NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
101
15
02:15, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 6 éve
Én nem értem mire ez a nagy Harden utálat. Egy TOP3-5 játékosba beletáplálták egy számb**i ligában, hogyan tudja meghekkelni a rendszert és a támadási hatékonyságot kimaxolni. Lebron ugyen ezt csinálta anno, csak ő meg a játék fizika korlátait írta felül kis túlzással, ahogy átment mindenkin.www.kanyetothe.com/forum/index.php?topic=8187875.0Igazából erre járna az MVP cím, ha másik oldalon Giannis nem hozná kicsit gyengébb offense szerepet egy jóval erősebb defenssel és ligaelsőséggel illetve nem fossá tolva a bírók által.
Ezt érdemes megnézni Hardenről, brutális. Giannis is elképesztő de ha erre nem adnak MVP-t akkor nem tudom mire.
Hendrix
1,5x annyi büntetőt dobott mint 2 magasember és 300-zal többet mint bármelyik kisember vicc...
Toca
több mint 6 éve
www.kanyetothe.com/forum/index.php?topic=8187875.0Igazából erre járna az MVP cím, ha másik oldalon Giannis nem hozná kicsit gyengébb offense szerepet egy jóval erősebb defenssel és ligaelsőséggel illetve nem fossá tolva a bírók által.
Ezt érdemes megnézni Hardenről, brutális. Giannis is elképesztő de ha erre nem adnak MVP-t akkor nem tudom mire.
Hendrix
1,5x annyi büntetőt dobott mint 2 magasember és 300-zal többet mint bármelyik kisember vicc...
több mint 6 éve
www.kanyetothe.com/forum/index.php?topic=8187875.0stats.nba.com/vs/advanced/#!?PlayerID=203507&VsPlayerID=201935
Hendrix
sztem pedig giannisnak statjai semmivel nem rosszabbak
csak az egyik all around a másik meg szimplán offense
a Bucks ligaelső lett, ha Westy MVP címét elvitatjuk olyan alapon akkor most Hardennek se jár
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
www.kanyetothe.com/forum/index.php?topic=8187875.0Ezt érdemes megnézni Hardenről, brutális. Giannis is elképesztő de ha erre nem adnak MVP-t akkor nem tudom mire.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
Egy dallasi, akit még szeretek is 😉:Imádtam.
index.hu/sport/kosarlabda/2019/04/10/nowitzki_dallas_mavericks_nba_bucsu/
Örülök, hogy nem bajnoki gyűrű nélkül vonul vissza, s ha lehet ne térjen vissza mert úgy gondolja, hogy mégis. Ez így kerek 😊
dande
Egyetlen hibája, hogy mindig Jake Busey jut róla eszembe, aki mindig betegállatot játszik 😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Van 3 embere rá a Rocketsnek birkózni, előbb utóbb biztos kifárasztják.Ahol van egy Gobert a palánk alatt ott betörésekből azért nem olyan könnyű élni.Szerintem a Rockets ellen nem igazán lehet értelmesen védekezni, ha véded a perimétert akkor a CP-Harden duó röhögve betör és osztja le a colosoknak bent, ha behúzódsz meg szétdobják őket triplákkal.Én is ezt akartam mondani, hogy bár nem tudom, hogy matchup szerint mi a jobb/rosszabb a houstonnak, de hogy általánosságban véve a Jazz nem is kicsit jobb csapat, mint az OKC, az biztos.Huh már azt gondoltam az OKC jön. Tân a Utah kicsit könyebb. Talán!A Jazz sokkal nehezebb ellenfél, mint az OKC.
Hogy néznek ki most akkor az ágak?
Hej ha egyszer összejönne a Celtics Rockets döntő 😊 (nem fog)😉
dande
Jughead
Duff
Nyilván a pontháború nem a Jazz műfaja, így reménykedhetnek, hogy egyszerre csődöl be mindegyik Rockets triplavető 4 meccsen is.....
flzoli
empty taxi
Szerintem a Jazz esélye esetleg ha Rubio úgy rátapad Hardenre, hogy Szakáll egyből csatlakozik a #MeToo mozgalomhoz. Na meg Mitchell előszedi a PO god módot.
több mint 6 éve
Ahol van egy Gobert a palánk alatt ott betörésekből azért nem olyan könnyű élni.Szerintem a Rockets ellen nem igazán lehet értelmesen védekezni, ha véded a perimétert akkor a CP-Harden duó röhögve betör és osztja le a colosoknak bent, ha behúzódsz meg szétdobják őket triplákkal.Én is ezt akartam mondani, hogy bár nem tudom, hogy matchup szerint mi a jobb/rosszabb a houstonnak, de hogy általánosságban véve a Jazz nem is kicsit jobb csapat, mint az OKC, az biztos.Huh már azt gondoltam az OKC jön. Tân a Utah kicsit könyebb. Talán!A Jazz sokkal nehezebb ellenfél, mint az OKC.
dande
Jughead
Duff
Nyilván a pontháború nem a Jazz műfaja, így reménykedhetnek, hogy egyszerre csődöl be mindegyik Rockets triplavető 4 meccsen is.....
flzoli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Szerintem a Rockets ellen nem igazán lehet értelmesen védekezni, ha véded a perimétert akkor a CP-Harden duó röhögve betör és osztja le a colosoknak bent, ha behúzódsz meg szétdobják őket triplákkal.Én is ezt akartam mondani, hogy bár nem tudom, hogy matchup szerint mi a jobb/rosszabb a houstonnak, de hogy általánosságban véve a Jazz nem is kicsit jobb csapat, mint az OKC, az biztos.Huh már azt gondoltam az OKC jön. Tân a Utah kicsit könyebb. Talán!A Jazz sokkal nehezebb ellenfél, mint az OKC.
dande
Jughead
Duff
több mint 6 éve
Hat nem tudom, en az OKC-tol jobban tartanek a ket playmaker miatt. Ennek a csapatnak hatalmas tartasa van, amit jol mutatott, hogy visszajottek a Rockets ellen egy donto meccsen. George meg MVP-szinten jatszik ugye.Én is ezt akartam mondani, hogy bár nem tudom, hogy matchup szerint mi a jobb/rosszabb a houstonnak, de hogy általánosságban véve a Jazz nem is kicsit jobb csapat, mint az OKC, az biztos.Huh már azt gondoltam az OKC jön. Tân a Utah kicsit könyebb. Talán!A Jazz sokkal nehezebb ellenfél, mint az OKC.
dande
Jughead
Duff
Szerintem veszelyesebbek, mint a Utah. De ez csak szubjektiv velemenyem.
több mint 6 éve
Én is ezt akartam mondani, hogy bár nem tudom, hogy matchup szerint mi a jobb/rosszabb a houstonnak, de hogy általánosságban véve a Jazz nem is kicsit jobb csapat, mint az OKC, az biztos.Huh már azt gondoltam az OKC jön. Tân a Utah kicsit könyebb. Talán!A Jazz sokkal nehezebb ellenfél, mint az OKC.
dande
Jughead
több mint 6 éve
készen állok a Brooklyn bajnoki meneteléséreHuh már azt gondoltam az OKC jön. Tân a Utah kicsit könyebb. Talán!Szokásosan ágakra van bontva, nem olyan, mint az nfl po, ahol a kiemelés számít. Itt, ha upset van egy párharc során, akkor nem a Bucks/Warriors lesz a következő ellenfél, hanem az ágon soron következő.
dande
Ezek a "negyedek" vannak:
1. MIL vs. 8. DET
4. BOS vs. 5. IND
2. TOR vs. 7. ORL
3. PHI vs. 6. BKN
1. GSW vs. 8. LAC
4. HOU vs. 5. UTA
2. DEN vs. 7. SAS
3. POR vs. 6. OKC
A második körben kinéz 3 pofás párharc. Remélem a sportTV is eszerint sakkoz, mert nem lenne jó nyugati döntő mind a 4 sima meccsével elriasztani a casual fanokat.
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Nagyon bízok a nyugati nagydöntőben, ez a Spurs-Thunder/Blazers ág koncentráltan, teljes keretet jó forgatva igen is teljesíthető. A Warriors ellen nem lenne sok esély, de egy fáradt Rockets ellenit még akár szorossá is lehet tenni. Persze ez már elég nagy előreszaladás, de jó alapozás lehet a következő szezonra, ahol nyáron egy all star kaliberrel erősítve nagyon komoly tényező lehet a Nuggets. Akár bajnokesélyes is.Én egy 4-3-mal a Spurs ellen kiegyeznék. Hol a D, hol az O esett szét az elmúlt hónapban. Persze brutális sorsolás volt az utolsó hetekben. Valahogy legyen meg a 2. kör és látva az ágat egy szoros nyugati elődöntő, onnantól szó nem érheti a ház elejét. Most kell lerakni azt a képet, amire egy top20-as játékos igent mond, h igen, én velük akarok játszani. Ami nem fér bele, h ettől a Spurstől összecsinálják magukat a srácok. Alapesetben Pop csapatai fontos helyzetben mindig megruházták az az aranyrögöket, még akkor is, amikor 1-1 alkalommal papíron jobbnak számított az elmúlt 15 évben a Denver. Viszont korábbi években bennük volt a szunnyadó oroszlán. Idén viszont abszolút nem érzem ezt. Egy kiválóan felkészített csapat, akikből nem nézem ki, h tudnának szintet lépni. Duplán rosszul festene egy kiesés ellenük.
Cruyffista
több mint 6 éve
Huh már azt gondoltam az OKC jön. Tân a Utah kicsit könyebb. Talán!A Jazz sokkal nehezebb ellenfél, mint az OKC.
dande
több mint 6 éve
Nagyon bízok a nyugati nagydöntőben, ez a Spurs-Thunder/Blazers ág koncentráltan, teljes keretet jó forgatva igen is teljesíthető. A Warriors ellen nem lenne sok esély, de egy fáradt Rockets ellenit még akár szorossá is lehet tenni. Persze ez már elég nagy előreszaladás, de jó alapozás lehet a következő szezonra, ahol nyáron egy all star kaliberrel erősítve nagyon komoly tényező lehet a Nuggets. Akár bajnokesélyes is.
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Huh már azt gondoltam az OKC jön. Tân a Utah kicsit könyebb. Talán!Szokásosan ágakra van bontva, nem olyan, mint az nfl po, ahol a kiemelés számít. Itt, ha upset van egy párharc során, akkor nem a Bucks/Warriors lesz a következő ellenfél, hanem az ágon soron következő.
dande
Ezek a "negyedek" vannak:
1. MIL vs. 8. DET
4. BOS vs. 5. IND
2. TOR vs. 7. ORL
3. PHI vs. 6. BKN
1. GSW vs. 8. LAC
4. HOU vs. 5. UTA
2. DEN vs. 7. SAS
3. POR vs. 6. OKC
A második körben kinéz 3 pofás párharc. Remélem a sportTV is eszerint sakkoz, mert nem lenne jó nyugati döntő mind a 4 sima meccsével elriasztani a casual fanokat.
több mint 6 éve
Huh már azt gondoltam az OKC jön. Tân a Utah kicsit könyebb. Talán!Hogy néznek ki most akkor az ágak?
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Örültet mi volt itt az utolsó meccseken. Tipszmiksz gyanús. 30-al megy a 3. közepén a Kings a Blazers fakó ellen, ahol a kezdők kiülték. Majd 10-el már a Blazers a meccs utolsó perceiben. 😮 Ezzel a W-vel előzték a Rockets, mert a Nuggets is nyert, így nem lett hármas holtverseny, ahol ők voltak a legrosszabbak, a ketteset pedig nyerik a a Houston ellen.
Na, de hogy nyert a Nuggets kezdő a tartalékos Wolves ellen? Nulla lelkesedés volt azután, h a Blazers 30-al ég és valószínű kikap, majd jött a hír, kb 5 perccel a vége előtt, h már egál a másik meccs, mikor kb 10-el égett a Denver a tartalékos Minny ellen, és már mindenki készült a Thunderre és a Rockets ágra. Viszont a Nuggets a hír hallatára 15-0-át csinált az utolsó 4 percben.
Ja és ez csak egy szelete ennek az őrült utolsó napnak.
Szombaton kezdődik a buli:
twitter.com/BenGolliver/status/1116200745802457090
twitter.com/HPbasketball/status/1116210548897533952?s=19
Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
twitter.com/budweiserusa/status/1115600248322383873

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ez egyaltalan nem igaz, Russell iden jol tolta abszolut. Jah, varj, az mar mas csapat. 8D#justamagicmagic
több mint 6 éve
egy AllTime-HoF kaliberű játékos igen beszólhat mindenkinek:Szerintem 16. szezonjában elvárható lenne ha nem kellene mindent megtennie és off-def űrstatokkal rájátszásba vinnie egy csapatot. A 27-8-8 59% TS brutálisan jó, a liga 90% meg se közelíti ezeket a statokat. Arról nem tehet hogy a fél csapat állandóan sérült, vagy nyomás alatt beszartak.
de
1. látszodjon hogy megtettél mindent, ami idén messze nem volt meg a statok ott vannak de elég üresek (ha már Westyt előveszik ezért állandóan)
2. ha azt mondom hogy ez a szezon arra van hogy fejlődjünk és lássuk mivan
majd beleszarok mindenbe és ha nem az van amit szeretnék akkor mindenki menjen a picsába
és közlöm hogy nem így nem lehet csinálni semmit
www.youtube.com/watch?v=7RO4fR9kiXo
nem mondom hogy mindenben egyetértek vele, de azért vannak fontos dolgok
Negritis
Nem beszélve hogy Waltonnak is voltak azért WTF lineupjai ha jól emlékszem, a fogyatékos Magic meg érthetetlen hogy kerülhet Lakers kaliberű klub vezetői székébe.
Egy dallasi, akit még szeretek is 😉:Ha lehet tényleg ne, már idén is -1 ember volt általában.
index.hu/sport/kosarlabda/2019/04/10/nowitzki_dallas_mavericks_nba_bucsu/
Örülök, hogy nem bajnoki gyűrű nélkül vonul vissza, s ha lehet ne térjen vissza mert úgy gondolja, hogy mégis. Ez így kerek 😊
dande
Wade viszont még 1-2 évet simán letudna nyomni, mondjuk 37 évesen +200 millával a bankszámlán megértem hogy nem akarja erőltetni.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
Egy még idén is (pedig ugye új csapat + komoly sérülés) top 10 játékost elcserélni, fasza ötlet. 😀 Irving meg sose veszett össze amúgy LeBronnal.
Jamal Crawford a liga egyik leghaszontalabb játékosa évek óta (támadásban is, védekezésben pláne).
Nem akartam külön-külön reagálni. 😀
Szerkesztette: Jughead
több mint 6 éve
márpedig de pont az advanced statok mutatják h quality vs quantityNem muszáj egyébként mindent a számok nyelvére lefordítani, mint ami a mai NBA-ben dívik.52%-s TS, 100as Offensive RatingPörgetem a statokat, egyszer csak szembejön Crawford neve mellett az 51 pont... miafasz. Ő is visszavonul, vagy ez így minek szólhat?Még vénségére is az egyik legjobb támadó játékos volt a streetball alapokkal.
Cruyffista
flzoli
stats.nba.com/players/advanced/?sort=OFF_RATING&dir=-1
Negritis
Amúgy ez komoly, Jodie Meeks féle extra klasszis 118.3 OFFRTG.... 😊
flzoli
amúgy azt nem találtam hogyan lehet perc/meccs minimumot betenni hogy a sallangot
több mint 6 éve
Nem muszáj egyébként mindent a számok nyelvére lefordítani, mint ami a mai NBA-ben dívik.52%-s TS, 100as Offensive RatingPörgetem a statokat, egyszer csak szembejön Crawford neve mellett az 51 pont... miafasz. Ő is visszavonul, vagy ez így minek szólhat?Még vénségére is az egyik legjobb támadó játékos volt a streetball alapokkal.
Cruyffista
flzoli
Negritis
Amúgy ez komoly, Jodie Meeks féle extra klasszis 118.3 OFFRTG.... 😊
több mint 6 éve
52%-s TS, 100as Offensive RatingPörgetem a statokat, egyszer csak szembejön Crawford neve mellett az 51 pont... miafasz. Ő is visszavonul, vagy ez így minek szólhat?Még vénségére is az egyik legjobb támadó játékos volt a streetball alapokkal.
Cruyffista
flzoli
több mint 6 éve
Pörgetem a statokat, egyszer csak szembejön Crawford neve mellett az 51 pont... miafasz. Ő is visszavonul, vagy ez így minek szólhat?Még vénségére is az egyik legjobb támadó játékos volt a streetball alapokkal.
Cruyffista