NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Én nem azt nem hiszem, hogy a Lakersben nem dédelget labdát, hanem azt nem hiszem, hogy bármikor is oda megy. Mert nem hülye annyira. Tudja ő pontosan, hogy miről szól ez a játék, érti, hogy milyen módon lehet egy csapatot felépíteni, érti, hogy mi az a chemistry, és azt hol tudják vele együtt megvalósítani. Ezeket figyelembe véve válik egyértelművé, hogy a Mavs és a Nets között fog dönteni.szabaVagy azt látja, hogy ezekkel lehet bajnokságot nyerni, akár már jövőre. A pénz is valahogy meglesz, bár az kérdéses lenne. Mondjuk én se hiszem, hogy elmenne oda, de azért a pletykák mögé is jó néha benézni. Még Denverben megnézném mit tudna összehozni. Vagy Indianában. Ott fasza kis banda jöhetne össze.
több mint 12 éve
szaba
10 550
Én nem azt nem hiszem, hogy a Lakersben nem dédelget labdát, hanem azt nem hiszem, hogy bármikor is oda megy. Mert nem hülye annyira. Tudja ő pontosan, hogy miről szól ez a játék, érti, hogy milyen módon lehet egy csapatot felépíteni, érti, hogy mi az a chemistry, és azt hol tudják vele együtt megvalósítani. Ezeket figyelembe véve válik egyértelművé, hogy a Mavs és a Nets között fog dönteni.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Én inkább ilyen Westbrook féle önfejűségre gondoltam nála. De azt ugye te se hiszed, hogy ha elmegy a Lakersbe akkor majd dédelgetheti a lasztit Kobe mellett. Dallasben erre lenne lehetősége, sőt. Abba a csapatba szerintem tökéletesen illene. Egy jól passzoló, ponterős irányító. Lakersbe is jó lehetne, de szerintem az a banda úgy nem tudna összedolgozni, ahogy kéne.Én bírom Deront, csak ha nagyon elkezd önzőzni, akkor nem igazán tudok azonosulni vele. Szerintem egyébként maradni fog Brooklynban aztán majd szépen építgetik a csapatot. Idén Wallace is marad, Lopez is szerintem (esetleg Howardért cserélik). Van egy olyan érzésem, hogy a Dallas nagyon rákészült most erre a szabad ügynök piacra, de pofára fog esni.Utah-ban összeveszett Sloannel, igen. Attól még nem önfejű, sztem. Szereti dédelgetni a labdát, mert irányító. Az a dolga, hogy ő legyen a támadások kiinduló pontja, ezt labda nélkül annyira nem könnyű megoldani az ő posztján. Ha van az embernek egy Deron Williams szintű játékos a csapatában, 95%, hogy neki adja a labdát. (Maradék 5 % az Kobe és LeBron lehetne) Ugyanígy a Bullsnál is minden Rose-ból indul ki pl. Ettől függetlenül Deron nagyon tudja tömni is a többieket, ha arról van szó. Szerintem olyan sportoló ő, aki megérti a profizmus minden szegletét, és ennek alá tudja rendelni magát. Jól tud kommunikálni kifelé is, abszolút nem mondható nagyképűnek sem. Szerintem önfejűnek nevezni elég merész kijelentés őt, inkább azt éreztem nála, hogy néha elmegy a kedve a játéktól a csapattársak folyamatos balfék dolgai miatt, ami néha megérthető volt pl. a legutóbbi szezonban. (Tudom, hogy Kiddnél pl. ilyen sose volt, de az öreg más habitus, ennyi.) Ha elmegy Deron a Mavsbe, egy szavam nem lesz rá, ugyanis jól dönt szerintem. Karrierje legjobb éveiben jár, ezt nem szabad elpazarolni, meg kell próbálnia gyűrűt nyerni, ott lehet rá esélye. A Nets-ben erre csak akkor lehet esélye, ha jön Howard és még egy normális padot is összeraknak. Ha úgy gondolja, hogy maradni akar, ám legyen.szabaValóban? És miért?szabaUtahban sem véletlen mondott fel az edző. Deronnak nagy szerepe volt benne. Meg aztán Kobeval nem hiszem, hogy komolyan meg tudnák érteni egymást. Williams is szereti dédelgetni a labdát, Kobe meg pláne. A kis buzi Bynumról már nem is beszélve. Sessions jobb megoldás oda. Vagy ha nagyon akarnának akkor menjenek rá Nashre. 3 évig még csinálhatna csodát ott.Shawn84
több mint 12 éve
szaba
10 550
Utah-ban összeveszett Sloannel, igen. Attól még nem önfejű, sztem. Szereti dédelgetni a labdát, mert irányító. Az a dolga, hogy ő legyen a támadások kiinduló pontja, ezt labda nélkül annyira nem könnyű megoldani az ő posztján. Ha van az embernek egy Deron Williams szintű játékos a csapatában, 95%, hogy neki adja a labdát. (Maradék 5 % az Kobe és LeBron lehetne) Ugyanígy a Bullsnál is minden Rose-ból indul ki pl. Ettől függetlenül Deron nagyon tudja tömni is a többieket, ha arról van szó. Szerintem olyan sportoló ő, aki megérti a profizmus minden szegletét, és ennek alá tudja rendelni magát. Jól tud kommunikálni kifelé is, abszolút nem mondható nagyképűnek sem. Szerintem önfejűnek nevezni elég merész kijelentés őt, inkább azt éreztem nála, hogy néha elmegy a kedve a játéktól a csapattársak folyamatos balfék dolgai miatt, ami néha megérthető volt pl. a legutóbbi szezonban. (Tudom, hogy Kiddnél pl. ilyen sose volt, de az öreg más habitus, ennyi.) Ha elmegy Deron a Mavsbe, egy szavam nem lesz rá, ugyanis jól dönt szerintem. Karrierje legjobb éveiben jár, ezt nem szabad elpazarolni, meg kell próbálnia gyűrűt nyerni, ott lehet rá esélye. A Nets-ben erre csak akkor lehet esélye, ha jön Howard és még egy normális padot is összeraknak. Ha úgy gondolja, hogy maradni akar, ám legyen.Utahban sem véletlen mondott fel az edző. Deronnak nagy szerepe volt benne. Meg aztán Kobeval nem hiszem, hogy komolyan meg tudnák érteni egymást. Williams is szereti dédelgetni a labdát, Kobe meg pláne. A kis buzi Bynumról már nem is beszélve. Sessions jobb megoldás oda. Vagy ha nagyon akarnának akkor menjenek rá Nashre. 3 évig még csinálhatna csodát ott.Shawn84Az.Shawn84Valóban? És miért?szaba
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Utahban sem véletlen mondott fel az edző. Deronnak nagy szerepe volt benne. Meg aztán Kobeval nem hiszem, hogy komolyan meg tudnák érteni egymást. Williams is szereti dédelgetni a labdát, Kobe meg pláne. A kis buzi Bynumról már nem is beszélve. Sessions jobb megoldás oda. Vagy ha nagyon akarnának akkor menjenek rá Nashre. 3 évig még csinálhatna csodát ott.Valóban? És miért?szabaDeron önfejű lenne?szabaAz.Shawn84
több mint 12 éve
szaba
10 550
Valóban? És miért?Az.Shawn84Meg amúgy se hiányzik onnan még egy önfejű játékos. Lassan talán a draftról is elkezdhetnének 1-2 embert húzni. Kispadra minimum jók lennének ők is, és olcsón.Shawn84Deron önfejű lenne?szaba
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Az.Deron önfejű lenne?szabaDeron Mavs vagy Nets, elég egyértelmű.szabaMeg amúgy se hiányzik onnan még egy önfejű játékos. Lassan talán a draftról is elkezdhetnének 1-2 embert húzni. Kispadra minimum jók lennének ők is, és olcsón.Shawn84
több mint 12 éve
szaba
10 550
Deron önfejű lenne?Meg amúgy se hiányzik onnan még egy önfejű játékos. Lassan talán a draftról is elkezdhetnének 1-2 embert húzni. Kispadra minimum jók lennének ők is, és olcsón.Shawn84A Raptors betolt Nashnek egy 3 év/36 millás szerződést.Deron Mavs vagy Nets, elég egyértelmű.szaba
Ez szerintem enyhén sok azért.
Deronra meg rá akar menni a Lakers.Stez
több mint 12 éve
kíváncsi leszek idén ki lehet e mozdítani Howardot az orlandói kötelékből
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Meg amúgy se hiányzik onnan még egy önfejű játékos. Lassan talán a draftról is elkezdhetnének 1-2 embert húzni. Kispadra minimum jók lennének ők is, és olcsón.A Raptors betolt Nashnek egy 3 év/36 millás szerződést.Deron Mavs vagy Nets, elég egyértelmű.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 550
A Raptors betolt Nashnek egy 3 év/36 millás szerződést.Deron Mavs vagy Nets, elég egyértelmű.
több mint 12 éve
A Raptors betolt Nashnek egy 3 év/36 millás szerződést.Ez szerintem enyhén sok azért.
Deronra meg rá akar menni a Lakers.
több mint 12 éve
pedig Pumukli király lesz, akit ÉN egyszer beraktam avatárnak, az ritkán ússza meg a hall of fametMiles Plumlee 26. 😀 Az Indianában mindig lehet bízni, cooooolHöriállítólag Larry Bird ezért (is) hagyta ott a Pacerst. az új GM, Kevin Pritchard választása volt Plumlee, Bird azt hitte először, hogy viccel, majd kiakadt ezen és lemondott. gondolom volt pár másik faktor is, de a pletykák szerint ez tette be a kaputdeyell
több mint 12 éve
deyell
11 702
Miles Plumlee 26. 😀 Az Indianában mindig lehet bízni, cooooolHöriállítólag Larry Bird ezért (is) hagyta ott a Pacerst. az új GM, Kevin Pritchard választása volt Plumlee, Bird azt hitte először, hogy viccel, majd kiakadt ezen és lemondott. gondolom volt pár másik faktor is, de a pletykák szerint ez tette be a kaput
choose life
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Magas emberek most már lesznek.Garnett marad a CelticsbenShawn84Nehéz a jót abbahagyni 😛 de nagyon örülök remélem a draftoltak is beválnak majd, egy hasonló szezonnal már elégedett leszek végül is mi szorongattuk meg a legjobban a bajnokot 😊dande
több mint 12 éve
Garnett marad a CelticsbenShawn84Nehéz a jót abbahagyni 😛 de nagyon örülök remélem a draftoltak is beválnak majd, egy hasonló szezonnal már elégedett leszek végül is mi szorongattuk meg a legjobban a bajnokot 😊
több mint 12 éve
Ide írom, mert a draft miatt vetődött fel bennem a kérdés: mi a különbség a wingspan és a reach között?szabawingspan: széttárt karok esetén a távolság a két középső ujj között
reach: álló helyzetben a feltartott kéz vége és a talaj közötti távolság
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
OKC Draftja nagyon tetszik. Kedvenc egyetememről a kedvenc játékosom a kedvenc NBA csapatomba. 😀 Meg van az új Harden?
több mint 12 éve
szaba
10 550
Ide írom, mert a draft miatt vetődött fel bennem a kérdés: mi a különbség a wingspan és a reach között?
több mint 12 éve
Jared Sullinger és ismerősei/családtagjai a kiválasztásakor:http://www.youtube.com/watch?v=a0CwA5UNp3Y
Do your job
több mint 12 éve
A Gordon kérdés már meg van oldva ugye. Villa minden kinti szakíró szerint el lesz küldve az amnesty-vel. A nagy space-el én egyértelműen Prince posztjára hoznék valakit, de ez még nagyon a jövő. Reméljük, hogy az új tulaj nem enged mégegy ilyen barom szerződést mint az előbb említett két "zsenié".Drummond-PistonsCsak kérdés kire tudják elkölteni... (Gordon, Villanueva is a nagy cap spacere jött és ha lehetne két amnesztia akkor már meg is oldódott volna a kérdésük)Blaise
Örülünk. 😀
Knight-Stuckey-Prince-Monroe-Drummond
Jó lesz ez idővel.
Jövőre meg lesz cap space bőven.Bazzani
Ben Wallace meg remek tanára lesz Drummondnak.
több mint 12 éve
Drummond-PistonsCsak kérdés kire tudják elkölteni... (Gordon, Villanueva is a nagy cap spacere jött és ha lehetne két amnesztia akkor már meg is oldódott volna a kérdésük)
Örülünk. 😀
Jó lesz ez idővel.
Jövőre meg lesz cap space bőven.Bazzani
több mint 12 éve
szaba
10 550
az mi, hogy a 2. körben elvittek 3 törököt, akik az u20-as EB-n 9-ből sikeresen megnyertek 4 meccset?HöriNets...
több mint 12 éve
Drummond-PistonsÖrülünk. 😀
Jó lesz ez idővel.
Jövőre meg lesz cap space bőven.