NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Íj, de várom már az olimpiát.
A jelenlegiek szerint ott lesz James, Durant, Bryant, Love, Howard, CP3, Griffin, Westbrook, Bosh és Melo is, brutálisan erős a keret.
Lemondta viszont Wade térdgondjai miatt a tornát, valamint Parker is, ugyanis szemsérülést szenvedett egy disco verekedés során. Azóta be is perelte a szórakozóhelyet laza 20 millióra. 😀Stez
Ami azt jelenti, hogy nagyon izgalmas lesz a torna. Lehet majd szurkolni, hogy 20 vagy 30 ponttal nyer éppen majd a Team USA....
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Íj, de várom már az olimpiát.
A jelenlegiek szerint ott lesz James, Durant, Bryant, Love, Howard, CP3, Griffin, Westbrook, Bosh és Melo is, brutálisan erős a keret.
Lemondta viszont Wade térdgondjai miatt a tornát, valamint Parker is, ugyanis szemsérülést szenvedett egy disco verekedés során. Azóta be is perelte a szórakozóhelyet laza 20 millióra. 😀

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
A Sonics anno miért ment át Oklahomába?Schleck
nem kaptak új arénát...jjncaa
És a Hawks kapna?szaba
ott nem pontosan erről van szó, hanem ugyanaz a csoport árulja a franchise-t, ami tavaly elpasszolta a Trashers-t is... bár megy a ködösítés, hogy most nem akarnak költözést, de Seattle-ben nagyon mocorognak, és ez tökéletes alkalom lehet a Sonics újjáélesztésére

az NBA amúgy sorra döntötte a nézőcsúcsokat (míg az NHL a mélyponton van), szóval én az esetleges bővítést se zárnám ki, noha nem igazán vagyok jártas a liga ügyeiben...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
Sonics lesz a seattle-i franchise, ha összejön ez vagy valami hasonló üzletjjncaa
nem kaptak új arénát...jjncaa
És a Hawks kapna?
több mint 12 éve
Hawks-Seahawks? 😊Schleck
Sonics lesz a seattle-i franchise, ha összejön ez vagy valami hasonló üzletjjncaa
nem kaptak új arénát...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
szegény atlantaiak, egy évvel a Trashers után a Hawks-t is elveszthetik, Seattle-be költözhet a csapatjjncaa
Hawks-Seahawks? 😊Schleck
A Sonics anno miért ment át Oklahomába?

több mint 12 éve
szegény atlantaiak, egy évvel a Trashers után a Hawks-t is elveszthetik, Seattle-be költözhet a csapatjjncaa
Hawks-Seahawks? 😊Schleck
Sonics lesz a seattle-i franchise, ha összejön ez vagy valami hasonló üzlet

---
több mint 12 éve
Hawks-Seahawks? 😊

több mint 12 éve
szegény atlantaiak, egy évvel a Trashers után a Hawks-t is elveszthetik, Seattle-be költözhet a csapat

---
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
....Toca
Jó, egy smiley odafért volna 😀
Nyilván nem lézeng, de láthatóan visszafogja magát, leginkább támadásban.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Igazad van szaba! 😊
Mondjuk egyébként azt néztem, hogy abban igaza volt Kornélnak, hogy igazából akárhová megy, akárkivel lesz egy csapatban James, mellette mindenki el fog törpülni, Ő lesz a fővezér. 😀
Vicces lesz Wadenek, hogy hiába dobálgat 20 pontokat, már nem Ő lesz a csapat húzóneve, nem róla fog beszélni a média, közvélemény. Azért ezt egy ilyen sztár nem tudom, nem elégeli-e meg 1-2 éven belül. Ha megnyert mindent, biztos cserét fog kérni, vagy pedig Jamest tradelik a fenébe, amit amúgy kétlek.Stez
Hát ezaz. James meg Wade is szereti ha nála a labda. James meg Wade üti egymást. Wade helyett kéne hozni egy igencsak hasznos centert, egy jól dobó, stabil irányítót vagy kettest pl. Bryant mellé sem kellett soha még egy hasonló kaliberű játékos. Egy válogatottban szép és jó, hogy van 15 sztárod, aztán valamelyik mindig kihúz a szarból, de az NBA nem erről szól, ide brutális chemistryt kell csinálni egy csapaton belül, amit szerintem nagyon elrontott a Heat, mikor jött Wade mellé James. Bosht azért nem írom, mert Bosh tökéletes alárendelt játékosnak. Wade nem.szaba
Na hát ez már jó régen volt, de most olvastam, mondom csak reagálok már egyet:
Ők hárman együtt beszélték meg, hogy összejönnek egy csapatba, mák is volt, hogy pont tudtak egyszerre, ugye áron alul ís írtak alá kicsit, brutál jó haverok is. Mégis minek akarnának elmenni? Bosh nagyon jól tudja, hogy egyedül ő nuku, Wade meg látható volt idén végig, hogy úgy van vele, hogy ő megnyerte a saját gyűrűjét, most már kicsit háttérben ellézengi még ezt a pár évet, pár gyűrűvel. Nem fognak ők feloszlani, legalábbis nem egyhamar.Eazzy
WTF ? Ez neked lézengés ? 😮
A többiben egyetértek
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Igazad van szaba! 😊
Mondjuk egyébként azt néztem, hogy abban igaza volt Kornélnak, hogy igazából akárhová megy, akárkivel lesz egy csapatban James, mellette mindenki el fog törpülni, Ő lesz a fővezér. 😀
Vicces lesz Wadenek, hogy hiába dobálgat 20 pontokat, már nem Ő lesz a csapat húzóneve, nem róla fog beszélni a média, közvélemény. Azért ezt egy ilyen sztár nem tudom, nem elégeli-e meg 1-2 éven belül. Ha megnyert mindent, biztos cserét fog kérni, vagy pedig Jamest tradelik a fenébe, amit amúgy kétlek.Stez
Hát ezaz. James meg Wade is szereti ha nála a labda. James meg Wade üti egymást. Wade helyett kéne hozni egy igencsak hasznos centert, egy jól dobó, stabil irányítót vagy kettest pl. Bryant mellé sem kellett soha még egy hasonló kaliberű játékos. Egy válogatottban szép és jó, hogy van 15 sztárod, aztán valamelyik mindig kihúz a szarból, de az NBA nem erről szól, ide brutális chemistryt kell csinálni egy csapaton belül, amit szerintem nagyon elrontott a Heat, mikor jött Wade mellé James. Bosht azért nem írom, mert Bosh tökéletes alárendelt játékosnak. Wade nem.szaba
Na hát ez már jó régen volt, de most olvastam, mondom csak reagálok már egyet:
Ők hárman együtt beszélték meg, hogy összejönnek egy csapatba, mák is volt, hogy pont tudtak egyszerre, ugye áron alul ís írtak alá kicsit, brutál jó haverok is. Mégis minek akarnának elmenni? Bosh nagyon jól tudja, hogy egyedül ő nuku, Wade meg látható volt idén végig, hogy úgy van vele, hogy ő megnyerte a saját gyűrűjét, most már kicsit háttérben ellézengi még ezt a pár évet, pár gyűrűvel. Nem fognak ők feloszlani, legalábbis nem egyhamar.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Óriási ez a Reggie Miller vs. New York 30 for 30 rész. Bár Spike Leet sem ma fogom megszeretni, abban már biztos vagyok. 😀Schleck
pedig jó filmjei vannak (szemet szemért, utolsó éjjel)

bár azon az ominózus meccsen tényleg hülyeséget csinált, minél jobban provokálta Millert, ő annál jobban szórta a triplákat a Knicksnek.deyell
Nem mint rendező, hanem mint a pálya szélén pattogó akármi van bajom vele. Egyszerűen nem érzem jogosnak, hogy ő szinte a játékosokkal egyenrangúként van kezelve.

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Óriási ez a Reggie Miller vs. New York 30 for 30 rész. Bár Spike Leet sem ma fogom megszeretni, abban már biztos vagyok. 😀Schleck
pedig jó filmjei vannak (szemet szemért, utolsó éjjel)

bár azon az ominózus meccsen tényleg hülyeséget csinált, minél jobban provokálta Millert, ő annál jobban szórta a triplákat a Knicksnek.

choose life
több mint 12 éve
Óriási ez a Reggie Miller vs. New York 30 for 30 rész. Bár Spike Leet sem ma fogom megszeretni, abban már biztos vagyok. 😀

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
😊

több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Egyáltalán nem örülök neki, hogy a Miami nyerte, de el kell ismerni, hogy megérdemelték. James fejben felnőtt a feladathoz, ha a jövőben is ilyen koncentrált lesz a PO-ban (és nem a majomkodással lesz elfoglalva), akkor még jópár gyűrűt nyerhet.
több mint 12 éve
na meg grat Juwan Howardnak, a Fab Five első NBA-bajnokának 😊

---
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Végignézve a döntő összes, és a rájátszás majdnem összes meccsét, könnyen megállapítható, hogy ez a bajnoki cím Spoelstra diadala.
Sokan, sok helyütt lesajnálták, de ő faragott csapatot a sztárokból, márpedig az NBA-ben is, mint minden csapatsportban a csapatként működés dönt el sorozatmeccseket, nem a sztárok.
Spoelstra végig kézben tartotta a Heatet, jó érzékkel játszatta a padot, kért időt, változtatott sémákat, húzottt újakat, kihozta Battierből, Millerből, de még a nagy trióból, Boshból, Wadeből is a legtöbbet, arról nem is beszélve, hogy ilyen alázatos, hasznos játékot Jamestől még sosem láthattunk, mint ebben a sorozatban, ami jórészt Spoelstra érdeme is.
Amilyen szerény, szimpatikus, megfontolt ember Spoelstra, olyan szimpatikussá tette a Miamit erre a rájátszásra.
Az egymást segítő, megalkuvásmentes, végig koncentrált, és így bitang erőssé váló védekezés, a rendkívül hatékony, eredményes, az időt is jól kontrolláló támadások, a megfelelő pillanatokban történő belenyúlások a meccsekbe azt eredményezték, hogy az egyébként csapatként jobban funkcionáló, mondhatni erősebb Celtics után az esélyesebb Thunderre is rákényszerítették akaratukat, és kihasználták az OKC minden rutintalanságát, mondhatni hibák tucatjaiba kényszerítették őket Spoelstra zsenialitásával.
Nekem mindig szimpatikus, ha az esélytelenebb egy jó taktikával, átgondoltsággal, furmánnyal az esélyesebb fölibe kerekedik, és ilyenkor jön be a “segíts magadon, isten is megsegít” örök igazsága, vagyis a szerencsefaktor, az apró momentumok elbillenése.
Azon kívül, hogy James végig alázatosan, de egyben bátran, felelősségteljesen játszott, hogy Bosh a végére újra magára talált, hogy Wade zseniálisat nyújtott (nálam ő a rájátszás MVP) , hogy a kiegészítő emberek közül valaki mindig felnőtt James-ékhez, Spolestra volt az, akit maximális tisztelet illet azért, hogy szállította ezt a bajnokságot, és hogy szimpatikussá tette ezt a csapatot.

több mint 12 éve
02-03 Tim Döncike
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Grat az egész Miaminak ebben a POban végre csapatként játszottak,Wade már nem a 2006os forma de még mindig a liga legjobbjai között van és még mindig clutch,Bosh is nagyon jól működött idén a már ebben a rendszerben hiába ekézik őt is sokan,és most a döntőben a kiegészítő emberektől is megérkezett az a kicsi plusz ami tavaly nem(Chalmers,Miller,Bettier,talán még Colet is írhatnám)és persze Jamesnek is kijár már végre a gyűrű megérdemelte.Szerintem ezután még nehezebb lesz megállítani a Miamit. Mikor volt amúgy ilyen hogy valaki szezon mvp meg finals mvp is volt ugyan abban az évben?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
Ha másra nem, erre jó volt ez a kurva vihar 😛
Szegény LeBron-haterek, most már erre sem lehet verni 😕Wyatt
Ja, marad a kopaszodás.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha másra nem, erre jó volt ez a kurva vihar 😛
Szegény LeBron-haterek, most már erre sem lehet verni 😕

több mint 12 éve
Húú ez nagyon sima lett. Wadenek megvan a 2. , James-Bosh duonak az első. De Miller, Battier és Chalmers amit a döntő alatt nyújtott hibátlan. James hihetetlenül állat volt megérdemli végre.
Túloldalt Durantot sajánlom,de lesz ő még döntőben. Harden és Ibaka kissé csalódás(az első nem kissé) Westbrook meg ezt tudja.
Spoelstrát meg amennyire ekéztem, azért mégis csak nem véletlenül rakta oda Riley.

Ui.:Fisher flagrentjén nem értem miért van mindenki kiakadva izomból odavállalt Jamesnek, egyértelműen még csak nem is labdára ment, nálam simán fújható volt.
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
hát ez nagyjából el is dőlt. volt egy ilyen érzésem h sima lesz be is vált sajnosszerencsére 😊
szerencsére megtörik az átok, james gyűrűt nyer, amit nagyon megérdemelt a rájátszsában meg hát úgy mindenhogy (őszintén remélem h ezt a média felfogást tartani is fogja egyébként). de gondolom az ilyen skip baylessek kitalálnak majd mást amivel baszogathatják, de hát az már nem hiszem h sokat zavar 😊