NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kosárlabda

13 feliratkozó

több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 907 — Amerikai sportok rajongója
A Syrabuse csal? No way 😛Jakehomer
ilyen történelmi bravúrlehetőséget így elvezetni...jjncaa
Utolsó 6 percet én is néztem, csűnyán csalogattam az Orange-nek, sajnáltam.
De azért csak győztek végül anélkül is.
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 764 — Panthers fan
Big East bírók voltak a Cuse meccsen, biztos, ami biztos 😀

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
mindig a big easttel van valami baj...jjncaa
a kosár sec-je?kristof
ugyanezt írtam pár hete twitteren

SEC foci = Big East kosár
Big East foci = SEC kosár

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jól játszik a Long Beach State, de a palánk alatti védekezésük átjáróház, úgy meg nehéz nyerni.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mindig a big easttel van valami baj...jjncaa
a kosár sec-je?
több mint 12 éve
Reggie Miller meg elkezdi: "Let's get Syracuse some credit too"
aha...

adjuk még a Cuse bűnlajstromához ezt is:
http://www.youtube.com/watch?v=asz-sof4UoU

mindig a big easttel van valami baj...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
huhhh akkor szombaton Kansas State

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
A Syrabuse csal? No way 😛Jakehomer
ilyen történelmi bravúrlehetőséget így elvezetni...

---
több mint 12 éve
A Syrabuse csal? No way 😛

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
....................

---
több mint 12 éve
Ovecskin kreatív hehe, de jól látom, hogy a Bamát vitte döntőbe?Jakehomer
jaja, a Kentucky meg nála simán Kent

hajrá UNC-Ashville! ha az a Dickey bedobná, amit kell, még nyerhetnének is...

---
több mint 12 éve
Ez a Dickey gyerek a Cuse-zal van.

Hogy a bírók is, az már kevésbé meglepő.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
a hsz-em óta erről olvasok 😊 a lényeg a lényeg, hogy már több mint 100 éve volt college football, mire az "utószezon" végén avattak bajnokot, a college basketball meg tulajdonképpen egy fogalom lett a többség számára a march madness-szel (amúgy ez az elnevezést tényleg csak a 80-as években terjedt el)

ajánlom az SI remek cikkét a 81-es MM-ről: http://sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/the_bonus/03/12/1981.madness/index.html?eref=sihp&sct=hp_t11_a0

más: Ovechkin bracketje 😂

jjncaa
Azért ennyire nem rosszak a meccsek 😀 Pedig a Madness kifejezés baromi régi, valahol olvastam. Az nem vitás, hogy az egyetemi foci jócskán a kosár előtt van.

Ovecskin kreatív hehe, de jól látom, hogy a Bamát vitte döntőbe?

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Igen, eddig sima meccsek voltak ahogy látom. Miért volt olyan jó az a demand oldal, a streamek működnek simán. Vagy az jó minőség volt nagyon?zavi27
HD minőség volt, és utólag is meg lehetett nézni a meccseket

mindössze 7. alkalom, hogy a 16. seed vezet a szünetben a no. 1. ellen (nyerni még sose nyert), és a Boeheim vezette Syracuse volt 1991-ben, mely no.2.-ként először kikapott a 15. seedtől 😊jjncaa
Uh a francba akkor, azt nekem találták volna ki, fene vigye!
több mint 12 éve
Igen, eddig sima meccsek voltak ahogy látom. Miért volt olyan jó az a demand oldal, a streamek működnek simán. Vagy az jó minőség volt nagyon?zavi27
HD minőség volt, és utólag is meg lehetett nézni a meccseket

mindössze 7. alkalom, hogy a 16. seed vezet a szünetben a no. 1. ellen (nyerni még sose nyert), és a Boeheim vezette Syracuse volt 1991-ben, mely no.2.-ként először kikapott a 15. seedtől 😊

---
több mint 12 éve
Igen, eddig sima meccsek voltak ahogy látom. Miért volt olyan jó az a demand oldal, a streamek működnek simán. Vagy az jó minőség volt nagyon?
több mint 12 éve
Na, talán az NC Ashville az Orange ellen 😛Jakehomer
az baszna be 😛

más sem tudja nézni a szokásos MM on demandos oldalon a meccseket? még előfizetnem sem sikerült (mert azért azt a 4 dolcsit rááldoztam volna)Fucu
"The games cannot be viewed outside of the US."jjncaa
igen végigolvastam, de reménykedtem
amúgy meg a kurva anyjukat eddig minden évben ingyen lehetett nézni

több mint 12 éve
az baszna be 😛

más sem tudja nézni a szokásos MM on demandos oldalon a meccseket? még előfizetnem sem sikerült (mert azért azt a 4 dolcsit rááldoztam volna)Fucu
"The games cannot be viewed outside of the US."

---
több mint 12 éve
az baszna be 😛

más sem tudja nézni a szokásos MM on demandos oldalon a meccseket? még előfizetnem sem sikerült (mert azért azt a 4 dolcsit rááldoztam volna)

több mint 12 éve
Egy meccs mint bowl season? Ugyanúgy a 30-as években kezdett a bowl season intézményesedni, mint a kosárbajnokságJakehomer
más utószezoni meccsek is voltak, nem csak a ma is működő bowlok, mint pl. a Bacardi Bowl 1907-től vagy a San Diego East-West Christmas Classic 1921/22-ben

a bowlok ugyan a 30-as években kezdtek "intézményesedni", de az 1916-os Rose Bowl indította el azt a hagyományt, hogy ezek a mérkőzések egyfajta jutalomjátékul szolgáltak a jól szereplő csapatoknak, egészen 1973-ig a college fociban még a bowlok előtt avattak bajnokotjjncaa
Biztos vagyok benne, hogy kosárban sem az ncaa bajnoksággal kezdődtek a dolgok, de én tuti nem fogok ennek utánanézni 😊 Jakehomer
a hsz-em óta erről olvasok 😊 a lényeg a lényeg, hogy már több mint 100 éve volt college football, mire az "utószezon" végén avattak bajnokot, a college basketball meg tulajdonképpen egy fogalom lett a többség számára a march madness-szel (amúgy ez az elnevezést tényleg csak a 80-as években terjedt el)

ajánlom az SI remek cikkét a 81-es MM-ről: http://sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/the_bonus/03/12/1981.madness/index.html?eref=sihp&sct=hp_t11_a0

más: Ovechkin bracketje 😂

---
több mint 12 éve
'39-ben volt az első rájátszás kosárban (érdekes módon az NIT egy évvel korábban, 38-ban), míg az első Rose Bowlt 1902-ben játszották, 1916 óta megszakítás nélkül...

és igaz, hogy a March Madness elnevezést már a 40-es években is használták, de a köznyelvben csak a 80-as években terjedt el, ahogy a "big dance" isjjncaa
Egy meccs mint bowl season? Ugyanúgy a 30-as években kezdett a bowl season intézményesedni, mint a kosárbajnokságJakehomer
más utószezoni meccsek is voltak, nem csak a ma is működő bowlok, mint pl. a Bacardi Bowl 1907-től vagy a San Diego East-West Christmas Classic 1921/22-ben

a bowlok ugyan a 30-as években kezdtek "intézményesedni", de az 1916-os Rose Bowl indította el azt a hagyományt, hogy ezek a mérkőzések egyfajta jutalomjátékul szolgáltak a jól szereplő csapatoknak, egészen 1973-ig a college fociban még a bowlok előtt avattak bajnokotjjncaa
Biztos vagyok benne, hogy kosárban sem az ncaa bajnoksággal kezdődtek a dolgok, de én tuti nem fogok ennek utánanézni 😊

Szépen kinyírta a Cardinals a Davidson támadójátékát, a Badgers és a Marquette is meggyőző, egyelőre várni kell az upsetekre. Na, talán az NC Ashville az Orange ellen 😛

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
'39-ben volt az első rájátszás kosárban (érdekes módon az NIT egy évvel korábban, 38-ban), míg az első Rose Bowlt 1902-ben játszották, 1916 óta megszakítás nélkül...

és igaz, hogy a March Madness elnevezést már a 40-es években is használták, de a köznyelvben csak a 80-as években terjedt el, ahogy a "big dance" isjjncaa

a bowlok ugyan a 30-as években kezdtek "intézményesedni", de az 1916-os Rose Bowl indította el azt a hagyományt, hogy ezek a mérkőzések egyfajta jutalomjátékul szolgáltak a jól szereplő csapatoknak, egészen 1973-ig a college fociban még a bowlok előtt avattak bajnokot

---
több mint 12 éve

Egy meccs mint bowl season? Ugyanúgy a 30-as években kezdett a bowl season intézményesedni, mint a kosárbajnokság.

Elég hülyén játszotta a Southern Miss a végjátékot, de hát jobb csapat a KState, megérdemelték.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Jól éreztem, hogy ez a 30-1 nem lesz éppen mérvadó. Győzhettünk volna, megmutattuk az első félidőben hogyan kellett volna ahhoz játszani, azonban a másodikat borzalmasan elcsesztük. Gyakorlatilag tálcán adtuk oda nekik a meccset ennyi turnoverrel. Bosszantó vereség, de nem haragszom a srácokra, az első Tournament-meccse volt mindenkinek, talán jövőre visszatérünk, akkor lesz végzős a húzóembereink jelentős része. Nincs miért szégyenkeznünk.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 12 éve
Jaj, nehogy összekapjatok a kérdéseim miatt. 😊