NBA
31 feliratkozó
1 órája
Rockets … 😀
10 órája
És hat nyilván visszanezik challenge után de a Jokic flagrant az csak sima fault …
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 órája
Ja és nyilván 3 perc alatt bonusba tettek a sporik a Wolvest és nem fújják le amikor Jokic a zsakolo McDaniels kezet lerantja ami amúgy tényleg flagrant lenne
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 órája
Murray raugrik McDaniels lábára és flagrant baszki …
13 órája
nekem a sorozatok és az twitch prime miatt van, szóval engem nem zavarmost nézem hogy 2 meccs jó időbe van ma és van 1 ami "okés"Havi 2k (egy ebéd nem jön ki ennyiből), akit érdekel az NBA szerintem ha más nem a PO-ra ennyit bevállal, közben meg megnézi a sorozataikat is.
mind3 prime video 😀
Negritis, a vajda
Jughead
csak meglepett hogy az első 3 PO meccs zsinórban egyből náluk van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 órája
most nézem hogy 2 meccs jó időbe van ma és van 1 ami "okés"Havi 2k (egy ebéd nem jön ki ennyiből), akit érdekel az NBA szerintem ha más nem a PO-ra ennyit bevállal, közben meg megnézi a sorozataikat is.
mind3 prime video 😀
Negritis, a vajda
15 órája
most nézem hogy 2 meccs jó időbe van ma és van 1 ami "okés"mind3 prime video 😀
22 órája
Ne már, Magic és Suns. Pont az ellenkezőjében bíztam. Azt hittem mi lendületből behúzzuk a Phoenix ellen is, a Charlotte-nak meg nagyon drukkoltam ez ellen a megfáradt, csalódást keltő Magic ellen.😕
23 órája
Így. Az egy győzelem is csak valami orbitális szerencsével lehet meg. De ne legyen igazam.Nagy nehezen, de csak meglett az a Suns rájátszás szereplés! Remélem a Thunder nem fogja tornádóként 4-0-ra kisöpörni Bookeréket az 1. körben.De!
iktriad
Toca
1 napja
Nagy nehezen, de csak meglett az a Suns rájátszás szereplés! Remélem a Thunder nem fogja tornádóként 4-0-ra kisöpörni Bookeréket az 1. körben.De!
iktriad
1 napja
Nagy nehezen, de csak meglett az a Suns rájátszás szereplés! Remélem a Thunder nem fogja tornádóként 4-0-ra kisöpörni Bookeréket az 1. körben.
2 napja
nem néztem idén nba-t és a podcasteket, videókat is elengedtemBronnynak tényleg 3 év 45 millios contract extensiont akartak adni? 😮Meg tavaly parodia fiok irta ezt meg, amit atvett egy vagy ket kisebb portal.
Toca
Stez
nem is nagyon hiányzik 😊
de nézve a statjait meglepne ha évi 5-6 millánál többet kapna bárkitől, azt is marketing okokkal
2 napja
Bronnynak tényleg 3 év 45 millios contract extensiont akartak adni? 😮Meg tavaly parodia fiok irta ezt meg, amit atvett egy vagy ket kisebb portal.
Toca
2 napja
Bronnynak tényleg 3 év 45 millios contract extensiont akartak adni? 😮kétlem
Toca
2 napja
Bronnynak tényleg 3 év 45 millios contract extensiont akartak adni? 😮
2 napja
Na akkor az OKC kapott egy lottery picket. 😀
2 napja
Curry továbbra sem ember.Nekem még Porzingis is meglepő volt mit művelt az összefoglal alapján. Pont a végén sikerült megfordítani, nagyon kellemes meglepetés.😊
Toca
3 napja
Örülök a Phillynek csak pont ellenünk játszanak 😔🤷 legalább aki tovább megy annak tudok drukkolni.
3 napja
Curry továbbra sem ember.
3 napja
98-87-ről sikerült 110-114. Az 12-27. Otthon, hazai közönség, hazai palánk előtt. Nagy gratula a Sunsnak és Bookernek.Szóval még maradt 2.7% hogy megtartsátok a picket!
zinedine5
3 napja
98-87-ről sikerült 110-114. Az 12-27. Otthon, hazai közönség, hazai palánk előtt. Nagy gratula a Sunsnak és Bookernek.
3 napja
Na ahogy nèzem az ereedmènyeket komolyan kezdődött a POPI - az a Heat meccs vége kemény volt.
dande2
4 napja
Na ahogy nèzem az ereedmènyeket komolyan kezdődött a PO
4 napja
Lehet többet számít az Amazon 1.8 milliárd dollárja nekik. De csak tipp. 😀Így, hogy Magyarországon csak nekik van, számomra sem tűnik értelmezhetőnek.Nagydöntőt se!? Ez nem rémlett. Akkor kb. mi értelme annak a szerződésnek?😡most az komoly, hogy a SportTV nem ad play-in meccset vagy én vagyok vak?Bazska még a szezon elejei beharangozó videóban mondta, hogy sok egyéb mellett nem lesz tévében
ZERO_L
- a playin
- a keleti/nyugati döntő között az egyik
- idén nagydöntő se
Eléggé elbaszott szerződésük van az Amazon meg a többi szar bevonódása miatt.
Kampman
zavi27
Mert azt értem, hogy a Sporttv mondjuk sok BL-meccset ad, de azért a döntőt nem, mert az most az RTL-é.
De hogy az NBA-nek miért jó az, hogy egy európai országban semmilyen tévé nem adhatja élőben a legfontosabb produktumukat, az nem világos.
Kampman
4 napja
mert az amazon azt mondta hogy az Ő meccseit nem adhatja hagyományos tv csak őÍgy, hogy Magyarországon csak nekik van, számomra sem tűnik értelmezhetőnek.Nagydöntőt se!? Ez nem rémlett. Akkor kb. mi értelme annak a szerződésnek?😡most az komoly, hogy a SportTV nem ad play-in meccset vagy én vagyok vak?Bazska még a szezon elejei beharangozó videóban mondta, hogy sok egyéb mellett nem lesz tévében
ZERO_L
- a playin
- a keleti/nyugati döntő között az egyik
- idén nagydöntő se
Eléggé elbaszott szerződésük van az Amazon meg a többi szar bevonódása miatt.
Kampman
zavi27
Mert azt értem, hogy a Sporttv mondjuk sok BL-meccset ad, de azért a döntőt nem, mert az most az RTL-é.
De hogy az NBA-nek miért jó az, hogy egy európai országban semmilyen tévé nem adhatja élőben a legfontosabb produktumukat, az nem világos.
Kampman
Netflixes NFL karácsony ugyanez