NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Fújták? Akkor nem volt lépés 😉Mert Spurs játékos 😊JakehomerLépéshiba :pJakehomermér', leütötte másodszor, nem? (legalábbis nekem úgy tűnik)slowmotion
több mint 10 éve
Mert Spurs játékos 😊Lépéshiba :pJakehomermér', leütötte másodszor, nem? (legalábbis nekem úgy tűnik)slowmotion
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Lépéshiba :pJakehomermér', leütötte másodszor, nem? (legalábbis nekem úgy tűnik)
több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2069261-watch-tony-parker-break-thabo-sefoloshas-ankles-on-nasty-crossovera szülinapos 😀
Greennek meg 30-as +- mutatója volt, az mi a tököm? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Első behúzva 😊 Ibaka nélkül festék dominálva, de qwa jó lenne ha a zebrák felnőnének a párharchoz, mert amit leműveltek... Fisher meg 39 évesen is megoldja, hogy Battier előtt maradjon a kit rühellek a legjobban az nba-ben versenyben
több mint 10 éve
Leiskolázzák a Heatet, ahogy mindenki várta 😊 Mondjuk annyira a Heat ellen van építve ez a Pacers, hogy csak a különbség meglepő, persze nem fognak mindig így dobni kintről, de ezek a matchup problémák végig kísérteni fogják a Miamit.JakehomerFasza kis meccs volt. Még 3 ilyet.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Leiskolázzák a Heatet, ahogy mindenki várta 😊 Mondjuk annyira a Heat ellen van építve ez a Pacers, hogy csak a különbség meglepő, persze nem fognak mindig így dobni kintről, de ezek a matchup problémák végig kísérteni fogják a Miamit.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
3. körsajnos szerintem is ez lesz, de inkább néznék egy okc - pacers nagydöntőt, mint még egy spurs - heatet 😕
Kelet
1 IND – 2 MIA 2-4
Nyugat
1 SAS – 2 OKC 4-3danyly
több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2067379-white-house-petition-wants-tony-romo-to-stay-away-from-spurs-games😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Mark Jackson -> ESPN! "Hand down, man down" 😊szabakár, én kapásból őt akartam idehozni, nem kerrt
mondjuk addig úgyse lesz itt csapat, amíg dolan itt van
több mint 10 éve
Előző kör tipp eredménye:2. kör:
Kelet
1 IND - 5 WSH tipp: 4-2 helyesen: 4-2 √
2 MIA - 6 BKN 4-1 4-1 √
Nyugat
1 SAS - 5 POR 4-3 4-1 −
2 OKC - 3 LAC 3-4 4-2 −
Nyugat
1 SAS – 2 OKC 4-3
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
szaba
10 556
Mark Jackson -> ESPN! "Hand down, man down" 😊
több mint 10 éve
Ibaka ennyi volt az idei évre, kurva rosszkor jött. (mondjuk mikor jön egy season-ending injury jókor)
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Leonard és a csereemberek agyonverik a portlandet 😀Nagyon jó pad, nagyon jó csapat.
szerk.: na itt a 4. negyed felére már kezdem megsajnálni őket, most kéne hazamenni mindenkinek azt csókolom.eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Leonard és a csereemberek agyonverik a portlandet 😀szerk.: na itt a 4. negyed felére már kezdem megsajnálni őket, most kéne hazamenni mindenkinek azt csókolom.
több mint 10 éve
Én is ezt írtam. xDKözben az senkit nem érdekel, hogy a fővárosi brigád idegenben feltörölte a padlót az egyik döntő esélyessel (bár én nem tartom őket annak)?Miami széttépi ezt az Indianat. Véletlenül lehet 4-1 majd.Eazzy
Sajnos így is az Indiana az esélyes, de remélem hetedik meccsre kerül sor, és akkor két hét meccses series után igen fáradtan fog "prédaként" a Miami elé esni a Keleti döntőben. 😛danyly
A Clippers meccsről meg annyit, hogy NBA-ben nem nagyon szoktam bírózni (meg úgy általában sem nagyon) de ezen a meccsen tényleg szar fújások voltak. Hatalmas faltoknál semmi (nem tudom melyik OKC-s volt, de a padlón csúszott vagy 3 métert az ellen palánk alatt), vagy Jordan 6-ik faultja, ami kb. semmi nem volt. A legszembetűnőbb és nagyon elnézet személyi hiba pedig Paul ellen volt az utolsó mp-ben. Egyik bíró háttal (persze ez nem láthatta), a másik meg pontosan szemben, aki meg nem fújt, pedig teljesen egyértelműen odacsaptak Paul-nak. Kettőt dob és nyert a Clippers.
De valaki írta, hogy ezt nem itt kellett volna megnyerni. És ebben teljesen igaza van. 49 mp-el a vége előtt 7-el vezettek és kikapnak egyel. Rivers is okkal dühöngött, de egy két játékosának jobban kellett volna játszani, mert az OKC-t most megfoghatták volna. Persze Westbrook érdemei mellett nem lehet elmenni, bár Durant igen gyenge napot fogott ki ponttermelés terén. De az a fontos hármas befigyelt tőle, ami igen sokat számított a végjátékban.
4-3-as series lesz ez. De ki fog győzni? Költői a kérdés.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Közben az senkit nem érdekel, hogy a fővárosi brigád idegenben feltörölte a padlót az egyik döntő esélyessel (bár én nem tartom őket annak)?Miami széttépi ezt az Indianat. Véletlenül lehet 4-1 majd.
Sajnos így is az Indiana az esélyes, de remélem hetedik meccsre kerül sor, és akkor két hét meccses series után igen fáradtan fog "prédaként" a Miami elé esni a Keleti döntőben. 😛danyly
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Undorító, hogy mit művelnek a bírók itt az uccsó fél percben...Mondjuk már rég meg kellett volna nyernie a Clippersnek.Hát érdekes volt, azért annál a Jackson-Barnes találkozásnál két dobást kellett volna ítélni, de ha már faultot nem fújtak, akkor nem adhatták volna a Thundernek a labdát... Az utolsó támadásnál már nem szoktak fújni, az tiszta sor. Azért 4 perc alatt ekkora előnyről nem illik elbaszni egy meccset, akárhogy fújnak a bírók.
Na, meg is nyerették velük.Imitheking
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Közben az senkit nem érdekel, hogy a fővárosi brigád idegenben feltörölte a padlót az egyik döntő esélyessel (bár én nem tartom őket annak)?Sajnos így is az Indiana az esélyes, de remélem hetedik meccsre kerül sor, és akkor két hét meccses series után igen fáradtan fog "prédaként" a Miami elé esni a Keleti döntőben. 😛
több mint 10 éve
Imitheking
1 883
Undorító, hogy mit művelnek a bírók itt az uccsó fél percben...Mondjuk már rég meg kellett volna nyernie a Clippersnek.Na, meg is nyerették velük.
több mint 10 éve
Stan Van Gundy -> PistonsHa Detroitban a közeljövőben Ron Jeremy hasonmás versenyt fognak rendezni, azt csont nélkül fogja megnyerni. 😀
Vélemények?Bazzani
Viccet félre téve, ha jó keretet hoznak össze neki, akkor stabil playoff csapat lehet újra a Pistonsból.
több mint 10 éve
Stan Van Gundy -> Pistonslocker room cancer 😊
Vélemények?Bazzani
de bajnoki címet nem fog nyerni