NBA

33 feliratkozó

több mint 6 éve
dawyd728 4 034
sztem is Young lesz a roy
fresh memory meg ugye "helyi"

az MVPnél nálam 3 játékos jön szóba: harden, giannis és jokic
de az utóbbinak kb esélye sincs pedig talán neki van a leggyengébb "személyzete" ehhez képest nyugati 2
giannis brutál és minden adott hogy megkapja
de hardennek a liga kinyalja a seggét úgyhogy valszeg ő viszi

coach meg Budenholzer lesz és meg is érdemli
Negritis
Jokic szerintem esélytelen az MVP-re. Ha nem lenne Harden és Giannis, amúgy jobb szezonja, akkor is előbb adnák Georgenak, Embiidnek, Currynek, vagy Durantnek. National média még mindig fluke szezonnak tekinti az ideit. Nincs hype körülötte. Sőt majdnem két hónapja megy, h PO-ban a védekezésünk úgyis össze fog zuhanni Jokicnak köszönhetően. Persze már az is nagy szó, h a beszélgetés része tud lenni. Az, h őt és a csapatot komolyan vegyék, ahhoz 1 kört mindenképpen menni kell és lehetőleg a Rockets ellen is egy 4-1, 4-2-t kellene hozni és ne 4-0-lal zúgjunk ki. Máskülönben sok időnek kell eltelnie, míg komolyan veszik a csapatot és a játékosainkat.
dawyd728
Tavaly mikor szídtad a Nuggets-et, hogy szar az egész én meg mondtam, hogy ne hülyéskedj már, csak a Sixers van jobb helyzetben, még nem hittél nekem. Idén meggyőzték arról, hogy jók? 😀
Jughead
Tavaly óta lett pad. Morris, Beasley és Plumlee főleg, de év elején Hernangomez és Craig is nagyon hasznos volt. Millsap nem sérült és olyan játékot rak le, amire bevallom még 2017 nyarán se számítottam, nem hogy a tavalyi selejtes szezonja után. Plusz Malone vmi csoda folytán nba edzőnek tűnik. Hasra azért nem esek tőle, de már nem fosok attól, h in-game lemeccseli bármelyik jött ment. Másrészt totál identitás váltás történt. A magas paceről az egyik legalacsonyabb pacere álltunk, ami gyökeresen változtatta meg a védekezésünk hatékonyságát. A tavalyi év minden szempontból underachievment volt. 2017 után nem történt semmi előrelépés. 2016 dec 15-től 45W-s pacere volt jó már akkor is a csapat. Ehhez képest a tavalyi 46-36 egy betli volt. Abban a csapatban 50W lehetett volna.. Csak ugye ki gondolta volna, h ennyi változás egyszerre be tud ütni és képes több szereplő is a saját árnyékán túllépni és nem összecsuklani két 9. hely után. Azért nem minden csapat javít kb 8W-t egy év alatt.
Az ominózus dec 15-e után, mikor is Jokic végleg kezdő lett és Nurkic cserének lett száműzve, most kb ott tartunk, ahol tartanunk kell, ha bajnoki cím a tét. Ha Mudiay és Nelsonnal képes vagy ligaelit támadásra és 45-ös pacere a szezon 60%-ban, akkor csak okosan kell építkezni és minden szereplőnek fejlődni. Na ezt tavalyt én bevallom nem láttam egyáltalán. Most amiben a legnagyobb veszélyt érem, h nincs igazi 3&D big-wing a csapatban, aki ráadásul kiváló védő lenne, valamint nem látom, h a high pick and roll ellen Jokic jelenlegi fizikai állapotához képest mennyit tud még javulni. Kb ez a két dolog, ami Warriors mentes mezőnyben contenderré váláshoz elengedhetetlen. Ja és persze Millsap utódjának megtalálása is kérdéses. Nagyon jó lenne, ha Vando képes lenne 1-2 éven belül kezdővé válni. Az alapok tökéletesek nála, h egy gazdag ember Fariedja legyen, aki védekezésben a fürgeségének hála sok terhet levehet Jokic válláról. Egyedül a dobása, ami sürgős fejlesztésre szorul. Negyedikként még MPJ is bejönne, az orgazmus lenne a javából. 60W-t garantálná évekig.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 129 — #NoStress
Negritis
Ha ez így lenne épp a 4. MVP címét kapná.
Jughead
Valamint tavaly ő kapta, idén meg jobb.
Egyébként Nowitzkin kívül, ha jól emlékszem, sose kapta nem amerikai.

több mint 6 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212

de az utóbbinak kb esélye sincs pedig talán neki van a leggyengébb "személyzete" ehhez képest nyugati 2

Negritis
Jokic szerintem esélytelen az MVP-re. Ha nem lenne Harden és Giannis, amúgy jobb szezonja, akkor is előbb adnák Georgenak, Embiidnek, Currynek, vagy Durantnek. National média még mindig fluke szezonnak tekinti az ideit. Nincs hype körülötte. Sőt majdnem két hónapja megy, h PO-ban a védekezésünk úgyis össze fog zuhanni Jokicnak köszönhetően. Persze már az is nagy szó, h a beszélgetés része tud lenni. Az, h őt és a csapatot komolyan vegyék, ahhoz 1 kört mindenképpen menni kell és lehetőleg a Rockets ellen is egy 4-1, 4-2-t kellene hozni és ne 4-0-lal zúgjunk ki. Máskülönben sok időnek kell eltelnie, míg komolyan veszik a csapatot és a játékosainkat.
dawyd728
Tavaly mikor szídtad a Nuggets-et, hogy szar az egész én meg mondtam, hogy ne hülyéskedj már, csak a Sixers van jobb helyzetben, még nem hittél nekem. Idén meggyőzték arról, hogy jók? 😀

Szerkesztette: Jughead
több mint 6 éve
Negritis
Ha ez így lenne épp a 4. MVP címét kapná.
több mint 6 éve
dawyd728 4 034

Negritis
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 426
Young hiába helyi, Doncic elképesztő hype-ot kap ott is. Szerintem fixen ő nyeri, ez elég megmagyarázhatatlan lenne.

Hardent nem kedvelem, és valóban alájátszanak a sporik is, de szvsz ő volt idén a legjobb és legértékekesebb játékos is. Főleg abban az időszakban, amikor Paul es Capela hosszabb időre kidőltek. És szerintem idén hasznosan védekezett, az elmúlt évekkel ellentétben.
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 920 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
En meg mindig nem latom, hogy Giannis behuzza az MVP-cimet Harden statisztikaival szemben. Emberunk 36 pontos atlaggal zarja majd az alapszakaszt, a 82 meccsbol 111111111111111111111111111111111111111111 meccsen szort 50+ pontot, termeli sorra az ilyen-olyan rekordokat.

A liga meg ugyanugy tamadasmanias, akarcsak az NFL-ben, a vedojatekot egyaltalan nem ismeri el annyira, mint kellene.

Nem is mondom, hogy nem erdemli meg Harden, de en Giannisnak adnam. ROY erdekes lesz meg, Doncic mostanaban picit elszurkult, az All-Star hetvege uta meg Young nyomja eleg betegen, oriasi a hype most korulotte, nem lepne meg, ha o lenne vegul az ev ujonca.

több mint 6 éve
nálam:

mvp: harden
most improved: vucevic
6th: lou will
dpoy: george
roy: doncic
coach: rivers

ami lesz :

mvp: giannis
most improved: siakam
6th: lou will
dpoy: gobert
roy: doncic
coach: budenholzer
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 446 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Megvizsgáltam hány csapat bukta el a rájátszást az elmúlt évtizedekben amiatt, hogy nem a másik konferenciában játszott, majd Amerika térképén ellenőriztem, hogyha egy rájátszásba engednénk a keleti és nyugati csapatokat, akkor az tényleg rémálommá tenné-e az együttesek utazását. Véleményem szerint az idei playoff is sokkal jobban nézne ki, ha a legjobb tizenhatot egy ágra firkálnánk fel. És szerintetek?
Maka
Én a 3-3 divíziógyőztesnek automatikus playoff helyet adnék, de ezen felül senki más nem élvezhetne nálam védettséget a gyengébb mérlegű konferenciából. Tehát, ha mérleg alapján mondjuk 11 csapat jutna be Nyugatról és 5 keletről nekem azzal semmi problémám nem lenne.

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783

Megvizsgáltam hány csapat bukta el a rájátszást az elmúlt évtizedekben amiatt, hogy nem a másik konferenciában játszott, majd Amerika térképén ellenőriztem, hogyha egy rájátszásba engednénk a keleti és nyugati csapatokat, akkor az tényleg rémálommá tenné-e az együttesek utazását. Véleményem szerint az idei playoff is sokkal jobban nézne ki, ha a legjobb tizenhatot egy ágra firkálnánk fel. És szerintetek?

you don't even know what you like and you don't like
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 129 — #NoStress
Amugy nem azert, de Hardenre tenyleg ennyire nem vonatkoznak a szabalyok? A birok sorra nezik be a lepeshibait. XD A step backjei harmadat legalabb fujni kellene, lassan minden meccsen akad egy.
Stez
a lépést mindenkinek elnézik
Negritis
Hardent meg Stez mindenkinek ekézi.

több mint 6 éve
Amugy nem azert, de Hardenre tenyleg ennyire nem vonatkoznak a szabalyok? A birok sorra nezik be a lepeshibait. XD A step backjei harmadat legalabb fujni kellene, lassan minden meccsen akad egy.
Stez
a lépést mindenkinek elnézik

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/Morrie3x/status/1113676507430387712?s=19

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Én bevezetném a contested és az uncontested rebound fogalmát a statisztikusok számára. Az uncontested során kb nem kell nagy tudás, míg a forgalomban legjobban pattanót szerezni képes játékosok értéke ilyen stat padderek mellett háttérbe kerül. Ez a lepattanó így magában alig írja le a valós értékekét 1-1 játékosnak.
Mindenesetre én azt is megnézném milyen %-al dobnak Westbrookról(és a többi statvadászról) kintről, mert van egy sanda gyanúm, h inkább gravitál a gyűrű felé, mint sem a dobást próbálná megzavarni.
dawyd728
Az nba.comon van stat mindkettőre.

Szerkesztette: Jughead
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Én bevezetném a contested és az uncontested rebound fogalmát a statisztikusok számára. Az uncontested során kb nem kell nagy tudás, míg a forgalomban legjobban pattanót szerezni képes játékosok értéke ilyen stat padderek mellett háttérbe kerül. Ez a lepattanó így magában alig írja le a valós értékekét 1-1 játékosnak.
Mindenesetre én azt is megnézném milyen %-al dobnak Westbrookról(és a többi statvadászról) kintről, mert van egy sanda gyanúm, h inkább gravitál a gyűrű felé, mint sem a dobást próbálná megzavarni.
dawyd728
A mai NBA-ben mégis mit kéne csináljanak, amikor mindent és mindenkit számokkal írnak le, és ABC, CBA, BBC és hasonló nagyon jól hangzó ratingekkel meg adathalmazokkal helyettesítik be őket.

Ott a gettó szökevény, nagy pénzre áhitozó tehetséges játékos, valahogy ki akar tűnni.
flzoli
In September 2017, he signed what at the time was the richest contract in NBA history.
Sokkal többet már nem fog kapni 😀 max új CBAval
Toca
Részletkérdés csak 😊

Én amúgy bírom ezt az agyatlan gyökeret, főleg amikor elkattan valami nála és szétrobbantja a pályát 😊

www.youtube.com/watch?v=pVtER-e-cw4

több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 110 — Vikings fan
dawyd728
A mai NBA-ben mégis mit kéne csináljanak, amikor mindent és mindenkit számokkal írnak le, és ABC, CBA, BBC és hasonló nagyon jól hangzó ratingekkel meg adathalmazokkal helyettesítik be őket.

Ott a gettó szökevény, nagy pénzre áhitozó tehetséges játékos, valahogy ki akar tűnni.
flzoli
In September 2017, he signed what at the time was the richest contract in NBA history.
Sokkal többet már nem fog kapni 😀 max új CBAval
több mint 6 éve
dawyd728

több mint 6 éve
dawyd728
advanced statokban asszem van ilyen

több mint 6 éve
dawyd728 4 034
több mint 6 éve
Westbrook 20-20-20, te jó ég, ez azért beszarás.
Cruyffista
Adams het tamado-lepattano, egyetlen vedo. A, nem volt ez ledumalva mar a meccs elott, hogy mindent hagyjunk Westynek. 8D

Ettol fuggetlenul tenyleg eleg kemeny, de inkabb az a durva, hogy ezt igy elore ledumalva ossze tudtak hozni amellett, hogy a csapat siman nyert is.
Stez
Egymás után három tripla duplás szezon se gyér azért....

több mint 6 éve
Cruyffista
Adams het tamado-lepattano, egyetlen vedo. A, nem volt ez ledumalva mar a meccs elott, hogy mindent hagyjunk Westynek. 8D

Ettol fuggetlenul tenyleg eleg kemeny, de inkabb az a durva, hogy ezt igy elore ledumalva ossze tudtak hozni amellett, hogy a csapat siman nyert is.

több mint 6 éve
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Grunfeld kirúgva. Mi a manó?