NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Lefőtt a kávé a Heatnek idénre.
több mint 10 éve
korrekt meccs eddig 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Siralmas a Heat, mint ha szarnanak az egeszre. Mondjuk nem tudom, hogy Spoelstra mit csinal, amikor tuzelni es.motivalni kene a csapatat...
több mint 10 éve
No akkor küldjük haza a 4. negyed derekán a hálás miami közönséget, hogy örüljön a Bulls mezes srác Van Gundyék mögött 😀
több mint 10 éve
eddig két meccset tudtam élőben nézni, az elsőt és a harmadikat, mindkettőn sima Spurs siker született, szóval ma inkább alszom, hogy 2-2-ről folytassák hétvégén 😀
több mint 10 éve
Tisztán látszik, hogy évek óta egy csapatnak van reális esélye hogy megcsapja a Heatet. Remélem most már összejön. De ha ennek az árán visszavonulna Duncan, akkor inkább kapjunk ki 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
sztem meg az a baj hogy felületesen olvastad a hsz-em !netán olvass vissza majd egy kicsit... unalmasnak a Heat játékát neveztem már elsőre is , nem a Spurst !😉 no mindegy,ezzel jelentősen túltárgyaltuk már ezt a dolgot !Az a baj, ha idézőjelbe rakom, vagy szmájlit használok, nagyon direkt az irónia. Viszont ha nem rakok semmit, akkor meg egyesek komolyan veszik.szabaSzerintem itt az unalmast épp idézőjelbe kell érteni vagy smile-val a hangsúly azon van, hogy már régóta ezt csinálják. Szerintem 😛 De majd Szaba elmagyarázza mit akart mondani 😀dandeAz unalmas Spurs már évek óta a liga egyik legdurvább extrapasszon alapuló offense-ét tolja.szabaés az mitől unalmas? o_o inkább látványos! szemben a Heat állandó James vagy Wade 1-1 majd tempó vagy betörés játékával...yooker
de legalább felpörgettük kicsit a topicot..... 😀
több mint 10 éve
szaba
10 556
Az a baj, ha idézőjelbe rakom, vagy szmájlit használok, nagyon direkt az irónia. Viszont ha nem rakok semmit, akkor meg egyesek komolyan veszik.Szerintem itt az unalmast épp idézőjelbe kell érteni vagy smile-val a hangsúly azon van, hogy már régóta ezt csinálják. Szerintem 😛 De majd Szaba elmagyarázza mit akart mondani 😀dandeAz unalmas Spurs már évek óta a liga egyik legdurvább extrapasszon alapuló offense-ét tolja.szabaés az mitől unalmas? o_o inkább látványos! szemben a Heat állandó James vagy Wade 1-1 majd tempó vagy betörés játékával...yooker
több mint 10 éve
espn.go.com/nba/playoffs/2014/story/_/id/11068709/miami-heat-discussing-options-target-carmelo-anthony-free-agencyInkább 2015-ben New Yorkban, bár ha ez a Melo + James összejön akkor el is lehetne felejteni Jamest mint all-time bestezést. Aki csak ilyen összeállt csapatokban tud gondolkozni az nehezen említhető szvsz a legnagyobbakkal. Azt meg már csak úgy mellékesen, hogy az évek óta acélos keleti-konfban alkot.
mi lenne ott, te jóisten.lol
több mint 10 éve
Szerintem itt az unalmast épp idézőjelbe kell érteni vagy smile-val a hangsúly azon van, hogy már régóta ezt csinálják. Szerintem 😛 De majd Szaba elmagyarázza mit akart mondani 😀Az unalmas Spurs már évek óta a liga egyik legdurvább extrapasszon alapuló offense-ét tolja.szabaés az mitől unalmas? o_o inkább látványos! szemben a Heat állandó James vagy Wade 1-1 majd tempó vagy betörés játékával...yooker
több mint 10 éve
Az unalmas Spurs már évek óta a liga egyik legdurvább extrapasszon alapuló offense-ét tolja.szabaés az mitől unalmas? o_o inkább látványos! szemben a Heat állandó James vagy Wade 1-1 majd tempó vagy betörés játékával...
több mint 10 éve
espn.go.com/nba/playoffs/2014/story/_/id/11068709/miami-heat-discussing-options-target-carmelo-anthony-free-agencymi lenne ott, te jóisten.
több mint 10 éve
Az unalmas Spurs már évek óta a liga egyik legdurvább extrapasszon alapuló offense-ét tolja.szabatiki-taka kosaras módra 😛
amúgy itt a döntőben nekik drukkolok
több mint 10 éve
szaba
10 556
Az unalmas Spurs már évek óta a liga egyik legdurvább extrapasszon alapuló offense-ét tolja.
több mint 10 éve
nézve ezt a döntőt (összes meccset) , laikus szemmel elképesztő mennyivel kreatívabb , látványosabb játékot játszik a Spurs,gyönyörűen jár a labda , színesebbek a befejezések , szemben a Heat dögunalmas kb kizárólag 1-1-re kihegyezett játékával...ezzel nem is nagyon fogják megnyerni....
több mint 10 éve
jesszus, mit művelt a Spurs az 1. negyedben 😀 csak bírják szusszal és ne romoljon el a légkondi :p
több mint 10 éve
Chalmers-t tüntesse már el valaki a pályáról...
több mint 10 éve
Maka
2 760
Podcast a Sport TV kommentárjaival:nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=510
több mint 10 éve
Ha jól tudom idén újra 2-2-1-1-1 a The Final meccs beosztása?danylyIgen
több mint 10 éve
Ha jól tudom idén újra 2-2-1-1-1 a The Final meccs beosztása?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Levi
597
A sporttv direkt rakja nézhetetlen időpontokra az ismétlést? :[]
több mint 10 éve
Maka
2 760
Új blogom: LeBron-kritizáló zsebútmutatówww.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=506
több mint 10 éve
Nem maradt volna ki sot valoszinuleg el se dobodnak, mert az egy teljesen mas meccs.na a LeBron-görcs el is döntötte az első meccset.gondolod ha Lebron bennt van akkor az a 4 tripla kimarad a végén?braxa88
hihetetlen mennyit számít a csávó, funkcionális analfbéta a Heat nélküle.
na de tavaly is a Spurs vitte az első meccset, leccgó.lol
Mindegy tavaly otthon buktuk az elso iden idegenben, a masodikat be kell huzni es nincs gond 😊
több mint 10 éve
hát nem kaptak volna ki 15 ponttal az biztos. összeomlottak mentálisan.na a LeBron-görcs el is döntötte az első meccset.gondolod ha Lebron bennt van akkor az a 4 tripla kimarad a végén?braxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
na a LeBron-görcs el is döntötte az első meccset.gondolod ha Lebron bennt van akkor az a 4 tripla kimarad a végén?