NBA

33 feliratkozó

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 909 — The Mathematician
A Lakers miért nyomatja ennyire ezt a McGeere való játékot az utóbbi meccseken? Nagyon szépen épül a kémia a Rondo-KCP-McGee trió között, csak éppen az a bibi, hogy így néha-néha nyernek is, meg 3 lejáróról beszélünk. Ott van a két német gyerek, én inkább őket nyomatnám 38 percekben. Egyrészt fejlődhetnek, másrészt pedig ahogy elnézem, egyáltalán nem mindegy draftpozíció szempontjából, hogy hány vereséggel fejezik be a szezont. Totális vakvágány.
Cruyffista
jep, én már a zubac tradet se értettem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 426
A Lakers miért nyomatja ennyire ezt a McGeere való játékot az utóbbi meccseken? Nagyon szépen épül a kémia a Rondo-KCP-McGee trió között, csak éppen az a bibi, hogy így néha-néha nyernek is, meg 3 lejáróról beszélünk. Ott van a két német gyerek, én inkább őket nyomatnám 38 percekben. Egyrészt fejlődhetnek, másrészt pedig ahogy elnézem, egyáltalán nem mindegy draftpozíció szempontjából, hogy hány vereséggel fejezik be a szezont. Totális vakvágány.
több mint 6 éve
 www.youtube.com/watch?v=mnkkL33EwfQ

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Booker 27-et hoz 58% TS-el, azért ez távol van a vicc kategóriától szerintem.

Ez a Clippers is kemény, február óta 22-ből 17-et nyertek. Kiváncsi vagyok nyáron melyik sztár ír alá hozzájuk..
Hendrix
Ha olyan spektrumon értelmezed, h lesz-e franchise player vagy 2. ember egy bajnokesélyes csapatnak, akkor nem a válasz. 4 év alatt nincs 100 győzelme. A/TO aránya sem predesztinálja arra.
A srác nem rossz már most sem. Egymaga eldobálgat, de nincs különösebb pozitív hatása a társai játékára. Ezt valahol 50 körülre teszi, de kívül a top40-en. Ehhez képest a fizetése top10-re predesztinálja. Ehhez jön hozzá a mentalitása, ami a támadásban való fejlődésének további lehetőségeiről árulkodik. Ja és mellé átlag alatti védő.
dawyd728
Pont egy idióta vezetésű Sunsba való materia

több mint 6 éve
dawyd728 4 034

Ez a Clippers is kemény, február óta 22-ből 17-et nyertek. Kiváncsi vagyok nyáron melyik sztár ír alá hozzájuk..
Hendrix
Ha olyan spektrumon értelmezed, h lesz-e franchise player vagy 2. ember egy bajnokesélyes csapatnak, akkor nem a válasz. 4 év alatt nincs 100 győzelme. A/TO aránya sem predesztinálja arra.
A srác nem rossz már most sem. Egymaga eldobálgat, de nincs különösebb pozitív hatása a társai játékára. Ezt valahol 50 körülre teszi, de kívül a top40-en. Ehhez képest a fizetése top10-re predesztinálja. Ehhez jön hozzá a mentalitása, ami a támadásban való fejlődésének további lehetőségeiről árulkodik. Ja és mellé átlag alatti védő.
több mint 6 éve

Hendrix
A számai tényleg nem rosszak, ezt meg kell hagyni. Ugyanakkor, kb mióta draftolták, arra megy el az utolsó 15 meccs, hogy őt hagyják önzőzni, statokat felhúzni. Ugye rendszeresen lenyilatkozza, hogy milyen jó hely Phoenix, milyen jók a tehetségek, örülne ha kapna maga mellé egy all star kalibert. Ide azonban szerintem még ez is kevés lenne. Booker túl sokat vállal, nincs tisztában a saját erényeivel, ami érzésem szerint a csapat fejlődése kárára is megy. De az is hibás aki ezt engedi. Klasszis potenciál van benne, de így csapatszintű játékintelligenciában soha nem fog tudni fejlődni.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Miért?
Én ha sztár lennék a jelenlegi opciók közül simán a Clippers-be mennék.
Los Angeles, Jerry West, jó csapat.

Szerintem egy sztár legalább hozzájuk megy.
több mint 6 éve

Hendrix
kutya se, kimaxolják Boogiet vagy Jordant 5 évre
ftard franchise

több mint 6 éve
Hendrix Utah State Aggies 2 980

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyébként elképesztő látni, hogy nem csak 12 évesek használják az "xd"-t 😀
tenorx
Helyes, mert eleg ciki lenne tolem, ha azt hasznalnam, amit a nalam ot evvel idosebbek.

több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Egyébként elképesztő látni, hogy nem csak 12 évesek használják az "xd"-t 😀
több mint 6 éve
Ha Westbrook és Harden rendszeresen megkapja a magáét statpadderkedésért, halkan említsük meg, hogy Booker tegnap két perccel a meccs vége előtt amikor 48 ponttal állt, beállt az ellenfél palánkja alá, nem futott vissza védekezni, és ott várta a labdát. Szerencséjére kiharcolták a turnovert és felbaszták neki, de én ilyet még nem igazán láttam. Ez már egy új szint, ilyen mélyre a másik kettő egyszer sem süllyedt.
Cruyffista
Ezt nem talaltam, van rola video?
Stez
 www.youtube.com/watch?v=HIr8VKfZEj4
6. perc környéke
Negritis
Volt egy másik szög, amiből látszott a masik félpálya is. Miután felállt, már előre mozgott, pedig még nem dobta el az ellenfél a labdát. De az is sokat elárul a mentalitásáról, hogy 1-2 másodpercig csak csücsülve nézett egy szoros állásnál.
Cruyffista
Mert ismeri a csapatat, tudta, hogy kivedekezik. xd
Amugy ja, en nekem ebbol nem tunne fel, mert az latszodott, hogy elvesziti a labdat, majd tetveszkedik meg a foldon, mire meg felkel, szedik a pattanot, ezert mozog elore.

több mint 6 éve
Ha Westbrook és Harden rendszeresen megkapja a magáét statpadderkedésért, halkan említsük meg, hogy Booker tegnap két perccel a meccs vége előtt amikor 48 ponttal állt, beállt az ellenfél palánkja alá, nem futott vissza védekezni, és ott várta a labdát. Szerencséjére kiharcolták a turnovert és felbaszták neki, de én ilyet még nem igazán láttam. Ez már egy új szint, ilyen mélyre a másik kettő egyszer sem süllyedt.
Cruyffista
Stez
6. perc környéke
Negritis
Volt egy másik szög, amiből látszott a masik félpálya is. Miután felállt, már előre mozgott, pedig még nem dobta el az ellenfél a labdát. De az is sokat elárul a mentalitásáról, hogy 1-2 másodpercig csak csücsülve nézett egy szoros állásnál.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
Cruyffista
Stez
6. perc környéke

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 6 éve
Cruyffista

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Cruyffista
Tavaly is ezt csinálta. Boston elleni meccséről is a bohózat, mint egy elképesztő teljesítmény ugrik be..
dawyd728
ráadásul az addig sem kis arca duplájára nőtt azután a meccs után
vicc a csávó
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Milyen jó hangulatot tud 2000 szurkoló okozni.

streamable.com/ipved

De lennék most a szlovénok helyében.
dawyd728
miert voktak ott? a kosar meccs miatt vagy..?
ZoliMP
Dragic és Doncic egymás ellen. Szlovénia két leghíresebb sportolója. Miami. Tengerpart. Viszonylag olcsó repjegy. De szép eis lenne, ha nekünk magyaroknak lenne ilyen lehetőségünk. 😀
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 399

streamable.com/ipved

dawyd728
miert voktak ott? a kosar meccs miatt vagy..?
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 921 — Lucas Scott
Azért jó ez a gsw sírás tényleg normális a vízi síelés a kosárban 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
dawyd728 4 034

több mint 6 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Elkészült az NBA franchise playereit nyolc szakértő szavazatai alapján rangsoroló videó második, egyben záró epizódja, ahol a top 15 került terítékre. Hol helyezkedik el LeBron? Embiid vagy Jokic van magasabban? Ki a Warriors legjobb játékosa? Giannis vajon elviszi az első helyet? Kiderül a videómból!🏀✌️🐵

you don't even know what you like and you don't like
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Cruyffista
Tavaly is ezt csinálta. Boston elleni meccséről is a bohózat, mint egy elképesztő teljesítmény ugrik be..
több mint 6 éve
több mint 6 éve
a magic - pelenka duó egyre retardáltabb
ha tényleg meghúzzák azt h walton helyére kidd
nincs miről beszélni

több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Blazers újra egy kórház a város szélén. Korábban McCollum, ma Nurkic..
Ez könnyen jelenteti azt, h Lillard lesz Davis után a következő nagy hal, aki cserélve lesz, hacsak nem mutat extrém módon hűséget.
dawyd728
Lehet hogy én vagyok túl romantikus alkat, de elhiszem, amikor Lillard azt nyilatkozza, hogy nem fog a gyűrű miatt más csapatba igazolni, neki sokkal nagyobb legacy az, hogyha egy csapatnál maradva lesz emblematikus játékosa a ligának. A ligának is jót tenne ha több ilyen sztár lenne. Persze ettől még lehet ez egy DeRozan féle sztori is, de én azt sem látom annyira jönni. Várni kell amíg lejár Leonard, Turner és utána lehet a piacról hozni játékost, vagy ha meg akarják bontani a mostani hármast, akkor elcserélik McC-t. Nagyon sajnálom Nurkic-ot meg az egész Blazerst mert bitang szezon eddig ez újra az alapszakaszban, de azért reménykedek, hogy a Kanter&Collins párossal is tudnak menni egy kört legalább. Csak remélem, hogy az így kiesett percekből 0-t kap Leonard és inkább Collins lesz favorizálva.
kisvanek4
Ne legyen igazam, de azt érzem, amit 2013-ban Gallinari sérülése után. Ott mi is egy alapszakasz csapatként voltunk elkönyvelve a múltunk miatt, de nagy dobása készültünk az arra az évre meglépett változtatások miatt. Nálunk 2 év rémálom következett. Már az a szezon is kuka lett, utána sérülésekből lassú kilábalás, majd eligazodások, edzőcsere következett. Másfél év nézhetetlen 40%-os kosárlabda folytatta, aminek a végén már jöttek az edzés lemondások, az ittas vezetések, a látványos beleszarások. Aztán csak utána az újjáépítés.