NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
ilyen gyatrán nem is tudom mikor dobált utoljára a spurs... 3-as vonalon túlról 3-17 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Nagy meccs lesz ez a Spurs-Clippers. 😊A tavalyi PO bennmaradt négy tagjàból hàrom most is ott lesz a végelszàmolàsnàl?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Clippers comeback (N)Pacers comeback (Y)
több mint 10 éve
Clips honnan hozta vissza...
több mint 10 éve
ghstzR
1 279
ibaka meg zseniálisan védekezik griffinen. kurva jó meccs lesz ez is 😀
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Elején minden összejött az OKC-nek, de szerencsére visszajött a meccsbe a Clippers. 😊
több mint 10 éve
szaba
10 556
Úgy érzem Durant MVP beszéde fordulatot hozott a Thundernél.
több mint 10 éve
ghstzR
1 279
thunder kicsit beindult 😀 bár még sok van hátra de westy eszméletlenül tolja már napok óta
több mint 10 éve
xrace77
4 515
LAC - OKC HD-ben itt az ABC csatornát kiválasztva nézhető "www.ustvnow.com/ (a regisztrációnál pipáld ki, hogy "us citizen" )"JJ linkelte a jégkorongos fórumban. 😊
több mint 10 éve
szaba
10 556
Spurs átállt PO üzemmódba.
több mint 10 éve
enyhe dominancia 😊 ennek fejében nem értem mondjuk hogy duncan mi a picsáért játszott 40 percet
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
deyell
11 702
Donald Sterling: "I Was Only Saying Racist Things To Get Laid"deadspin.com/donald-sterling-i-was-only-saying-racist-things-to-get-1574139843
ezt a logikai csavart 😀
choose life
több mint 10 éve
Hibbert 28 pont, 9 lepattanó 😀 igazából mindegy hogy a Heat a Pacerst vagy a Wizardsot veri a konfdöntőben, de azért jó lenne megszorongatni Jameséket...
több mint 10 éve
Elképesztőnek tartom, hogy (edzőként) semmit sem bizonyító emberek kerülnek ilyen helyzetbe.Mark Jacksont kirúgták. Remélem lesz csapata jövőre is, jó edző, jobb ember.szabaSteve Kerrt akarják, akit Phil Jackson is kinézett a Knickshez. indulhat a bidding war a rookie HC-ért.deyell
több mint 10 éve
deyell
11 702
Mark Jacksont kirúgták. Remélem lesz csapata jövőre is, jó edző, jobb ember.szabaSteve Kerrt akarják, akit Phil Jackson is kinézett a Knickshez. indulhat a bidding war a rookie HC-ért.
choose life
több mint 10 éve
Jah, a ribanca, most esik le 😕 már akkor gyanakodtam, amikor a házibuliban multkor eltűntek egy fél órára...Azért komoly, hogy pont ugyanannyi pontot dobtam, sőt lepattanót szedtem, mint Hibbert.Eazzyés a te csajodat is Paul George tolja? mert állítólag ez miatt van szétbaszódva a csapat, kurvajóDexxter Tailor
Az azért kemény 😀 Ha igaz lenne, akkor azért az elég komoly geciség PG-től. Kb. a chemistry volt az Indy fegyvere a Heat ellen.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Azért komoly, hogy pont ugyanannyi pontot dobtam, sőt lepattanót szedtem, mint Hibbert.Eazzyés a te csajodat is Paul George tolja? mert állítólag ez miatt van szétbaszódva a csapat, kurvajó
több mint 10 éve
Hatékonyságomért draftoltak.Azért komoly, hogy pont ugyanannyi pontot dobtam, sőt lepattanót szedtem, mint Hibbert.EazzyKevesebb játékperc alatt.zinedine5
több mint 10 éve
Azért komoly, hogy pont ugyanannyi pontot dobtam, sőt lepattanót szedtem, mint Hibbert.EazzyKevesebb játékperc alatt.
több mint 10 éve
Azért komoly, hogy pont ugyanannyi pontot dobtam, sőt lepattanót szedtem, mint Hibbert.
több mint 10 éve
szaba
10 556
Mark Jacksont kirúgták. Remélem lesz csapata jövőre is, jó edző, jobb ember.