NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
De igen a Heat csak elcsalva tudja hozni a meccseit... Fújtak hülyéket a bírók meccsközben ide és oda is. Amúgy ha már említetted a Heat 3 büntit basszott el az OKC meg 7et az is para. De biztos ezis a bírókon múlt.Toca
1 dolog mult a birokon. A vegen nem fujtak meg egy nyilvanvalo faltot. Innentol kezdve ugy nyalod a kis kedvenceid segget ahogy akarod, ugy csurod-csavarod a tenyeket ahogy akarod, ezt bizony elcsaltak. Es nyilvanvalo, ha megnyeri a vegen a Heat (mondjuk akkor is rohogni fogok, hogy James, hogy fog orulni annak az 1 szaros gyurunek (pedig hol van meg a 7 v mennyi amit beigert 😀)), akkor ezt te es az osszes tobbi Mia fan ezt telibe lefogjatok szarni vagy akkoris majd azzal jottok, hogy a Thunder mennyi buntetot hagyott ki 😀Fake
Nyilván mert az a természetes hogy -18ről kell meccset nyerni és utána sírni mert egy dolgot ne mfújtak be. Egész meccsen érdekesen fújtak a bírók, OKCnak nem egy vicces faltot kaptak. Azért mert a végén volt egy meg nem adott falt szerinted hát puff. Durantot speciel ki lehetett volna 6.al fújni már hamarabb csak a sporik nem merték. Egyáltalán nem fújtak a Heat felé a meccsen szóval ...
Egyébként azt szeretem benned hogy annyira nem tudod viselni normálisan ha a csapatod veszít vagy a gyűlölt csapatod nyer, és jössz mindig a faszságaiddal ,de hajrá én mindig jót röhögök az idiótaságaidon 😀Toca
Nem termeszetes h -18rol kell meccset nyerni, de ennek mi koze van egy kulcspillanatban be nem fujt buntetohoz ? Ki allitotta h az egesz meccsen a Heatnek fujtak a birok ? En annyit mondtam h a VEGEN. Ertelmezo olvasasbol visszamehetnel altalanos alsoba. Az a falt amirol szo van, az nem SZERINTEM volt az, hanem nyilvanvaloan az volt. Kulonben miert irta csak ebbe a topikba az osszes nem veresszaju MIA szurkolo, hogy az volt aruld mar el ? Ja mert mindenki hater es a szegeny szerencsetlen lebronka vesztet akarjak. Persze. A tobbiben igazad van es egy szoval nem allitottam sosem h nem igaz. Faszul fujtak a birok, Durantot kilehetett vna szorni es altalaban veve nem fujtak a Heatnek. Csak a VEGEN. Ennyit allitottam. Ezen mit lehetett ennyire felremagyaraznod magadnak fogalmam sincs 😕
Ezt az utolso bekezdest meg gondold at alaposan. Ha sikerult, johetsz a peldakkal, amikor barkit elkuldtem a francba, amiatt mert a szamomra kedves csapat kikapott vagy mert a szamomra vegtelenul antipatikusak nyertek. Pl csak, hogy segitsek rajtad merre keresgess, a Saints szurkolok kozul egyet mutass, akinek tombolva tamadtam volna neki a Colts SB szopoja alkalmaval, vagy hogy messze ne is kelljen menned, varom az idezeteidet az NHL topikbol, amikor frocsogo nyallal kuldtem el az anyjaba a Kings csapatat, csak mert megvertek a kupadontoben a Devilst. Vagy keress arra peldat, amikor mentem barmikoris a Pats vagy Eagles topikba makogni, hogy gratulalok a szopashoz. Sok sikert baromarcu. Latszik, hogy te nem nyilvanvalo tenyekkel ervelsz, hanem meglatod a nevem es elboritja az agyad a szar. Amire oszinten szolva, ha erdekelne eleg buszke lennek, de en mielott ilyen blod faszsagokat leirok, mint te, gondolnek a helyedben arra, hogy biztos ugyanazt mondja-e a masik, mint amit te megprobalsz a szajaba adagolni. Tovabbi jo dontonezest es remelem legkozelebb gdaviddal vagy vki massal fogsz igy pofazni, amikor szova meri tenni vki OKC szurkolo, ha esetleg jogosan serelmezi a birok tenykedeset.
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
És azért azt se felejtsük el, hogy ennyit nem lehet bénázni a végén (lásd pl Harden egymás után 2× eladott labda, majd a fanatasztikus Sefolosha bedobás Westbrooknak a legvégén)idegenben a Miami ellen.
Remélem meg tud csípni 1 meccset az OKC, de 3 menet után azt mondom, nagyon a Heatnek áll a zászló sajnos.iktriad
Kedd este eldől. Ha 3-1, akkor 4-1-gyel nyer a Heat. Sajnos. Brooks remélem észreveszi, hogy nem lehet mégegyszer fault problémája Durantnak, mert akkor bukta is a meccs. Amikor ma leült a negyedikje után +7 volt, -2-re tért vissza. Ibaka 22 perc, miközben a Heat a festékből dobja a pontjait, nem értem :/

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na, ez az utolsó 5-6 perc megint egy vicc volt bíráskodás szempontjából. Sebaj, Stern biztos nagyon szereti James-t.

Persze a fő gondja azzal volt a Sonics-nak (és ezért is kapott ki), hogy a liga legjobban büntetőző csapata, de ennek ellenére ma sikerült 62,5%-kal dobni a vonalról 😕 A másik gond Harden volt.gdavid
És azért azt se felejtsük el, hogy ennyit nem lehet bénázni a végén (lásd pl Harden egymás után 2× eladott labda, majd a fanatasztikus Sefolosha bedobás Westbrooknak a legvégén)idegenben a Miami ellen.
Remélem meg tud csípni 1 meccset az OKC, de 3 menet után azt mondom, nagyon a Heatnek áll a zászló sajnos.
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
"Szép" hazai pályát kapott a Heat + ezt a Hardent se fogják szerintem az eszéért elrabolni. Na meg a szar büntetőzés, pedig az fejben dől el.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Igen nyögvenyelősen nyert a Miami. Kinti dobások, tempók, középtávoliak nem mentek be (de nagyon nem is vállalkoztak). Betörések és festékről dobálás ment, több kevesebb sikerrel. A büntetőkkel nyertek James-ék.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Na, ez az utolsó 5-6 perc megint egy vicc volt bíráskodás szempontjából. Sebaj, Stern biztos nagyon szereti James-t.

Persze a fő gondja azzal volt a Sonics-nak (és ezért is kapott ki), hogy a liga legjobban büntetőző csapata, de ennek ellenére ma sikerült 62,5%-kal dobni a vonalról 😕 A másik gond Harden volt.

több mint 12 éve
Harden mikor vesz már észre, vagy mikor szólnak már neki, hogy az összes dobása (még a büntetők is) hosszú?

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
a szerencse az nem abban mutatkozott meg veletlen h elcsaltak a picsaba a veget ?Fake
De igen a Heat csak elcsalva tudja hozni a meccseit... Fújtak hülyéket a bírók meccsközben ide és oda is. Amúgy ha már említetted a Heat 3 büntit basszott el az OKC meg 7et az is para. De biztos ezis a bírókon múlt.Toca
1 dolog mult a birokon. A vegen nem fujtak meg egy nyilvanvalo faltot. Innentol kezdve ugy nyalod a kis kedvenceid segget ahogy akarod, ugy csurod-csavarod a tenyeket ahogy akarod, ezt bizony elcsaltak. Es nyilvanvalo, ha megnyeri a vegen a Heat (mondjuk akkor is rohogni fogok, hogy James, hogy fog orulni annak az 1 szaros gyurunek (pedig hol van meg a 7 v mennyi amit beigert 😀)), akkor ezt te es az osszes tobbi Mia fan ezt telibe lefogjatok szarni vagy akkoris majd azzal jottok, hogy a Thunder mennyi buntetot hagyott ki 😀Fake
Nyilván mert az a természetes hogy -18ről kell meccset nyerni és utána sírni mert egy dolgot ne mfújtak be. Egész meccsen érdekesen fújtak a bírók, OKCnak nem egy vicces faltot kaptak. Azért mert a végén volt egy meg nem adott falt szerinted hát puff. Durantot speciel ki lehetett volna 6.al fújni már hamarabb csak a sporik nem merték. Egyáltalán nem fújtak a Heat felé a meccsen szóval ...
Egyébként azt szeretem benned hogy annyira nem tudod viselni normálisan ha a csapatod veszít vagy a gyűlölt csapatod nyer, és jössz mindig a faszságaiddal ,de hajrá én mindig jót röhögök az idiótaságaidon 😀
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én nem láttam anno Jordán játékát, arról nem tudok nyilatkozni, de James-hez fogható játékost nem igen tapasztaltam még kosárpályán, világ életében egy hulladék csapat volt körülötte, és még úgy is közel volt a címhez nem egyszer. Most hogy idejött Miamiba Wade visszaesett, Bosh hol sérült hol nem, de James még mindig ugyanazt az extraklasszist játssza mint amit megszokhattunk tőle. GyakorlAtilag nincs még közepes meccse sem. Nem kérdés hogy megérdemelné-e a hőn áhított 1. gyűrűjét. Az meg hogy örülni fog neki, hát Istenem ki ne örülne neki. 😊

Go HEAT!eaglesmcnabb
Pedig jók is voltak azok a régi meccsek 😊
Amikor még a TV3 (télen nyáron 😀) adta hajnalban, és lehetett virrasztani
Mondjuk én nem értem miért fikázzák ennyire Jamest, kibaszott nagy játékos, most istenem, a végjáték eddig nem jött neki össze, de 27 évesen nincs semmivel elkésve még

több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Tény, hogy volt egy-két érdekes fújás...
... DE:
- Nem lehet mindig átaludni az első negyedet / félidőt, hogy majd a Q4-ben úgyis megnyerjük
- A Miami védekezése nagyot javult (és keményedett) a G1-hoz képest
- MIA oldalon mindhárom sztár odatette magát, és jól játszott (Bosh 15 pattanó, a karrier csúcsa 16) és Battier ismét jól dobott, így nehéz őket megverni
- Büntetők (26/19 vs 25/22 James 12/12 pedig az utóbbi időben elég sokat kihagyott)

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Én nem láttam anno Jordán játékát, arról nem tudok nyilatkozni, de James-hez fogható játékost nem igen tapasztaltam még kosárpályán, világ életében egy hulladék csapat volt körülötte, és még úgy is közel volt a címhez nem egyszer. Most hogy idejött Miamiba Wade visszaesett, Bosh hol sérült hol nem, de James még mindig ugyanazt az extraklasszist játssza mint amit megszokhattunk tőle. GyakorlAtilag nincs még közepes meccse sem. Nem kérdés hogy megérdemelné-e a hőn áhított 1. gyűrűjét. Az meg hogy örülni fog neki, hát Istenem ki ne örülne neki. 😊

Go HEAT!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
Mondjuk azért ha csak James-en múlna, akkor neki már nem 1 gyűrűje lehetne. De kosárban már füligjimmy óta nem menő bírózni, úgyis tudja mindenki, hogy rajtuk ment el.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nah behúztuk a másodikat,mondjuk elég meleg volt a pite. Vártam már, hogy végre a csilivili OKC sztárocskák is megboruljanak picit. Viszont döntő helyzetben megint impotensnek tűnt a Heat szerencsénk hogy most az OKCnak sem jött be minden. Egyet szerintem bukunk otthon. Battier hiheteln durván tolja nem csak pontokban hanem ahogy védekezik embertelen a srác.Toca
a szerencse az nem abban mutatkozott meg veletlen h elcsaltak a picsaba a veget ?Fake
1 dolog mult a birokon. A vegen nem fujtak meg egy nyilvanvalo faltot. Innentol kezdve ugy nyalod a kis kedvenceid segget ahogy akarod, ugy csurod-csavarod a tenyeket ahogy akarod, ezt bizony elcsaltak. Es nyilvanvalo, ha megnyeri a vegen a Heat (mondjuk akkor is rohogni fogok, hogy James, hogy fog orulni annak az 1 szaros gyurunek (pedig hol van meg a 7 v mennyi amit beigert 😀)), akkor ezt te es az osszes tobbi Mia fan ezt telibe lefogjatok szarni vagy akkoris majd azzal jottok, hogy a Thunder mennyi buntetot hagyott ki 😀
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nah behúztuk a másodikat,mondjuk elég meleg volt a pite. Vártam már, hogy végre a csilivili OKC sztárocskák is megboruljanak picit. Viszont döntő helyzetben megint impotensnek tűnt a Heat szerencsénk hogy most az OKCnak sem jött be minden. Egyet szerintem bukunk otthon. Battier hiheteln durván tolja nem csak pontokban hanem ahogy védekezik embertelen a srác.Toca
Azért az egy hangyafasznyi túlzás lett volna, ha a bírók addig dobatják velük a büntiket, míg be nem megy, ott azért még nem tartunk. És igen, a Heat meccsek végét kurvára el szokták csalni. Persze lehet mondani, hogy meccs közben ide is meg oda is, a végjáték a lényeg. A liga nem fogja hagyni, hogy ezt a döntőt is bukják. Azt hittem, már tavaly megjátszák, de akkor a Dallas ellen bukni jobb sztori volt. A Thundernek meg kell küzdeni az ellenszéllel, várható volt, nem az első eset a világtörténelemben, hogy egy csapatot végig favorizálnak. Az évtizedes tapasztalat is ezt mutatja. Ha mernék kockáztatni, akkor komoly lóvét tennék a Heatre, de Bronbron már párszor eljátszotta a bizalmamat, meg a sütipénzemet is.

Howard egy idióta. Szerintem maga alatt vágja a fát, biztos van olyan hülye, aki eléteszi a maximumot, de komoly érdeklődőre ne számítson. Győztes csapat nem fogja a keretét megbolygatni miatta.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Na Howard sem szarozik sokat, tradet akar. 😀Stez
okos volt h aláírta az optiont. isten áldja az ész határtalan birodalmát
több mint 12 éve
De igen a Heat csak elcsalva tudja hozni a meccseit... Fújtak hülyéket a bírók meccsközben ide és oda is. Amúgy ha már említetted a Heat 3 büntit basszott el az OKC meg 7et az is para. De biztos ezis a bírókon múlt.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Na Howard sem szarozik sokat, tradet akar. 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a szerencse az nem abban mutatkozott meg veletlen h elcsaltak a picsaba a veget ?
több mint 12 éve
Nah behúztuk a másodikat,mondjuk elég meleg volt a pite. Vártam már, hogy végre a csilivili OKC sztárocskák is megboruljanak picit. Viszont döntő helyzetben megint impotensnek tűnt a Heat szerencsénk hogy most az OKCnak sem jött be minden. Egyet szerintem bukunk otthon. Battier hiheteln durván tolja nem csak pontokban hanem ahogy védekezik embertelen a srác.
több mint 12 éve
Na ja, elég vicces, hogy egy Battier az, aki fel tudott nőni Jamesék mellé pontok tekintetében, és rendre nagyon fontos meccseken dobálgat 20 környék.
A pali egy vicc, de hagyják üresben folyton, annyit meg pont tud, hogy ezekből dobálja a triplákat mondjuk.
Mindegy, így van, a 3. meccset hozni kellene a Thundernek.

több mint 12 éve
Francba.iktriad
Hát te is itt vagy? 😊

Battier ellen ki kell találni valamit, mert folyamatosan dobja (és bedobja) az openeket, 17 pont mindkét meccsen, 12/17 (9/13 3pt).

Stez! Először KD-n láttam faultot, aztán az első ismétlésnél Westyn, majd a sokadik replay után már újra KD-n, de akkor már beírtam. Végül is mindegy, két büntinek kellett volna jönnie, de azokat James dobhatta valamiért :/

Sebaj, vasárnap meg kell csapni ezeket, oszt jó napot! 😊

több mint 12 éve
Rá kéne pirítani a csapatra, hogy nem kéne átaludni az első félidőket, így folyton a saját dolgát nehezíti meg az OKC. De ezt egy nagydöntőben nem lehet minden meccsen megcsinálni egy Heat ellen.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Francba.
több mint 12 éve
És ez nem volt fault???? Röhögnöm kell, Westy-t kitolják a pattanó alól... Persze KD most sieti el a dolgot, ma nem akar összejönni semmi 😕gdavid
Nem, Westyn nem faultoltak.
Duranten faultolt James, a kezével keresztbenyúlt, és azt be kellett volna fújni, azért reklamált Durant is.
Összességében nyugodtan kijelenthetjük, hogy kibaszott fos volt a játékvezetés ma, de még így is meglehetett volna ez a meccs.
Sajnos így alakult, idegenben vissza kell hozni, lehetőleg többször is csapni a Heatet.

több mint 12 éve
Eddig is el kellett hozni egyet Miamiból, most is el kell. Remélem ez rögtön vasárnap megtörténik.