NBA

33 feliratkozó

több mint 9 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783

Draft podcastünk.

sportmajom.com/2016/06/25/nba-draft-2016/

you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Az elmúlt évek draftjait elnézve, csodálkozom, hogy Buddy Hield még elméletileg a Pelicans-nál van és nem cserélték el perceken belül sehova... Mondjuk a második körös választási joggal ezt már nem bírták megállni, de Hield igen remélem, hogy marad.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hendrix Utah State Aggies 2 998
Egyben van

www.youtube.com/watch?v=qaT68lZd2Z8

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Én nem igazán látom Oladipo helyét a Thunderben, nem az az extrán labdaigényes játékos, de azért a meccsenkénti 6-7 dobásnál neki bőven több "jár". Ezt Westbrook meg Durant mellett ha megkapja, akkor a két magas kb. csak dísznek/védekezésre lesz fent. Ibaka szerintem kurvajó játékos, őt sokkal jobban ki kellett volna használni, de még úgy is ő volt a leggyakrabban foglalkoztatott magasember, hogy háttérbe volt szorulva. Szerintem így méginkább, túlságosan eltolódik a Thunder az 1-2-3as poszt irányába, a festékben meg még kevesebb opciójuk lesz és ez nem jó.

A Magic viszont hatalmasat húzott szerintem, Fournier meg Oladipo közül választani kellett hosszú távra, és pont olyan ember szereztek Vucevic mellé, aki 100% fit, kompenzálja az ő hiányosságait. Már csak az a kérdés, h Gordon jó lesz e SF-nek, meg persze így ki pótolniuk kell kicsit a kispadot.

Ha már írtam, megemlítem, hogy be vagyok fosva, hogy a Memphis nem bírja megtartani Conleyt, mert elvileg PG-t húztak. Ha minden igaz a Dallas meg a Spurs nyomul nagyon, előbbibe nem hiszem, hogy elmenne, semmivel nem tart előrébb a Dallas és kevesebbet is tudnak ajánlani neki, a Spurstől viszont nagyon félek, oda nagyon illene, és talán fő bajnokesélyessé is válna a Spurs. (amit nem szeretnék...)
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 472 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Rose -> Knicks
deyell
Ibaka pedig az Orlando Magicben folytatja.
caseyjones
ami csak szerintem hatalmas trade a thundernek?
ibaka <> oladipo, ilyasova, 1/11
braxa88
Mindenféleképpen.
Oladipo legalább feledteti Waiterst.

több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Rose -> Knicks
deyell
caseyjones
braxa88
Magic is baromi jól járt. Tökéletesen illik a rendszerukbe Ibaka, és megszüntették az Oladipo-Payton problémát.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Rose -> Knicks
deyell
caseyjones

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
caseyjones Cleveland Browns Ohio State Buckeyes 56
Rose -> Knicks
deyell
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
azért, ha die hard C's drukker lennék, sztem sírtam voln a draft után...
Azt a Sixers csomagot el kellett volna fogadni a #3 pickért (főleg, hogy olyat húztunk, akit Maka a 13. helyen lőtt ki a draftjában...) Vagy feljönni a 8. pickért...
Ehelyett a 31. helyen baromi nagy steal húzást elcserélik egy 2019es Clippers 1st pickre ami top14 védett... (és könnyen 2. körös pick lehet...)
Vagy Butlerért összehozni a cserét, vagy Dunnt behúzni és szarni a ligára, mert fenttartjuk az alkupozíciót (őt akarta a Sixers és a Bulls is ugye...)
áhhh, felb***

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 472 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hánytól lesz most a draft? 1:00?
tenorx
jaja

több mint 9 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Hánytól lesz most a draft? 1:00?
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 008 — WHO DAT!!!!
Rose -> Knicks
deyell
Na ne idegesíts
Drip
 espn.go.com/nba/story/_/id/16427840/new-york-knicks-acquire-derrick-rose-chicago-bulls
Negritis
szomorú vagyok 😕
Akkor azt hiszem a Knicksnek is el kell kezdenem szorítani.
Drip
Elvileg Butlert is tradelni akarják.
kapitnono
A Minnesota is rástartolt, mert ugye Thibodeau-val már dolgozott együtt Butler. Korábban is volt szó üzletről, de a Bulls Wiggins-t akarta, de őt nem adta a Wolves. Most egy LaVine + 5. draft pick <> Butler trade-en filóznak álítólag.
danyly
a lakers is adná a 2.-at elvileg érte.

több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Rose -> Knicks
deyell
Na ne idegesíts
Drip
 espn.go.com/nba/story/_/id/16427840/new-york-knicks-acquire-derrick-rose-chicago-bulls
Negritis
szomorú vagyok 😕
Drip
kapitnono
A Minnesota is rástartolt, mert ugye Thibodeau-val már dolgozott együtt Butler. Korábban is volt szó üzletről, de a Bulls Wiggins-t akarta, de őt nem adta a Wolves. Most egy LaVine + 5. draft pick <> Butler trade-en filóznak álítólag.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 008 — WHO DAT!!!!
Rose -> Knicks
deyell
Na ne idegesíts
Drip
Negritis
szomorú vagyok 😕
Drip

több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
remélem Ainge ma Durrant vmi nagyot 😊 😊

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Rose -> Knicks
deyell
Na ne idegesíts
Drip
Negritis
szomorú vagyok 😕

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
Rose -> Knicks
deyell
Na ne idegesíts
Drip

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Rose -> Knicks
deyell
Na ne idegesíts

több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Rose -> Knicks
deyell
Tipikusan a nem tudom, hogy örüljek vagy mérgelődjek kategória. Szép lett volna ha győzelemre vezeti a bikákat, de az a hajó már úgyis elúszott.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 226
Rose -> Knicks

buhloone mindstate

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ennek a Nowitzki és Durant igazolásnak lehet létjogosultsága?
Kenny
Now maradni akar, szóval esetleg Duran a Mavsbe 😉 De ugye meg nekik pont cap nehézségeik vannak, úgyhogy elég esélytelen.
több mint 9 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Már csak kedvenc csapatot kellene találnom, a Golden State Patriots-on kívül nyitott vagyok mindenre. 😀
laby
Celtics 😀 elit also sor, a magasallomany remelhetoleg most lesz megerositve 😊
Es nem mellesleg ok nyertek a legtobb bajnoksagot 😀
ghstzR
Velük szemeztem már, tetszik a csarnok, a szurkolók, a logó, a színek, csak a játékosaikat nem láttam még, a többi stimmel. 😀
laby
Nezz defense highlightokat smartrol es bradleyrol 😀 Es akkor mar tenyleg imadni fogod a csapatot

több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Már csak kedvenc csapatot kellene találnom, a Golden State Patriots-on kívül nyitott vagyok mindenre. 😀
laby
ghstzR
Velük szemeztem már, tetszik a csarnok, a szurkolók, a logó, a színek, csak a játékosaikat nem láttam még, a többi stimmel. 😀

több mint 9 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
laby

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Ennek a Nowitzki és Durant igazolásnak lehet létjogosultsága?