Kosárlabda
16 feliratkozó
több mint 14 éve
az a baj, hogy én az idei Dukeot erősebbnek érzem a tavalyinál, az egy mákos banda volt 😛HurkaÚgy érted, bírók által tolt banda?
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
az a baj, hogy én az idei Dukeot erősebbnek érzem a tavalyinál, az egy mákos banda volt 😛egyébként ha a UCLA-Michigan State volt a Hurka-bowl, akkor ez a nagyon-anti Hurka-bowl...
több mint 14 éve
turnover parádé, kissé meg kéne nyugodni, mert rossz az ellenfél
több mint 14 éve
De ügyetlenek ezek a michigani gyerekek
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
egy rakás balfasz ez a wazzuHöriaz egy másik csapat
a hazai pálya döntött sajnos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Szív megszakad, lélegzet bennakad 😊kellemes kis duke ellenes hangulat leszmindig az van, mindenütt.Höri
yeahJoci
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
kellemes kis duke ellenes hangulat leszmindig az van, mindenütt.
yeahJoci
több mint 14 éve
kellemes kis duke ellenes hangulat leszyeah
több mint 14 éve
Ez goaltending volt, de belül volt Thomas lába, így végül is mindegy
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Buták alkotják ezt az UNC-t is, előbb beleérnek feleslegesen, majd majdnem goaltending-et hoz össze. Valami hülye bíró be is fújhatta volna.
több mint 14 éve
édes istenem...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nagyon durva meccs, egyik csapat se tud védekezni a másikon.Isiah kicsit fáradtnak tűnik.
Choke, choke, choke
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
jó tudni,hogy kiesett a Morehead State 😕Newmanannyira sima meccs volt, hogy szinte be sem számoltak róla
az NIT-n a Wichita State nagyon kemény

---
több mint 14 éve
Egyre érdekesebben alakul a NIT: kiesett két első kiemelt, a Boston College és a Virginia Tech. Még nincs meg a negyeddöntőbeli ellenfelünk, a Fairfield vagy a Kent State lesz az, utána pedig jöhetne az Alabama vagy a New Mexico az elődöntőben, netán a Missouri State vagy a Miami (FL). Ezútóbbi lenne a torna legnehezebb meccse, mivel a másik ágról már csak az Oklahoma State maradt versenyben komolyabb csapatként, akik azért jócskán mögöttünk végeztek a Big12-ben. Szóval na, húzzuk be! 😊http://espn.go.com/mens-college-basketball/tournament/bracket/_/id/78/2011-national-invitational-tournamentA
több mint 14 éve
kezdődik a mai menü. Égnek is tízzel a tarhálók 😀haromthajrá pac-10 (12)! úgy érzem, hogy meglehet az upset

---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kezdődik a mai menü. Égnek is tízzel a tarhálók 😀
több mint 14 éve
szegény Pullen, én sajnáltam őt, megérdemelte volna a továbbjutástviszont Taylor tényleg igazi nagy játékos, hiába volt szarabb meccse, a végén odatette magát, és hogy leblokkolta Pullent..
erről az ágról a Wisconsin-Butler győztesének fogok drukkolni, hogy jusson be a Final 4-ba
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jimmer-re a tavalyi első forduló óta vadászunk. Most elkapjuk őket. Tyus agyonveri és megyünk az elite 8-be
több mint 14 éve
az a szép, hogy roster alapján nehéz meállapítani, hogy a névsor a wisconsin vagy a borussian mönchengladbach játékosait tartalmazza. de ez szinte bármelyik bigten csapatról elmondható, majd holnap kivesézem a rozsomákokat mikor vezetünk 20+szalIgen, de Pullen egyedül is meg tudja nyerni 😊Jakehomertudom, ezt egy szóval sem írtam, hogy nem 😊 de csapatként sokkal jobb a Badgers, ez egyértelműHurka
több mint 14 éve
Igen, de Pullen egyedül is meg tudja nyerni 😊Jakehomertudom, ezt egy szóval sem írtam, hogy nem 😊 de csapatként sokkal jobb a Badgers, ez egyértelmű
több mint 14 éve
Igen, de Pullen egyedül is meg tudja nyerni 😊
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
jobb is, hogy a többiek nem szólnak bele a játékukba. két nagypofájú tolonc ha jó napot fog ki, leölnek bárkit.sajnálom, hogy nem lehet Duke - BYU (max a döntőben 😀 ) mert kíváncsi lettem volna milyen érzés atletikai előnyben játszani.és szerintem részben Mitchell miatt is mentek haza, nagyon túlvállalta magát a vége fele
Gonzagában ez a Sacré hatalmas király, kár, hogy kiesnek. Másik egyéni kedvencem, Casey Mitchell (WVU) is hazament ma, rossz nap ez.Höri
K-Stateből még csak Pullen és Kelly dobott pontot, jobb csapat a BadgersHurka