NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Végignézve a döntő összes, és a rájátszás majdnem összes meccsét, könnyen megállapítható, hogy ez a bajnoki cím Spoelstra diadala.
Sobri Jóska
LOL
A nagy védekezés annyiból állt, hogy mindenki behúzódott a palánk alá és amikor közeledett egy támadó, dobtak egy hátast. Működött, mert a Thunder nem járatta a labdát, csak az egy-egyezést keresték és még a hármasokat is szarul dobták. Támadásban még kifinomultabb taktikát dolgozott ki a viccedző: adjátok oda a labdát LeBronnak és húzódjatok ki a hármasvonalra. Működött, mert a Thundernek nem volt védője Jamesre, Durant képtelen volt rajta védekezni, cserébe állandóan be akart segíteni és az ő emberei szórták meg magukat kintről.

NBA döntőhöz képest nagyon alacsony volt a színvonal.Jakehomer
Vagyis kitalálta, hogy az ellenfelet miként lehet megfogni és legyőzni mind támadásban, mind védekezésben.
Én is így látom pontosan.
Ezért is tartom ezt a gyűrűt Spoelstra nagy diadalának.

Láttam pár NBA döntőt, és nem érzem alacsnynak a színvonalat.
Azt érzem, hogy Spoelstra kitalálta és megvalósíttatta miként hatástalanítsa az OKC szinte összes fegyverét.
Focis hasonlattal élve ez olyan, mintha azt mondanád, hogy amikor a Steelers SB-t nyert nagyon alacsony volt a színvonal, mert védekezésben bikaerősek voltak, és nem hagyták kibontakozni az ellen csodás támadógépezetét, támadásban pedig jól használták önnön erősségeiket. Én nem érzem ettől alacsonynak a színvonalat.Sobri Jóska
Rég értettem egyet veled akármiben is, de tökéletesen leírtad. Mondjuk OKC játéka sajnos fejben nem volt rendben. Ők főleg Harden fejben nem tudták még hozni ezt a döntőt. Majd jövőre talán izgalmasabb lesz 😊
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Végignézve a döntő összes, és a rájátszás majdnem összes meccsét, könnyen megállapítható, hogy ez a bajnoki cím Spoelstra diadala.
Sobri Jóska
LOL
A nagy védekezés annyiból állt, hogy mindenki behúzódott a palánk alá és amikor közeledett egy támadó, dobtak egy hátast. Működött, mert a Thunder nem járatta a labdát, csak az egy-egyezést keresték és még a hármasokat is szarul dobták. Támadásban még kifinomultabb taktikát dolgozott ki a viccedző: adjátok oda a labdát LeBronnak és húzódjatok ki a hármasvonalra. Működött, mert a Thundernek nem volt védője Jamesre, Durant képtelen volt rajta védekezni, cserébe állandóan be akart segíteni és az ő emberei szórták meg magukat kintről.

Vagyis kitalálta, hogy az ellenfelet miként lehet megfogni és legyőzni mind támadásban, mind védekezésben.
Én is így látom pontosan.
Ezért is tartom ezt a gyűrűt Spoelstra nagy diadalának.

Láttam pár NBA döntőt, és nem érzem alacsnynak a színvonalat.
Azt érzem, hogy Spoelstra kitalálta és megvalósíttatta miként hatástalanítsa az OKC szinte összes fegyverét.
Focis hasonlattal élve ez olyan, mintha azt mondanád, hogy amikor a Steelers SB-t nyert nagyon alacsony volt a színvonal, mert védekezésben bikaerősek voltak, és nem hagyták kibontakozni az ellen csodás támadógépezetét, támadásban pedig jól használták önnön erősségeiket. Én nem érzem ettől alacsonynak a színvonalat.

több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Körmöltem pár sort a tegnapi draftról.

http://www.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=420

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mi (Raptors) 1/8-ra Terrence Rosst húztuk be, aki tud SG/SF poszton is játszani, ami előrevetítheti, hogy erőteljesen rámegyünk Nash leigazolására.
SF poszton ugyanakkor vannak kérdőjelek ki kezdjen, de lehet Ross kezd itt és SG-ben DeRozan, de ha nem sikerül megfelelő irányítót szerezni, akkor lényegében mindegy az egésznek. 😕Beki
Olyan szinten szar a Raptors periméterről h nem csoda h egy kintről jól dobó ember jött.empty taxi
Így igaz. Free agency alatt Nash megszerzése szinte kötelező, vagy cserével egy PG beszerzése.
DeRozan nem abban az ütemben fejlődik, ahogy várták, Davis PF-ben is kicsit lassan fejlődik, bár mondjuk Bargnani mögött...
Valanciunas pedig érkezik ugye első NBA-s szezonjára C poszton sokat várunk tőle.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Mi (Raptors) 1/8-ra Terrence Rosst húztuk be, aki tud SG/SF poszton is játszani, ami előrevetítheti, hogy erőteljesen rámegyünk Nash leigazolására.
SF poszton ugyanakkor vannak kérdőjelek ki kezdjen, de lehet Ross kezd itt és SG-ben DeRozan, de ha nem sikerül megfelelő irányítót szerezni, akkor lényegében mindegy az egésznek. 😕Beki
Olyan szinten szar a Raptors periméterről h nem csoda h egy kintről jól dobó ember jött.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Íj, de várom már az olimpiát.
A jelenlegiek szerint ott lesz James, Durant, Bryant, Love, Howard, CP3, Griffin, Westbrook, Bosh és Melo is, brutálisan erős a keret.
Lemondta viszont Wade térdgondjai miatt a tornát, valamint Parker is, ugyanis szemsérülést szenvedett egy disco verekedés során. Azóta be is perelte a szórakozóhelyet laza 20 millióra. 😀Stez
hát ezzel jól el lett kúrva a franciák tornája...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az mi, hogy a 2. körben elvittek 3 törököt, akik az u20-as EB-n 9-ből sikeresen megnyertek 4 meccset?

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Íj, de várom már az olimpiát.
A jelenlegiek szerint ott lesz James, Durant, Bryant, Love, Howard, CP3, Griffin, Westbrook, Bosh és Melo is, brutálisan erős a keret.
Lemondta viszont Wade térdgondjai miatt a tornát, valamint Parker is, ugyanis szemsérülést szenvedett egy disco verekedés során. Azóta be is perelte a szórakozóhelyet laza 20 millióra. 😀Stez
Ami azt jelenti, hogy nagyon izgalmas lesz a torna. Lehet majd szurkolni, hogy 20 vagy 30 ponttal nyer éppen majd a Team USA....iktriad
Ja. Mint 4 meg 8 eve is. Vagy akkor gyengebb volt az amcsik kerete ?
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez a nigériai gyerek a tipikus afrikai prospect-ek közé tartozik, azaz nagy, nagyot ugrik és még gyors is, de cserében támadásban nincs túl sok eszköze?Schleck
nem hallgattad meg a sport tv draft podcastjét?Höri
Meghallgattam, de nem jegyeztem meg minden nevet. Róla volt szó akkor gondolom. 😀

több mint 12 éve
Miles Plumlee 26. 😀 Az Indianában mindig lehet bízni, coooool

Bernard James 33. Dallas :cool: királyság van eléggé

több mint 12 éve
a boston draftjáról írnátok egy pár szót? Sullingert sem sokat láttam játszani, azt olvastam, hogy sérülések miatt csúszott eddig. Melo kollégáról semmit nem tudok.Habi
nba1.hu-n mindkettőnek van ismertetője.

Melo a viccesebb gyerek, madness #előtt kilépett a csapatból mert el akarták tiltani a rossz tanulmányi eredményei miatt.
Sullinger meg bákáj, innentől kezdve csak utálni lehet mert túlértékelt. Mondjuk tavaly top5-ös lett volna
Ez a nigériai gyerek a tipikus afrikai prospect-ek közé tartozik, azaz nagy, nagyot ugrik és még gyors is, de cserében támadásban nincs túl sok eszköze?Schleck
nem hallgattad meg a sport tv draft podcastjét?

több mint 12 éve
Ez a nigériai gyerek a tipikus afrikai prospect-ek közé tartozik, azaz nagy, nagyot ugrik és még gyors is, de cserében támadásban nincs túl sok eszköze?

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
SF poszton ugyanakkor vannak kérdőjelek ki kezdjen, de lehet Ross kezd itt és SG-ben DeRozan, de ha nem sikerül megfelelő irányítót szerezni, akkor lényegében mindegy az egésznek. 😕
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
a boston draftjáról írnátok egy pár szót? Sullingert sem sokat láttam játszani, azt olvastam, hogy sérülések miatt csúszott eddig. Melo kollégáról semmit nem tudok.

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Sobri Jóska
LOL

Várj ha jól értem akkor ezzel a taktikával NYERTEK akkor végülis annyira nagy hülyeség nem volt ezt játszani...
Thunder nem járatta a labdát tehát a védelmi rész perfekt, nincs védőjük Jamesre tehát a támadó oldal perfekt.
Spurs elleni taktikát nem játszhatták ha a Thunder jött nyugatról.
több mint 12 éve
Most annyira feltűnő röhögés nem volt a GSW pick után mint szokott. Jó ez a Barnes?Schleck
Jó, de a világot nem fogja megváltani. A képességei jók, bár nem kiemelkedő atléta, és kicsit aggasztó volt, hogy vezéregyéniségnek kellett volna lennie, nagyon halványan játszott.Jakehomer
Értem, köszi szépen!
Hát majd meglátjuk, már nem száll meg túlzott optimizmus bármit is csináljon a Warriors. 😀

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Most annyira feltűnő röhögés nem volt a GSW pick után mint szokott. Jó ez a Barnes?Schleck
Jó, de a világot nem fogja megváltani. A képességei jók, bár nem kiemelkedő atléta, és kicsit aggasztó volt, hogy vezéregyéniségnek kellett volna lennie, nagyon halványan játszott.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Amint leírom, hallom, hogy van egy olyan trade ötlet, hogy Varejao+1/24 Barnes-ért...

több mint 12 éve
Most annyira feltűnő röhögés nem volt a GSW pick után mint szokott. Jó ez a Barnes?

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
mikor az 1/7 után mutatták, már biztos voltam benne, hogy kicsi Doc jön... megyek is aludni, további jó szórakozást 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Robinson végtelenül szimpatikus volt.
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Robinsont szerettem volna 1/1-re 😛 sok sikert neki Sacramentoban!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
MKG érdekes választás a Bobcatstől, safe pick, de nincs benne igazi sztárpotenciál.

Hát, valaki nagyon jól fog járni Robinsonnal.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Sobri Jóska
LOL

NBA döntőhöz képest nagyon alacsony volt a színvonal.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
hát a Kentucky-ban egy évig legalább retorika órára járhattak volna a srácokjjncaa
Davis nem volt vészes, MKG-t meg mintha megcsapta volna a magasfeszültség, olyan váratlanul érte (látszólag) az 1/2