NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
hát a Kentucky-ban egy évig legalább retorika órára járhattak volna a srácok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
még a bolondok napján osztottam meg a Louisville elleni meccse közben, de akkor ide is---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
El vagyok kényelmesedve, előző évben nem kellett keresgélni a live247 miatt 😀
több mint 12 éve
http://www.thefirstrow.eu/watch/128381/1/watch-nba-draft.html
több mint 12 éve
Valaki tud dobni linket?tenorxc'mon man
http://www.thefirstrow.eu/watch/49039/1/watch-espn.html
---
több mint 12 éve
Valaki tud dobni linket?
több mint 12 éve
Valaki fent marad nézni?igen
Bár nem követem az NBAt, azért a draftra kíváncsi vagyok 😀tenorx
több mint 12 éve
Én se vágom az újoncokat, nem ismerek senkit, de szeretem magát a draftot.
több mint 12 éve
az 1/1-et biztos megvárom, meg talán addig is, míg ncaa playát visznek 😊
---
több mint 12 éve
Dub
1 019
Valaki fent marad nézni?Én nézném, csak nem igazán vagyok képbe az újoncokkal. Annyit vágok, amit a kezdő5-ön olvastam.
Bár nem követem az NBAt, azért a draftra kíváncsi vagyok 😀tenorx
több mint 12 éve
Valaki fent marad nézni?Bár nem követem az NBAt, azért a draftra kíváncsi vagyok 😀
több mint 12 éve
Houston Rockets Get: 12th pick in 2012 NBA Draft, G-Shaun Livingston, PF-Jon Leuer, F/C-Jon Brockmanmegy a gyűjtögetés houstonban rendesen
Minnesota Timberwolves Get: 14th pick in 2012 NBA Draft, C-Samuel DalembertBazzani
több mint 12 éve
Houston Rockets Get: 12th pick in 2012 NBA Draft, G-Shaun Livingston, PF-Jon Leuer, F/C-Jon BrockmanMinnesota Timberwolves Get: 14th pick in 2012 NBA Draft, C-Samuel Dalembert
több mint 12 éve
Mikey
18 753
7 pm Eastern Time, az nálam itteni 1 óra.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Draft ugye magyar idő szerint holnap hajnali 2-kor kezdődik ugye? 😊
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
The Detroit Pistons traded guard Ben Gordon and a future first-round draft choice to the Charlotte Bobcats on Tuesday for swingman Corey Maggette, shedding about $15 million in salary.Ezzel a Bobcats se járt rosszul. Igaz hogy Gordon nem olcsó és még elég szar is volt mostanság, de az első körös pickel már nem rossz így. Ráadásul Maggettere se lehet már csapatot építeni.
Már csak Villanuevatól kell megválni.Bazzani
több mint 12 éve
The Detroit Pistons traded guard Ben Gordon and a future first-round draft choice to the Charlotte Bobcats on Tuesday for swingman Corey Maggette, shedding about $15 million in salary.Már csak Villanuevatól kell megválni.
több mint 12 éve
Persze hogy meghatarozo lesz , 3 millaert nem meg el a Heathez de 6-8-10 millanal mar erosen rrdekelni fogja egy eredmenylista. Pacers lennen neki a legjobb.Ennyit arról, hogy Nash esetleg aláír kevesebb lóvéért egy gyűrű reményében, ugyanis azt nyilatkozta, hogy a pénz neki meghatározó lesz a piacon, és kell neki a lovetta. 😀StezPersze, majd pont Nashnek ne számítana a gyűrű mellett a sok lóvé... 😀Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ennyit arról, hogy Nash esetleg aláír kevesebb lóvéért egy gyűrű reményében, ugyanis azt nyilatkozta, hogy a pénz neki meghatározó lesz a piacon, és kell neki a lovetta. 😀StezPersze, majd pont Nashnek ne számítana a gyűrű mellett a sok lóvé... 😀
több mint 12 éve
De főleg a Team USA járna a legjobban.Íj, de várom már az olimpiát.Kobe is igazán lemondhatná. Jobban járna Ő is meg a Lakers is...Raven17
A jelenlegiek szerint ott lesz James, Durant, Bryant, Love, Howard, CP3, Griffin, Westbrook, Bosh és Melo is, brutálisan erős a keret.
Lemondta viszont Wade térdgondjai miatt a tornát, valamint Parker is, ugyanis szemsérülést szenvedett egy disco verekedés során. Azóta be is perelte a szórakozóhelyet laza 20 millióra. 😀Stez
több mint 12 éve
Ennyit arról, hogy Nash esetleg aláír kevesebb lóvéért egy gyűrű reményében, ugyanis azt nyilatkozta, hogy a pénz neki meghatározó lesz a piacon, és kell neki a lovetta. 😀
több mint 12 éve
Hát arra te is várhatsz, mert a draft csütörtökről péntekre virradóra lesz megtartva. 😛Íj, de várom már az olimpiát.Stezszombaton draft, azt kell várni előbb.Höri
Ja amúgy grat a 2000. likehoz!
több mint 12 éve
Íj, de várom már az olimpiát.Stezszombaton draft, azt kell várni előbb.
több mint 12 éve
Íj, de várom már az olimpiát.Kobe is igazán lemondhatná. Jobban járna Ő is meg a Lakers is...
A jelenlegiek szerint ott lesz James, Durant, Bryant, Love, Howard, CP3, Griffin, Westbrook, Bosh és Melo is, brutálisan erős a keret.
Lemondta viszont Wade térdgondjai miatt a tornát, valamint Parker is, ugyanis szemsérülést szenvedett egy disco verekedés során. Azóta be is perelte a szórakozóhelyet laza 20 millióra. 😀Stez