Kosárlabda
16 feliratkozó
több mint 14 éve
Kemba buzzerével a UConn megverte a PITT-et, így ők vannak ott az elődöntőben
több mint 14 éve
Ezt pont nem írták a bubble watch-ban. 😀A Buffs-nek mi kell ahhoz, hogy bejusson? Ha ma legyőzzük a K-State-et akkor tuti, és vereség esetén is van rá esély? Olvasgattam az ESPN-en a bubble watch-ot, de nekem magasak ezek a statisztikai számítások így harmadnaposan, szóval nem vagyok biztos benne. 😊jó "sportdiplomácia".
Az UNC-nek az aktuális bracketology a Notre Dame-ot írja ellenfélnek, hát komoly lenne. 😀TheMileHighCity
Na meg jó embert kell megkenniharomt
Leszarom, ma páros hátsó lábbal berúgjuk a Madness kapuját, aztán meneküljön mindenki a bölényszagunktól. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Buffs-nek mi kell ahhoz, hogy bejusson? Ha ma legyőzzük a K-State-et akkor tuti, és vereség esetén is van rá esély? Olvasgattam az ESPN-en a bubble watch-ot, de nekem magasak ezek a statisztikai számítások így harmadnaposan, szóval nem vagyok biztos benne. 😊jó "sportdiplomácia".
Az UNC-nek az aktuális bracketology a Notre Dame-ot írja ellenfélnek, hát komoly lenne. 😀TheMileHighCity
Na meg jó embert kell megkenni
több mint 14 éve
A Buffs-nek mi kell ahhoz, hogy bejusson? Ha ma legyőzzük a K-State-et akkor tuti, és vereség esetén is van rá esély? Olvasgattam az ESPN-en a bubble watch-ot, de nekem magasak ezek a statisztikai számítások így harmadnaposan, szóval nem vagyok biztos benne. 😊Az UNC-nek az aktuális bracketology a Notre Dame-ot írja ellenfélnek, hát komoly lenne. 😀
több mint 14 éve
Bejutott a Bears! Óriási meccsen vertük 65-60-ra a Montana-t a Big Sky döntőjében, hihetetlen második félidő volt, két ekkora érzelmi sokk pár órán belül, alig bírom feldolgozni. 😀15., esetleg 14. kiemelésnél nem igen fogtok jobbat kapni (ez a jóslatom mondjuk bejött év közben, hogy ők nyerik a konfot :cool: ), szal akármelyik nagyágyú lehet
Beitzel megint végig nyomta a teljes 40 percet, 27 pontot dobott úgy, hogy nem igazán ment neki a játék önmagához képest, de iszonyatosan fontos pontokat szerzett a hajrában. Már csak miatta is fontos volt, hogy továbbjutottunk, remélem kapunk valami nagycsapatot ellenfélnek, és mindenkinek megmutathatja, hogy ki a Big Sky MVP. 😛TheMileHighCity
több mint 14 éve
Szaggató stream miatt csak többé-kevésbé láttam, de szinte végig vezetve, egy viszonylag pont gazdag meccsen megvan a győzelem a Texas Tech ellen. Bár, 8-ról hagytuk őket 2-re feljönni, egész pályás letámadásnál 2-3 labdát is eladtunk, de meglett. Bár vicces lett volna, hogy 1.7 másodperccel vége előtt kiírták, ki az MVP (Marcus Demmon), pont ő dobhatott 2 büntetőt, ha egy benn van, akkor 4 lesz az előny, vége a meccsnek. Kiírják, azonnal ki is hagyta Demmon, ha netalán kimaradt volna 2. is, akkor lehetett volna OT, hogy már megvan MVP.Innentől beat Texas A&M, meg még van 2 perce SMU-nak, hogy Rice ellen fordítson -2-ről. Gyerünk!
Egy maradt a végére, francba! Gondolom esélytelen, hogy bárki nézte volna és mondjon az egész meccsről valamint, én csak utolsó 2 percről tudok nyilatkozni, ott Rice elég sok támadó pattanót szedett le, amivel rengeteg idő ment el.
több mint 14 éve
Bejutott a Bears! Óriási meccsen vertük 65-60-ra a Montana-t a Big Sky döntőjében, hihetetlen második félidő volt, két ekkora érzelmi sokk pár órán belül, alig bírom feldolgozni. 😀Beitzel megint végig nyomta a teljes 40 percet, 27 pontot dobott úgy, hogy nem igazán ment neki a játék önmagához képest, de iszonyatosan fontos pontokat szerzett a hajrában. Már csak miatta is fontos volt, hogy továbbjutottunk, remélem kapunk valami nagycsapatot ellenfélnek, és mindenkinek megmutathatja, hogy ki a Big Sky MVP. 😛
több mint 14 éve
sokak kedvenc itala is jegyet váltott a big dance-reJJRobert Morris amit az utolsó 3 percben mutatott védekezés szintján, az viccnek is rész. 4 támadásból kaptak két mezőnykosarat, másik kettő esetén meg nem szedték le lepattanót sem, így jött belőle a fault, illetve büntetők. A meccs többi részéről nem tudok nyilatkozni, ennyit láttam belőle csak 😀
több mint 14 éve
sokak kedvenc itala is jegyet váltott a big dance-re

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
elég necces volt a Buffs továbbjutás 😀Kegyetlenül izgultam végig. Az egész második félidőben végig pár ponttal az ISU állt jobban, 1:04-gyel a vége előtt egyenlítettünk ki, és utána már nálunk volt az előny. Tartok egy gyors ünneplést, hogy kitomboljam magam, aztán 3-kor kelek, mert az UNC-nek kell kiszurkolni a Madness-t. 😊
2 pont.
Burks gyenge 29 pont 15 pattanó 6 assist 3 steal és játszott 38 percet 😀
a végén még felküzdi magát top10-be. sőtharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
elég necces volt a Buffs továbbjutás 😀2 pont.
Burks gyenge 29 pont 15 pattanó 6 assist 3 steal és játszott 38 percet 😀
a végén még felküzdi magát top10-be. sőt
több mint 14 éve
már most nagyon brutál a Big East tourney 😀
több mint 14 éve
Reggel szerencsére a Big Sky TV-n lehetett nézni a UNC meccsét, és megvertük a Northern Arizonát nagy csatában, így bent vagyunk a konferencia-döntőben, ahol ma éjjel a Montana lesz az ellenfelünk. Igazi brummogós rangadó lesz: Bears vs. Grizzlies. Mi vagyunk a rendezők, itthon az alapszakaszban megvertük őket, most is valahogy be kell húzni a meccset, a hangulat már az elődöntőben is kifogástalan volt, de iszonyatosan nehéz dolgunk lesz.Este pedig Buffs-Cyclones a 8 közé jutásért a Big 12-ben, gyakorlatilag a kötelező győzelem kategória, persze mi itt senkit sem becsülhetünk le, de ezt a meccset nyernünk kéne, hogy haladhassunk tovább.
több mint 14 éve
Ogide az All-MWC first team-ben. :cool: He was joined on the first team by MWC player of the year and national scoring leader Jimmer Fredette of Brigham Young, San Diego State's Kawhi Leonard and D.J. Gay and New Mexico's Dairese Gary.
És a Falcon Lyons is bekerült a third team-be.
több mint 14 éve
Tebow is megszólalt Davies ügyében:Ja, Isten szavával nem vitatkozhatnak. 😛
"There should be a punishment, but I don't know that he should maybe... I don't know. I don't even know the situation, but I just always think about giving people a second chance. Maybe he deserves one, but I don't know the situation."
ezek után szinte biztos, hogy a rájátszásban már ott lesz a BYU-ban 😊JJ
több mint 14 éve
Tebow is megszólalt Davies ügyében:"There should be a punishment, but I don't know that he should maybe... I don't know. I don't even know the situation, but I just always think about giving people a second chance. Maybe he deserves one, but I don't know the situation."
ezek után szinte biztos, hogy a rájátszásban már ott lesz a BYU-ban 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
formaságNa Tibi örülhetsz, a Virginia Commonwealth kicsapta a CAA elődöntőben a #25 George Masont 😀Höria VCU idén is jó lesz. de sokkal lényegesebb hogy a Duke bukta az ACC bajnokságot 😊haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na Tibi örülhetsz, a Virginia Commonwealth kicsapta a CAA elődöntőben a #25 George Masont 😀Höria VCU idén is jó lesz. de sokkal lényegesebb hogy a Duke bukta az ACC bajnokságot 😊
több mint 14 éve
Na Tibi örülhetsz, a Virginia Commonwealth kicsapta a CAA elődöntőben a #25 George Masont 😀
több mint 14 éve
Jó kis grinding volt a Vols ellen, kellett W, ezzel megvan az első fordulós bye az SEC bajnokságon.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Kentucky elleni meccsüket is néztem 😛 Parsonst bírom is, de sztem pl. a Wildcats is jobb csapat, csak nagyon rutintalanokSweet 16-nél többet nem érzek ebben a csapatban
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de nem játszanak max a madnessen. és mivel ismerlek, hogy soha nem nézel gatorst mert utálod őket így nem tudom mennyire itéled meg normálisan 😛haggyá má. Most is mindenhol #3. A Texast sem érzem jobbnak. Uccsó 5 meccsből 3 zakó és mind gyengébb csapat ellen. a Wisconsin és a Purdue is zakóval kezdi a tourneyt. A BYU pedig nem csapat.haromtbaze, valamiért úgy számoltam, hogy 3 No. 1, 3 no. 2 stb. van, így tényleg #3 lesz, viszont No. 2 semmiképpen. Texas nem jobb? simán elvernék a Gatorst egy egymás elleni meccsenHurka
több mint 14 éve
haggyá má. Most is mindenhol #3. A Texast sem érzem jobbnak. Uccsó 5 meccsből 3 zakó és mind gyengébb csapat ellen. a Wisconsin és a Purdue is zakóval kezdi a tourneyt. A BYU pedig nem csapat.haromtbaze, valamiért úgy számoltam, hogy 3 No. 1, 3 no. 2 stb. van, így tényleg #3 lesz, viszont No. 2 semmiképpen. Texas nem jobb? simán elvernék a Gatorst egy egymás elleni meccsen
több mint 14 éve
TMHC: CSU bőven kikaphat már itt 1. körben kizúghat, a New Mexico tavaly igen jó volt, és azért idén is 2-szer verték a BYU-t.HurkaPersze, egyáltalán nem vagyok biztos a továbbjutásban, azért ez a legjobb párosítás, mert ha a Rams harmadik lett volna, akkor pont egymás ellen nyomná a két csapatunk. Egyik sem esélyes, ráadásul a CSU kicsit gödörbe került az utóbbi időben, szinte már csak Ogide az egy emberes offense-ünk. Az AFA meg abszolút underdog az UNLV ellen, de egyszer már megszorongatták őket, hátha most összejön a bravúr.
A Buffs szereplése már így is minden várakozást felülmúlt, elégedett leszek, bárhol is fejezzük be - főleg a drámai football szezon után. Jó, az ISU-t azért verni kéne. 😊
Az UNC-t viszont Madness-be várom, kedden a Northern Arizona ellen játsszuk le a Big Sky elődöntőjét, a másik ágon Montana-Weber State. Be kell húzni a konferenciát, Beitzel-nek aláznia kell a playoff-ban is. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
haggyá má. Most is mindenhol #3. A Texast sem érzem jobbnak. Uccsó 5 meccsből 3 zakó és mind gyengébb csapat ellen. a Wisconsin és a Purdue is zakóval kezdi a tourneyt. A BYU pedig nem csapat.