Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
www.pecsma.hu/top/het-osztalyt-hazakuldtek-a-pte-gyakorlo-iskolajabol/és 150-re ahol dolgozom 😊
hmmm... ez van vagy ötven méterre az otthontól, ahol a mamám van
slowmotion
több mint 5 éve
www.pecsma.hu/top/het-osztalyt-hazakuldtek-a-pte-gyakorlo-iskolajabol/hmmm... ez van vagy ötven méterre az otthontól, ahol a mamám van
több mint 5 éve
és ez az iskola merre van?Nálunk Vásárhelyen egyre több hír jön betegekről. Egyre több iskolában indult el a dolog.Kollégám most kapott üzenetet a gyereke iskolájából, hogy az emmi-vel egyeztetve az iskolában kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel áttérnek a digitális oktatásra az első két évfolyamot leszámítva.
A lányoméknál még nincs gond de 1300gyerekből előbb utóbb ott is lesz terjedés.
Aggasztó.
Bazzani
Fasza.
kittli
több mint 5 éve
amúgy Sobri nem teljesen azt mondta. ő szíve szerint más utat választana. azt mondta, hogy OV normálisan elmagyarázta miért módosítunk a haditerven.Nálunk Vásárhelyen egyre több hír jön betegekről. Egyre több iskolában indult el a dolog.Megmondta Sobri meg a többi nagyokos, hogy jól van ez így, szóval nem kell fosni.
Aggasztó.
Bazzani
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nálunk Vásárhelyen egyre több hír jön betegekről. Egyre több iskolában indult el a dolog.Megmondta Sobri meg a többi nagyokos, hogy jól van ez így, szóval nem kell fosni.
Aggasztó.
Bazzani
több mint 5 éve
Egyre nehezebb nem konteósnak lennim.hvg.hu/gazdasag/20200914_Az_egesz_vilag_melyrepulesben_Kina_azonban_koszoni_szepen_jol_van

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
De nem a semmi kedvéért, vagy hogy piaci alapon amatőrből épüljön fel, aztán ér amennyit ér, hanem azért, hogy legyen hely a nem-piaci (állami) aktoroknak.OFFahol volt magánpénz azokat gyorsan kiutálták
jelenleg Mo-n vagy ilyen van, vagy semmilyen. Piaci alapon egyik klub sem tudna létezni, max egy a fradi de az is sokkal de sokkal alacsonyabb szinvonalon. Én azt vallom hogy vagy ez vagy akkor lőjük le az egészet a picsába és legyen amatőr a labdarúgás, legalábbis addig amíg fel nem emeli saját magát piaci alapon a profi szintre de sosem érné el mert nincsenek magán befektetők vagy pénzes vállalatok akik annyi pénzt tennének bele amennyit kell ahhoz hogy legalább erre a szintre eljussanak.
ON
davemayer
Negritis
több mint 5 éve
ahol volt magánpénz azokat gyorsan kiutáltákOFFMondjuk a profi futball - állami pénz szópár 2 eléggé össze nem egyeztethető fogalmat kéne takarjon.És ez továbbra is igazLabor kapacitas ennyit bir. PTE mint csucsintezet egy 1994-es muszerrel kuszkodik. Persze be is halt mar. Ezert kellett volna az Egeszsegugybe penzt tenni es nem kivenni. Minden szegmensre igaz, most a laborkapacitas miatt ezt latjuk. De nyugi a tobbi is ilyen. A szar lelegeztetok helyett lehetett volna jo laboranalitikai muszereket venni, plussz munkat megfizetni. De ez a demagogia. Az igazsag az, hogy jol teljesitunk.Pedig itt nagyon bizonygatták, hogy az EÜ-ben van pénz dögivel, kár lenne azért a pár 10 milliárdért amit a "profi" focira öntenek, hisz itt csak elveszne....
Hab a tortan hogy bevezettek az “ alacsony veszelyeztetettsegu kontakt” fogalmat, es ezzel lehet indokolni miert nem tesztelik azt az orvost aki Covidost vedofelszereles nelkul operalt, vagy hogy pl Jahnban, vagy a Tolna Megyei Korhazban a bekerulo ( mutendo) betegeket miert nem szurik. Ha pedig beut a krach akkor azt az osztalyt egy - ket hetre bezarjak sag schon ( lsd Peterrfy). Mehetett volna a gyulolkodjunkbe is
diverdoc
FLZOLI
davemayer
csi77
jelenleg Mo-n vagy ilyen van, vagy semmilyen. Piaci alapon egyik klub sem tudna létezni, max egy a fradi de az is sokkal de sokkal alacsonyabb szinvonalon. Én azt vallom hogy vagy ez vagy akkor lőjük le az egészet a picsába és legyen amatőr a labdarúgás, legalábbis addig amíg fel nem emeli saját magát piaci alapon a profi szintre de sosem érné el mert nincsenek magán befektetők vagy pénzes vállalatok akik annyi pénzt tennének bele amennyit kell ahhoz hogy legalább erre a szintre eljussanak.
ON
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
OFFMondjuk a profi futball - állami pénz szópár 2 eléggé össze nem egyeztethető fogalmat kéne takarjon.És ez továbbra is igazLabor kapacitas ennyit bir. PTE mint csucsintezet egy 1994-es muszerrel kuszkodik. Persze be is halt mar. Ezert kellett volna az Egeszsegugybe penzt tenni es nem kivenni. Minden szegmensre igaz, most a laborkapacitas miatt ezt latjuk. De nyugi a tobbi is ilyen. A szar lelegeztetok helyett lehetett volna jo laboranalitikai muszereket venni, plussz munkat megfizetni. De ez a demagogia. Az igazsag az, hogy jol teljesitunk.Pedig itt nagyon bizonygatták, hogy az EÜ-ben van pénz dögivel, kár lenne azért a pár 10 milliárdért amit a "profi" focira öntenek, hisz itt csak elveszne....
Hab a tortan hogy bevezettek az “ alacsony veszelyeztetettsegu kontakt” fogalmat, es ezzel lehet indokolni miert nem tesztelik azt az orvost aki Covidost vedofelszereles nelkul operalt, vagy hogy pl Jahnban, vagy a Tolna Megyei Korhazban a bekerulo ( mutendo) betegeket miert nem szurik. Ha pedig beut a krach akkor azt az osztalyt egy - ket hetre bezarjak sag schon ( lsd Peterrfy). Mehetett volna a gyulolkodjunkbe is
diverdoc
FLZOLI
davemayer
csi77
ON
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Mondjuk a profi futball - állami pénz szópár 2 eléggé össze nem egyeztethető fogalmat kéne takarjon.És ez továbbra is igazLabor kapacitas ennyit bir. PTE mint csucsintezet egy 1994-es muszerrel kuszkodik. Persze be is halt mar. Ezert kellett volna az Egeszsegugybe penzt tenni es nem kivenni. Minden szegmensre igaz, most a laborkapacitas miatt ezt latjuk. De nyugi a tobbi is ilyen. A szar lelegeztetok helyett lehetett volna jo laboranalitikai muszereket venni, plussz munkat megfizetni. De ez a demagogia. Az igazsag az, hogy jol teljesitunk.Pedig itt nagyon bizonygatták, hogy az EÜ-ben van pénz dögivel, kár lenne azért a pár 10 milliárdért amit a "profi" focira öntenek, hisz itt csak elveszne....
diverdoc
FLZOLI
davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
És ez továbbra is igazLabor kapacitas ennyit bir. PTE mint csucsintezet egy 1994-es muszerrel kuszkodik. Persze be is halt mar. Ezert kellett volna az Egeszsegugybe penzt tenni es nem kivenni. Minden szegmensre igaz, most a laborkapacitas miatt ezt latjuk. De nyugi a tobbi is ilyen. A szar lelegeztetok helyett lehetett volna jo laboranalitikai muszereket venni, plussz munkat megfizetni. De ez a demagogia. Az igazsag az, hogy jol teljesitunk.Pedig itt nagyon bizonygatták, hogy az EÜ-ben van pénz dögivel, kár lenne azért a pár 10 milliárdért amit a "profi" focira öntenek, hisz itt csak elveszne....
diverdoc
FLZOLI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Labor kapacitas ennyit bir. PTE mint csucsintezet egy 1994-es muszerrel kuszkodik. Persze be is halt mar. Ezert kellett volna az Egeszsegugybe penzt tenni es nem kivenni. Minden szegmensre igaz, most a laborkapacitas miatt ezt latjuk. De nyugi a tobbi is ilyen. A szar lelegeztetok helyett lehetett volna jo laboranalitikai muszereket venni, plussz munkat megfizetni. De ez a demagogia. Az igazsag az, hogy jol teljesitunk.Pedig itt nagyon bizonygatták, hogy az EÜ-ben van pénz dögivel, kár lenne azért a pár 10 milliárdért amit a "profi" focira öntenek, hisz itt csak elveszne....
diverdoc
több mint 5 éve
Nálunk Vásárhelyen egyre több hír jön betegekről. Egyre több iskolában indult el a dolog.Kollégám most kapott üzenetet a gyereke iskolájából, hogy az emmi-vel egyeztetve az iskolában kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel áttérnek a digitális oktatásra az első két évfolyamot leszámítva.
Aggasztó.
Bazzani
Fasza.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Labor kapacitas ennyit bir. PTE mint csucsintezet egy 1994-es muszerrel kuszkodik. Persze be is halt mar. Ezert kellett volna az Egeszsegugybe penzt tenni es nem kivenni. Minden szegmensre igaz, most a laborkapacitas miatt ezt latjuk. De nyugi a tobbi is ilyen. A szar lelegeztetok helyett lehetett volna jo laboranalitikai muszereket venni, plussz munkat megfizetni. De ez a demagogia. Az igazsag az, hogy jol teljesitunk.Hab a tortan hogy bevezettek az “ alacsony veszelyeztetettsegu kontakt” fogalmat, es ezzel lehet indokolni miert nem tesztelik azt az orvost aki Covidost vedofelszereles nelkul operalt, vagy hogy pl Jahnban, vagy a Tolna Megyei Korhazban a bekerulo ( mutendo) betegeket miert nem szurik. Ha pedig beut a krach akkor azt az osztalyt egy - ket hetre bezarjak sag schon ( lsd Peterrfy). Mehetett volna a gyulolkodjunkbe is

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Nálunk Vásárhelyen egyre több hír jön betegekről. Egyre több iskolában indult el a dolog.A lányoméknál még nincs gond de 1300gyerekből előbb utóbb ott is lesz terjedés.
Aggasztó.
több mint 5 éve
nálunk cégnél sokkan jöttek haza külföldről mostanság, gyerekek suli stb miatt, aki csináltatott tesztet akkora kapta meg az eredményt amikorra alapból lejárt a karanténja, híre ment többiek már nem is erőltetik, kibekkelik a 2 hetetTudom, egy barátom is 5 napja vár rá.Úgy látom elértük a jelenlegi tesztkapacitásunk felső határát, ez a 11-12 ezer között napi mintavétel, ennél feljebb nem mentünk (még) (nem tudunk?)Teljesen felesleges növelni, sőt még ez is sok. Tudok olyanról aki egy hete vár az eredményére...
Abszolúte nem értek hozzá, de érdekelne mennyire lenne bővíthető mégis, stb.
Vrij6
peach
Vrij6
több mint 5 éve
Tudom, egy barátom is 5 napja vár rá.Úgy látom elértük a jelenlegi tesztkapacitásunk felső határát, ez a 11-12 ezer között napi mintavétel, ennél feljebb nem mentünk (még) (nem tudunk?)Teljesen felesleges növelni, sőt még ez is sok. Tudok olyanról aki egy hete vár az eredményére...
Vrij6
peach
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Én úgy állok hozzá, hogy most kezdtem a középső 50-et 😊Ez mar a "minden nap ajándék" kategória. 😀44 😊38 én nyertem! 😉Bakker, kiszámoltam, 37 éve 😮 kezdtem az iskolát.......Amikor ~33 éve elkezdtem az iskolát, akkor fele ennyi autó volt, akkor még elbírta a vezetésre alkalmatlanokat is az úttest. Most ehhez hozzáadódott még egyszer annyi autó, nagyobb teljesítménnyel, meg a vezetőnél mobil meg miafasz, az iskolánál a zebrán nem merném egyedül átengedni a gyereket, mert hiába van sárga hátteres gyalogátkelő-tábla, naponta látok legalább egy kondomszökevényt, aki hatvannal megy át rajta úgy, hogy a gyalogosok a két szélén féltik az életüket.Például folyamat hangoztattam, hogy nem alszik majd közöttünk aztan még most néha 9 évesen is bekéredzkedik közénk párszor.igen, kiváncsi vagyok nálam mik lesznek ezek, de remélem h legalább az alapelveket sikerül átadnom, legyen egy jó alap, normál értékrend ami felkészíti arra h kilép a nagybetüs életbe, aztán onnan annyit önmegvalósít amennyit akar.Dehogyis.yepp, ismerősi körben nem is pofázok bele abba ki mit csinál gyereikeivel innen kb senkivel sem találkozom.Mindenki addig okos meg addig tökéletes szülő amíg nincs sajátja.persze, hogy egyénfüggő, én sem gondolom h minden gyereknél működik de itt akkora csodálkozás volt h 12 éves gyerek lássa el magát, és kiskorú veszélyeztetése meg miafaszom, aztán rengeteg generáció nőtt fel kulcsos gyerekként és nem rokkantak bele.Ok, de ez egyénfüggő. Nagyobbik lányommal hamarabb meg lehetett az önállóságot kezdeni, a kisebbik fél. Igaz még csak novemberben lesz 9.93, no mobil, no mikró9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.Milyen évet írtunk???
briareos
nagir
briareos
csi77
Nekem még nincs, de részben azért is mert amikor voltam olyan helyzetben h már komolyan gondolkoztam kiderült h csajommal teljesen máshogy látjuk a gyereknevelés sarokpontjait ( és persze sok más mindent de ezen keresztül derült ki).
maradjunk annyiban, hogy megértem aki a legjobbakat akarja a gyerekeinek, ez természetes, de a tesze-tosza életképtelen "participation medal" halmozó, "az én különleges gyerekem jobban tudja" vonalat erősítés szerintem többet árt mint használ.
briareos
Onnantól meg azt tudja marha jól, hogy a másét hogy kell nevelni.
Bazzani
De emlékszem engem h neveltek, és szerintem nem elitélhető ha azt mondom hasonlót akarok tolni majd, nem?
briareos
Nem is rád értettem hanem például magamra.
Jópár dolog volt amit megfogadtam aztán teljesen máshogy csináltam.
Bazzani
kiderül majd 😊
briareos
Vagy majd iskolába már egyedül kell tudnia menni, közben meg annyi a hajléktalan, a bűnöző, meg egyéb szarházi a belvárosban hogy a boltig alig merem leengedni.
Na meg hogy veszélyes dolgokat meg veszélyes sportot aztán biztos nem fog csinálni. Na még mit nem. Most meg az egyik legtehetségesebb gyorsasági görkorcsolyázó.
De tudnám sorolni percekig.
Pedig én is kulcsos gyerek voltam, pont olyat amit leírtál mégsem hagynám itthon egyedül.
Meg egy nézéssel kb levesz a lábamról a kisasszony....
Bazzani
slowmotion
csi77
nagir
bcsarli
kittli
több mint 5 éve
Nem a tesztek számát, hanem a laborkapacitást. Pont azért, hogy ne kelljen 1 hetet várni. 😊Úgy látom elértük a jelenlegi tesztkapacitásunk felső határát, ez a 11-12 ezer között napi mintavétel, ennél feljebb nem mentünk (még) (nem tudunk?)Teljesen felesleges növelni, sőt még ez is sok. Tudok olyanról aki egy hete vár az eredményére...
Vrij6
peach
több mint 5 éve
Úgy látom elértük a jelenlegi tesztkapacitásunk felső határát, ez a 11-12 ezer között napi mintavétel, ennél feljebb nem mentünk (még) (nem tudunk?)Teljesen felesleges növelni, sőt még ez is sok. Tudok olyanról aki egy hete vár az eredményére...
Vrij6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Úgy látom elértük a jelenlegi tesztkapacitásunk felső határát, ez a 11-12 ezer között napi mintavétel, ennél feljebb nem mentünk (még) (nem tudunk?)Abszolúte nem értek hozzá, de érdekelne mennyire lenne bővíthető mégis, stb.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
844 új fertőzött, 5 elhunyt, 287 fő van kórházban.és ez vasárnapra
Beki
több mint 5 éve
844 új fertőzött, 5 elhunyt, 287 fő van kórházban.Ez Karácsony műve.
Beki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
844 új fertőzött, 5 elhunyt, 287 fő van kórházban.
több mint 5 éve
Ez mar a "minden nap ajándék" kategória. 😀44 😊38 én nyertem! 😉Bakker, kiszámoltam, 37 éve 😮 kezdtem az iskolát.......Amikor ~33 éve elkezdtem az iskolát, akkor fele ennyi autó volt, akkor még elbírta a vezetésre alkalmatlanokat is az úttest. Most ehhez hozzáadódott még egyszer annyi autó, nagyobb teljesítménnyel, meg a vezetőnél mobil meg miafasz, az iskolánál a zebrán nem merném egyedül átengedni a gyereket, mert hiába van sárga hátteres gyalogátkelő-tábla, naponta látok legalább egy kondomszökevényt, aki hatvannal megy át rajta úgy, hogy a gyalogosok a két szélén féltik az életüket.Például folyamat hangoztattam, hogy nem alszik majd közöttünk aztan még most néha 9 évesen is bekéredzkedik közénk párszor.igen, kiváncsi vagyok nálam mik lesznek ezek, de remélem h legalább az alapelveket sikerül átadnom, legyen egy jó alap, normál értékrend ami felkészíti arra h kilép a nagybetüs életbe, aztán onnan annyit önmegvalósít amennyit akar.Dehogyis.yepp, ismerősi körben nem is pofázok bele abba ki mit csinál gyereikeivel innen kb senkivel sem találkozom.Mindenki addig okos meg addig tökéletes szülő amíg nincs sajátja.persze, hogy egyénfüggő, én sem gondolom h minden gyereknél működik de itt akkora csodálkozás volt h 12 éves gyerek lássa el magát, és kiskorú veszélyeztetése meg miafaszom, aztán rengeteg generáció nőtt fel kulcsos gyerekként és nem rokkantak bele.Ok, de ez egyénfüggő. Nagyobbik lányommal hamarabb meg lehetett az önállóságot kezdeni, a kisebbik fél. Igaz még csak novemberben lesz 9.93, no mobil, no mikró9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.Milyen évet írtunk???
briareos
nagir
briareos
csi77
Nekem még nincs, de részben azért is mert amikor voltam olyan helyzetben h már komolyan gondolkoztam kiderült h csajommal teljesen máshogy látjuk a gyereknevelés sarokpontjait ( és persze sok más mindent de ezen keresztül derült ki).
maradjunk annyiban, hogy megértem aki a legjobbakat akarja a gyerekeinek, ez természetes, de a tesze-tosza életképtelen "participation medal" halmozó, "az én különleges gyerekem jobban tudja" vonalat erősítés szerintem többet árt mint használ.
briareos
Onnantól meg azt tudja marha jól, hogy a másét hogy kell nevelni.
Bazzani
De emlékszem engem h neveltek, és szerintem nem elitélhető ha azt mondom hasonlót akarok tolni majd, nem?
briareos
Nem is rád értettem hanem például magamra.
Jópár dolog volt amit megfogadtam aztán teljesen máshogy csináltam.
Bazzani
kiderül majd 😊
briareos
Vagy majd iskolába már egyedül kell tudnia menni, közben meg annyi a hajléktalan, a bűnöző, meg egyéb szarházi a belvárosban hogy a boltig alig merem leengedni.
Na meg hogy veszélyes dolgokat meg veszélyes sportot aztán biztos nem fog csinálni. Na még mit nem. Most meg az egyik legtehetségesebb gyorsasági görkorcsolyázó.
De tudnám sorolni percekig.
Pedig én is kulcsos gyerek voltam, pont olyat amit leírtál mégsem hagynám itthon egyedül.
Meg egy nézéssel kb levesz a lábamról a kisasszony....
Bazzani
slowmotion
csi77
nagir
bcsarli
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.