NBA

33 feliratkozó

több mint 9 éve
Hendrix Utah State Aggies 2 998
James azért megmutatta ebben a döntőben (is), hogy még mindig ő a "real MVP".

És most akkor az egy héttel ezelötti eszmefuttatásokat, statisztikákat, James-t fikázó véleményeket, érveket ha kérhetném.
Ennek a fordításnak és győzelemnek a tükrében kicsit átírva újra elolvasnám.
Bár szerintem ahogy nem ő nyerte meg egyedül, nem is ő vesztette volna el, csak ugye az érvek nagy része a "csak a győzelem számít" elv mentén rendeződött.
Akkor most James jobb játékos, mint 1 hónapja? Csak mert nyert még egy gyűrűt?
Sobri Jóska
Ne nagyon számíts ilyenre, Ilyenkor az szokott lenni, hogy a negatív hangok elnémulnak.

Mondjuk reggel olvastam már egy olyat, hogy "ezt a Warriors vesztette el", hát beszartam a röhögéstől.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
Beszédes adat:
All-time wins leaders: '01 Mariners, '96 Red Wings, '07 Patriots, '16 Warriors. None won a championship.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
És most akkor az egy héttel ezelötti eszmefuttatásokat, statisztikákat, James-t fikázó véleményeket, érveket ha kérhetném.
Ennek a fordításnak és győzelemnek a tükrében kicsit átírva újra elolvasnám.
Bár szerintem ahogy nem ő nyerte meg egyedül, nem is ő vesztette volna el, csak ugye az érvek nagy része a "csak a győzelem számít" elv mentén rendeződött.
Akkor most James jobb játékos, mint 1 hónapja? Csak mert nyert még egy gyűrűt?

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Jovore remelem a celtics erosit egy fasza centerrel, aztan leverjuk az egesz ligat 😀 bradles-smart kettos megoldja irvinget 😀
ghstzR
ámen
Kampman
Legyen így, régen volt Celtics győzelem 😊
dande
+1 legyen így!
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Megérdemelte Hámesz!
Mióta az eszemet tudom Spurs-ös vagyok, de ez már nagyon kijárt neki, és nem haosnlítgatom Jordanhez, KAJ-hoz, akárkihez, de tény: a 21. század legkiemelkedőbb kosárlabdázója.

OFF:
| CRhez tudom hasonlítani, egyénileg kiemelkedő, komplett játékos (bár kétségkívül vannak hullámvölgyei), de a csapatának legtöbbször nem jön ki a lépés. De ez nem von le semmit a képességeiből.
Curry meg a kosárlabda Messije, kevésbé komplett játékos, de bivaly csapat van mögötte, és ha a csapat a keze alá játszik akkor nagyon megy neki.
|
ON

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Bazmeg Warriors

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
sajnálom h az EB alatt volt ez a valszeg fantasztikus döntősorozat, mert igy fasztse láttam belőle és fasztse érdekelt engem 😀
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jovore remelem a celtics erosit egy fasza centerrel, aztan leverjuk az egesz ligat 😀 bradles-smart kettos megoldja irvinget 😀
ghstzR
ámen
Kampman
Legyen így, régen volt Celtics győzelem 😊
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Aaaaand the Best Leolvadás in the NBA Finals award goes to the Golden State Warriors.
Azért elég nagy teljesítmény kell ahhoz hogy 3-1ről elveszíts egy döntőt..
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
És akkor most beszélgessünk a hüve.. | ja nem, a 73-9-ről | 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Az a James block Igun es utána Irving hármasa azt hiszem örökké ott marad mindenki emlékezetében, aki látta. Felejthetetlen párharc volt azt hiszem nem csak nekünk Cavs/LeBron homereknek. 😊
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Ja és még valami. Én úgy 7-8 éve nem nagyon kedvelem Löbront, pláne nem kedveltem, miután kvázi kirúgatta a csapat edzőjét féltávnál, de basszus, lehet, hogy Blattel nem nyerték volna meg 😀

Szerkesztette: Kampman

több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 520 — Chiefs GM
Ez nem semmi fordítás volt, respect.

több mint 9 éve
Clevelandben az 1964-es Browns óta először van bajnokcsapat, most kb. azt érezhetik, mint az utóbbi napokban a magyar szurkolók 😊

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Minden tiszteletem Curry-é és Greené, akik végig várták hogy gratuláljanak. Nem hiszem el egyébként, ami történt zokogok itthon a szobámban. 😊

Szerkesztette: Jughead
több mint 9 éve
ghstzR
ámen

több mint 9 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Csak nekem van egy Cam-Curry párhuzam?
Kampman
Csak utobbi mar nyert gyurut 😀

több mint 9 éve
Csak nekem van egy Cam-Curry párhuzam?

több mint 9 éve
Nem gondoltam volna, hogy 3-1-ről, 2 hazai meccsel elbassza a Dubs
Kampman
Hat bezony jol jott az a green eltiltas 😊 mondjuk curry nem tudom hol volt, mert egy meccsen se lattam 😀

Amugy grat a cavsnek.nem kis munka volt

Szerkesztette: ghstzR

több mint 9 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Nem semmi amit csinált a Cavs, respect.
több mint 9 éve
Nem gondoltam volna, hogy 3-1-ről, 2 hazai meccsel elbassza a Dubs

több mint 9 éve
Curry..........ha nem megy nem kene eroltetni

Ez mar megvan a cavsnek...nem birnek elviselni egy hosszabitast 😀

Szerkesztette: ghstzR

több mint 9 éve
Green nagyon allatkodik most, remelem tartja ezt a formajat 😀 nem lehet nem szeretni (maganvelemeny) 😀
ghstzR
ha megnyeri a Warriors, nem tudok elképzelni másik MVP-t (még akkor se, ha a liga szerintem bárkit szívesebben látna)

több mint 9 éve
Green nagyon allatkodik most, remelem tartja ezt a formajat 😀 nem lehet nem szeretni (maganvelemeny) 😀

több mint 9 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783

Bár mindenki hetedik meccs lázban ég, engedjétek meg, hogy megosszam, amin az elmúlt 3 hónapban dolgoztam. A jövő heti draft kislexikonjában megtaláljátok az első körös jóslataimat, a játékosok erősségeit, gyengeségeit, illetve, hogy az adott csapatoknak miért kéne őket választani.

sportmajom.com/2016/06/19/nba-mock-draft-2016/

you don't even know what you like and you don't like