Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
Hail to the VICTORS :cool:
több mint 13 éve
Na, azért ez sem rossz. 😊több mint 13 éve
Mindkét MWC-s csapatunk elbúcsúzott a negyeddöntőben, a CSU idényvégi breakdown-ja miatt szomorú vagyok, az AFA-tól ez volt a maximum, amit elérhettek.😀 Amúgy pedig ennyi:
több mint 13 éve
Texas A&M egy nagyon sima meccsen vert le minket. Mindkét félidő első felében szörnyű volt a dobószázalék (meccset 2/18-cal indította a Mizzou), de pl. a második játékrészben 7 percet kellett várni az első Tigers mezőnykosárra, illetve ekkor volt meg az első jó tripla is. A másik oldalt meg sültek a kezek, egyedül a nagyon jó büntetőzésnek köszönhetően maradt a szünetre a különbség 15 alatt. Aztán innen feljebb nem jött a Mizzou, beállt egy 15-20 közti különbség, majd az utolsó percekben sikerült kicsit kapaszkodni, aztán pár kimaradt tripla, lerohanás után 86-71 lett a vége oda.Ami számomra érthetetlen, hogy miért kell az első perctől kezdve erőltetni az egész pályás letámadást, főleg, ha hárman hozzák fel kettő-három védő ellen labdát, akkor mindig jön a be akarjuk csapdázni játék, amit persze átpasszol a játékos, és onnantól 4 a 3 van, ebből rengeteg kosarat kaptunk végig. Másik, ha ott áll BJ Holmes a triplavonalon, akkor vajon miért nem is indulnak el felé? Nem véletlen szórta meg ő is magát. Támadásban semmi elképzelés nem volt, járt a labda, egy-egy betörés, majd reménykedés, hogy volt benne falt, és jöhet a büntető. Lepattanozás förtelem volt, elején 12-2 volt oda.
Aggies-től Loubeau volt nagyon jó, elején 5-5-tel kezdett mezőnyből, végére 8/6 lett ez, illetve 9/8-as büntető arány, ami összesen 20 pont. Az említett Holmes végül hatból 4 triplát vágott be, ő is 20 ponttal zárt. Akire még felfigyeltem, az a padról beálló Roberson, kb negyedóra játék alatt szedett majdnem 10 lepattanót, ebből 3-4-et támadó oldalon. Tigers-ből Demmon érte el a legtöbb pontot, de megtévesztő, ötből 3 jó triplája volt, de mind már 20 körüli különbségnél. A vicc, hogy más nem dobott hármast, pedig vagy 14-16 kísérlet biztos volt. Közben pont most modják, 37 büntetőt dobhatott Mizzou, ebből 30 jó is lett. Másik oldal 34-ből 26-ot értékesített. Mizzou dobószázaléka pedig 33%-os lett a végére...
Bírók pedig érdekesen fújtak, végig.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyertünk 87-75-re! Elképesztő, nem hiszem el. Tegnap Burks dobott 25 pontot a második félidőben, most meg Higgins hajrázott valami eszméletlenül nagyot, ezek ketten megint mit műveltek. 😊idén harmadszor picsáztuk el a preseason #3 agyonhypeolt K-State-et.
Most muszáj lesz szétlocsolnom egy pár üveg pezsgőt a lakásban, innen remélem már semmilyen ellenhatalom nem akadályozhatja meg a Madness-részvételt.
Most kezdődik a CSU meccse, reggel pedig még jön az AFA - a csodának folytatódnia kell! 😀TheMileHighCity
Holnap jönnek a ma nagyot szenvedő jajsólymok. Hatalmas lenne megcsapni őket is
több mint 13 éve
Nyertünk 87-75-re! Elképesztő, nem hiszem el. Tegnap Burks dobott 25 pontot a második félidőben, most meg Higgins hajrázott valami eszméletlenül nagyot, ezek ketten megint mit műveltek. 😊Most muszáj lesz szétlocsolnom egy pár üveg pezsgőt a lakásban, innen remélem már semmilyen ellenhatalom nem akadályozhatja meg a Madness-részvételt.
Most kezdődik a CSU meccse, reggel pedig még jön az AFA - a csodának folytatódnia kell! 😀
több mint 13 éve
mondjuk megnéztem még 1-szer ezt a buzzert, hát az egész edzői stábot ki kéne rúgni a PITT-nélKemba buzzerével a UConn megverte a PITT-et, így ők vannak ott az elődöntőbenHurkaPanthers nagy művésze ezeknek a Big East Tourneyknak. 2009-ben is kikaptak az első meccsükön még Blairrel a fedélzeten Harangodyéktól, aztán tavaly a WVU-tól, idén meg a UConn... Első két alkalommal 2., most meg 1. kiemeltként.
gsn
képesek voltak McGheet állítani Kembára, szegény azt se tudta hol van, el is esett, még a dobás előtt...
több mint 13 éve
gsn
3 548
Kemba buzzerével a UConn megverte a PITT-et, így ők vannak ott az elődöntőbenHurkaPanthers nagy művésze ezeknek a Big East Tourneyknak. 2009-ben is kikaptak az első meccsükön még Blairrel a fedélzeten Harangodyéktól, aztán tavaly a WVU-tól, idén meg a UConn... Első két alkalommal 2., most meg 1. kiemeltként.
Lassan itt az idő, úgyhogy beteszem, gyertek játszani:
http://tournament.fantasysports.yahoo.com/t1
id: 958
password: bowlhu
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Kemba buzzerével a UConn megverte a PITT-et, így ők vannak ott az elődöntőben
több mint 13 éve
Ezt pont nem írták a bubble watch-ban. 😀A Buffs-nek mi kell ahhoz, hogy bejusson? Ha ma legyőzzük a K-State-et akkor tuti, és vereség esetén is van rá esély? Olvasgattam az ESPN-en a bubble watch-ot, de nekem magasak ezek a statisztikai számítások így harmadnaposan, szóval nem vagyok biztos benne. 😊jó "sportdiplomácia".
Az UNC-nek az aktuális bracketology a Notre Dame-ot írja ellenfélnek, hát komoly lenne. 😀TheMileHighCity
Na meg jó embert kell megkenniharomt
Leszarom, ma páros hátsó lábbal berúgjuk a Madness kapuját, aztán meneküljön mindenki a bölényszagunktól. 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Buffs-nek mi kell ahhoz, hogy bejusson? Ha ma legyőzzük a K-State-et akkor tuti, és vereség esetén is van rá esély? Olvasgattam az ESPN-en a bubble watch-ot, de nekem magasak ezek a statisztikai számítások így harmadnaposan, szóval nem vagyok biztos benne. 😊jó "sportdiplomácia".
Az UNC-nek az aktuális bracketology a Notre Dame-ot írja ellenfélnek, hát komoly lenne. 😀TheMileHighCity
Na meg jó embert kell megkenni
több mint 13 éve
A Buffs-nek mi kell ahhoz, hogy bejusson? Ha ma legyőzzük a K-State-et akkor tuti, és vereség esetén is van rá esély? Olvasgattam az ESPN-en a bubble watch-ot, de nekem magasak ezek a statisztikai számítások így harmadnaposan, szóval nem vagyok biztos benne. 😊Az UNC-nek az aktuális bracketology a Notre Dame-ot írja ellenfélnek, hát komoly lenne. 😀
több mint 13 éve
Bejutott a Bears! Óriási meccsen vertük 65-60-ra a Montana-t a Big Sky döntőjében, hihetetlen második félidő volt, két ekkora érzelmi sokk pár órán belül, alig bírom feldolgozni. 😀15., esetleg 14. kiemelésnél nem igen fogtok jobbat kapni (ez a jóslatom mondjuk bejött év közben, hogy ők nyerik a konfot :cool: ), szal akármelyik nagyágyú lehet
Beitzel megint végig nyomta a teljes 40 percet, 27 pontot dobott úgy, hogy nem igazán ment neki a játék önmagához képest, de iszonyatosan fontos pontokat szerzett a hajrában. Már csak miatta is fontos volt, hogy továbbjutottunk, remélem kapunk valami nagycsapatot ellenfélnek, és mindenkinek megmutathatja, hogy ki a Big Sky MVP. 😛TheMileHighCity
több mint 13 éve
Szaggató stream miatt csak többé-kevésbé láttam, de szinte végig vezetve, egy viszonylag pont gazdag meccsen megvan a győzelem a Texas Tech ellen. Bár, 8-ról hagytuk őket 2-re feljönni, egész pályás letámadásnál 2-3 labdát is eladtunk, de meglett. Bár vicces lett volna, hogy 1.7 másodperccel vége előtt kiírták, ki az MVP (Marcus Demmon), pont ő dobhatott 2 büntetőt, ha egy benn van, akkor 4 lesz az előny, vége a meccsnek. Kiírják, azonnal ki is hagyta Demmon, ha netalán kimaradt volna 2. is, akkor lehetett volna OT, hogy már megvan MVP.Innentől beat Texas A&M, meg még van 2 perce SMU-nak, hogy Rice ellen fordítson -2-ről. Gyerünk!
Egy maradt a végére, francba! Gondolom esélytelen, hogy bárki nézte volna és mondjon az egész meccsről valamint, én csak utolsó 2 percről tudok nyilatkozni, ott Rice elég sok támadó pattanót szedett le, amivel rengeteg idő ment el.
több mint 13 éve
Bejutott a Bears! Óriási meccsen vertük 65-60-ra a Montana-t a Big Sky döntőjében, hihetetlen második félidő volt, két ekkora érzelmi sokk pár órán belül, alig bírom feldolgozni. 😀Beitzel megint végig nyomta a teljes 40 percet, 27 pontot dobott úgy, hogy nem igazán ment neki a játék önmagához képest, de iszonyatosan fontos pontokat szerzett a hajrában. Már csak miatta is fontos volt, hogy továbbjutottunk, remélem kapunk valami nagycsapatot ellenfélnek, és mindenkinek megmutathatja, hogy ki a Big Sky MVP. 😛
több mint 13 éve
sokak kedvenc itala is jegyet váltott a big dance-reJJRobert Morris amit az utolsó 3 percben mutatott védekezés szintján, az viccnek is rész. 4 támadásból kaptak két mezőnykosarat, másik kettő esetén meg nem szedték le lepattanót sem, így jött belőle a fault, illetve büntetők. A meccs többi részéről nem tudok nyilatkozni, ennyit láttam belőle csak 😀
több mint 13 éve
sokak kedvenc itala is jegyet váltott a big dance-re
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
elég necces volt a Buffs továbbjutás 😀Kegyetlenül izgultam végig. Az egész második félidőben végig pár ponttal az ISU állt jobban, 1:04-gyel a vége előtt egyenlítettünk ki, és utána már nálunk volt az előny. Tartok egy gyors ünneplést, hogy kitomboljam magam, aztán 3-kor kelek, mert az UNC-nek kell kiszurkolni a Madness-t. 😊
2 pont.
Burks gyenge 29 pont 15 pattanó 6 assist 3 steal és játszott 38 percet 😀
a végén még felküzdi magát top10-be. sőtharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
elég necces volt a Buffs továbbjutás 😀2 pont.
Burks gyenge 29 pont 15 pattanó 6 assist 3 steal és játszott 38 percet 😀
a végén még felküzdi magát top10-be. sőt
több mint 13 éve
már most nagyon brutál a Big East tourney 😀
több mint 13 éve
Reggel szerencsére a Big Sky TV-n lehetett nézni a UNC meccsét, és megvertük a Northern Arizonát nagy csatában, így bent vagyunk a konferencia-döntőben, ahol ma éjjel a Montana lesz az ellenfelünk. Igazi brummogós rangadó lesz: Bears vs. Grizzlies. Mi vagyunk a rendezők, itthon az alapszakaszban megvertük őket, most is valahogy be kell húzni a meccset, a hangulat már az elődöntőben is kifogástalan volt, de iszonyatosan nehéz dolgunk lesz.Este pedig Buffs-Cyclones a 8 közé jutásért a Big 12-ben, gyakorlatilag a kötelező győzelem kategória, persze mi itt senkit sem becsülhetünk le, de ezt a meccset nyernünk kéne, hogy haladhassunk tovább.
több mint 13 éve
Ogide az All-MWC first team-ben. :cool: He was joined on the first team by MWC player of the year and national scoring leader Jimmer Fredette of Brigham Young, San Diego State's Kawhi Leonard and D.J. Gay and New Mexico's Dairese Gary.
És a Falcon Lyons is bekerült a third team-be.
több mint 13 éve
Tebow is megszólalt Davies ügyében:Ja, Isten szavával nem vitatkozhatnak. 😛
"There should be a punishment, but I don't know that he should maybe... I don't know. I don't even know the situation, but I just always think about giving people a second chance. Maybe he deserves one, but I don't know the situation."
ezek után szinte biztos, hogy a rájátszásban már ott lesz a BYU-ban 😊JJ
több mint 13 éve
Tebow is megszólalt Davies ügyében:"There should be a punishment, but I don't know that he should maybe... I don't know. I don't even know the situation, but I just always think about giving people a second chance. Maybe he deserves one, but I don't know the situation."
ezek után szinte biztos, hogy a rájátszásban már ott lesz a BYU-ban 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal