NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
5
5
2:20, Arena4
Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 12 éve
Utolsó 6 percet én is néztem, csűnyán csalogattam az Orange-nek, sajnáltam.A Syrabuse csal? No way 😛Jakehomerilyen történelmi bravúrlehetőséget így elvezetni...jjncaa
De azért csak győztek végül anélkül is.
több mint 12 éve
Big East bírók voltak a Cuse meccsen, biztos, ami biztos 😀
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
ugyanezt írtam pár hete twitterenmindig a big easttel van valami baj...jjncaaa kosár sec-je?kristof
SEC foci = Big East kosár
Big East foci = SEC kosár
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jól játszik a Long Beach State, de a palánk alatti védekezésük átjáróház, úgy meg nehéz nyerni.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mindig a big easttel van valami baj...jjncaaa kosár sec-je?
több mint 12 éve
Reggie Miller meg elkezdi: "Let's get Syracuse some credit too"aha...
adjuk még a Cuse bűnlajstromához ezt is:
http://www.youtube.com/watch?v=asz-sof4UoU
mindig a big easttel van valami baj...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
huhhh akkor szombaton Kansas State
több mint 12 éve
A Syrabuse csal? No way 😛Jakehomerilyen történelmi bravúrlehetőséget így elvezetni...
---
több mint 12 éve
....................
---
több mint 12 éve
Ovecskin kreatív hehe, de jól látom, hogy a Bamát vitte döntőbe?Jakehomerjaja, a Kentucky meg nála simán Kent
hajrá UNC-Ashville! ha az a Dickey bedobná, amit kell, még nyerhetnének is...
---
több mint 12 éve
Ez a Dickey gyerek a Cuse-zal van.Hogy a bírók is, az már kevésbé meglepő.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
a hsz-em óta erről olvasok 😊 a lényeg a lényeg, hogy már több mint 100 éve volt college football, mire az "utószezon" végén avattak bajnokot, a college basketball meg tulajdonképpen egy fogalom lett a többség számára a march madness-szel (amúgy ez az elnevezést tényleg csak a 80-as években terjedt el)Azért ennyire nem rosszak a meccsek 😀 Pedig a Madness kifejezés baromi régi, valahol olvastam. Az nem vitás, hogy az egyetemi foci jócskán a kosár előtt van.
ajánlom az SI remek cikkét a 81-es MM-ről: http://sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/the_bonus/03/12/1981.madness/index.html?eref=sihp&sct=hp_t11_a0
más: Ovechkin bracketje 😂
jjncaa
Ovecskin kreatív hehe, de jól látom, hogy a Bamát vitte döntőbe?
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Uh a francba akkor, azt nekem találták volna ki, fene vigye!Igen, eddig sima meccsek voltak ahogy látom. Miért volt olyan jó az a demand oldal, a streamek működnek simán. Vagy az jó minőség volt nagyon?zavi27HD minőség volt, és utólag is meg lehetett nézni a meccseket
mindössze 7. alkalom, hogy a 16. seed vezet a szünetben a no. 1. ellen (nyerni még sose nyert), és a Boeheim vezette Syracuse volt 1991-ben, mely no.2.-ként először kikapott a 15. seedtől 😊jjncaa
több mint 12 éve
Igen, eddig sima meccsek voltak ahogy látom. Miért volt olyan jó az a demand oldal, a streamek működnek simán. Vagy az jó minőség volt nagyon?zavi27HD minőség volt, és utólag is meg lehetett nézni a meccseket
mindössze 7. alkalom, hogy a 16. seed vezet a szünetben a no. 1. ellen (nyerni még sose nyert), és a Boeheim vezette Syracuse volt 1991-ben, mely no.2.-ként először kikapott a 15. seedtől 😊
---
több mint 12 éve
Igen, eddig sima meccsek voltak ahogy látom. Miért volt olyan jó az a demand oldal, a streamek működnek simán. Vagy az jó minőség volt nagyon?
több mint 12 éve
igen végigolvastam, de reménykedtem"The games cannot be viewed outside of the US."jjncaaNa, talán az NC Ashville az Orange ellen 😛Jakehomeraz baszna be 😛
más sem tudja nézni a szokásos MM on demandos oldalon a meccseket? még előfizetnem sem sikerült (mert azért azt a 4 dolcsit rááldoztam volna)Fucu
amúgy meg a kurva anyjukat eddig minden évben ingyen lehetett nézni
több mint 12 éve
"The games cannot be viewed outside of the US."Na, talán az NC Ashville az Orange ellen 😛Jakehomeraz baszna be 😛
más sem tudja nézni a szokásos MM on demandos oldalon a meccseket? még előfizetnem sem sikerült (mert azért azt a 4 dolcsit rááldoztam volna)Fucu
---
több mint 12 éve
Na, talán az NC Ashville az Orange ellen 😛Jakehomeraz baszna be 😛
más sem tudja nézni a szokásos MM on demandos oldalon a meccseket? még előfizetnem sem sikerült (mert azért azt a 4 dolcsit rááldoztam volna)
több mint 12 éve
a hsz-em óta erről olvasok 😊 a lényeg a lényeg, hogy már több mint 100 éve volt college football, mire az "utószezon" végén avattak bajnokot, a college basketball meg tulajdonképpen egy fogalom lett a többség számára a march madness-szel (amúgy ez az elnevezést tényleg csak a 80-as években terjedt el)Biztos vagyok benne, hogy kosárban sem az ncaa bajnoksággal kezdődtek a dolgok, de én tuti nem fogok ennek utánanézni 😊 JakehomerEgy meccs mint bowl season? Ugyanúgy a 30-as években kezdett a bowl season intézményesedni, mint a kosárbajnokságJakehomermás utószezoni meccsek is voltak, nem csak a ma is működő bowlok, mint pl. a Bacardi Bowl 1907-től vagy a San Diego East-West Christmas Classic 1921/22-ben
a bowlok ugyan a 30-as években kezdtek "intézményesedni", de az 1916-os Rose Bowl indította el azt a hagyományt, hogy ezek a mérkőzések egyfajta jutalomjátékul szolgáltak a jól szereplő csapatoknak, egészen 1973-ig a college fociban még a bowlok előtt avattak bajnokotjjncaa
ajánlom az SI remek cikkét a 81-es MM-ről: http://sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/the_bonus/03/12/1981.madness/index.html?eref=sihp&sct=hp_t11_a0
más: Ovechkin bracketje 😂
---
több mint 12 éve
Biztos vagyok benne, hogy kosárban sem az ncaa bajnoksággal kezdődtek a dolgok, de én tuti nem fogok ennek utánanézni 😊más utószezoni meccsek is voltak, nem csak a ma is működő bowlok, mint pl. a Bacardi Bowl 1907-től vagy a San Diego East-West Christmas Classic 1921/22-ben'39-ben volt az első rájátszás kosárban (érdekes módon az NIT egy évvel korábban, 38-ban), míg az első Rose Bowlt 1902-ben játszották, 1916 óta megszakítás nélkül...Egy meccs mint bowl season? Ugyanúgy a 30-as években kezdett a bowl season intézményesedni, mint a kosárbajnokságJakehomer
és igaz, hogy a March Madness elnevezést már a 40-es években is használták, de a köznyelvben csak a 80-as években terjedt el, ahogy a "big dance" isjjncaa
a bowlok ugyan a 30-as években kezdtek "intézményesedni", de az 1916-os Rose Bowl indította el azt a hagyományt, hogy ezek a mérkőzések egyfajta jutalomjátékul szolgáltak a jól szereplő csapatoknak, egészen 1973-ig a college fociban még a bowlok előtt avattak bajnokotjjncaa
Szépen kinyírta a Cardinals a Davidson támadójátékát, a Badgers és a Marquette is meggyőző, egyelőre várni kell az upsetekre. Na, talán az NC Ashville az Orange ellen 😛
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
más utószezoni meccsek is voltak, nem csak a ma is működő bowlok, mint pl. a Bacardi Bowl 1907-től vagy a San Diego East-West Christmas Classic 1921/22-ben'39-ben volt az első rájátszás kosárban (érdekes módon az NIT egy évvel korábban, 38-ban), míg az első Rose Bowlt 1902-ben játszották, 1916 óta megszakítás nélkül...Egy meccs mint bowl season? Ugyanúgy a 30-as években kezdett a bowl season intézményesedni, mint a kosárbajnokságJakehomer
és igaz, hogy a March Madness elnevezést már a 40-es években is használták, de a köznyelvben csak a 80-as években terjedt el, ahogy a "big dance" isjjncaa
a bowlok ugyan a 30-as években kezdtek "intézményesedni", de az 1916-os Rose Bowl indította el azt a hagyományt, hogy ezek a mérkőzések egyfajta jutalomjátékul szolgáltak a jól szereplő csapatoknak, egészen 1973-ig a college fociban még a bowlok előtt avattak bajnokot
---
több mint 12 éve
'39-ben volt az első rájátszás kosárban (érdekes módon az NIT egy évvel korábban, 38-ban), míg az első Rose Bowlt 1902-ben játszották, 1916 óta megszakítás nélkül...Egy meccs mint bowl season? Ugyanúgy a 30-as években kezdett a bowl season intézményesedni, mint a kosárbajnokság.
Elég hülyén játszotta a Southern Miss a végjátékot, de hát jobb csapat a KState, megérdemelték.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Jól éreztem, hogy ez a 30-1 nem lesz éppen mérvadó. Győzhettünk volna, megmutattuk az első félidőben hogyan kellett volna ahhoz játszani, azonban a másodikat borzalmasan elcsesztük. Gyakorlatilag tálcán adtuk oda nekik a meccset ennyi turnoverrel. Bosszantó vereség, de nem haragszom a srácokra, az első Tournament-meccse volt mindenkinek, talán jövőre visszatérünk, akkor lesz végzős a húzóembereink jelentős része. Nincs miért szégyenkeznünk.
több mint 12 éve
Jaj, nehogy összekapjatok a kérdéseim miatt. 😊