NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Jason Kidd két 2 .körös cetli ellenében a Bucksba lett tradeleve. Ez nekem elég 😀😀 csere....
több mint 10 éve
deyell
11 702
Óriási dolog volt Silvertől, hogy a pódiumra szólította Austint! vine.co/v/Mt9j0QqALEwegyetértek. draft a legjobb része volt, be is teszem a teljes videót erről
BaltimoreDefense
choose life
több mint 10 éve
Nem vagyok kibékülve a McDermott-tal
több mint 10 éve
Tetszik a Spurs pickje örülök Andersonnak, a két második kör végiből pedig lett egy európai (Nemanja Danguvics) is. Slo-Mo ha van csapat ahova fit az a Spurs, kíváncsian várom mit hoz ki belőle Pop 😊 McDanielsnek is tetszett volna, de jó lett/lesz ez így 😊
több mint 10 éve
Maka! Láttam te írtál az nba1.hu-n LeVine-ről, mivel ott nem tudok rákérdezni, írnál itt picit bővebben róla, hogy mit várhatunk a Minnynál tőle? Nem volt luxus Martin helyére/mögé ledraftolni szted?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Francba, Napiert eltradelték Miamiba, úgy látszik nagyon kellett a Heatnek...most muszáj leszek drukkolni nekik (egy kicsit)...😒
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
hát én nagyon érdekes leszek Zach Fuck Me LaVine-ra...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Russ Smith -> New Orleans! Tökéletes 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A brazil Durant-tel(Bruno Caboclo) kiverte a biztosítékot a Toronto 😀😀 “He’s two years away from being two years away”
több mint 10 éve
Óriási dolog volt Silvertől, hogy a pódiumra szólította Austint! több mint 10 éve
Mikor kezdődik a draft ?DripHajnali 1-kor.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Draft14:A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Phil Jackson elkezdte a munkát a KnicksnélNekem tetszik, de Larkint nagyon sajnálom, hogy elment 😕
deyell
Chandler hatalmas upgrade lesz újra valószínű Harrist visszaigazoljuk így Felton csereként max pályára kerülhet, de remélem nem itt kezdi majd meg a szezont. Calderon szerződése szar volt, de azért sajnálom, hogy elment. Nagyon rajta vagyunk Melo idecsábításán július elején érkezik vizitre, ha jönne Dirk sztem "fillérekért" visszaigazolna.
több mint 10 éve
Szerintem ezek a csávók személyiségben közelebb állnak egy 14 éves gyémántos rajos tündérkéhez, mint hozzánk. Szerintem pontosan tudják, hogy mit akarnak, és elérhetnék anélkül, hogy egy álló hónapig róluk szóljon twitter, meg facebook, de akkor mi értelme az egésznek? James nem megy sehova, aláír 5évre valamivel kevesebbért, Wade dettó, hogy idén hozhassanak valakit. Melo s&t valahova, lehet Bulls. Flip Saunders meg elfogad Love-ért egy olyan csomagot, amit 2 év múlva mindenki ki fg röhögni, mert ő Flip Saunders.annak én se örülnék. nagyon nema.kacsaHa tényleg odaviszik még a trió mellé Anthony-t, akkor lehet, hogy elhányom magam. 😊somoskovigLeBron kilép a szerződéséből.Bekiwade is kilép. újratárgyalják az övét biztosan lebronét meg fene se tudja.a.kacsa
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Jól mutat Suns mezben. 😀😀több mint 10 éve
annak én se örülnék. nagyon nemHa tényleg odaviszik még a trió mellé Anthony-t, akkor lehet, hogy elhányom magam. 😊somoskovigLeBron kilép a szerződéséből.Bekiwade is kilép. újratárgyalják az övét biztosan lebronét meg fene se tudja.a.kacsa
több mint 10 éve
ez tényleg nevetséges...Ha tényleg odaviszik még a trió mellé Anthony-t, akkor lehet, hogy elhányom magam. 😊somoskovigLeBron kilép a szerződéséből.Bekiwade is kilép. újratárgyalják az övét biztosan lebronét meg fene se tudja.a.kacsa
több mint 10 éve
Ha tényleg odaviszik még a trió mellé Anthony-t, akkor lehet, hogy elhányom magam. 😊LeBron kilép a szerződéséből.Bekiwade is kilép. újratárgyalják az övét biztosan lebronét meg fene se tudja.a.kacsa
több mint 10 éve
twitter.com/KingJames/status/404807971433377792
több mint 10 éve
LeBron kilép a szerződéséből.Bekiwade is kilép. újratárgyalják az övét biztosan lebronét meg fene se tudja.
még a warriors-os eszmefuttatáshoz kapcsolódóan Zach Lowe remek cikke:
grantland.com/features/kevin-love-klay-thompson-golden-state-warriors/