NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
nem a szél fújta oda 😊A sigedből ítélve ezen miért nem lepődöm meg? 😊szabaNem értem mit szónokolsz Westbrookról, sztem legalább annyit hozzátesz a Thunder játékához a döntőben, mint Durant. És benne volt, hogy nyerhet az OKC, de nekik otthon kellett volna húzni a meccseket, így már nagyon reménytelen a helyzetük.szabanekem westbrookal az a fő bajom, h ha nagyon jól játszik (sok pontot dob) akkor általában csak neki megy faszán, nem húz magával másokat.
a másik meg h én úgy éreztem már amikor a spurs kiesett h lehet itt eső, lehet sár, de nincs az az isten h ne a heat nyerje meg ezt a párharcot.a.kacsa
több mint 12 éve
szaba
10 549
A sigedből ítélve ezen miért nem lepődöm meg? 😊Nem értem mit szónokolsz Westbrookról, sztem legalább annyit hozzátesz a Thunder játékához a döntőben, mint Durant. És benne volt, hogy nyerhet az OKC, de nekik otthon kellett volna húzni a meccseket, így már nagyon reménytelen a helyzetük.szabanekem westbrookal az a fő bajom, h ha nagyon jól játszik (sok pontot dob) akkor általában csak neki megy faszán, nem húz magával másokat.
a másik meg h én úgy éreztem már amikor a spurs kiesett h lehet itt eső, lehet sár, de nincs az az isten h ne a heat nyerje meg ezt a párharcot.a.kacsa
több mint 12 éve
Nem értem mit szónokolsz Westbrookról, sztem legalább annyit hozzátesz a Thunder játékához a döntőben, mint Durant. És benne volt, hogy nyerhet az OKC, de nekik otthon kellett volna húzni a meccseket, így már nagyon reménytelen a helyzetük.szabanekem westbrookal az a fő bajom, h ha nagyon jól játszik (sok pontot dob) akkor általában csak neki megy faszán, nem húz magával másokat.
a másik meg h én úgy éreztem már amikor a spurs kiesett h lehet itt eső, lehet sár, de nincs az az isten h ne a heat nyerje meg ezt a párharcot.
több mint 12 éve
szaba
10 549
Nem értem mit szónokolsz Westbrookról, sztem legalább annyit hozzátesz a Thunder játékához a döntőben, mint Durant. És benne volt, hogy nyerhet az OKC, de nekik otthon kellett volna húzni a meccseket, így már nagyon reménytelen a helyzetük.
több mint 12 éve
azért azt senki se gondolhatta vérmesen komolyan h a thunder nyerni fogja a döntőt 😊 de most komolyan, durantot imádom nagyszerű játékos és a világ királya, de westbrick és harden is olyan játékos aki fejben még nincs meg ehhez a szinthez. hardenen nagyon játszik, westy meg hát olyan amilyen, de inkább olyan.a másik dolog amit nem értek, h perkinst minek erőlteti brooks folyamatosan. nincs neki matchup, teljesen felesleges a jelenléte. sztem
bíráskodásról meg annyit, h mindig is fognak valakinek fújni egy kicsit, és hát miután mindenki a miami ellen drukkol, fel lesz nagyítva az egész. de kétségtelen h vannak olyan fújások amik érdekesek voltak.
csütörtökön vége lesz ennek, sztem elég sima meccsel
több mint 12 éve
3 meccslabda a Heatnél. 😕
több mint 12 éve
na, hát innen már nem illik elveszíteni, azért James sérülése miatt picit aggódom, de reméljük nem komoly.lolSZerintem egyébként egyet még James nélkül is sikerülne behúznia a Heatnek, azért Wade is tud szórni, megmutatta az utóbbi 1-2 meccsen. Nyilván neki és Boshnak nagyobb szerepe lenne, de nem hinném, hogy 3-ból 3-mat akár James nélkül is elveszítene a Heat..
Nyerik a nagydöntőt, teljesen megérdemelten. De Durantot nagyon sajnálom mondjuk. :/
több mint 12 éve
Dub
1 019
Nem egyszerű megbarátkozni a gondolattal, hogy ez a Heat bajnok lesz, de sajnos megérdemlik. Fejben gyenge ez az OKC még ide, azt sem értem Hardent minek kellett ennyit pályán tartani, mikor hótszar volt most is meg az előzőn is.
több mint 12 éve
na, hát innen már nem illik elveszíteni, azért James sérülése miatt picit aggódom, de reméljük nem komoly.
több mint 12 éve
A mai meccs tanulsága: Harden nem alkalmas még fejben egy nagydöntőre, nem bírja elviselni a terhet. Folyamatosan hosszúkat dobál, túlzott akarás. A másodikon jól játszott, a többin siralmas volt.1-3, ha nem zabáltam volna meccs alatt egy csomó mákos bobajkát, akkor most sokkal csalódottabb lennék. Csütörtökön ennek az idénynek vége lesz sajnos 😕
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Jó, ez a meccs is elment. :/Valóban nem is érdemel győzelmet ez az OKC, nem elég érettek hozzá. Ennyi gyermeteg hibával, ilyen védekezéssel nem lehet nagydöntőt nyerni.
Külön köszönet Hardennek, aki szerintem életében nem játszott olyan szar meccseket, mint itt a nagydöntőben, az év 6. embere...
Hát pedig egy jó Harden nélkül ez kurva kevés, de fejben nincs is ott az OKC legalább az utóbbi 2 meccsén.
több mint 12 éve
Chalmers is csak akkor játszik jól, ha James fennt van, amúgy turnover-gyár. 😀huh, Battier mit mentett.
több mint 12 éve
Chalmers elképesztő.Hihetetlen, hogy mindig van valaki, aki kihúzza a szarból Spoelstrát, még mikor James is sérült... Hát ez a meccs is elment szépen, pedig még kapott +4 percet is az OKC egy sérült Jamessel...
több mint 12 éve
Annyiban igaza van Tőrösnek, hogy kibaszottul nincs egyben az OKC védekezése, kurvára nem segítik egymást, és így rendre szarba kerül valaki. Eddig ez Durant volt, aki emiatt gyűjtögette a faultokat és padozott emiatt, de folyton észrevehető, hogy a festéken belül basznak segíteni egymást, és ez már kurvára az előző 2 meccsen is így volt, szóval nem csak mai probléma ez.StezEz még elmenne, de hogy így is dobálja a Heat az open triplákat, az megmagyarázhatatlan...
szerk.: feldobás, itt a vége 😕
több mint 12 éve
Mondtam én, hogy én nem játszatnám Jamest, nem is tud már lassan lépni sem. Addig szórakoznak, míg komolyabb baja lesz, aztán vagy nem is játszhat a következő meccseken, vagy pedig ha játszik, kihat a védekezésre és a támadójátékára is.
több mint 12 éve
Annyiban igaza van Tőrösnek, hogy kibaszottul nincs egyben az OKC védekezése, kurvára nem segítik egymást, és így rendre szarba kerül valaki. Eddig ez Durant volt, aki emiatt gyűjtögette a faultokat és padozott emiatt, de folyton észrevehető, hogy a festéken belül basznak segíteni egymást, és ez már kurvára az előző 2 meccsen is így volt, szóval nem csak mai probléma ez.
több mint 12 éve
Görcs volt, francba 😛 Na, ezekről a bírói furcsaságokról beszéltünk, egyértelmű volt a fault KD-n (-3-nál, 2 és féllel a vége előtt). És minden meccsen ez a kis részrehajlás megvan.
Harden te barooooom :mad:
több mint 12 éve
azért a hármast még így is beveri, hihetetlen arc. 😀ennyit számít a játéka, hihetetlen..
több mint 12 éve
Azért egyébként én nagyon meggondolnám, hogy engedjem-e játszani, mert ebből nagyobb baj is lehet, ha James most itt letol még 4 percet.Bár a mozgását látva, nagyon picit sántít, de összességében azért bőven jól néz ki.
Ez fault volt Duranten, megint nem fújnak. Azért bazmeg...
több mint 12 éve
szerencsére nem tűnik komolynak.na, kellett nekem Chalmers-t dícsérnem..
több mint 12 éve
Hát mondjuk ha James emiatt nem nyerne idén gyűrűt... Nagyon sajnálnám szerencsétlent, bár nekem úgy tűnik, hogy rendben lesz azért, a kezdeti para után így pár perc elteltével nekem úgy tűnik, azért egyre jobban mozog.
több mint 12 éve
Azért remélem nem komoly.szerk.: mocskos nagy görcs lesz ez, ha a combját nyújtják. Ellenben, ha szakadás vagy ficam, akkor egyre rosszabb lesz, ahogy hűlnek az izmok.
több mint 12 éve
Hoppá, James megsérült!Na most ha nem tud visszajönni, meglehet a meccs az OKC-nek, ha meg a folytatásban nem tud játszani....
Ehh szegény :/
több mint 12 éve
ajjaj, James megsérült..
több mint 12 éve
Nem is értem, Harden mit keres a pályán.Írtó szar formában van, Sefolosha meg védekezésben nagyon hasznos, inkább Őt játszatnám most.