NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Mi van Indianában? Senkivel nem tárgyalnak? Csak Hibbertre várnak vagy mi?Shawn84Pumukli megoldja, nem kő senki.
több mint 12 éve
szaba
10 550
Mi van Indianában? Senkivel nem tárgyalnak? Csak Hibbertre várnak vagy mi?Shawn84Hibbert elvileg nem lesz meccselve, mehet a Blazersbe. Tárgyaltak Mahinmivel és Gerald Green-nel.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Mi van Indianában? Senkivel nem tárgyalnak? Csak Hibbertre várnak vagy mi?
több mint 12 éve
Lakersnél szerintem sok fog múlni Bryanten, mert ha hozza a rácsavarodok a labdára játékot akkor teljesen felesleges volt egy pass first irányítót hozni mellé. De ha ezt levetkőzi akkor elég erős lehet a Lakers, mert Nashnél jobb Irányítót nehéz lett volna találniuk :/
több mint 12 éve
Ray Allen hivatalosan is a Miamié. Mi történik idén, hogy játékosok akiket kedvelek egymás után állnak át a sötét oldalra? (Nash - Lakers, R. Allen Heat, Grant lehet Lakers). Még szerencse hogy Dragic visszament a Sunsba, különben biztos lennék abban, hogy a Sithek irányítják a háttérből az NBAt.
több mint 12 éve
Pofás lesz ez a Minnesota azért, ha Rubio felépül.A Nets meg már most is elég faszás, és szerintem nem is lesz ebből Howard, egyszerűen nem lesz rá kess, de azért Lopez is remek center, csak a sérüléseket kellene elkerülnie.
Azért brutál csapat lehet ez, Howard nélkül is.
A Nash-Lakers igazoláson én már témáztam, ezekszerint nem volt kamu a Lakers érdeklődése, de azért én sem kifejezetten érzem, hogy ez hatalmas duó lehet Kobeval. Teljesen más stílusú játékosok. Mondjuk azért pár meccset tuti nyerni fog Nash is a Lakersnek, főleg a tripláival. Arra leszek kíváncsi, ki az a hülye, aki bevállalja majd Gasolt.
Mert Nash+Gasol+Bynum+Kobe együtt nem nagyon fog menni, és akkor még csak négy játékosról beszélünk.
Mindegy, én bírom Nasht, megérdemelné a gyűrűt, de ezek után remélem, sose nyer. 😀
Nincs az a játékos, aki miatt a Lakersnek tudnék drukkolni.
több mint 12 éve
még meccselhetik a 4/45M-etDe ami még ennél is fontosabb: Roy->Minnesota 😀Chevymegy vele Batum is északra.shawnka
bár ez nagy talány lesz a Hibbert offer miatt
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
bezzeg eddig a mély délen volt 😀De ami még ennél is fontosabb: Roy->Minnesota 😀Chevymegy vele Batum is északra.shawnka
több mint 12 éve
De ami még ennél is fontosabb: Roy->Minnesota 😀Chevymegy vele Batum is északra.
több mint 12 éve
Hogy is fogalmazzak: szerintem akkora esély van arra, hogy ne matcheljük Lint (ugyan már, 4 évre kap 30 milliót 5-5.2-9.3-9.3-as elosztásban, ráadásul az utolsó év csapatopció,), mint, hogy ebből a Knicksből bajnok csapat legyen. Szóval olyan 0.01%.És Dolan nem azt fogja nézni, hogy talán még jó is lesz a gyerek, hanem azt, hogy 30 (20 mert utolsó év opció) milliós befektetéssel mennyi pénzt tud szakítani a sok kicsi kínainak köszönhetően. Meg persze, a 100 éves Kiddel a kezdőben megyünk neki a szezonnak. Inkább hagyjuk...
De ami még ennél is fontosabb: Roy->Minnesota 😀
több mint 12 éve
11-én írhatja alá hivatalosan, utána még 3 napja van a Knicksnek tartani az ajánlatot.Lin tuti nem marad az almában...szabamár meg is egyezett a Rockets-cel. Nem értem miért nem volt jó helye NY-ban :rolleyes:gyalu
több mint 12 éve
gyalu
314
Lin tuti nem marad az almában...szabamár meg is egyezett a Rockets-cel. Nem értem miért nem volt jó helye NY-ban :rolleyes:
több mint 12 éve
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Balazs/gyasz-ot-fazisa
több mint 12 éve
szaba
10 550
Lin tuti nem marad az almában...
több mint 12 éve
Na oké, nem tudom, hogy mi a betegebb: az, hogy a kedvenc játékosom köcsögékhez igazoltt, vagy hogy szereztünk egy Kiddet 😀 Mindenesetre vicces lesz Knicks mezben látni. Ha tőle nem tud tanulni Lin, akkor senkitől.ChevyDe Lin nem a Rocketsbe megy?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Dragicról és Beasleyről még nem tudtam, mikor munkába mentem. Így összejöhet valami szép is. És én is örülök, hogy Goran "hazatért"!"Remek" trade, igazi Sunsos!...iktriadEzzel most tényleg nem értem mi bajod.
Nekem tetszik. Az a 2015-ös pick nem hogy értéktelen, hanem kifejezetten értékes, a 100 éves Nash-Bryant (de hogy addigra már legalább 90 lesznek, az tuti) duó nem biztos, hogy akkora fegyvertényt jelent majd 3 év múlva (Nash szerintem játszani se fog már). Annyi bizonyos, hogy se a Raptors, se a Knicks nem adott volna 4 picket/jobb ellenértéket - bár arra kíváncsi lennék, hogy Davis vagy DeRozan féle tárgyalásokig eljutottunk-e a Torontóval.
Beasley oké, évi 7-et jósoltam, évi 6 lett, megvan a srácban az, hogy egy új csapatnál szárnyra kapjon, láttunk már pár ilyet. Ne felejtsük el, hogy 2 éve 20 pontos játékos volt, ha megkapja a lehetőséget, egy nagyon hasznos/sok oldalú opció. Meg egyébként '89-es, úgyhogy van még benne kakaó.
Akik Dudley miatt aggódnak, emberünk tavaly végig dobóhátvéd volt Hill mellett, kvázi ha nem jön Gordon, akkor ugyanúgy a kezdőcsapat tagja. Ettől függetlenül be lehet dobni a sign'n'trade-be.
Dragicnak elképesztően örülök, mondjuk annak nem, hogy upgrade-elni próbáltuk Brooks-szal, ezért egy picket is elszórtunk, majd kicsit drágábban jött vissza, mint amennyiért újraszerződtettük volna. Jó kis 1-2 punch lesz a Dragic/Marshall kombó, így azért Gortat is új dimenzióba került. Brooksnak és Telfairnek viszont semmi értelme már.
Ha minden igaz, így állunk:
Dragic/Marshall/Telfair
Dudley
Beasley/Childress
Morris/Frye/Warrick
Gortat
Lopez maradni fog, Brooks valószínűleg nem, Redd elkelhet még, mint némi depth, bár ha Dudley beáldozása nélkül sikerülne Gordont idehozni (akire egyébként most nem tudom, hogy van-e elég della, mindjárt utána számolok), akkor ő is felesleges.
Nem kis este volt ez a franchise történelmében.Maka
Viszont ez NEM fair:
Grant Hill will either join Steve Nash and the Lakers or retire, a source close to the veteran forward told me.
Szeretném még Grantet az NBA pattogtatni látni, de az 1. opció is elég gáz...
több mint 12 éve
Na oké, nem tudom, hogy mi a betegebb: az, hogy a kedvenc játékosom köcsögékhez igazoltt, vagy hogy szereztünk egy Kiddet 😀 Mindenesetre vicces lesz Knicks mezben látni. Ha tőle nem tud tanulni Lin, akkor senkitől.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ohh, szerencsére elkiabáltam, megszereztük Lowry a Houstontól egy trade keretein belül. :cool:Ügyeset húztunk, vártunk, hogy Nash majd a Raptorshoz jön, így drafton sem cseréltük el a picket és húztuk Rosst.Sessions?Shawn84
Azóta megszereztük Landry Fieldset, aki dobóhátvéd, mikor arra a posztra ott van DeRozan és Ross.
Most aztán ott vagyunk, ahol a part szakad, nincs kezdő kaliberű PG-nk és SF-ünk, szinte megérte végigtankolni az egész szezont.
PG-nél Dragic és Nash kiesett, Lin másfele kacsingat, Lowry pedig nem elérhető. 😀
Gyönyörű szezonunk lesz már megint. 😕Beki
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ügyeset húztunk, vártunk, hogy Nash majd a Raptorshoz jön, így drafton sem cseréltük el a picket és húztuk Rosst.Sessions?
Azóta megszereztük Landry Fieldset, aki dobóhátvéd, mikor arra a posztra ott van DeRozan és Ross.
Most aztán ott vagyunk, ahol a part szakad, nincs kezdő kaliberű PG-nk és SF-ünk, szinte megérte végigtankolni az egész szezont.
PG-nél Dragic és Nash kiesett, Lin másfele kacsingat, Lowry pedig nem elérhető. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ross hibrid SG/SF, így nem kizárt h ott játszik majd, de az okosok azt mondják h Fields SFben jobban teljesít mint SGben.Ügyeset húztunk, vártunk, hogy Nash majd a Raptorshoz jön, így drafton sem cseréltük el a picket és húztuk Rosst.Ross simán lehet SF. És az is lesz.Maka
Meg aztán Calderon az irányítónk perpill, szóval... 😀
több mint 12 éve
Maka
2 760
Még egy gondolat: az én fejemben nagyon nem működik a Nash/Bryant duó, hacsak nem két labdával játsszák jövő évtől a kosárlabdát. A nevek együtt jól csengenek, de mint játékstílus... merész lépés a Lakerstől.
több mint 12 éve
Maka
2 760
"Remek" trade, igazi Sunsos!...iktriadEzzel most tényleg nem értem mi bajod.
Nekem tetszik. Az a 2015-ös pick nem hogy értéktelen, hanem kifejezetten értékes, a 100 éves Nash-Bryant (de hogy addigra már legalább 90 lesznek, az tuti) duó nem biztos, hogy akkora fegyvertényt jelent majd 3 év múlva (Nash szerintem játszani se fog már). Annyi bizonyos, hogy se a Raptors, se a Knicks nem adott volna 4 picket/jobb ellenértéket - bár arra kíváncsi lennék, hogy Davis vagy DeRozan féle tárgyalásokig eljutottunk-e a Torontóval.
Beasley oké, évi 7-et jósoltam, évi 6 lett, megvan a srácban az, hogy egy új csapatnál szárnyra kapjon, láttunk már pár ilyet. Ne felejtsük el, hogy 2 éve 20 pontos játékos volt, ha megkapja a lehetőséget, egy nagyon hasznos/sok oldalú opció. Meg egyébként '89-es, úgyhogy van még benne kakaó.
Akik Dudley miatt aggódnak, emberünk tavaly végig dobóhátvéd volt Hill mellett, kvázi ha nem jön Gordon, akkor ugyanúgy a kezdőcsapat tagja. Ettől függetlenül be lehet dobni a sign'n'trade-be.
Dragicnak elképesztően örülök, mondjuk annak nem, hogy upgrade-elni próbáltuk Brooks-szal, ezért egy picket is elszórtunk, majd kicsit drágábban jött vissza, mint amennyiért újraszerződtettük volna. Jó kis 1-2 punch lesz a Dragic/Marshall kombó, így azért Gortat is új dimenzióba került. Brooksnak és Telfairnek viszont semmi értelme már.
Ha minden igaz, így állunk:
Dragic/Marshall/Telfair
Dudley
Beasley/Childress
Morris/Frye/Warrick
Gortat
Lopez maradni fog, Brooks valószínűleg nem, Redd elkelhet még, mint némi depth, bár ha Dudley beáldozása nélkül sikerülne Gordont idehozni (akire egyébként most nem tudom, hogy van-e elég della, mindjárt utána számolok), akkor ő is felesleges.
Nem kis este volt ez a franchise történelmében.
több mint 12 éve
Maka
2 760
Ügyeset húztunk, vártunk, hogy Nash majd a Raptorshoz jön, így drafton sem cseréltük el a picket és húztuk Rosst.Ross simán lehet SF. És az is lesz.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ügyeset húztunk, vártunk, hogy Nash majd a Raptorshoz jön, így drafton sem cseréltük el a picket és húztuk Rosst.Azóta megszereztük Landry Fieldset, aki dobóhátvéd, mikor arra a posztra ott van DeRozan és Ross.
Gyönyörű szezonunk lesz már megint. 😕
több mint 12 éve
szaba
10 550
Én csak azt nem látom, ettől hirtelen miért is lett contender a Lakers... Sztem egy top4 nyugati csapatnál nem több, kevés lesz ez még a rájátszásban.