NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
na a LeBron-görcs el is döntötte az első meccset.hihetetlen mennyit számít a csávó, funkcionális analfbéta a Heat nélküle.
na de tavaly is a Spurs vitte az első meccset, leccgó.
több mint 10 éve
Csak a harmadik negyedben eladott labdák árából kiugrott volna a csarnok légkondijánkak cseréje...
több mint 10 éve
több mint 10 éve
hát ez a meccs kárpótolja a tegnapit is 😀
több mint 10 éve
ez a a Stephenson mekkora egy kibaszott idióta.lolNem csak hogy idióta, de egy nagy paraszt is.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
hát ezért kár volt felkelni / fent maradni...
több mint 10 éve
ez a a Stephenson mekkora egy kibaszott idióta.lolÖrülhet, hogy a meccsben maradhatott....
Miami szurkolóként alapból nem a kedvenc csapatom az Indiana, de azért tesznek is érte, hogy véletlen se kedveljem meg őket.
több mint 10 éve
ez a a Stephenson mekkora egy kibaszott idióta.
több mint 10 éve
hát ha ez így lenne, akkor a CP3 to Lakers trédet nem támadta volna meg a liga.szerintem igen, a Lakersnek adna teret, és az NBA-ben minden úgy történik, hogy a Lakersnek legyen jó 😀sapkaés akkor megy a clips Seattlebe?sapkaszerinted megszavaznák?
ráadásul kisebb piac is, és a csarnokuk is rosszabb és kisebb, mint a Staples center...slowmotion
(de mondjuk ha Flopper Charlie LA lilábbik felében kötött volna ki, akkor tutira történelmi rekordot döntött volna a Lakers haterek száma 😀)
több mint 10 éve
LA Developers….Nem tudom mennyire biztos, hogy 2 milliárd dollárt adott érte.
Csak négyszer annyi, mint amit valaha NBA klubért fizettek, és csak 160szor annyi, mint amennyiért Sterling vette.
több mint 10 éve
megvan az új tulajGyökér helyett gyökér. Szimpatikus, hogy tartják a tradíciókat.Schleck
baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
szerintem igen, a Lakersnek adna teret, és az NBA-ben minden úgy történik, hogy a Lakersnek legyen jó 😀és akkor megy a clips Seattlebe?sapkaszerinted megszavaznák?
ráadásul kisebb piac is, és a csarnokuk is rosszabb és kisebb, mint a Staples center...slowmotion
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
és akkor megy a clips Seattlebe?sapkaszerinted megszavaznák?
ráadásul kisebb piac is, és a csarnokuk is rosszabb és kisebb, mint a Staples center...
több mint 10 éve
és akkor megy a clips Seattlebe?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
megvan az új tulajGyökér helyett gyökér. Szimpatikus, hogy tartják a tradíciókat.
baggio
több mint 10 éve
megvan az új tulaj---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Jughead
5 230
Érdekes meccs volt a hajnali, Jamesre voltak érdekes fújások, de asszem ez volt a legjobb: Stephensonnál az a sunyi fej, James meg ahogy mosolyogava leszűri, hogy ez fogyatékos. 😀 😀
több mint 10 éve
Szerintem csak egyszeri fellángolás. Az a baj, hogy minden évben nyomat hasonlót az OKC, de nem tudnak konstansan jók lenni és mindig visszaesnek.A hajnali Heat meccs viszont komoly volt, Bosh amit levágott az első félidőben, no comment. Mondjuk azért ismét kapott pár elég jószívű fújást a Miami, Hibbert ezért is kényszerült padra 1,5 negyedre. 😀 George azért elég beteg egyébként, James mellől olyan triplákat szórt, hogy csak néztem. Csak éppen egyedül volt, rajta kívül a kezdők kb. semmit sem tettek hozzá a meccshez. Kár érte, innen behúzza a Heat, bár lehet jobb is, mert a Spurs ellen sansza sem lenne szvsz a Pacersnek. Ők meg ne nyerjenek semmiképp. 😀
több mint 10 éve
Vajon ez csak egy egyszeri fellángolás az OKCtől vagy ennyit számít ha van Ibaka? Érdekes lesz a 4. meccs.
több mint 10 éve
Ibaka visszatért - 11 perc alatt 10 pontnál(5/5 mezőnyből), 6 pattanónál, és 2 blokknál jár. Nem tudom, milyen gyógyszert kapott, hogy ilyen gyorsan meggyógyult, de én is kérek belőle (csak nehogy kinőjön tőle még 1 karom vagy 1 újabb fejem). 😀😀iktriadlehet ha Fisher a fejére azt kapott volna mikor felszakadt, neki már tényleg 2 feje lenne.
több mint 10 éve
Westbrook érzi ma.lolegész félidőben egy kalap szar, a végén meg szór 2 triplát 30 mp alatt...ki érti...
több mint 10 éve
Westbrook érzi ma.
több mint 10 éve
Ibaka visszatért - 11 perc alatt 10 pontnál(5/5 mezőnyből), 6 pattanónál, és 2 blokknál jár. Nem tudom, milyen gyógyszert kapott, hogy ilyen gyorsan meggyógyult, de én is kérek belőle (csak nehogy kinőjön tőle még 1 karom vagy 1 újabb fejem). 😀😀
több mint 10 éve
valaki informáljon a Sterling ságáról; hol tart az ügy?Jövő keddig van lehetősége reagálni Sterlingnek a vádakra, de június 3-án lesz a meghallgatása.
most átadja az asszonynak a franchiset?sapka
Sterling feleségével nem kell foglalkozniuk érdemben a commish szerint, mivel ha a liga szabályzata szerint a tulajdonosok 3/4-es szavazással megfosztják a tulajdonától, akkor a többi tulaj automatikusan elveszíti a tulajdonrészét.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!