NBA

33 feliratkozó

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 779 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Bulls meg............. Thibó nem tudom meddig próbálkozhat még de lehet nem hagyják sokáig. igazából miatta szurkoltam kicsit a Bullsnak hiszen a Celtic sokat köszönhet neki. Kíváncsi vagyok kap e még egy évet.

S Houstonon is ki vagyok akadva, na rajtuk tényleg. Így el szúrni. meglepődnék ha vissza tudnánk jönni. Pedig idén még DH is beállt a sorba. 😕
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
ez a OKC-Memphis párharc mi az isten?! 😀
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 781 — Panthers fan
4-0 ide vagy oda, Walker azért alázott, nem mellesleg bemutatta az év egyik legpofátlanabb kosarát (az egész mozdulatsort a támadóidő lejárta előtt olyan 4 mp-cel indította) 😀
Newman
Jaj de gagyi copy cat

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Csak szerintem túlzó egy kicsit a döntés? Ahogy olvastam egy féreg ez az ember, és nem sajnálom, hogy elvették a csapatot alóla és tudom, hogy az NBA fekete liga, kényes kérdés volt és valszeg Silver amúgy sem akarta Sterlinget tulajdonosként látni a ligájában, de, ha pl. jövőre az egyik fehér játékos az öltözőben egy meccs/edzés után leniggerezi a másikat, akkor neki is meszeltek? Ez egy privát beszélgetés volt a feleségével, nem? Sterling így is nagyot bukott az egészen a szponzorok meg a média miatt, de ez így eléggé erős.Egyébként szerintem nem lenne ez hír, ha ugyanezt pl a Bucks tulajdonosa mondta volna, vagy ha Magic nem akarná megvenni a Clipperst szerintem.
több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 066 — #neverpunt
Megérdemelte, bár nekem kicsit átlátszó, hogy Magic már nyitott pénztárcával várta a hírt.... Ha valakinek nem kéne a Clippers, akkor ez a felvétel soha nem jön kiatapapa
Teljesen lényegtelen. Magától mondta a dolgokat.Eazzy
Tényleg? Hol is céloztam rá hogy kényszerítették?
Teljesen felháborító az ügy, de nem lenne ügy szerintem, ha befolyásos emberek nem akarnának akciós franchise-t vásárolni LA-ben. Engem az ügynek ezen része jobban érdekel, mint az hogy Sterling valami lehetetlen módon képes volt a róla kialakult képet tovább mocskolni.

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 750 — No one likes us, cause no one like us
Megérdemelte, bár nekem kicsit átlátszó, hogy Magic már nyitott pénztárcával várta a hírt.... Ha valakinek nem kéne a Clippers, akkor ez a felvétel soha nem jön kiatapapa
Teljesen lényegtelen. Magától mondta a dolgokat.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 066 — #neverpunt
Megérdemelte, bár nekem kicsit átlátszó, hogy Magic már nyitott pénztárcával várta a hírt.... Ha valakinek nem kéne a Clippers, akkor ez a felvétel soha nem jön ki

több mint 10 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
szépen eladják a seattleieknek a csapatot és minden szép és jó lesz
több mint 10 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
vajon miért nem hokicsapatot vett anno?

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
ha jól értem azért, mert azt mondta privátban a barátnőjének, hogy ne lógjon fekete hapikkal?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Nagyon helyes, bátor döntés. (Y)
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Donald Sterlinget egész életére eltiltották az NBA-től! (Y)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 750 — No one likes us, cause no one like us
Sterling mindentől eltiltva aminek köze van az NBA-hez élete végéig. Plusz a max 2.5 millás büntetést szabta még ki rá. A Board ha úgy dönt eladásra is kényszerítheti, Silver ezt szeretné egyértelműen.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ez volt Gino majálisa. 2 nappal előrehozták 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Spurs főleg Ginobilinek köszönhetően kiizadta a W Dallasban (szoros meccs volt, vezetett is a végén a Mavs, de úgy látszik a helyszínen lévő Tony Romo jelenléte nem tett jót nekik). Így az a párharc is 2-2vel áll. Szerintem ott kinéz egy 7 meccses sorozat is.

4-0 ide vagy oda, Walker azért alázott, nem mellesleg bemutatta az év egyik legpofátlanabb kosarát (az egész mozdulatsort a támadóidő lejárta előtt olyan 4 mp-cel indította) 😀
Newman
Jövőre remélem a Hornets erősebb és szerencsésebb lesz.
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Míg a Heat minden megerőltetés nélkül, 4-0 lépett át a Charlotteon, a Pacers a kiesés szélére került. Nagyon jó esély van rá, hogy a Wizards- Hawks párosból valamelyik csapat főcsoport-döntőzzön (valószínűleg az előbbi). Ahogy azt mindenki várta a playoff előtt....
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
Remek volt a tegnapi játéknap is, főleg Curry God Mode-ba való kapcsolása tetszett.

Negatívum is történt sajnos rákbetegség miatt elhunyt minden idők egyik legjobb és legjólöltözöttebb edzője. RIP
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515

😕)
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 203 — Deion Sanders for president!
Ennyire nem lehet fos ez a retkes Bulls!!! 3 perc alatt dőlt el a meccs. 14-0-val kezdeni és ennyi kibaszott eladott labdával természetesen nem lehet nyerni. Boozer meg egy rakás szar. Hinrich-kal egyetemben. Nem is értem mit keresnek még a csapatnál.

szerk: Gibson viszont nagyot játszott. (de minek, értelme nem volt)akike
Valami nem kerek. Jobbak ennél a srácok!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
akike Denver Broncos 808 — Move the Chains
Ennyire nem lehet fos ez a retkes Bulls!!! 3 perc alatt dőlt el a meccs. 14-0-val kezdeni és ennyi kibaszott eladott labdával természetesen nem lehet nyerni. Boozer meg egy rakás szar. Hinrich-kal egyetemben. Nem is értem mit keresnek még a csapatnál.

szerk: Gibson viszont nagyot játszott. (de minek, értelme nem volt)

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 555
Ez a reklám mondjuk 5* :
 www.youtube.com/watch?v=vnaZBRumpg4
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 555
Amúgy Nowitzki botrány milyen alibi zárásokat ad, az utcsó játéknál se volt vele gondja, hogy Manu simán elfut Carterral. 😀
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
kegyetlen volt a tegnapi nap, a san antonio meccs után az okc - memphisen is jót lehetett aludni, olyan unalmas volt 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
Carter 😀 Ami 13 éve nem ment be, most igen. Zseniális meccs, óriási párharc.szaba
Hatalmas meccs volt, remek végjátékkal! :cool: