NBA
33 feliratkozó
több mint 6 éve
ma Nurkic..Na ez elég csúnyán nézett ki. De hogy a hülye bírót aki berúgott a lábába, szétcsapnám egy szívlapáttal az tuti.
dawyd728

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Blazers újra egy kórház a város szélén. Korábban McCollum, ma Nurkic..Lehet hogy én vagyok túl romantikus alkat, de elhiszem, amikor Lillard azt nyilatkozza, hogy nem fog a gyűrű miatt más csapatba igazolni, neki sokkal nagyobb legacy az, hogyha egy csapatnál maradva lesz emblematikus játékosa a ligának. A ligának is jót tenne ha több ilyen sztár lenne. Persze ettől még lehet ez egy DeRozan féle sztori is, de én azt sem látom annyira jönni. Várni kell amíg lejár Leonard, Turner és utána lehet a piacról hozni játékost, vagy ha meg akarják bontani a mostani hármast, akkor elcserélik McC-t. Nagyon sajnálom Nurkic-ot meg az egész Blazerst mert bitang szezon eddig ez újra az alapszakaszban, de azért reménykedek, hogy a Kanter&Collins párossal is tudnak menni egy kört legalább. Csak remélem, hogy az így kiesett percekből 0-t kap Leonard és inkább Collins lesz favorizálva.
Ez könnyen jelenteti azt, h Lillard lesz Davis után a következő nagy hal, aki cserélve lesz, hacsak nem mutat extrém módon hűséget.
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Blazers újra egy kórház a város szélén. Korábban McCollum, ma Nurkic..Ez könnyen jelenteti azt, h Lillard lesz Davis után a következő nagy hal, aki cserélve lesz, hacsak nem mutat extrém módon hűséget.
több mint 6 éve
Félpályás meccsnyertes buzzer beater.joógabinál ez a "kicsúszott a kezéből, azért kellett visszamennie" kategória.
twitter.com/SportsCenter/status/1109974970212540416
iktriad
ezt hívják felületes újságírásnak, vagy mi (meg a szabályok nem ismeretének)
több mint 6 éve
Félpályás meccsnyertes buzzer beater.twitter.com/SportsCenter/status/1109974970212540416
több mint 6 éve
Nyolc NBA szakértő rangsorolta a 30 csapat leginkább alapkőnek számító játékosait.🏀 Volt egy-két meglepetés, de szinte biztos, hogy két ugyanolyan sorrendet lehetetlen összerakni. Mennyire értetek egyet erősorrendünk első felével? A ti listátok hogy nézne ki? Írjátok meg!✌️🐵
you don't even know what you like and you don't like
több mint 6 éve
Russel azért mutatja milyen jó ötlet volt a Mozgov szerződés ....kupleráj az egész
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Megvan a 9 győzelem egymás után, Pop 22. pozitív szezonja zsinórban. Epic.rühellem őket, de minden tisztelet jár nekik
A tegnapival 8-9 a SAS a GSW ellen a Steve Kerr érában, ezzel ők a legjobbak.
eaglesmcnabb
remélem összejön a 3. hely
több mint 6 éve
Csak annyit a tankolásról, h a 6 év után ma PO-ba jutott Nuggets aktív rotációjában 1 db lottery pick van(Murray). Az egész újjáépítés során 1x se volt a csapat 30 győzelem alatt.és ha MPJ-ből csak fele olyan játékos lesz mint várható ha egészséges akkor az brutál lehet
Persze Jokic szerencse, de rajta kívül is csupa olyan játékos, akik használhatók és a liga nagyobbik része számára elérhetők lettek volna. Persze lehet a championship window sose fog kinyílni, de ez az állandó tankolás és, aki nem hajlandó tankolni a sikerért, az bolond attitűd szerintem már a ló túlsó oldala. Persze Shawful éra utolsó évében a Nuggets FO is részben bedobta a gyeplőt és zuhanórepülés akkor is volt, de mindössze 52L erejéig.
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Csak annyit a tankolásról, h a 6 év után ma PO-ba jutott Nuggets aktív rotációjában 1 db lottery pick van(Murray). Az egész újjáépítés során 1x se volt a csapat 30 győzelem alatt. Persze Jokic szerencse, de rajta kívül is csupa olyan játékos, akik használhatók és a liga nagyobbik része számára elérhetők lettek volna. Persze lehet a championship window sose fog kinyílni, de ez az állandó tankolás és, aki nem hajlandó tankolni a sikerért, az bolond attitűd szerintem már a ló túlsó oldala. Persze Shawful éra utolsó évében a Nuggets FO is részben bedobta a gyeplőt és zuhanórepülés akkor is volt, de mindössze 52L erejéig.
több mint 6 éve
Megvan a 9 győzelem egymás után, Pop 22. pozitív szezonja zsinórban. Epic. A tegnapival 8-9 a SAS a GSW ellen a Steve Kerr érában, ezzel ők a legjobbak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
twitter.com/barstoolsports/status/110735314015057510641-30ra nyerte az első negyeded a KnicksLBJ amit művelt a meccs végén...na arról sem kell beszélni.
nincs miről beszélni
Negritis
Gabesz92
több mint 6 éve
41-30ra nyerte az első negyeded a KnicksLBJ amit művelt a meccs végén...na arról sem kell beszélni.
nincs miről beszélni
Negritis
több mint 6 éve
41-30ra nyerte az első negyeded a Knicksnincs miről beszélni
több mint 6 éve
twitter.com/Lakers/status/1106981990589440001
több mint 6 éve
ez a kezdő? no commenttwitter.com/Lakers/status/1106692803248029696
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 399
Akkor legyen kevesebb, mint 50, tudom alom esed alom 😊Nem a kedvenc sportom a kosarlabda, de meg szoktam nezni.Akkor is lennének tankoló csapatok, ha 50 meccses lenne az alapszakasz. Alapjaiban kéne megváltoztatni a liga felépítését és a PO rendszert, hogy ebben valami változás legyen. (Mondjuk bőven megérett már egy külföldi franchise-nak az ideje)
Foleg az NBA kot le ha kosar, de ott is csak a playoff.
Egyszeruen az alapszakasz meccseken nem erzek akkora elet-halal harcot soha.
Tudom, hogy nem fog ez soha valtozni, de a 8x meccs sok, belefer 1-1het szopozas, aztan be lehet setalni.
ZoliMP
flzoli
több mint 6 éve
Nem a kedvenc sportom a kosarlabda, de meg szoktam nezni.Akkor is lennének tankoló csapatok, ha 50 meccses lenne az alapszakasz. Alapjaiban kéne megváltoztatni a liga felépítését és a PO rendszert, hogy ebben valami változás legyen. (Mondjuk bőven megérett már egy külföldi franchise-nak az ideje)
Foleg az NBA kot le ha kosar, de ott is csak a playoff.
Tudom, hogy nem fog ez soha valtozni, de a 8x meccs sok, belefer 1-1het szopozas, aztan be lehet setalni.
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 399
Nem a kedvenc sportom a kosarlabda, de meg szoktam nezni.Foleg az NBA kot le ha kosar, de ott is csak a playoff.
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Nem tudom ki hogyan van vele, de amennyire jó volt a szezon első fele, annyira unom az utóbbi heteket. Azzal, h a nyugati top8 eldőlni látszik és az a brutális öldöklés, ami ment február elejéig, annak is annyi. Folyamatosan kiszálltak a csapatok. Először a Grizzlies, majd Pels az AD saga miatt, a Mavs sérülések és a cserék után megfogyatkoztak, a Wolves kb Butler trade óta hozza az 50%-os ütemet, de azzal nem sokra mennek. A Lakers darabjai hullott az elmúlt két hónapban. Marad a Kings mint első számú üldöző, akiket még mindig megéri nézni, mert pillanataik, negyedeik vannak, ahol lángolnak, még ha 8. helyhez képest a látótávolság határán egyensúlyoznak csak. A top8 egymás között elcsatázgat, de nem az igazi az sem. Warriors legkényelmesebb alapszakaszát teljesíti. Full létszámmal ha 10 meccset komolyan vettek, lehet sokat mondtam. Nuggets jelenleg nagyon küszködik. IT idegen test a csapatban. Max effort mellett botladoznak, és még így is 3 meccs az előny a 3. előtt. Átlagos Rockets meccsek nem tudom kiket hoznak lázba. Bőven elég a 10 perces összefoglaló belőlük. Ettől még talán az ad egyedül értelmet a következő 1 hónapnak, h (2)3-6. helyezettek között kik tudnak pályaelőnyre szert tenni. Ez valóban megjósolhatatlannak látszik. A Clippers és a Spurs ehhez a meccshez nem tud hozzászólni.Keleten kb az egyetlen kérdés mikor előzi a Pacers-t a Sixers és a Celtics. Első és a második hely kb eldőlt. A harmadik-negyedik helyért is inkább csak tessék lássék csata lesz, h melyik akarja a Raptors-Bucks páros közül egyiket vagy másikat elkerülni. A többi keleti csapat úgy összességében nem kelti fel az érdeklődésemet. Nem tudok rajongani a keleti utolsó PO helyekért zajló csatákért. Liga kb 17-22. legjobb csapatai harcolnak azért, h 4-0-val haza legyenek zavarva áprilisban. Főleg csupa sehova nem tartó csapat, leszámítva a Brooklynt.
Hosszú lesz a következő 5 hét..
több mint 6 éve
Mondjuk Magic orulhet a rengeteg serulesnek, mert igy siman rafoghatja erre a Lakers blamajat, elvegre tenyleg folyton serult a banda fele.
több mint 6 éve
Ingram out, yayJa ráadásul DVT miatt leghosszabb esetben lehet többet nem is játszhat.
mondjuk legalább már nem sok van hátra
kviáncsi vagyok mekkora földindulás jön nyáron
Negritis

több mint 6 éve
Ingram out, yaymondjuk legalább már nem sok van hátra
kviáncsi vagyok mekkora földindulás jön nyáron
több mint 6 éve
De baszik védekezni. Nem érted?!twitter.com/AndrewDBailey/status/11038949178755645441.11 pontot hoz per iso, ami brutálisan jó, szóval ebbe se hiszem, hogy bele lehet kötni. 😊
Negritis
Jughead