NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Amikor a vége előtt 10 perccel benyögték, hogy a mázlikirályt már nem látjuk felröhögtem. Na mondom legalább végig nézhetem nyugodtan.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Non-conference meccseken mérleg (PO nélkül):GSW - 27-3
Spurs - 24-6
Clippers - 22-8
Cleveland - 22-8
Atlanta - 19-11
OKC - 18-12
A többi csapat 60% alatt, ami már kb. az egál mérleg felé tendál.
több mint 9 éve
Nyugaton nagyon szétcsúszott a mezőny (azért lehetett idén gyengébb mérleggel playoffba jutni, mert a Warriors és a Spurs "elvitte" a győzelmeket), de a topcsapatok vitán felül jobbak, mint keleten, amúgy összességében is jobban jött ki nyugat a kelet elleni meccsekből, de valóban nem volt olyan hatalmas a különbség, mint korábban. Szóval továbbra is leastern conference 😊Két dolgon is gondolkodtam.1. Az OKC-t szerintem megverték volna, akik még lentebb voltak Nyugaton, azokat is,
1. Hol végezne a Cleveland a nyugati főcsoportban? Top 4-be beférnének? Mert szerintem a GSW, SAS, OKC trió egyértelműen előttük van, és lehetne nagyot meccselni a Clippers, Memphis, Portland trióval a 4. helyért...
2. Hány keleti csapat jutna rájátszásba nyugaton? 2?
somoskovig
2. Azért ezzel óvatosan, kb. 10 év után először megfordult a szokásos "erős nyugat-szar kelet" leosztás, idén nyugatról lehetett 50 százalékos mérleggel bejutni, míg keletről pozitívval lemaradni
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
1. Amit az OKC játszott a Spurs és nagyjából a GSW ellen, azt nem hiszem.Két dolgon is gondolkodtam.1. Az OKC-t szerintem megverték volna, akik még lentebb voltak Nyugaton, azokat is,
1. Hol végezne a Cleveland a nyugati főcsoportban? Top 4-be beférnének? Mert szerintem a GSW, SAS, OKC trió egyértelműen előttük van, és lehetne nagyot meccselni a Clippers, Memphis, Portland trióval a 4. helyért...
somoskovig
2. Azért ezzel óvatosan, kb. 10 év után először megfordult a szokásos "erős nyugat-szar kelet" leosztás, idén nyugatról lehetett 50 százalékos mérleggel bejutni, míg keletről pozitívval lemaradni
Kampman
2. A derékhad lehet, hogy idén erősebb volt keleten, illetve nyugaton volt egy erős szakadék a top 4-5 csapat mögött. De mondjuk az is benne van, hogy ugye 30 konfok közötti meccs van, és 52 konfon belüli, emiatt nyilván a szar nyugati csapatok erősen leszakadtak, mert sokat játszottak az erős nyugati csapatokkal, a keletiek meg szépen körbeverték egymást
több mint 9 éve
Két dolgon is gondolkodtam.1. Az OKC-t szerintem megverték volna, akik még lentebb voltak Nyugaton, azokat is,
somoskovig
több mint 9 éve
Két dolgon is gondolkodtam.1. Hol végezne a Cleveland a nyugati főcsoportban? Top 4-be beférnének? Mert szerintem a GSW, SAS, OKC trió egyértelműen előttük van, és lehetne nagyot meccselni a Clippers, Memphis, Portland trióval a 4. helyért...
több mint 9 éve
Ez a negyedik negyedre egy korrektnek aligha nevezhető edzőmeccsé fajult, Curry még pihenhetett is...A GSW-nek az OKC elleni párharc volt A DÖNTŐ, ott igazán meg kellett mutatniuk, hogy mit tudnak. Ha meg már felkapcsoltak, akkor nyilván nem vesznek vissza a nagydöntőre sem.
A következő két meccsből egyet hozniuk kell idegenben, és azzal vége, bár igazából elnézve a mostani formákat, ha nagyon akarnának, söpörhetnének is...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
www.slamdumb.com/images/new_comics/c95.jpg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
James jobban járna, ha elfelejtené, hogy vannak csapattársai... Az eladott labdáinak egy része is abból van, hogy a társak a passzait se tudják megfogni.Nehéz lesz elkerülni a söprést. 😉
több mint 9 éve
Első meccs simán pipa! Elképesztőt nyújtott a kispad Livingston vezetésével, most ez is elég volt 1-0!
több mint 9 éve
Ez abszolút szép munka volt a Cavs-től ha 4-szer sikerül megvernie a kiegészítő embereknek a Cavs-t akkor ez van. De azt erősen kétlem, hogy sikerülni fog úgyhogy szerintem várjunk ezekkel a kijelentésekkel. 😊 😉Persze, nekik így kell hozzáállni. Másik oldalról viszont ha kiveszed a játékból Curryt és Thompsont, mégse tudsz nyerni, az már kevésbé hangzik jól, és hát azt is naivitás gondolni, hogy sikerül négyszer így limitálni majd a két pontgyárost.
Jughead
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ez abszolút szép munka volt a Cavs-től ha 4-szer sikerül megvernie a kiegészítő embereknek a Cavs-t akkor ez van. De azt erősen kétlem, hogy sikerülni fog úgyhogy szerintem várjunk ezekkel a kijelentésekkel. 😊 😉
több mint 9 éve
Gondolom jobban fekszik nekik a Cavs stílusa, mint az OKC-é. A sebesség. 😊durva h a splash bros nélkül is simaLeastern conference...
Negritis
Jakehomer
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
durva h a splash bros nélkül is simaLeastern conference...
Negritis
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
durva h a splash bros nélkül is sima
több mint 9 éve
Cavs szétkapja a GSW-t.max az első pár meccsen, szerintem idén is 4-2 lesz
Kenny

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Addig jó Curryt és Thompsont nézni, míg nem ellenük szurkolsz ... Kár az OKC-ért
több mint 9 éve
Talán jobb ez így. Megeszik a Cavst.
több mint 9 éve
Mondtam, hogy ezt nem tudom elképzelni. 😊Hál isten, hogy az NBA-nak nagyobb a képzelő ereje , mint neked.Így van. 😉 De azt nem tudom elképzelni, hogy ha felhozzák 3-3-ra, akkor onnan buknák a 7. meccset otthon.Hát, ha a hatodikat valahogy idegenben behúzná a GSW, akkor szerintem 3-3-nál meglenne az a lélektani előny, amivel otthon behúznák szerintem a 7. meccset is.Ha nem, akkor viszont kiesnek. 😉
Vrij6
Sobri Jóska
Vrij6
Sixo
több mint 9 éve
és akkor jöhet az "álomdöntő"
több mint 9 éve
Ám így 7. meccs, és elég egyértelmű melyik csapat várja jobb hangulatban.Maka szerint simán benne van egy nagy blowout W a Warriors részéről. Simán el tudom képzelni ezt a verziót.
Vrij6
iktriad
Legyen igy!😄Ám így 7. meccs, és elég egyértelmű melyik csapat várja jobb hangulatban.Maka szerint simán benne van egy nagy blowout W a Warriors részéről. Simán el tudom képzelni ezt a verziót.
Vrij6
iktriad
több mint 9 éve
Ám így 7. meccs, és elég egyértelmű melyik csapat várja jobb hangulatban.Maka szerint simán benne van egy nagy blowout W a Warriors részéről. Simán el tudom képzelni ezt a verziót.
Vrij6
több mint 9 éve
Ez a Thunder megint nem érdemel döntőt.