NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Sajnos ez a szünetre el fog dőlni 😕szerk.: Fisher flagrant fault Jamesen, vicc az NBA...
szerk.: vége. Sok volt még ez fejben a Sonics-nak, teljesen szétestek, és szerintem fel is adták már. -23 és még van háta egy negyed. Csak KD dicsérhető ma és összességében is.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
stream fasza. 😛(amíg el nem megy a net.)
több mint 12 éve
Csúcs, gondolom a vihar miatt akadt be a kép.Márpedig egész éjszaka ilyen durva viharokat mondtak, szóval fasza.
több mint 12 éve
félek, h ez sima lesz. 😀
több mint 12 éve
Az mekkora igazság, hogy Westbrook nem igazán kapja meg a faultokat..Sajnos nagyon is így van, de sajnos a meglévő büntetőket sem dobják be, és a baj ott van.
több mint 12 éve
na kezdjük.
több mint 12 éve
Én is egy 3-mas OKC győzelmi szériáért imádkozom. 😀Azt hiszem, James akkor felakasztaná magát. 😊
Egyedül Őt sajnálnám mondjuk, mert tényleg mindent megtesz azért az első gyűrűért.
több mint 12 éve
Nash azt mondta, hogy nem akar a Knicksbe játszani, Stezlol
http://basketball.realgm.com/wiretap/221620/Nash_Would_Definitely_Consider_Playing_For_Knicks
Nagyon csábító, hogy a kedvenc játékosom a kedvenc csapatomban játszana, de ide ne jöjjön, mert itt úgyse nyerne bajnokságot, és nagyon szomorú lennék, ha gyűrű nélkül vonulna vissza.
Meg jelen állás szerint amúgy se lenne rá pénz, mert nagyon úgy néz ki, hogy Lint MLE-ből kell visszaigazolni, szóval szívás van (nem lesz pénz fa-kra)
Ja és mivel zsinórban nyert 3at a Heat, most jöhetne az OKC egy 3-as sorozattal 😀
több mint 12 éve
Hardennek állítólag sérült a bal keze.Szóval tőle nagyon javulást nem hinném, hogy várhatunk. 😊
LeBron azt mondta, hogy sokkal jobban érzi magát a sérülése után, valami izomgebasza van.
Más:
Nash azt mondta, hogy nem akar a Knicksbe játszani, DeRon meg továbbra is akkor marad a Netsnél, ha jön Howard, szóval most kivár. Egyébként alap, hogy a Mavsben fog kikötni.
több mint 12 éve
Wizads kapja: Okafor+Ariza+46.picka Hornets kapta a 46. picket, de közben már ki is vásárolták Lewist. Szal jól írták az nba1.hun, vége a liga legértelmetlenebb szerződésének 😀
Hornets kapja: Rashard Lewis
Ááááh, pedig nagyon el tudtam volna képzelni, hogy Boozer+Korver Lewisért. Bár ők nyilván a négyes poszton a Blatch-Vesely-Seraphin trojkában látják(?) a jövőtfüligjimmy
több mint 12 éve
Wizads kapja: Okafor+Ariza+46.pickHornets kapja: Rashard Lewis
Ááááh, pedig nagyon el tudtam volna képzelni, hogy Boozer+Korver Lewisért. Bár ők nyilván a négyes poszton a Blatch-Vesely-Seraphin trojkában látják(?) a jövőt
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Wade nem fog elmenni a Heatből és szerintem James se 2 közül utóbbira van nagyobb esély. Wade azért már vesztett az atletikuságából, folyamatosan van ilyen olyan kis sérülése és szerintem félretudja tenni a sikerért azt hogy James jobb.Igazad van szaba! 😊Hát ezaz. James meg Wade is szereti ha nála a labda. James meg Wade üti egymást. Wade helyett kéne hozni egy igencsak hasznos centert, egy jól dobó, stabil irányítót vagy kettest pl. Bryant mellé sem kellett soha még egy hasonló kaliberű játékos. Egy válogatottban szép és jó, hogy van 15 sztárod, aztán valamelyik mindig kihúz a szarból, de az NBA nem erről szól, ide brutális chemistryt kell csinálni egy csapaton belül, amit szerintem nagyon elrontott a Heat, mikor jött Wade mellé James. Bosht azért nem írom, mert Bosh tökéletes alárendelt játékosnak. Wade nem.szaba
Mondjuk egyébként azt néztem, hogy abban igaza volt Kornélnak, hogy igazából akárhová megy, akárkivel lesz egy csapatban James, mellette mindenki el fog törpülni, Ő lesz a fővezér. 😀
Vicces lesz Wadenek, hogy hiába dobálgat 20 pontokat, már nem Ő lesz a csapat húzóneve, nem róla fog beszélni a média, közvélemény. Azért ezt egy ilyen sztár nem tudom, nem elégeli-e meg 1-2 éven belül. Ha megnyert mindent, biztos cserét fog kérni, vagy pedig Jamest tradelik a fenébe, amit amúgy kétlek.Stez
Wade nagyobb clutch még mindig, az a tripla tegnap nagyon kemény volt. Most is sérült ha full egészséges lenne ennyire se lenne kérdés ki nyeri a döntőt.
Sefolosához meg annyit hogy msotani meccsen -19 messze legszarabb +/- mutatója volt, előző meccsen -11 szóval az utóbbi 2 meccsen nem volt jó annyira mikor pályán volt 😊
több mint 12 éve
Hú hát behúztuk, remélem James nem sérült le nagyon. Chalmers meg hihetetlen volt. Westbrook epicrusként tolta, de 4.negyedben rajta kívül sok mindent nem csinált senki az OKCben,így nehéz meccset nyerni.A Miami végre csapatként játszott.
És amúgy Jamesen könnyű fújni mert ő az izmai miatt keresi a konfliktust. Míg Westbrook totálisan kerüli a kontaktot, Durant sem igazán támadja a palánkot mert floppokkal szívatják. Ergo sokkal több faltot nem lehetett fújni a Heaten most sem.Toca
James előtt pedig megemelem a nemlétező kalapom. A gólpassz hegyek, majd ahogy sérülten igazi leader-ként bevágta a triplát.
Igaz, hogy kapja rendesen a kamu büntiket, DE Ő és a csapat megérdemlik a bajnoki címet.
Én sem ezt vártam a döntőtől, azt hittem, hogy az OKC D# a három nagy emberrel a festékben meg tudja fogni a Miami-t.
De nem, konkréten Perkins+Collison+Ibaka egymást múlja alul védekezésben.
Harden-ről már leírtatok mindent...
Én is azt gondolom, hogy többet kéne Sefolosha-nak a pályán lennie.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Állítólag a Darazsaim csináltak egy durva cserét: küldjük Arizát és Okafort Washingtonba Lewisért és a 46. pickért. Ezzel bő 20 milliót spórolnánk 2 év múlva, mivel Lewis jövőre lejár (szerk: vagy 30-t, mert Lewis szerződése nem teljesen garantált, valszeg elküldjük a vérbe), Ariza és Oka még plusz egy évig rendelkezik szerződéssel.
Nem rossz, bár szerettem volna ha Oka gondozta volna Davist egy évig.
több mint 12 éve
Hú hát behúztuk, remélem James nem sérült le nagyon. Chalmers meg hihetetlen volt. Westbrook epicrusként tolta, de 4.negyedben rajta kívül sok mindent nem csinált senki az OKCben,így nehéz meccset nyerni.És amúgy Jamesen könnyű fújni mert ő az izmai miatt keresi a konfliktust. Míg Westbrook totálisan kerüli a kontaktot, Durant sem igazán támadja a palánkot mert floppokkal szívatják. Ergo sokkal több faltot nem lehetett fújni a Heaten most sem.
több mint 12 éve
szaba
10 549
Igazad van szaba! 😊Hát ezaz. James meg Wade is szereti ha nála a labda. James meg Wade üti egymást. Wade helyett kéne hozni egy igencsak hasznos centert, egy jól dobó, stabil irányítót vagy kettest pl. Bryant mellé sem kellett soha még egy hasonló kaliberű játékos. Egy válogatottban szép és jó, hogy van 15 sztárod, aztán valamelyik mindig kihúz a szarból, de az NBA nem erről szól, ide brutális chemistryt kell csinálni egy csapaton belül, amit szerintem nagyon elrontott a Heat, mikor jött Wade mellé James. Bosht azért nem írom, mert Bosh tökéletes alárendelt játékosnak. Wade nem.
Mondjuk egyébként azt néztem, hogy abban igaza volt Kornélnak, hogy igazából akárhová megy, akárkivel lesz egy csapatban James, mellette mindenki el fog törpülni, Ő lesz a fővezér. 😀
Vicces lesz Wadenek, hogy hiába dobálgat 20 pontokat, már nem Ő lesz a csapat húzóneve, nem róla fog beszélni a média, közvélemény. Azért ezt egy ilyen sztár nem tudom, nem elégeli-e meg 1-2 éven belül. Ha megnyert mindent, biztos cserét fog kérni, vagy pedig Jamest tradelik a fenébe, amit amúgy kétlek.Stez
több mint 12 éve
Igazad van szaba! 😊Mondjuk egyébként azt néztem, hogy abban igaza volt Kornélnak, hogy igazából akárhová megy, akárkivel lesz egy csapatban James, mellette mindenki el fog törpülni, Ő lesz a fővezér. 😀
Vicces lesz Wadenek, hogy hiába dobálgat 20 pontokat, már nem Ő lesz a csapat húzóneve, nem róla fog beszélni a média, közvélemény. Azért ezt egy ilyen sztár nem tudom, nem elégeli-e meg 1-2 éven belül. Ha megnyert mindent, biztos cserét fog kérni, vagy pedig Jamest tradelik a fenébe, amit amúgy kétlek.
több mint 12 éve
szaba
10 549
6 évre írt alá LBJ az tuti. 😊Szerintem a 3 sztár kitölti a szerződését. Asszem mindhárman 3 éves szerződést írtak alá, szóval a következő szezon végén lesznek FA-k. Wade szerintem legkésőbb ott megy el a Heattől, de ha Ő nem, akkor szvsz James tutira. Azért majd amikor elkezdik nekik dobálni a 100 milliós szerződéseket, elgondolkoznak, hogy van már gyűrű is, most meg jöhet a pénz.StezNoh, igen, még Battiertől várom, hogy patkánykodjon egyet, 10+ éves pályafutása alatt tőle nem lehetett látni, de talán idomul. Ettől függetlenül James magkapja azt, ami jár neki. Magasan ő a legjobb játékos a ligában, irányító egy erőcsatár testében. Hihetetlen. Alapszakasz MVP, döntő MVP és bajnoki cím. Nyilván nem lesz ebből 6-8-12 gyűrű, de még egy talán belefér. Jövőre Keleten konkrétan nincs ellenfelük. Durant pedig még elképesztően fiatal, a jövő az övé. Na, erről a csapatról el tudom képzelni, hogy nyer hatot.füligjimmyFőleg, hogy Durant és Westy le van kötve hosszútávra. Harden pótolható is akár, Ibakát kéne még ott tartani, belőle óriási játékos lesz szerintem. 3-4 jó kiegészítővel kész lehet a dinasztia. Ha Miami GM lennék, Wade-et cserélném elfelé minél gyorsabban.szaba
több mint 12 éve
Szerintem a 3 sztár kitölti a szerződését. Asszem mindhárman 3 éves szerződést írtak alá, szóval a következő szezon végén lesznek FA-k. Wade szerintem legkésőbb ott megy el a Heattől, de ha Ő nem, akkor szvsz James tutira. Azért majd amikor elkezdik nekik dobálni a 100 milliós szerződéseket, elgondolkoznak, hogy van már gyűrű is, most meg jöhet a pénz.Főleg, hogy Durant és Westy le van kötve hosszútávra. Harden pótolható is akár, Ibakát kéne még ott tartani, belőle óriási játékos lesz szerintem. 3-4 jó kiegészítővel kész lehet a dinasztia. Ha Miami GM lennék, Wade-et cserélném elfelé minél gyorsabban.szabaEz a James Jones is mekkora tirpák, atyaég. Nem tudom megérteni, hogy lehet bárkinek is szimpatikus ez a Miami, bár valszeg megfogják nyerni a döntőt. :/SchleckNoh, igen, még Battiertől várom, hogy patkánykodjon egyet, 10+ éves pályafutása alatt tőle nem lehetett látni, de talán idomul. Ettől függetlenül James magkapja azt, ami jár neki. Magasan ő a legjobb játékos a ligában, irányító egy erőcsatár testében. Hihetetlen. Alapszakasz MVP, döntő MVP és bajnoki cím. Nyilván nem lesz ebből 6-8-12 gyűrű, de még egy talán belefér. Jövőre Keleten konkrétan nincs ellenfelük. Durant pedig még elképesztően fiatal, a jövő az övé. Na, erről a csapatról el tudom képzelni, hogy nyer hatot.füligjimmy
több mint 12 éve
No igen, egy magas többet ér, mint egy kicsi. Hiába, a méret a lényeg.Főleg, hogy Durant és Westy le van kötve hosszútávra. Harden pótolható is akár, Ibakát kéne még ott tartani, belőle óriási játékos lesz szerintem. 3-4 jó kiegészítővel kész lehet a dinasztia. Ha Miami GM lennék, Wade-et cserélném elfelé minél gyorsabban.szabaEz a James Jones is mekkora tirpák, atyaég. Nem tudom megérteni, hogy lehet bárkinek is szimpatikus ez a Miami, bár valszeg megfogják nyerni a döntőt. :/SchleckNoh, igen, még Battiertől várom, hogy patkánykodjon egyet, 10+ éves pályafutása alatt tőle nem lehetett látni, de talán idomul. Ettől függetlenül James magkapja azt, ami jár neki. Magasan ő a legjobb játékos a ligában, irányító egy erőcsatár testében. Hihetetlen. Alapszakasz MVP, döntő MVP és bajnoki cím. Nyilván nem lesz ebből 6-8-12 gyűrű, de még egy talán belefér. Jövőre Keleten konkrétan nincs ellenfelük. Durant pedig még elképesztően fiatal, a jövő az övé. Na, erről a csapatról el tudom képzelni, hogy nyer hatot.füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
szaba
10 549
Főleg, hogy Durant és Westy le van kötve hosszútávra. Harden pótolható is akár, Ibakát kéne még ott tartani, belőle óriási játékos lesz szerintem. 3-4 jó kiegészítővel kész lehet a dinasztia. Ha Miami GM lennék, Wade-et cserélném elfelé minél gyorsabban.Ez a James Jones is mekkora tirpák, atyaég. Nem tudom megérteni, hogy lehet bárkinek is szimpatikus ez a Miami, bár valszeg megfogják nyerni a döntőt. :/SchleckNoh, igen, még Battiertől várom, hogy patkánykodjon egyet, 10+ éves pályafutása alatt tőle nem lehetett látni, de talán idomul. Ettől függetlenül James magkapja azt, ami jár neki. Magasan ő a legjobb játékos a ligában, irányító egy erőcsatár testében. Hihetetlen. Alapszakasz MVP, döntő MVP és bajnoki cím. Nyilván nem lesz ebből 6-8-12 gyűrű, de még egy talán belefér. Jövőre Keleten konkrétan nincs ellenfelük. Durant pedig még elképesztően fiatal, a jövő az övé. Na, erről a csapatról el tudom képzelni, hogy nyer hatot.füligjimmy
több mint 12 éve
Ez a James Jones is mekkora tirpák, atyaég. Nem tudom megérteni, hogy lehet bárkinek is szimpatikus ez a Miami, bár valszeg megfogják nyerni a döntőt. :/SchleckNoh, igen, még Battiertől várom, hogy patkánykodjon egyet, 10+ éves pályafutása alatt tőle nem lehetett látni, de talán idomul. Ettől függetlenül James magkapja azt, ami jár neki. Magasan ő a legjobb játékos a ligában, irányító egy erőcsatár testében. Hihetetlen. Alapszakasz MVP, döntő MVP és bajnoki cím. Nyilván nem lesz ebből 6-8-12 gyűrű, de még egy talán belefér. Jövőre Keleten konkrétan nincs ellenfelük. Durant pedig még elképesztően fiatal, a jövő az övé. Na, erről a csapatról el tudom képzelni, hogy nyer hatot.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ez a James Jones is mekkora tirpák, atyaég. Nem tudom megérteni, hogy lehet bárkinek is szimpatikus ez a Miami, bár valszeg megfogják nyerni a döntőt. :/
több mint 12 éve
szaba
10 549
Durantről meg kb. én is dobtam volna 20-at tegnap, mert ilyen gyengén én még nem láttam védekezni.
több mint 12 éve
Nem értem mit szónokolsz Westbrookról, sztem legalább annyit hozzátesz a Thunder játékához a döntőben, mint Durant. És benne volt, hogy nyerhet az OKC, de nekik otthon kellett volna húzni a meccseket, így már nagyon reménytelen a helyzetük.szabaPedig ez nagyon nem így van.
Leginkább buta döntések, fontos pontok elmaradása jelzi ezáltal a játékát. Ezeket mind fontos helyzetekben jöttek, ahogy a szintén idióta turnoverei is. Papíron hozta eddig is a 20+-os pontszámot, de az első és most a hajnali meccs kivételével mindig rossz volt inkább. Azért mondtam, hogy ez a rohadt hullámzó játék ez én szerintem azért elég nagy baj. Ő pont akkor lesz klasszis, ha ezt kiegyensúlyozottá tudja tenni, de ehhez még kell szerintem 1-2 év. Azért rohamosan fejlődik, azt látni a játékán, de még nem érett be. 1, talán 2 év múlva szerintem már nem lesz ilyen probléma a játékával.
Tegnap pedig kibaszott jól játszott végre, és vicc, hogy még így se sikerült, egy sérült James vezette Heat ellen nyerni. 4,5 perc alatt -17-et leadni súlyos hiba, ilyen szakaszban végzetes is. Úgy érzem, ahogy eddig is mondtam, hogy ez az OKC fejben még nem elég érett egy nagydöntő megnyeréséhez. Mondjuk szerintem a Heaten kívül bármelyik csapatot ütnék, a Heat a lehető legszarabb matchup viszont.
Az a baj, hogy mire Harden is fejben felnő a feladathoz például, addigra lejár a szerződése, és kimegy a piacra. AZt én is osztom, hogy Perkins kis túlzással lófaszt nem ér, védekezésben sem tud igazán jó lenni, sokszor csak rohangál a pályán, és van.
Egyébként azt néztem, hogy hogy dob Westbrook. 😀 Konkrétan már elindul lefelé, amikor elereszti a labdát, nekem nem nagyon tetszik. Meg így blokkolni is könnyebb, hiszen jó pár centivel alacsonyabban van a labda.