Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
3 napja
Ejj 😀A kipát lassan feltehetem, ami maradt az is ősz, az Üllői út repedései a homlokomra írva, az idegeim csak a nadrágom cérnájánál se vastagabbak, Mituláttbáti nem sokára ingyen program otthon külsős nélkül ...Nálad már beindult? 😁Még pár év és náluk is beindul az, ne aggódj. 😛Kovbojok - Télapó VisszatérLegenda!!!
www.youtube.com/watch?v=nnmEQzP6sDs
dagonyázzunk a trashben 😊
Negritis, a vajda
De bazzeg ezek 15 év alatt semmit nem változtak 😀
warr_b
kishaszi
warr_b
😀 😕
kishaszi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 napja
Az 50 az új 60, egy a hitvallásom.Mondjuk nem mindegy, hogy azért nem változol, mert már 30 évesen is 50-nek néztél ki, vagy mert 50 évesen is 30-nak tűnsz. 😀pont ezért jöttem, elképesztő, hogy milyen jól tartják magukat 😀Kovbojok - Télapó VisszatérLegenda!!!
Negritis, a vajda
warr_b
törölt kristof
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 napja
Ja ezt adom! Mondjuk én Tőle is csak a Rust in Peace-t szeretem (de azt nagyon) a többi lemezről inkább csak vannak kedvenc dalaim. A Cryptic óta meg már azok sincsenek.Ez is egy nézőpont, és valahol van is benne igazság.Nekem is a Kill em All a kedvenc Metallica lemezem. A Master of Puppets lemezzel az a nagy baj, hogy ott már elfogytak a Dave Mustaine riffek. 😛Hát nekem rendhagyó módon a KEA a kedvenc albumom tőlük, és a MoP nincs benne a top3 kedvencemben tőlük, de ettől még elfogadom, hogy divat vagyok. 😛Ha fikázod LU-t, az nem bűn. Utálni a Talicskát meg... divat 😀 😀 😀Szeretni is az, tehát Metallica = divat. 😊
kishaszi
gyeek
kishaszi
Helmut Zimmer
DE: ezt a dolgot lehet helyén kezelni - egyedül Dave nem tudja a mai napig feltehetően.., mégpedig a cseréptörés következtében maradt egy Metallica és lett belőle egy Megadeth, A thrash rajongóknak ennek örülni kellene - meg mint mondtam, Davenek is, és nem pedig acsarkodni, pökni ide - vagy oda - kinek mi. ((Most ilyen életvezetési dolgokba nem is akarok belemenni, hogy mi a rossz és mi a jó a dualizmus jegyében és világában, mert hosszú lenne...))
kishaszi
3 napja
Ez is egy nézőpont, és valahol van is benne igazság.Nekem is a Kill em All a kedvenc Metallica lemezem. A Master of Puppets lemezzel az a nagy baj, hogy ott már elfogytak a Dave Mustaine riffek. 😛Hát nekem rendhagyó módon a KEA a kedvenc albumom tőlük, és a MoP nincs benne a top3 kedvencemben tőlük, de ettől még elfogadom, hogy divat vagyok. 😛Ha fikázod LU-t, az nem bűn. Utálni a Talicskát meg... divat 😀 😀 😀Szeretni is az, tehát Metallica = divat. 😊
kishaszi
gyeek
kishaszi
Helmut Zimmer
DE: ezt a dolgot lehet helyén kezelni - egyedül Dave nem tudja a mai napig feltehetően.., mégpedig a cseréptörés következtében maradt egy Metallica és lett belőle egy Megadeth, A thrash rajongóknak ennek örülni kellene - meg mint mondtam, Davenek is, és nem pedig acsarkodni, pökni ide - vagy oda - kinek mi. ((Most ilyen életvezetési dolgokba nem is akarok belemenni, hogy mi a rossz és mi a jó a dualizmus jegyében és világában, mert hosszú lenne...))
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
3 napja
A kipát lassan feltehetem, ami maradt az is ősz, az Üllői út repedései a homlokomra írva, az idegeim csak a nadrágom cérnájánál se vastagabbak, Mituláttbáti nem sokára ingyen program otthon külsős nélkül ...Nálad már beindult? 😁Még pár év és náluk is beindul az, ne aggódj. 😛Kovbojok - Télapó VisszatérLegenda!!!
Negritis, a vajda
warr_b
kishaszi
warr_b
😀 😕
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
3 napja
Na, ha már, feldobta nemrég, biztos többen ismeritek.Vajkéz bazzeg.
Ha 20 éven át napi 12 órát gyakoroltam volna, akkor se tudnék felé ennyire SE gitározni...
m.youtube.com/watch?v=o6rBK0BqL2w&pp=ygUPY2Fub24gaW4gZCByb2Nr
warr_b
3 napja
Nálam pár hete szólalt meg hosszú idő után újra. Hiába, nem mindenkinek Mörájá hozza meg a xmas hangulat!Kovbojok - Télapó VisszatérMost akartam linkelni, zseni
Negritis, a vajda
zacknorb
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
3 napja
Na, ha már, feldobta nemrég, biztos többen ismeritek.Ha 20 éven át napi 12 órát gyakoroltam volna, akkor se tudnék felé ennyire SE gitározni...
m.youtube.com/watch?v=o6rBK0BqL2w&pp=ygUPY2Fub24gaW4gZCByb2Nr
3 napja
De hogy olyanokról is legyen szó, akik megérdemlik.A világ leggazdagabb zenekara a The Warning. Megengedhetik maguknak, hogy korunk egyik kiemelkedő torkú énekesét beültessék a dobok mögé.
Voltam The Warning koncerten, mert a nagylányom és a mexikói csávója meghívtak. 25 ben is megnézrm őket Európában.
Rettenetesen ügyesek, profik a hangszereiken (atya világ Alejandra 19!!!! éves), szétszedik a színpadot, és úgy kötöttek le, hogy még csak nem is tetszik a zenéjük.
Pau egy zseni!!!!!
www.youtube.com/watch?v=mV0SHcP0eQQ
3 napja
Nekem is a Kill em All a kedvenc Metallica lemezem. A Master of Puppets lemezzel az a nagy baj, hogy ott már elfogytak a Dave Mustaine riffek. 😛Hát nekem rendhagyó módon a KEA a kedvenc albumom tőlük, és a MoP nincs benne a top3 kedvencemben tőlük, de ettől még elfogadom, hogy divat vagyok. 😛Ha fikázod LU-t, az nem bűn. Utálni a Talicskát meg... divat 😀 😀 😀Szeretni is az, tehát Metallica = divat. 😊
kishaszi
gyeek
kishaszi
3 napja
Mondjuk nem mindegy, hogy azért nem változol, mert már 30 évesen is 50-nek néztél ki, vagy mert 50 évesen is 30-nak tűnsz. 😀pont ezért jöttem, elképesztő, hogy milyen jól tartják magukat 😀Kovbojok - Télapó VisszatérLegenda!!!
Negritis, a vajda
warr_b
törölt kristof
3 napja
Nálad már beindult? 😁Még pár év és náluk is beindul az, ne aggódj. 😛Kovbojok - Télapó VisszatérLegenda!!!
Negritis, a vajda
warr_b
kishaszi
3 napja
Kovbojok - Télapó VisszatérMost akartam linkelni, zseni
Negritis, a vajda
3 napja
Még pár év és náluk is beindul az, ne aggódj. 😛Kovbojok - Télapó VisszatérLegenda!!!
Negritis, a vajda
warr_b
3 napja
Hát nekem rendhagyó módon a KEA a kedvenc albumom tőlük, és a MoP nincs benne a top3 kedvencemben tőlük, de ettől még elfogadom, hogy divat vagyok. 😛Ha fikázod LU-t, az nem bűn. Utálni a Talicskát meg... divat 😀 😀 😀Szeretni is az, tehát Metallica = divat. 😊
kishaszi
gyeek
3 napja
pont ezért jöttem, elképesztő, hogy milyen jól tartják magukat 😀Kovbojok - Télapó VisszatérLegenda!!!
Negritis, a vajda
warr_b
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
3 napja
Bizony Robert, és őt mindig is nagyon nagyon szerettem.Rob Trujillo referencia tán? Nem volt egyszerű feladvány. 😊 Ha igen (ha nem), itt a kontrám, promóció stílussal.Akkor, hogy egy kis szeretet is kapjon egy Metallica zenész - mert tényleg megérdemli.Ha fikázod LU-t, az nem bűn. Utálni a Talicskát meg... divat 😀 😀 😀Szeretni is az, tehát Metallica = divat. 😊
kishaszi
gyeek
www.youtube.com/watch?v=xbtaVEA3nw4
Helmut Zimmer
www.youtube.com/watch?v=lP8RzPu54rY&ab_channel=officialprimus
gyeek
3 napja
Kovbojok - Télapó VisszatérLegenda!!!
Negritis, a vajda
3 napja
Kovbojok - Télapó Visszatérwww.youtube.com/watch?v=nnmEQzP6sDs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
Rob Trujillo referencia tán? Nem volt egyszerű feladvány. 😊 Ha igen (ha nem), itt a kontrám, promóció stílussal.Akkor, hogy egy kis szeretet is kapjon egy Metallica zenész - mert tényleg megérdemli.Ha fikázod LU-t, az nem bűn. Utálni a Talicskát meg... divat 😀 😀 😀Szeretni is az, tehát Metallica = divat. 😊
kishaszi
gyeek
Helmut Zimmer
www.youtube.com/watch?v=lP8RzPu54rY&ab_channel=officialprimus
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
4 napja
Nagyjából a szakma tudja meddig volt ő számottevő, mi pedig szeretjük, ahogy jó kedvünk diktálja/vagy nemMár hogy ki volt számottevő?
ozibozi
4 napja
Akkor, hogy egy kis szeretet is kapjon egy Metallica zenész - mert tényleg megérdemli.Ha fikázod LU-t, az nem bűn. Utálni a Talicskát meg... divat 😀 😀 😀Szeretni is az, tehát Metallica = divat. 😊
kishaszi
gyeek
4 napja
Ha fikázod LU-t, az nem bűn. Utálni a Talicskát meg... divat 😀 😀 😀Szeretni is az, tehát Metallica = divat. 😊
kishaszi