Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Szíjas?Novák Katalin miniszter lesz. Tárca nélküli családügy. Stílusos.Vmit kellett csinálni.
nagylaza
Peti bácsi helyére szánták, csak hát jött a COVID.
empty taxi
több mint 5 éve
én egerben 1 percre laktam az ovitó így már 6 évesen kaptam. de pesten én sem vállalnám be ezt kb 14-16 éves korig.9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.Ugyanez.
briareos
De akkor ez valami elfajzott germándolog lehet nálunk.
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.Ugyanez.
briareos
De akkor ez valami elfajzott germándolog lehet nálunk.
több mint 5 éve
93, no mobil, no mikró9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.Milyen évet írtunk???
briareos
nagir
több mint 5 éve
sztem ez tök mind1, nekem is unokahugom 13 évesen simán elvan az öccsével otthon míg a szülők buliznak9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.Milyen évet írtunk???
briareos
nagir
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.Milyen évet írtunk???
briareos

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
484/4A mai számok

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
9 évesem kaptam kulcsot lakáshoz, onnantól suli után haza és elvoltam amíg anyukám meg nem jött melóból f6 körül.
több mint 5 éve
Remélem te nem gondolkodsz még gyereken, de még kutyán se!Miért?Iskolába 6-7 éves kortól járnak a gyerekek.ne mondd nekem, hogy egy 12 éves kölköt nem lehet lerakni otthon egy mikrózható kajával.Miért, az utcán is maszkot kellene hordaniuk, Vagy ezt most én nem értem, Zárjuk le a iskolákat? Mit kezdenek a szülők mikor nekik dolgozni kel menni? A szabadságuk óat már elhasználták tavasszal......Mondjuk, hogy minden nap egy iskola mellett kell elgyalogolnom, úgy, hogy a sok maszk nélküli kölök, maszk nélküli szülő, maszk nélküli tanár és takarító kint hesszel az utcán? Hogy minden nap van egy faszkalap a bkv-n, aki baszik maszkot húzni a hülye fejére? És, hogy ezeknek pontosan 0 szankciója van itthon?Oszt mivel?Kezdenek felbaszni.Utolsó hülye faszarcú geci.Kezdesz radikalizálódni.
Nem kell bezárni semmit, mi?
Bassza szájba most már ...
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Mennyiben érint téged a te életedben az, hogy mit mond a Főni?
Sobri Jóska
Gyakorlatilag még gerjesztjük is a vírus terjedését.
Amúgy mivel a főni fingja a passzàtot, ezért érint rendesen.
Amadeus
csi77
Amadeus
Illetve másét simán. Akár a gardróbszekrénybe is. A sajátodat nagy felelőtlenség volna.
És jogilag sem lenne túl szerencsés.
Sobri Jóska
Amadeus
Túl nagy lenne a felelőség.
több mint 5 éve
A 16 éves keresztgyerekem szó szerint életképtelen! A szülei is hibásak, de a generációja mintapéldánya! "Ha leveszed a fejéről a walkmant, megfullad!" Pedig falun nőtt fel, városba ingázik gimibe, focizik, (nem is rosszul), de ön- és közveszélyesen lusta!!!Miért?Iskolába 6-7 éves kortól járnak a gyerekek.ne mondd nekem, hogy egy 12 éves kölköt nem lehet lerakni otthon egy mikrózható kajával.Miért, az utcán is maszkot kellene hordaniuk, Vagy ezt most én nem értem, Zárjuk le a iskolákat? Mit kezdenek a szülők mikor nekik dolgozni kel menni? A szabadságuk óat már elhasználták tavasszal......Mondjuk, hogy minden nap egy iskola mellett kell elgyalogolnom, úgy, hogy a sok maszk nélküli kölök, maszk nélküli szülő, maszk nélküli tanár és takarító kint hesszel az utcán? Hogy minden nap van egy faszkalap a bkv-n, aki baszik maszkot húzni a hülye fejére? És, hogy ezeknek pontosan 0 szankciója van itthon?Oszt mivel?Kezdenek felbaszni.Utolsó hülye faszarcú geci.Kezdesz radikalizálódni.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Amadeus
Illetve másét simán. Akár a gardróbszekrénybe is. A sajátodat nagy felelőtlenség volna.
Sobri Jóska
Amadeus

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Novák Katalin miniszter lesz. Tárca nélküli családügy. Stílusos.Vmit kellett csinálni.
nagylaza
Peti bácsi helyére szánták, csak hát jött a COVID.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
De, a 12 gyereket már egyedül lehet hagyni. A nála kisebbeket viszont nem. A legnehezebb az oktatási része. A gyerekeknél ez visszafordíthatatlan lesz, ha mgint kiesik több hónap, mert megnyugtatlak, a digitális oktatás, ahol műköik lehetőséget ad sok szülőnek, hogy a gyerek helyett megcsinálja a feladatokat.ne mondd nekem, hogy egy 12 éves kölköt nem lehet lerakni otthon egy mikrózható kajával.Miért, az utcán is maszkot kellene hordaniuk, Vagy ezt most én nem értem, Zárjuk le a iskolákat? Mit kezdenek a szülők mikor nekik dolgozni kel menni? A szabadságuk óat már elhasználták tavasszal......Mondjuk, hogy minden nap egy iskola mellett kell elgyalogolnom, úgy, hogy a sok maszk nélküli kölök, maszk nélküli szülő, maszk nélküli tanár és takarító kint hesszel az utcán? Hogy minden nap van egy faszkalap a bkv-n, aki baszik maszkot húzni a hülye fejére? És, hogy ezeknek pontosan 0 szankciója van itthon?Oszt mivel?Kezdenek felbaszni.Utolsó hülye faszarcú geci.Kezdesz radikalizálódni.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Amadeus
A maszk nélküliséget az utcán, ezt nem értem, mi a bajod vele....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Mit miért?Miért?Iskolába 6-7 éves kortól járnak a gyerekek.ne mondd nekem, hogy egy 12 éves kölköt nem lehet lerakni otthon egy mikrózható kajával.Miért, az utcán is maszkot kellene hordaniuk, Vagy ezt most én nem értem, Zárjuk le a iskolákat? Mit kezdenek a szülők mikor nekik dolgozni kel menni? A szabadságuk óat már elhasználták tavasszal......Mondjuk, hogy minden nap egy iskola mellett kell elgyalogolnom, úgy, hogy a sok maszk nélküli kölök, maszk nélküli szülő, maszk nélküli tanár és takarító kint hesszel az utcán? Hogy minden nap van egy faszkalap a bkv-n, aki baszik maszkot húzni a hülye fejére? És, hogy ezeknek pontosan 0 szankciója van itthon?Oszt mivel?Kezdenek felbaszni.Utolsó hülye faszarcú geci.Kezdesz radikalizálódni.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Miért járnak 6-7 éves koruktól iskolába?
A nemzeti köznevelésről szóló törvény csak rendelkezik erről.
Miért lenne nagy felelőtlenség és nem túl szerencsés felügyelet nélkül hagyni egy kiskorút?
Itt még a Btk. is előkerülhet kiskorú veszélyeztetése miatt, a 208.§ környékén biztos te is találsz valamit.
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20200912/orban-viktor-uj-intezkedest-jelentett-be-jon-a-boltok-harom-csapasa-448486grat b+, kiváncsi vagyok miért nem a parasztot bünteti
na jó tudjuk mer az szavaz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ne mondd nekem, hogy egy 12 éves kölköt nem lehet lerakni otthon egy mikrózható kajával.Ez nem ennyire egyszerű, de mivel még úgysem gondolkodsz gyerekben, ezért megkímélünk a felesleges szájkaratétól.
Amadeus
több mint 5 éve
Amúgy ha egy utcával arrébb mész, az nagy kitérő?Mondjuk, hogy minden nap egy iskola mellett kell elgyalogolnom, úgy, hogy a sok maszk nélküli kölök, maszk nélküli szülő, maszk nélküli tanár és takarító kint hesszel az utcán? Hogy minden nap van egy faszkalap a bkv-n, aki baszik maszkot húzni a hülye fejére? És, hogy ezeknek pontosan 0 szankciója van itthon?Oszt mivel?Kezdenek felbaszni.Utolsó hülye faszarcú geci.Kezdesz radikalizálódni.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Miért?Iskolába 6-7 éves kortól járnak a gyerekek.ne mondd nekem, hogy egy 12 éves kölköt nem lehet lerakni otthon egy mikrózható kajával.Miért, az utcán is maszkot kellene hordaniuk, Vagy ezt most én nem értem, Zárjuk le a iskolákat? Mit kezdenek a szülők mikor nekik dolgozni kel menni? A szabadságuk óat már elhasználták tavasszal......Mondjuk, hogy minden nap egy iskola mellett kell elgyalogolnom, úgy, hogy a sok maszk nélküli kölök, maszk nélküli szülő, maszk nélküli tanár és takarító kint hesszel az utcán? Hogy minden nap van egy faszkalap a bkv-n, aki baszik maszkot húzni a hülye fejére? És, hogy ezeknek pontosan 0 szankciója van itthon?Oszt mivel?Kezdenek felbaszni.Utolsó hülye faszarcú geci.Kezdesz radikalizálódni.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Iskolába 6-7 éves kortól járnak a gyerekek.ne mondd nekem, hogy egy 12 éves kölköt nem lehet lerakni otthon egy mikrózható kajával.Miért, az utcán is maszkot kellene hordaniuk, Vagy ezt most én nem értem, Zárjuk le a iskolákat? Mit kezdenek a szülők mikor nekik dolgozni kel menni? A szabadságuk óat már elhasználták tavasszal......Mondjuk, hogy minden nap egy iskola mellett kell elgyalogolnom, úgy, hogy a sok maszk nélküli kölök, maszk nélküli szülő, maszk nélküli tanár és takarító kint hesszel az utcán? Hogy minden nap van egy faszkalap a bkv-n, aki baszik maszkot húzni a hülye fejére? És, hogy ezeknek pontosan 0 szankciója van itthon?Oszt mivel?Kezdenek felbaszni.Utolsó hülye faszarcú geci.Kezdesz radikalizálódni.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
Amadeus
több mint 5 éve
ne mondd nekem, hogy egy 12 éves kölköt nem lehet lerakni otthon egy mikrózható kajával.Miért, az utcán is maszkot kellene hordaniuk, Vagy ezt most én nem értem, Zárjuk le a iskolákat? Mit kezdenek a szülők mikor nekik dolgozni kel menni? A szabadságuk óat már elhasználták tavasszal......Mondjuk, hogy minden nap egy iskola mellett kell elgyalogolnom, úgy, hogy a sok maszk nélküli kölök, maszk nélküli szülő, maszk nélküli tanár és takarító kint hesszel az utcán? Hogy minden nap van egy faszkalap a bkv-n, aki baszik maszkot húzni a hülye fejére? És, hogy ezeknek pontosan 0 szankciója van itthon?Oszt mivel?Kezdenek felbaszni.Utolsó hülye faszarcú geci.Kezdesz radikalizálódni.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
csi77
több mint 5 éve
Hát nem tudom, a legutóbbi meccsen már elég laposnak tűntA görbét kell laposítani, ez mitsem változott tavasz óta.Persze. Nem tudom pontosan mennyit bírunk, csak nyilván a növekedés jelenlegi üteme aggasztó.AUG 27-én 69-en voltak kórházban. a mai szám 282.ezt értem csak nem mindegy hogy 500 főt bírunk el vagy 50000ezret
Vrij6
Negritis
Vrij6
Csak már nincs akkora “kedv” a népekben megülni a seggükön.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Azt csak elveszteni tudja.Nem mondom, hogy hibáztatom. Az első roham számai miatt megpróbálhatja ezt. Ha sikerül kordában tartani, akkor hatalmasat nyer vele, megkockáztatom, hgoy akár 2022-t is.Még azt tudom elképzelni, hogy a főninek mutattak egy féléves számot és ....... szabadon dönthet, hogy lovat akar szopni vagy elefántot.
NB2
Nem könnyű döntés.
Sobri Jóska
NB2
több mint 5 éve
Nem mondom, hogy hibáztatom. Az első roham számai miatt megpróbálhatja ezt. Ha sikerül kordában tartani, akkor hatalmasat nyer vele, megkockáztatom, hgoy akár 2022-t is.Még azt tudom elképzelni, hogy a főninek mutattak egy féléves számot és ....... szabadon dönthet, hogy lovat akar szopni vagy elefántot.
NB2
Nem könnyű döntés.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Még azt tudom elképzelni, hogy a főninek mutattak egy féléves számot és ....... szabadon dönthet, hogy lovat akar szopni vagy elefántot.
NB2
Nem könnyű döntés.
több mint 5 éve
Még azt tudom elképzelni, hogy a főninek mutattak egy féléves számot és attól akkora sokkot kapott, hogy akkor eldöntötte nem zárunk.Az igazság az, hogy szerény véleményem szerint a sportrendezvényeket kéne zárni (meg még azt az 1-2 eseményt) és akkor megint kevesebb kontakt lenne, meg persze masszív maszkhasználatot.
Mondjuk december elején havernak van jegye Ákos koncertre. Ő ugye puszipajtás, de azért meglepődnék ha meg lenne tartva.
több mint 5 éve
A görbét kell laposítani, ez mitsem változott tavasz óta.Persze. Nem tudom pontosan mennyit bírunk, csak nyilván a növekedés jelenlegi üteme aggasztó.AUG 27-én 69-en voltak kórházban. a mai szám 282.ezt értem csak nem mindegy hogy 500 főt bírunk el vagy 50000ezret
Vrij6
Negritis
Vrij6
Csak már nincs akkora “kedv” a népekben megülni a seggükön.