NBA

33 feliratkozó

több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Most látszik igazán szerintem, hogy Jamesből a Heat (Riley) csinált bajnokot és nem fordítva. : ) Pedig most aztán csapatot, csapattársakat, edzőt, taktikát, minden szirszart ő választott meg, a Cleveland mindent megtett neki. Hiába stabil all-time top 3-5 játékos, úgy látszik ez nem megy neki. Még úgy se, hogy a döntőben kikap egy csapattól ahol a legjobb játékos egy "overrated dobógép". : D
több mint 9 éve
Hendrix Utah State Aggies 2 998
Én is kedvelem, nem erről van szó, de ő egy jó/hasznos kiegészítőnél sosem volt több, mégis van 7 gyűrűje.

Ellenben egy Nashnek 0, Malone 0, Nowitzkinek 1, lehet Durant se fog sose nyerni.

Azt akarom kihozni ebből, hogy azért bajnokságot nyerni egy összetett dolog, és egy csapatsportban hülyeség szerintem ez alapján megítélni valakit.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Mondjuk ilyen alapon akkor Robert Horry Jordannél is jobb a 7 gyűrűjével, igaz hogy nem sokat tett hozzá.
Zolee23
Hagyjuk már 😊, Horry kifejezetten jó és hasznos kezdő játékos volt, nagyon zavaró középtávolijaival, és elképesztően jó clutch megmozdulásokkal. Ezért is vitte el komoly szerződéssel a bajnok Kobe-Oneal-Jackson Lakers illetve utána a primetime Duncanes Spurs. És mindkettő csapatban hatalmasakat játszott, nem ő vitte a csapatot, de nagyon jókor-jókat tett bele a közösbe.
Megkockáztatom, hogy legalább annyira clutch játékos volt mint Jordan, tetszik-nem tetszik. (mostani érából 30ból 30 csapat szeretne magának egy 'öreg' Robert Horryt, a fiatalról nem is beszélve)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
És akkor nem értik meg az emberek, miért ellenszenves már sokaknak a GSW, amikor ilyen hype-ot és felsz**ást kapnak állandóan.
Green például már a múltkoriakat sem kellett volna megússza meccskihagyás nélkül. Valahogy neki elnézik a gyökérséget.
(Na nem mintha ez baj lenne, kellenek az ilyen karakterek is a ligába a sok rongybábú és picsogó hülyegyerek mellett, de legalább törekedjenek az egyenlő bánásmódra/elbírálásra).

Curry egy vicc volt az első 3 meccsen, mégis sikerült valahogy kimagyarázni a dolgot, hogy igazából ez mekkora teljesítmény is volt, hiszen a szünetben ő osztogatta a vizet a többieknek, és ezzel sokat hozzátett a csapatjátékhoz.... Még, hogy Jordan kategória.... Baromira nem vezér alkat, csak egy dobógép (igaz abban könnyen lehet, hogy a valaha volt legjobb), helyén kéne már kezelni. Jordan, vagy épp Lebron jóval komplexebb játékos, mind elől, mind hátul erősek.

több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Nagyon gaz a biraskodas most, te uristen...
ghstzR
A bíróskodás sosem jó (mint ahogy egy sportban sem ugye...😊), de én összességében jobban örülök az ilyen meccseknek amikor mehet egy kis püfölés a palánk alatt, mint amikor egy büdösebb fingás a dobó mellett, és személyi...

Iguodala dobása valóban lehetetlen nem befújni kategória volt, de sajnos benne van, hogy egy meccsen 3-4 hasonló szitut nem fújnak be.

Összességében még is jó ha nem csak a büntetőzést kell bámulni.

több mint 9 éve
Ez nem magyarázkodás, ezek a tények.

Miért lett volna kevés? Ő hozta magát (-2011), az hogy egyedül nem tudott bajnokságot nyerni...senkinek sem sikerült még a történelem során. Persze átlagolhatott volna 50-60 pontot, csak ez nem tudom mennyire reális elvárás...

Mondjuk ilyen alapon akkor Robert Horry Jordannél is jobb a 7 gyűrűjével, igaz hogy nem sokat tett hozzá.

Ez az összehisztizés is...Love-ért cseréltek, meg odavitte talán James Jonest meg Mike Millert? Óriási, korszakos játékosok ezek. 😀 (pályára se kerültek)

(Kíváncsi lennék azért hogy Jordan/Kobe/Duncan meddig jutottak volna legendás edzők, meg All Star társak nélkül)

Szerkesztette: Hendrix

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
lehet védeni meg magyarázkodni, hogy melyiket miért bukta el
de 10-15 év múlva arra fognak emlékezni az emberek hogy eljutott a siker kapujába mindig, de ott kevés volt
mint ahogy egy csomó más klasszis esetében is mindig előkerül hogy hát igen, de nyerni azt nem sikerül bármennyire is jó volt (pl Nash)

főleg úgy hogy a mostani keretet ő hisztizte össze magának
azt meg hogy mennyit számít h tavaly nem volt Love/Irving idén szépen beárazza a GSW

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ha párszor kapott volna ki akkor nem
de így szépen devalválja a teljesítményét
Jerry Westnél is ez volt a helyzet, pedig az ő esetében nem az volt hogy aki szembejött az szépen elkalapálta jó eséllyel
hanem egy brutális Celtics dinasztiával nem tudott mit kezdeni
Negritis
Mert egy bajnoki cím az egy emberen múlik...véletlenül se kellenek hozzá elit kiegészítők, meg egy értelmes edző.

2007-ben biztos ő tehetett arról, hogy a legjobb játékos mellette Daniel Gibson meg Drew Gooden. A edzőlegenda Mike Brown vezetésével.

2014-ben biztos rajta múlt, hogy Wade meg Bosh lefagyott. Az ilyen Chalmers kaliberek meg említést se érdemelnek.

Nyilván az is az ő hibája, hogy tavaly Irving és Love megsérült, aztán Dellavedova játszott a legjobban mellette.

Ez a "baromi gyenge" is érdekes, főleg, hogy az NBA játékosok 90% egy alapszakasz meccsen nem tud ilyen számokat hozni, nem hogy egy döntőben.

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Mondjuk egy 25/13/9/2/3 statline egy dontoben azert eleg eros performance szerintem.
Zolee23
Egyrészt baromi gyenge volt James, másrészt cserébe legalább paraszt is volt, mikor elúszott a hajó, inkább erre értettem a performance-t.

Pedig amennyi döntőben már kikapott, igazán megtanulhatna végre szépen veszíteni! 😀
somoskovig
Paraszt volt? Mert nem nézte jó szemmel, hogy tökön verik? Hát ez tényleg undorító... Tiltsák is el!

A baromi gyenge meg jó vicc. 😀
több mint 9 éve
Egyrészt baromi gyenge volt James, másrészt cserébe legalább paraszt is volt, mikor elúszott a hajó, inkább erre értettem a performance-t.

Pedig amennyi döntőben már kikapott, igazán megtanulhatna végre szépen veszíteni! 😀
somoskovig
Kivel volt paraszt? Green annyit kapott, amennyit ér. James az egyik legkorrektebb játékos a pályán, milliószor ütik-vágják, mégse kezd el balhézni, meg verekedni.

Hiába kapott ki párszor, ez azon a tényen nem változtat, hogy all time az egyik legjobb játékos.
Zolee23
ha párszor kapott volna ki akkor nem
de így szépen devalválja a teljesítményét
Jerry Westnél is ez volt a helyzet, pedig az ő esetében nem az volt hogy aki szembejött az szépen elkalapálta jó eséllyel
hanem egy brutális Celtics dinasztiával nem tudott mit kezdeni

több mint 9 éve

somoskovig
Kivel volt paraszt? Green annyit kapott, amennyit ér. James az egyik legkorrektebb játékos a pályán, milliószor ütik-vágják, mégse kezd el balhézni, meg verekedni.

Hiába kapott ki párszor, ez azon a tényen nem változtat, hogy all time az egyik legjobb játékos.

több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 520 — Chiefs GM
Mondjuk egy 25/13/9/2/3 statline egy dontoben azert eleg eros performance szerintem.
Zolee23

több mint 9 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Zolee23
Papiron jonak tunik, de tenyleg gyenge volt.nem nagyon tort be, mondjuk ez nem is volt akkora problema nekem 😀

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Love visszatért 😀

több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 520 — Chiefs GM
Azért az, hogy James hazai pályán 4-szer áll a vonalra egy meccsen jól mutatja hogy mennyire tolják a Warriorst.

Az, hogy Green azért mert most épp tökön vágta James-t nem kapott Flagrantet jól mutatja, hogy mennyire tolják a Warriorst.
Jughead
Mondjuk ezután a performance után James-t védeni jól mutatja, hogy mennyire vagy elfogulatlan... 😊

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Azért az, hogy James hazai pályán 4-szer áll a vonalra egy meccsen jól mutatja hogy mennyire tolják a Warriorst.

Az, hogy Green azért mert most épp tökön vágta James-t nem kapott Flagrantet jól mutatja, hogy mennyire tolják a Warriorst.
több mint 9 éve
ghstzR
Mi volt?
Vrij6
Masodik negyed vegen igu radobta majdnem felpalyarol, smith elkaszalta a kezeit meg azelott, hogy eldobta volna, es semmi bunteto, meg a dubs kapott technikait mert kiakadtak 😀 de nagyon sokat vagdaltak curryt is, es csak sokara fujtak be. de amugy mindket oldalra tevedtek sokat. na mindegy, a lenyeg, hogy nyert a dubs 😀 james most nagyon gyenge volt, curry meg vegre elkezdett tenyleg vedekezni.

több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
ghstzR
Mi volt?

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
megnyugodhat a Cavs, ,megvolt a nagy meccsük a döntőben!innen már szépen csendben
behúzza a GS!
több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Ha valaki meg tudja magyarázni ezeket a 30 pont ide, 30 pont oda meccseket, ne tartsa magában! 😊
somoskovig
Átlagban kurva szoros...
Sobri Jóska
Szórásban meg nem.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Ha valaki meg tudja magyarázni ezeket a 30 pont ide, 30 pont oda meccseket, ne tartsa magában! 😊
somoskovig
Átlagban kurva szoros...

több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
somoskovig
Ugyanezt akartam beírni én is, bár nem láttam a meccset, 100%-ot tolt a GSW?
Vrij6
Basznak ezek küzdeni. Az ellen elmegy 20 ponttal, erre pihengetünk. A brutál kosárrajongók biztos szidják az anyjukat, én meg legalább nem szenvedtem végig a "kommentálást".

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Itt a nagy gyűrűcsata közepette, a Spurs már lehet, hogy visszavihetné ezt az úriember. elég jó szezonja van .)

www.nemzetisport.hu/kosarlabda/video-09-mp-hatra-2-pont-hatrany-a-labda-hanganal-2506049
dande
Mondjuk ezt egy ilyen borzasztó meccs után leírni érdekes. 😀

Statjai a meccsről:
29 perc, 2 pont (0/7 mezőnyből, 2/4 a büntető vonalról), 5 lepattanó, 2 gólpassz (abból egy ez amit linkeltél és erősen röfögött), 1 blokk és 2 eladott labda.

Ja és ez a passz is azért kellett mert szarul védekezett előtte.
Jughead
nem baj, a szakálla már kezd Hardenre hajazni. mehet. (más kérdés, hogy valahol azt olvastam, hogy ha 29 éves koráig nem vitték ki, akkor most már nem is nagyon fogják.)
slowmotion
Áprilisban volt csak 27, de mindegy....
Tito05
akkor a huszonnyolcadikban van. mire az idény odaát elkezdődik, addigra közelebb lesz a 28-hoz, mint a 27-hez. tényleg ez a lényeges, nem pedig az, hogy öt szezont húzott le Európában, mióta draftolták.