NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 435
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
És a meccs statja:Ez se rossz:
From 5:38 of the 3rd to 2:59 of the 4th, LeBron James scored or assisted on 35 of the Cavaliers 36 points (az az 1 pont pedig egy technikai utáni Irving büntető volt)
Jughead
LeBron after tonight has two of the three highest game scores in NBA Finals history
#1. LeBron, 42.5, (GSW, game 6, 2016)
#2. Duncan, 40.8 (Nets, 2003)
#3. LeBron, 39.2 (GSW, game 5, 2016)
#4. Jordan, 38.9 (PHX, 1993)
40+/10+/8+/4stl+/3 blks+ has only been done one other time in the last 32 years and that was by Dwayne Wade.
In the last 11 years, there have been ten 40+ point games in the NBA finals:
LeBron, 5 times
DWade, 2 times
Kobe
Westbrook
Kyrie
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Nem lattam a meccset, de curry hogy pontozodott ki? 😀 Elnezve a reakciokat fb-on, hat 10-bol 9 ember aztmondja, hogy nba is rgged 😀

több mint 9 éve
No jöhet a Game 7. Brutális meccs lesz továbbra is a GSW az esélyes, de ez a legutóbbi 2 meccs megmutatta, hogy semmi se lehetetlen, úgyhogy bízni kell a csapatban. 😊szerintem egyáltalán nem esélyesebb a warriors, sőt 3-1 ről 3-3 ra hozta a cavs. A lélektani előny szerintem Jameséknél van.
Ja am James kicsit feljebb kapcsolt a Game 5-hoz képest: 41 pont, 11 gólpassz, 8 lepattanó, 4 steal, 3 blokk, 1 TO
És a meccs statja:
From 5:38 of the 3rd to 2:59 of the 4th, LeBron James scored or assisted on 35 of the Cavaliers 36 points (az az 1 pont pedig egy technikai utáni Irving büntető volt)
Jughead

több mint 9 éve
No jöhet a Game 7. Brutális meccs lesz továbbra is a GSW az esélyes, de ez a legutóbbi 2 meccs megmutatta, hogy semmi se lehetetlen, úgyhogy bízni kell a csapatban. 😊Ja am James kicsit feljebb kapcsolt a Game 5-hoz képest: 41 pont, 11 gólpassz, 8 lepattanó, 4 steal, 3 blokk, 1 TO
És a meccs statja:
több mint 9 éve
Hát meglepődnék, ha megtudná nyerni a 7. meccset a Warriors, egy ilyen Cleveland ellen.
több mint 9 éve
slamdumb.com/images/new_comics/c96.jpg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Szerintem olyan unalmas meg folosleges mar ez az allando osszehasonlitgatas mas korszakok nagy jatekosaival, kb meccsenkent, parharconkent mar.Ki a jobb, ennek ilyen mutatoja volt, annak olyan csapattarsai, ja, de akkor meg fizikalisabb volt a jatek stb. stb.
Oruljunk neki, hogy most is vannak meg ilyen kiemelkedo, korszakos egyenisegek folyamatosan( Bryant, James, Curry pl.). Aztan hogy most kinek melyik a szimpatikus, melyik nem, ki miben erosebb vagy gyengebb elozo evtizedek jatekosaival szemben ugyis parttalan, eldonthetetlen vita.
több mint 9 éve
Elolvasta, akceptálta.Ahhoz nem tud elég ideig játszani! Szerencsére.
James ott van vitathatatlanul a Jordan, Johnson, Abdul-Jabbar top3 utáni 6 játékosban.
Szerintem/szerinted vezeti ezt a hatost, de Bryant, Bird, Chamberlain, Russel vagy Duncan is vezetheti más érvek, szempontok mentén.
És még van jópár éve.
Szerintem a karrierje után vitathatatlan top5 lesz.
Sobri Jóska
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Elolvasta, akceptálta.Ez így valóban kényelmesebb, lehülyézni a véleményt és nem próbálni meg tételesen vitatkozni vele. Pedig érdekelne, hogy melyik része ekkora hülyeség szerinted.Mondjuk nem sok értelme volt számon kérned azt, hogy miért nem írom le mitől volt hülyeség, amit írsz, ha utána meg se próbálod megvédeni a véleményedet. 😊
somoskovig
Jughead
James ott van vitathatatlanul a Jordan, Johnson, Abdul-Jabbar top3 utáni 6 játékosban.
Szerintem/szerinted vezeti ezt a hatost, de Bryant, Bird, Chamberlain, Russel vagy Duncan is vezetheti más érvek, szempontok mentén.
És még van jópár éve.
Szerintem a karrierje után vitathatatlan top5 lesz.
több mint 9 éve
Ez így valóban kényelmesebb, lehülyézni a véleményt és nem próbálni meg tételesen vitatkozni vele. Pedig érdekelne, hogy melyik része ekkora hülyeség szerinted.Mondjuk nem sok értelme volt számon kérned azt, hogy miért nem írom le mitől volt hülyeség, amit írsz, ha utána meg se próbálod megvédeni a véleményedet. 😊
somoskovig
több mint 9 éve
Félelmetesen hasonlóan alakul az NBA döntő és a Stanley kupa döntő forgatókönyve,Idén: a pályaelőnyben lévő csapat megnyeri az első két meccset. A következő kettőből az egyiket a hazaiak, a másikat a vendégek nyerik, négy meccs után 3-1. Az ötödiket behúzhatnák az esélyesek hazai pályán, de nem sikerül. Aztán a hatodikat megnyerik idegenben (persze a Warriorsnál ez még kérdőjeles)
Tavaly a Warriors és a Blackhawks is győzelemmel kezdett, elvesztette a következő kettőt, majd megnyerte a következő hármat.
Szóval nem kell izgulni, eldőlt minden.
több mint 9 éve
Hamesz azért ma is odapakolt, ennyi ha green+iggy helyett, csak iggyt kel lenyomni. love alig kapott labdát, de az a kevés is sok volt, remélem így is marad.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
James és Irving életben tartotta a Cavs-t. Greennel a fedélzeten azért más lesz a 6. meccs, de Irving nem kicsit érzi az utóbbi időben, és James is elkapta a fonalat középtávolról is. Nehéz lesz, de talán nem lehetetlen, mondjuk egy jobb Love nem ártana hozzá.Azért James statlineja jól fest: 41 pont, 16 lepattanó, 7 gólpassz, 3 steal, 3 blokk, 2 TO.
Ja és James és Irving az első duó, akik 40+-os meccset hoznak csapattársként.
több mint 9 éve
Azért elővenni Jamest, mert otthagyta Clevelandet...7 év alatt nem tudtak alátenni egy normális csapatot, értelmes edzővel. Mit kellett volna csinálnia, tovább vergődni?
Kobe is 2007-ben majdnem lelépett a Bullsba, csak neki sikerült kisírnia egy All Start maga mellé.
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Na nézzük akkor, hogy mit tartok hülyeségnek abban a hozzászólásban:LeBron top5 kapcsán meg annyi a véleményem, hogy a '92-es igazi Dream Team-ben nem lett volna kezdő, pedig ott a csapat fele már 35 körül nyargalászott... somoskovigAz amerikai szaksajtó szerint James mindenidők legjobb hármasa innentől nincs olyan csapat, amelyikben ne ő lett volna a kezdő.
De ha mélyebben is bele akarunk menni, akkor is volt ott egy 35 éves Bird (aki kezdett 3 meccsen), egy Pippen (aki kezdett 3 meccsen) és egy Mullins, aki 2 meccsen. Ha szerinted a 35 éves Bird és az akármikori Mullins jobb mint James akkor nagy a baj. Pippent én nagyon nagyra tartom és nálam Bird és James után a legjobb SF ever, és a legjobb védő valaha, de azért James-t nem szorítaná ki.
Nagyon jó játékos, de ha neki jól megy, akkor megöli maga körül a csapatjátékot, ha meg nem megy, akkor meg kiderül, hogy az egész koncepció arra épül, hogy majd neki jól megy... somoskovigJames öli meg maga körül a játékot? Hát pont nem, nem véletlen van annyi gólpassza. Nyilván, ha neki jól megy akkor a többieknek nincs annyi dobása, de ez mindenkinél így van.
A másik meg: attól, hogy inkompetensek az edzői és nincsenek felkészülve arra, hogy néha még Jamesnek is lehet rossz meccse miért ő a hibás?
Ráadásul évről évre visszafejlődik, eddig se a zseniális technikájával alkotott, hanem iszonyatos fizikai fölénye volt (se Jordan, se Kobe nem volt ilyen "szörnyeteg"), az kezd elkopni, és kiderül, hogy nincs kinti dobás, nincs középtávoli biztos tempó, így meg marad az erőlködés. somoskovigGyengébbek a számai ez tény, de ez a 14. szezonjára csak megbocsátható. Bár továbbra is elég komoly számokat tesz le nap mint nap az asztalra.
Erőlkődés ide, rossz triplázás oda idén is 59%-os TS-sel dolgozott, ami karrierjében a 7. ilyen szezon volt, Jordannek volt ilyen 5, Bryantnek meg 0.
Az meg, hogy kihasználja a fizikai fölényét nehogy már az ő kritikája legyen. 😀
Az egyéni statok meg sose érdekeltek, nem azért Jordan minden idők legjobbja, mert mennyi pontot dobott, hanem azért, mert tudott nyerni. Ha kellett, szenvedve, ha kellett, parádézva, ha kellett, akárhogyan, de nyert. somoskovigEngem sem szoktak azok érdekelni, amik ellent mondanak az érveimnek, de ha valaki felhozza őket akkor azért csak reagálok rájuk.
Amúgy az mit jelent, hogy tudott nyerni? James is tud nyerni és Jordan is tudott veszíteni.
LeBron meg kitalálta magának a 3 klasszis egy csapatba okosságot (LeBron + Wade + Bosh, LeBron + Irving + Love), csak nem működik. Ráadásul nem is tudom, hogy miért gondolja, hogy egy kinti dobásokban átlagon felüli 4-es a difference maker...Erre meg csak annyit, hogy nem mindenki ül be a tutiba. Ő nem kapott maga mellé egy Pippent, egy Shaqet, egy KAJ-Worthy duót, egy McHale-Parish duót, egy Robinsont majd egy Gino-Parker duót vagy akár egy Klay Thompson- Draymond Green duót.
somoskovig
És ő nem kapott maga mellé edzőnek sem egy Phil Jacksont, egy Pat Riley-t, egy KC Jonest, egy Popovichot vagy egy Kerrt.
Ha ezek ugyanígy az ölébe hullanak, ha nem egy inkompetens banda vezeti a Cavs-t akkor sose kellett volna váltania.
Csak úgy felvetem, ha annó 2004-ben nem bassza át a Cavs-t Boozer és marad, a Cavs meg 1/10-esként nem Luke Jacksont húzza (akinek kemény 73 meccse volt 3 pontos átlaggal), hanem mondjuk Jameer Nelsont, JR Smith-t, Josh Smith-t vagy Al Jeffersont és a padra egy normális edző érkezik akkor talán kicsit más lett volna minden.
Szerkesztette: Jughead
több mint 9 éve
Nem gondolod, hogy pont a brutális alapszakasz miatt amit az utolsó meccsig toltak csoda, hogy egyáltalán a döntőig jutottak, simán visszaüthetett volna az alapszakasz teljesítmény ennek ellenére egyedül az OKC járt közel ahhoz, hogy kiejtse őket. Néhány embernek az is kevés lenne ha az összes meccsüket megnyerik.

Fly Eagles Fly!
több mint 9 éve
Nem kötelező, csak én egy kissé megdöbbentem, hogy egy ilyen brutális alapszakasz után ötször ki tudtak kapni (ha a döntőt is nézzük, hatszor).4-1, 4-1, 4-3Na ja, élő példa erre a Spurs, de szerintem a Warriors simán tudta volna folytatni a rájátszásban azt a teljesítményt, amit az alapszakaszban nyújtott.Tény, hogy nyugaton jobb csapatok alkotják a rájátszás mezőnyét, de az alapszakasz alapján szerintem a Golden State simán átgázolhatott volna mindegyiken, még talán az OKC-n is.Alapszakaszjátékot rájátszásra kivetíteni erős rookie mistake.
caseyjones
empty taxi
caseyjones
Két sima párharc a nyugati döntőig, ahol 1-3-ról fordítottak. Nem értem, egy 73-9-es alapszakasz csapatnak a mérlege miatt kötelező söpréssel bejutni a nagy döntőbe?
Vrij6
több mint 9 éve
4-1, 4-1, 4-3Na ja, élő példa erre a Spurs, de szerintem a Warriors simán tudta volna folytatni a rájátszásban azt a teljesítményt, amit az alapszakaszban nyújtott.Tény, hogy nyugaton jobb csapatok alkotják a rájátszás mezőnyét, de az alapszakasz alapján szerintem a Golden State simán átgázolhatott volna mindegyiken, még talán az OKC-n is.Alapszakaszjátékot rájátszásra kivetíteni erős rookie mistake.
caseyjones
empty taxi
caseyjones
Két sima párharc a nyugati döntőig, ahol 1-3-ról fordítottak. Nem értem, egy 73-9-es alapszakasz csapatnak a mérlege miatt kötelező söpréssel bejutni a nagy döntőbe?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Na ja, élő példa erre a Spurs, de szerintem a Warriors simán tudta volna folytatni a rájátszásban azt a teljesítményt, amit az alapszakaszban nyújtott.Tény, hogy nyugaton jobb csapatok alkotják a rájátszás mezőnyét, de az alapszakasz alapján szerintem a Golden State simán átgázolhatott volna mindegyiken, még talán az OKC-n is.Alapszakaszjátékot rájátszásra kivetíteni erős rookie mistake.
caseyjones
empty taxi
több mint 9 éve
Bár kicsit szélmalomharc, nyilván hülyeség ez is, és sajnos Jordan számai csak a Washington érából elérhetőek, de végeztem némi adatgyűjtést:Lebron
Távolság----------FGM-----FGA------FG%------összes kísérletből
At Rim--------------589-------817-----.721---------46,6%
3 to <10 ft----------71-------204-----.348----------11,6%
10 to <16 ft--------54--------160-----.338----------9,1%
16 ft to <3-pt------90--------214-----.421----------12,2%
3-pt-----------------111-------357-----.311----------20,3%
Jordan:
Távolság----------FGM-----FGA------FG%-----összes kísérletből
At Rim--------------129-------210-----.614----------13,7%
3 to <10 ft----------49-------135------.363-----------8,8%
10 to <16 ft--------203------462------.439----------30,2%
16 ft to <3-pt------282------665------.424----------43,5%
3-pt-----------------16---------55-------.291----------3,6%
Vagyis látszik, hogy Jordan a karrierje vége felé sikeresen áthelyezte a játékát a gyűrűtől a középtávoli dobásokra, az összes kísérletének közel 80%-át 10 lábnál messzebbről hajította el, de sok triplát nem vállalt, az nem az ő műfaja volt, viszont 43% körül dobott a két középtávoli sávból. LeBron ellenben az esetek felénél betör a gyűrű alá, vagy ha meg is áll, közeli tempót dob (ez utóbbit elég pontatlanul), aztán a 2. leggyakoribb dobás a pontatlan triplakísérlet... Ahhoz borzasztó gyenge a 31%-os mutató, hogy 350+ rádobása legyen.
A középtávoli tempóknál Jordan 1100+ dobást engedett el, míg LeBron 370-et. Erre értettem, hogy nem hatékony a középtávoli játéka. Márpedig a Green-Igoudala páros eléggé elveszi a a betöréseket és a közeli tempókat, erre értettem, hogy innentől marad a küszködés.
Érdemes megnézni a két hőtérképet is:
www.basketball-reference.com/players/j/jordami01/shooting/2003/
www.basketball-reference.com/players/j/jamesle01/shooting/2016/
több mint 9 éve
Tény, hogy nyugaton jobb csapatok alkotják a rájátszás mezőnyét, de az alapszakasz alapján szerintem a Golden State simán átgázolhatott volna mindegyiken, még talán az OKC-n is.Alapszakaszjátékot rájátszásra kivetíteni erős rookie mistake.
caseyjones
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Tény, hogy nyugaton jobb csapatok alkotják a rájátszás mezőnyét, de az alapszakasz alapján szerintem a Golden State simán átgázolhatott volna mindegyiken, még talán az OKC-n is.Nem lehet h esetleg nyugaton jobb csapatokból áll a rájátszásmezőny?Nem ezt írtam. Ha visszaolvasol a legeslegelejére, meg is győződhetsz róla. Egy 73-9-es alapszakasz győzelem után én azt vártam volna tőlük a rájátszásban, hogy végigrobogva mindenkin jutnak el a fináléig, ahogyan a Cavs tette keleten. Ehelyett nem egy nagyobb különbségű vereségbe is beleszaladtak, ráadásul sokáig veszélyben is forgott a továbbjutásuk. De sajnos a nagydöntőre összeszedték magukat, és innen már sok esélye szerintem nem lesz LeBronéknak, de azért hátha...ja meg az alapszakaszban volt 73 győzelmük béna, széteső csapatok ellen, botrányos ez a csapat...Visszajöttek, így van, de nagyon sokáig úgy tűnt, hogy az OKC jut tovább, és én meg pont az vettem észre, hogy a vége felé az Oklahoma kezdett szétesni, és ezt kihasználva jutott tovább a Warriors. A Cleveland ellen most valóban jól teljesítenek, de ellenük is belefutottak egy 30 pontos vereségbe, azelőtt meg a Portland ellen is elég nyögvenyelősen lett meg a továbbjutás.Az alapszakaszban nyújtott teljesítmény alapján a GSW nagyon is megérdemli a bajnoki címet, viszont amit a rájátszásban leműveltek... Örülnék, ha a Cleveland hozzájuk hasonlóan 3-1-ről "feltámadna".Vissza jöttek 1-3-ról egy nagyon egyben lèvő Thunder ellen, majd viszonylag simàn verik egyelőre, az eddig paràdèzó Cavst. Ezt azèrt nem neveznèm annyira szarnak.
caseyjones
FViktor93
caseyjones
Löfli
caseyjones
empty taxi
több mint 9 éve
Ez így valóban kényelmesebb, lehülyézni a véleményt és nem próbálni meg tételesen vitatkozni vele. Pedig érdekelne, hogy melyik része ekkora hülyeség szerinted.LeBron top5 kapcsán meg annyi a véleményem, hogy a '92-es igazi Dream Team-ben nem lett volna kezdő, pedig ott a csapat fele már 35 körül nyargalászott... Nagyon jó játékos, de ha neki jól megy, akkor megöli maga körül a csapatjátékot, ha meg nem megy, akkor meg kiderül, hogy az egész koncepció arra épül, hogy majd neki jól megy... Ráadásul évről évre visszafejlődik, eddig se a zseniális technikájával alkotott, hanem iszonyatos fizikai fölénye volt (se Jordan, se Kobe nem volt ilyen "szörnyeteg"), az kezd elkopni, és kiderül, hogy nincs kinti dobás, nincs középtávoli biztos tempó, így meg marad az erőlködés. Az egyéni statok meg sose érdekeltek, nem azért Jordan minden idők legjobbja, mert mennyi pontot dobott, hanem azért, mert tudott nyerni. Ha kellett, szenvedve, ha kellett, parádézva, ha kellett, akárhogyan, de nyert. LeBron meg kitalálta magának a 3 klasszis egy csapatba okosságot (LeBron + Wade + Bosh, LeBron + Irving + Love), csak nem működik. Ráadásul nem is tudom, hogy miért gondolja, hogy egy kinti dobásokban átlagon felüli 4-es a difference maker...Jézusom. Nem hiszem, hogy ezt komolyan gondoltad, de ha igen akkor sajnálom hogy egyszer is reagáltam az írásodra mert csak az időmet vesztegettem. Úristen ennyi hülyeséget ritkán olvas az ember ezt még emésztenem kell.
somoskovig
Jughead
több mint 9 éve
LeBron top5 kapcsán meg annyi a véleményem, hogy a '92-es igazi Dream Team-ben nem lett volna kezdő, pedig ott a csapat fele már 35 körül nyargalászott... Nagyon jó játékos, de ha neki jól megy, akkor megöli maga körül a csapatjátékot, ha meg nem megy, akkor meg kiderül, hogy az egész koncepció arra épül, hogy majd neki jól megy... Ráadásul évről évre visszafejlődik, eddig se a zseniális technikájával alkotott, hanem iszonyatos fizikai fölénye volt (se Jordan, se Kobe nem volt ilyen "szörnyeteg"), az kezd elkopni, és kiderül, hogy nincs kinti dobás, nincs középtávoli biztos tempó, így meg marad az erőlködés. Az egyéni statok meg sose érdekeltek, nem azért Jordan minden idők legjobbja, mert mennyi pontot dobott, hanem azért, mert tudott nyerni. Ha kellett, szenvedve, ha kellett, parádézva, ha kellett, akárhogyan, de nyert. LeBron meg kitalálta magának a 3 klasszis egy csapatba okosságot (LeBron + Wade + Bosh, LeBron + Irving + Love), csak nem működik. Ráadásul nem is tudom, hogy miért gondolja, hogy egy kinti dobásokban átlagon felüli 4-es a difference maker...Jézusom. Nem hiszem, hogy ezt komolyan gondoltad, de ha igen akkor sajnálom hogy egyszer is reagáltam az írásodra mert csak az időmet vesztegettem. Úristen ennyi hülyeséget ritkán olvas az ember ezt még emésztenem kell.
somoskovig