Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem kéne egy fogmosás topik?
több mint 5 éve
hát hallod...Csak simán hisztis.Továbbra sem értem, mi azzal a bajod, ha nyílt levegőn nem viselnek maszkot a szülők és a gyerekek, amerre közlekedsz. Gondolom, te zárnál mindent, ugye?Anyuka az imént az osztály csoportba:Menjen másfele a kölök iskolába.
Most hívott engem az ANTSZ kontakt kutatás témában, mivel a fiam Máté padtársa. Nagyon meglepődött, hogy pozitiv eset mellett bejárt/bejár az osztály, egyáltalán nem javasolja. Elmondta, hogy olyan mennyiségű az esetszám, hogy nem győzik felhívni az embereket, a mi esetünkben 8 nap volt, ami gyakorlatilag már fölösleges, de jövő héten már lehet, hogy 10-14 nap lesz mire valaki sorra kerül. Nem képesek már rég letesztelni azokat sem, akiket le kellene.
zemanla
Ez a megoldás.
Megmondták itt.
Amadeus
csi77
És szeret duzzogni.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Van már alkoholmentes gin is...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ha még az alkoholszintet sem, akkor az az ásványvíz......😀És még cukor sincs benne, így se nem hízlal, se nem viszi fel a vércukorszintet. 😉Egyébként normális szeszt (monduk single maltot) nyugodtan ihatsz fogmosás után is, nem lesz szaga 😊Csak nem kiköpni!Az alap, nem? Azzal mosunk fogat március óta. Először kicsit fura volt, de aztán könnyebben vettük a reggeli akadályokat.....😊Gintonic már nem jó?Azért ezt félve beteszem ide, szerintem hasznos infó:Lenne, ha tudnád, hogy mennyi van benned.
index.hu/techtud/2020/09/15/d-vitamin/
csi77
Hiszen ahogy a túl kevés nem jó, úgy a túl sok se.
Szóval az átlagember számára ez valójában nullinfó. Szedi tovább a multivitamint, oszt ennyit tud tenni.
Sobri Jóska
Vagy legalább a pálinka?
warr_b
csi77
zemanla
warr_b
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
És még cukor sincs benne, így se nem hízlal, se nem viszi fel a vércukorszintet. 😉Egyébként normális szeszt (monduk single maltot) nyugodtan ihatsz fogmosás után is, nem lesz szaga 😊Csak nem kiköpni!Az alap, nem? Azzal mosunk fogat március óta. Először kicsit fura volt, de aztán könnyebben vettük a reggeli akadályokat.....😊Gintonic már nem jó?Azért ezt félve beteszem ide, szerintem hasznos infó:Lenne, ha tudnád, hogy mennyi van benned.
csi77
Szóval az átlagember számára ez valójában nullinfó. Szedi tovább a multivitamint, oszt ennyit tud tenni.
Sobri Jóska
Vagy legalább a pálinka?
warr_b
csi77
zemanla
warr_b
több mint 5 éve
Ezt a honlapot is csak most fedeztem fel:Ha ezt tudom, linkeltem volna hamarabb, jo reszletes. 😊
pandemia.hu/koronavirus-megyeterkep-magyarorszagi-adatok-megyei-bontasban/
csi77
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Egyébként normális szeszt (monduk single maltot) nyugodtan ihatsz fogmosás után is, nem lesz szaga 😊Csak nem kiköpni!Az alap, nem? Azzal mosunk fogat március óta. Először kicsit fura volt, de aztán könnyebben vettük a reggeli akadályokat.....😊Gintonic már nem jó?Azért ezt félve beteszem ide, szerintem hasznos infó:Lenne, ha tudnád, hogy mennyi van benned.
csi77
Sobri Jóska
Vagy legalább a pálinka?
warr_b
csi77
zemanla

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Csak nem kiköpni!Az alap, nem? Azzal mosunk fogat március óta. Először kicsit fura volt, de aztán könnyebben vettük a reggeli akadályokat.....😊Gintonic már nem jó?Azért ezt félve beteszem ide, szerintem hasznos infó:Lenne, ha tudnád, hogy mennyi van benned.
csi77
Sobri Jóska
Vagy legalább a pálinka?
warr_b
csi77

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Ezt a honlapot is csak most fedeztem fel:pandemia.hu/koronavirus-megyeterkep-magyarorszagi-adatok-megyei-bontasban/
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Az alap, nem? Azzal mosunk fogat március óta. Először kicsit fura volt, de aztán könnyebben vettük a reggeli akadályokat.....😊Gintonic már nem jó?Azért ezt félve beteszem ide, szerintem hasznos infó:Lenne, ha tudnád, hogy mennyi van benned.
csi77
Sobri Jóska
Vagy legalább a pálinka?
warr_b
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Gintonic már nem jó?Azért ezt félve beteszem ide, szerintem hasznos infó:Lenne, ha tudnád, hogy mennyi van benned.
csi77
Sobri Jóska
Vagy legalább a pálinka?

több mint 5 éve
Azért ezt félve beteszem ide, szerintem hasznos infó:Lenne, ha tudnád, hogy mennyi van benned.
csi77
több mint 5 éve
Azért ezt félve beteszem ide, szerintem hasznos infó:index.hu/techtud/2020/09/15/d-vitamin/
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Szerintem szuperkupa után brutális szigorítások lesznek.Amit Jakab Feri is mond. Amikor a felnott utleveles, golyataboros fiatdlok atfertozik az idosebb korosztalyt akkor jon a katasztrofa. 3-4 het mulva teljes lock down. Mondjuk addigra tul leszunk a szuperkupan ugyhpgy nem gond444.hu/2020/09/15/jakab-ferenc-magyarorszagon-europahoz-kepest-brutalisan-tombol-a-jarvany?fbclid=IwAR1RNqfw2xJV3RlPyTG_4zTXtfBmx1XaI_lxO9jMj4kKixo3x1hi7CV_XB4Mire szamitasz doki? Erdekelne.
diverdoc
Vrij6
diverdoc
több mint 5 éve
Amit Jakab Feri is mond. Amikor a felnott utleveles, golyataboros fiatdlok atfertozik az idosebb korosztalyt akkor jon a katasztrofa. 3-4 het mulva teljes lock down. Mondjuk addigra tul leszunk a szuperkupan ugyhpgy nem gond444.hu/2020/09/15/jakab-ferenc-magyarorszagon-europahoz-kepest-brutalisan-tombol-a-jarvany?fbclid=IwAR1RNqfw2xJV3RlPyTG_4zTXtfBmx1XaI_lxO9jMj4kKixo3x1hi7CV_XB4Mire szamitasz doki? Erdekelne.
diverdoc
Vrij6

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
m.hvg.hu/itthon/20200915_covid_19_orokitoanyag_szennyviz
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
444.hu/2020/09/15/jakab-ferenc-magyarorszagon-europahoz-kepest-brutalisan-tombol-a-jarvany?fbclid=IwAR1RNqfw2xJV3RlPyTG_4zTXtfBmx1XaI_lxO9jMj4kKixo3x1hi7CV_XB4Mire szamitasz doki? Erdekelne.
diverdoc
több mint 5 éve
444.hu/2020/09/15/jakab-ferenc-magyarorszagon-europahoz-kepest-brutalisan-tombol-a-jarvany?fbclid=IwAR1RNqfw2xJV3RlPyTG_4zTXtfBmx1XaI_lxO9jMj4kKixo3x1hi7CV_XB4"elsősorban nem a fertőzésszámot, hanem a halálozások számát figyeli a járvány második hullámában"
diverdoc
Aztán meg az átlaghőmérsékletet, a vonuló vadlibák számát, és az NFL sack-ek számát.....
Ne azt nézzék, mit mondok, hanem, hogy mit csilálok! (honnan is ez a mondat?)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
LSU coach Ed Orgeron said on Tuesday that most of his team has contracted COVID-19.
— SportsCenter (@SportsCenter) September 15, 2020
"Not all of our players but most of our players have caught it," Orgeron told reporters. More: https://t.co/R5uC6pSVXa pic.twitter.com/aVBaTRmj2w
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
444.hu/2020/09/15/jakab-ferenc-magyarorszagon-europahoz-kepest-brutalisan-tombol-a-jarvany?fbclid=IwAR1RNqfw2xJV3RlPyTG_4zTXtfBmx1XaI_lxO9jMj4kKixo3x1hi7CV_XB4

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Konteósoknak, törökszentmiklóson is a Kölcseybe rendelték el a digitális oktatást.És végül ez lett:Mé vállalltak egyáltalán kölköt ha nem tudják normálisan működtetni őket.Anyuka az imént az osztály csoportba:Menjen másfele a kölök iskolába.
Most hívott engem az ANTSZ kontakt kutatás témában, mivel a fiam Máté padtársa. Nagyon meglepődött, hogy pozitiv eset mellett bejárt/bejár az osztály, egyáltalán nem javasolja. Elmondta, hogy olyan mennyiségű az esetszám, hogy nem győzik felhívni az embereket, a mi esetünkben 8 nap volt, ami gyakorlatilag már fölösleges, de jövő héten már lehet, hogy 10-14 nap lesz mire valaki sorra kerül. Nem képesek már rég letesztelni azokat sem, akiket le kellene.
zemanla
Ez a megoldás.
Megmondták itt.
Amadeus
Aztabüdösúristenit neki!
kittli
hvg.hu/itthon/20200915_koronavirus_oktatas_digitalis_tanrend_a_kolcsey_ferenc_gimnazium_tankerulet
zemanla
Igazgató + 6-7 tanár pozitív.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
És végül ez lett:Mé vállalltak egyáltalán kölköt ha nem tudják normálisan működtetni őket.Anyuka az imént az osztály csoportba:Menjen másfele a kölök iskolába.
zemanla
Ez a megoldás.
Megmondták itt.
Amadeus
Aztabüdösúristenit neki!
kittli
hvg.hu/itthon/20200915_koronavirus_oktatas_digitalis_tanrend_a_kolcsey_ferenc_gimnazium_tankerulet

több mint 5 éve
Kisfiamat a héten itthon tartottuk, mert náthás és köhög, úgyhogy már élvezzük az online oktatás örömeit.Asszem lassan én is IR-re megyek, lehet, hogy előbb idegileg, mint fizikailag...
több mint 5 éve
Amíg vártam a suli előtt a gyereket, osztálytárs anyukája ott diskurált valakivel, kiderült valami tanárnő, másik gyereke iskolájában egy komplett osztály meg 9 tanár karanténban, de nem zárnak be... Szép lesz.