa-magyarorszag-korkep/

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 407 — Do Your Job
Szegény tanárok! Is! ☹️

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 591 — The Mathematician
 24.hu/tudomany/2020/09/14/pfizer-koronavirus-vakcina-oktober/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Azon keves magyar urologusok egyike, akit tanitomnak tartok sajnos elkapta es nagyon beteg. 65 eves, most erte el a nyugdijkorhatart. Korunkben mar nagyon sok az erintett. Holnap derul ki, hogy nekem karanten vagy munka.
diverdoc
Nah? Mi újság? Még (?) munka?😟
zemanla
Alacsony kockazatu kontakt: munka

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P