NBA

33 feliratkozó

több mint 9 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
Beszédes adat:
All-time wins leaders: '01 Mariners, '96 Red Wings, '07 Patriots, '16 Warriors. None won a championship.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
És most akkor az egy héttel ezelötti eszmefuttatásokat, statisztikákat, James-t fikázó véleményeket, érveket ha kérhetném.
Ennek a fordításnak és győzelemnek a tükrében kicsit átírva újra elolvasnám.
Bár szerintem ahogy nem ő nyerte meg egyedül, nem is ő vesztette volna el, csak ugye az érvek nagy része a "csak a győzelem számít" elv mentén rendeződött.
Akkor most James jobb játékos, mint 1 hónapja? Csak mert nyert még egy gyűrűt?

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Jovore remelem a celtics erosit egy fasza centerrel, aztan leverjuk az egesz ligat 😀 bradles-smart kettos megoldja irvinget 😀
ghstzR
ámen
Kampman
Legyen így, régen volt Celtics győzelem 😊
dande
+1 legyen így!
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Megérdemelte Hámesz!
Mióta az eszemet tudom Spurs-ös vagyok, de ez már nagyon kijárt neki, és nem haosnlítgatom Jordanhez, KAJ-hoz, akárkihez, de tény: a 21. század legkiemelkedőbb kosárlabdázója.

OFF:
| CRhez tudom hasonlítani, egyénileg kiemelkedő, komplett játékos (bár kétségkívül vannak hullámvölgyei), de a csapatának legtöbbször nem jön ki a lépés. De ez nem von le semmit a képességeiből.
Curry meg a kosárlabda Messije, kevésbé komplett játékos, de bivaly csapat van mögötte, és ha a csapat a keze alá játszik akkor nagyon megy neki.
|
ON

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Bazmeg Warriors

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
sajnálom h az EB alatt volt ez a valszeg fantasztikus döntősorozat, mert igy fasztse láttam belőle és fasztse érdekelt engem 😀
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jovore remelem a celtics erosit egy fasza centerrel, aztan leverjuk az egesz ligat 😀 bradles-smart kettos megoldja irvinget 😀
ghstzR
ámen
Kampman
Legyen így, régen volt Celtics győzelem 😊
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Aaaaand the Best Leolvadás in the NBA Finals award goes to the Golden State Warriors.
Azért elég nagy teljesítmény kell ahhoz hogy 3-1ről elveszíts egy döntőt..
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
És akkor most beszélgessünk a hüve.. | ja nem, a 73-9-ről | 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Az a James block Igun es utána Irving hármasa azt hiszem örökké ott marad mindenki emlékezetében, aki látta. Felejthetetlen párharc volt azt hiszem nem csak nekünk Cavs/LeBron homereknek. 😊
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Ja és még valami. Én úgy 7-8 éve nem nagyon kedvelem Löbront, pláne nem kedveltem, miután kvázi kirúgatta a csapat edzőjét féltávnál, de basszus, lehet, hogy Blattel nem nyerték volna meg 😀

Szerkesztette: Kampman

több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 520 — Chiefs GM
Ez nem semmi fordítás volt, respect.

több mint 9 éve
Clevelandben az 1964-es Browns óta először van bajnokcsapat, most kb. azt érezhetik, mint az utóbbi napokban a magyar szurkolók 😊

több mint 9 éve
Minden tiszteletem Curry-é és Greené, akik végig várták hogy gratuláljanak. Nem hiszem el egyébként, ami történt zokogok itthon a szobámban. 😊

Szerkesztette: Jughead
több mint 9 éve
ghstzR
ámen

több mint 9 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Csak nekem van egy Cam-Curry párhuzam?
Kampman
Csak utobbi mar nyert gyurut 😀

több mint 9 éve
Csak nekem van egy Cam-Curry párhuzam?

több mint 9 éve
Nem gondoltam volna, hogy 3-1-ről, 2 hazai meccsel elbassza a Dubs
Kampman
Hat bezony jol jott az a green eltiltas 😊 mondjuk curry nem tudom hol volt, mert egy meccsen se lattam 😀

Amugy grat a cavsnek.nem kis munka volt

Szerkesztette: ghstzR

több mint 9 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Nem semmi amit csinált a Cavs, respect.
több mint 9 éve
Nem gondoltam volna, hogy 3-1-ről, 2 hazai meccsel elbassza a Dubs

több mint 9 éve
Curry..........ha nem megy nem kene eroltetni

Ez mar megvan a cavsnek...nem birnek elviselni egy hosszabitast 😀

Szerkesztette: ghstzR

több mint 9 éve
Green nagyon allatkodik most, remelem tartja ezt a formajat 😀 nem lehet nem szeretni (maganvelemeny) 😀
ghstzR
ha megnyeri a Warriors, nem tudok elképzelni másik MVP-t (még akkor se, ha a liga szerintem bárkit szívesebben látna)

több mint 9 éve
Green nagyon allatkodik most, remelem tartja ezt a formajat 😀 nem lehet nem szeretni (maganvelemeny) 😀

több mint 9 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783

Bár mindenki hetedik meccs lázban ég, engedjétek meg, hogy megosszam, amin az elmúlt 3 hónapban dolgoztam. A jövő heti draft kislexikonjában megtaláljátok az első körös jóslataimat, a játékosok erősségeit, gyengeségeit, illetve, hogy az adott csapatoknak miért kéne őket választani.

sportmajom.com/2016/06/19/nba-mock-draft-2016/

you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
Nem lattam a meccset, de curry hogy pontozodott ki? 😀
Elnezve a reakciokat fb-on, hat 10-bol 9 ember aztmondja, hogy nba is rgged 😀
ghstzR
Volt kb. kettő vitatható fújás rajta, de igazából mikorra kiszállt már mindegy volt, előtte meg párat elengedtek neki csak azért, hogy ne pontozódjon ki hamar. 😉 De ha GSW fan lennék én is háborognék. 😀

Szerk.: Idegenben simán belefértek amúgy azok a fújások, amiket kapott. Buta volt. 😉

Szerkesztette: Jughead