NBA
33 feliratkozó
3 hónapja
The 2026 NBA All-Star Game format is likely to feature a round-robin tournament consisting three eight-player squads of two USA teams and one World team, sources tell ESPN. NBA and players union presented format to the Competition Committee on Wednesday and response was positive.The two USA teams and one World squad would play each other in 12-minute per quarter, Ryder Cup-style games, sources said. Governors, team executives and players discussed the format positively within the Competition Committee meeting on Wednesday.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
Meghallgattam a Sammy's legrosszabb cserék keleten nyugatontCsak szerintem volt gyenge rész? Főleg mert Sammy nem igazán követte azt amiről az adás szólt volna és így egy fájdalmas terelés volt az egész
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Elég csak egy.www.espn.com/nba/story/_/id/46061949/holy-grail-jordan-bryant-sports-card-sells-record-129msok a marha.
Dzsokijuing
YoungZeeZee

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
YoungZeeZee
9 386
www.espn.com/nba/story/_/id/46061949/holy-grail-jordan-bryant-sports-card-sells-record-129msok a marha.
Dzsokijuing
3 hónapja
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
legjobb értékek overre, sima liba: utah, dallas, pelicans, toronto, denver, boston, indy, miamiDenver over azért nem sima liba sztem
a philly az tuti under, embiid és george totál finito.
bulls és a kings alapvetően szintén sima, de tank faktor miatt nem piszkálnám
Cruyffista
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Szerintem mindkét csapat ott lesz a playin helyek körül, annyira azért nem penetránsan szarok. Sőt a Toronto ezen a keleten simán top6 is lehetPelicans sztem 20 és 40 között bármi lehet, Zion állapotától függőenPelicanst és Raptorst én nem bántanámNOP: Murray, Zion, Poole, Trey, Herb, Fears, Hawkins, Queen, Alvarado, Looney
Negritis, a vajda
TOR: Scotty, Quickley, Poeltl, RJ, Mamu, Murray-Boyles, Ingram, Dick, Walter, Agbaji
előbbinek 31, utóbbinak 38 sztem elég gáláns
Cruyffista
a Raptorsnál meg sztem még várható csere és Scottynak előre kell lépnie valamint neki és Ingramnek is komoylabb sérülés nélkül lehozni a szezont hogy azt monjam 50%
Negritis, a vajda
4 hónapja
Ezek a kérdések igazából elég hamar el fognak dőlni, mert ha 13, még fog nőni, ha 17, már nem igazán. Amúgy 10 éves kora óta van ott, szerintem az orvosok 3 évnyi mintából már tudják.Wemby elvileg 6'7 volt 13 evesen.Hallottam a gyerekrol par hete es erosen ketlem, hogy 13 eves. Szerintem tumor, vagy valami betegseg nelkul nem is lehet valaki ilyen magas ebben a korban, bar ehhez nem ertek.Wemby 13 évesen már átlépte a 210 centit, csak játékban, testben nem tartott ilyen szinten. Amennyire olvasom scoutok is validnak tartják a 2011-es születést, papírjai rendben vannak. Fiba streetball adatbázisban egy 17 éves togóival keverték, de Dabone Burkina Faso-i, ami elvileg a névből is következik.
Stez
Cruyffista
Stez
4 hónapja
Wemby elvileg 6'7 volt 13 evesen.Hallottam a gyerekrol par hete es erosen ketlem, hogy 13 eves. Szerintem tumor, vagy valami betegseg nelkul nem is lehet valaki ilyen magas ebben a korban, bar ehhez nem ertek.Wemby 13 évesen már átlépte a 210 centit, csak játékban, testben nem tartott ilyen szinten. Amennyire olvasom scoutok is validnak tartják a 2011-es születést, papírjai rendben vannak. Fiba streetball adatbázisban egy 17 éves togóival keverték, de Dabone Burkina Faso-i, ami elvileg a névből is következik.
Stez
Cruyffista
4 hónapja
Hallottam a gyerekrol par hete es erosen ketlem, hogy 13 eves. Szerintem tumor, vagy valami betegseg nelkul nem is lehet valaki ilyen magas ebben a korban, bar ehhez nem ertek.Wemby 13 évesen már átlépte a 210 centit, csak játékban, testben nem tartott ilyen szinten. Amennyire olvasom scoutok is validnak tartják a 2011-es születést, papírjai rendben vannak. Fiba streetball adatbázisban egy 17 éves togóival keverték, de Dabone Burkina Faso-i, ami elvileg a névből is következik.
Stez
4 hónapja
A Barca közben nevezett a felnőtt csapatba az akadémiáról egy 13 éves Mohamed Dabone nevű gyermeket, aki 209 cm, és az európai scoutok szerint Giannis és Wemby csak jelenthet neki, 2030-ban Lebron szintű prospectként mehet a draftra. Egy highlights megnézése után az a döbbenetes, hogy a kisfiú úgy ilyen magas, hogy izomzatban már most inkább Giannishoz közelít, mint a Wemby-KD-Bol féle pálcikaosztaghoz. Az alkarja és a vádlija még vékony, de látszódik hogy van mellkasa, bicepsze, combja. Ráadásul igen dominánsan mozgatja és még gyors is (még). Kemény.Hallottam a gyerekrol par hete es erosen ketlem, hogy 13 eves. Szerintem tumor, vagy valami betegseg nelkul nem is lehet valaki ilyen magas ebben a korban, bar ehhez nem ertek.
Cruyffista
De a gyerek afrikai, akiknel rendre kiderul, hogy nem valos a koruk es par evvel idosebbek a megjeloltnel. Tippre ez a gyerek 16-17 lehet, amivel egyutt persze meg mindig nagy tehetseg, de korantsem akkora, mintha 13 lenne.
Amugy a rola osszevagott videok is clickbaitek, mert harom meccsen volt osszesen ket bedobott harmasa, kozben ugy van beallitva, mintha zsenialis lenne tavolrol is, egy komplett csodafegyver.
Szerintem rola is ki fog derulni nemi trukkozes a jovoben, eleg csak arra gondolni, hogy a Dortmund szupertehetseg Moukoko eveken at hazudni tudott a korarol, amikor jobban a vilag szeme elott volt a vilag egyik legjobb focicsapataban, es megis sok ido utan bukott le. Persze o is ket evvel volt idosebb valojaban, en ezt a sracot is 16-17 korulre mondanam.
Szerkesztette: Stez
4 hónapja
A Barca közben nevezett a felnőtt csapatba az akadémiáról egy 13 éves Mohamed Dabone nevű gyermeket, aki 209 cm, és az európai scoutok szerint Giannis és Wemby csak jelenthet neki, 2030-ban Lebron szintű prospectként mehet a draftra. Egy highlights megnézése után az a döbbenetes, hogy a kisfiú úgy ilyen magas, hogy izomzatban már most inkább Giannishoz közelít, mint a Wemby-KD-Bol féle pálcikaosztaghoz. Az alkarja és a vádlija még vékony, de látszódik hogy van mellkasa, bicepsze, combja. Ráadásul igen dominánsan mozgatja és még gyors is (még). Kemény.
4 hónapja
the scariest schedule release you'll see today 😨 @nba_paint pic.twitter.com/1YaMXYZOEx
— Toronto Raptors (@Raptors) August 14, 2025
Poloska vagyok.
4 hónapja
Pelicans sztem 20 és 40 között bármi lehet, Zion állapotától függőenPelicanst és Raptorst én nem bántanámNOP: Murray, Zion, Poole, Trey, Herb, Fears, Hawkins, Queen, Alvarado, Looney
Negritis, a vajda
TOR: Scotty, Quickley, Poeltl, RJ, Mamu, Murray-Boyles, Ingram, Dick, Walter, Agbaji
Cruyffista
a Raptorsnál meg sztem még várható csere és Scottynak előre kell lépnie valamint neki és Ingramnek is komoylabb sérülés nélkül lehozni a szezont hogy azt monjam 50%
4 hónapja
Pelicanst és Raptorst én nem bántanámNOP: Murray, Zion, Poole, Trey, Herb, Fears, Hawkins, Queen, Alvarado, Looney
Negritis, a vajda
4 hónapja
legjobb értékek overre, sima liba: utah, dallas, pelicans, toronto, denver, boston, indy, miamiszerintem se az indy sem a boston nem lesz over
a philly az tuti under, embiid és george totál finito.
Cruyffista
mind2 esetben túl durva a "GUY" sérülése
TH elvileg nem is lép pályára a szezonban és nem lepne meg ha Tatum is kiülné
Pelicanst és Raptorst én nem bántanám
de a Heatet adom
a Warriorst amúgy mi alapján lőtték be? 😀
mer ott még minden is lesz szerintem, a Kuminga-GPII-Horford ügy kéne hogy rendeződjön
4 hónapja
legjobb értékek overre, sima liba: utah, dallas, pelicans, toronto, denver, boston, indy, miamia philly az tuti under, embiid és george totál finito.
4 hónapja
Èrtem èn hogy gyengülhettünk de azèrt az 42,5t erős alulbecsülèsnek èrzem... 😏sztem ez tisztán annak szól hogy Tatum nélkül gondok lesznek
dande2
és kérdéses hogy ő mikor tér vissza és hogy hogyan
4 hónapja
Èrtem èn hogy gyengülhettünk de azèrt az 42,5t erős alulbecsülèsnek èrzem... 😏
Cruyffista
4 hónapja
az opening nightot szerintem mindenki sejtette, a karácsonyi viszont elég wtf, hogy nem max nézettségre mentek. dallas vs lakers elhalasztása a legmeglepőbb. ráadásul akkor meg már lehetett volna houston vs gsw akik már így is rühellik egymást, és odament kd is extrában, tehát az is adta volna magát. nuggets vs okc mvp csata szintén elszalasztott meccsválasztás. meg a nyugger clippersnek tuti nagy lesz a nézettsége ligaszinten, mehettek volna ők a wolves ellenNFL Karácsony is lesz. Gondolom a tavalyi pofon (ami nyilván előre tudható volt) akkora volt, hogy nem lövik el ilyenkor a puskaport.
keleten nyilván ez az egy meccs volt az egyetlen opció, de tiszteletből elgondolkozhattak volna a pacersben, ha már döntőben voltak
Cruyffista
4 hónapja
az opening nightot szerintem mindenki sejtette, a karácsonyi viszont elég wtf, hogy nem max nézettségre mentek. dallas vs lakers elhalasztása a legmeglepőbb. ráadásul akkor meg már lehetett volna houston vs gsw akik már így is rühellik egymást, és odament kd is extrában, tehát az is adta volna magát. nuggets vs okc mvp csata szintén elszalasztott meccsválasztás. meg a nyugger clippersnek tuti nagy lesz a nézettsége ligaszinten, mehettek volna ők a wolves ellenkeleten nyilván ez az egy meccs volt az egyetlen opció, de tiszteletből elgondolkozhattak volna a pacersben, ha már döntőben voltak
4 hónapja
Opening Night of the 2025-26 NBA season on NBC on Oct. 21, per sources:- Houston Rockets at Oklahoma City Thunder
- Golden State Warriors at Los Angeles Lakers
We are just the Ravens!
4 hónapja
NBA Christmas Day 2025 on ABC and ESPN, per sources:- Cleveland Cavaliers at New York Knicks
- San Antonio Spurs at Oklahoma City Thunder
- Houston Rockets at LA Lakers
- Dallas Mavericks at Golden State Warriors
- Minnesota Timberwolves at Denver Nuggets
We are just the Ravens!