NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Hát, ha Westbrook nem volna ennyire hullámzó, és az előző meccseken is hasonlóan játszik, akkor most ez 3-1 lenne az OKC-nak.
több mint 12 éve
Köze nincs a meccshez a Sonics-nak 😕
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Chalmers szabadon dobál egész meccsen, inkább az ilyenekre kéne odafigyelniük.Pedig szvsz esélye sincs az OKC-nak a gyűrűre. Egy ilyen Hardennel, ilyen hibákkal elment két meccsük is, amit nyerhettek volna simán, 1-3-ról meg visszahozni egy ilyen Heat ellen... Hát kétlem.
nyilván van egy kis részlehajlás (melyik sportban nincs..), de nem érzem úgy, h ezzel vesztené el az OKC a döntőt.
amit még ne kiabáljunk el..lol
több mint 12 éve
Chalmers szabadon dobál egész meccsen, inkább az ilyenekre kéne odafigyelniük.nyilván van egy kis részlehajlás (melyik sportban nincs..), de nem érzem úgy, h ezzel vesztené el az OKC a döntőt.
amit még ne kiabáljunk el..
több mint 12 éve
hagyjuk már a bíráskodást, mikor 17 pontos vezetést basztak el.. arról is nyilván csak a bírók tehetnek.Hát pedig a bíráskodás az egész nagydöntőben érezhetően a Heat felé hajlik, akár tetszik, akár nem. Ettől függetlenül tény, hogy az OKC bassza el a meccseket, a büntetőzés kurva nagy baj, eddig Harden és Westbrook gyenge is volt, utóbbi ma is egy szar, meg hát ez a nagydöntő elmegy Durant faultjain, amik miatt ülnie kellett sok, rettentő fontos percet, ami alatt meccsek mentek el.
meglesz ez.lol
Harden bazmeg még a ziccereket is sorra hagyja ki.
több mint 12 éve
hagyjuk már a bíráskodást, mikor 17 pontos vezetést basztak el.. arról is nyilván csak a bírók tehetnek.meglesz ez.
több mint 12 éve
Egyébként nevetséges, hogy Jamesnek mindent befújnak. Ha valaki a közelébe megy, rögtön fault és dobhat. Egy kicsit vicces azért..StezA bíráskodás egy vicc, össze-vissza fújnak. Egész egyszerűen nem akarom elhinni, hogy az NBA nem bír 3 normális sípmestert találni :/
Btw, ma Harden játszik Westbrookként.
több mint 12 éve
Egyébként nevetséges, hogy Jamesnek mindent befújnak. Ha valaki a közelébe megy, rögtön fault és dobhat. Egy kicsit vicces azért.. Főleg, mert a felét kb. bemondásra fújják be neki.Jones meg jó nagy tirpák.
több mint 12 éve
Hát a Heat már jó ideje vezet, ha nem is sokkal, de igazából nem érzem, hogy az OKC meg tudná nyerni ezt a meccset. És ez igaz az előző meccsre is például. Egyszerűen túl erős a Heat, Wade is elkezdte szórni a kosarakat, Bosh védekezésben és lepattanózásban nagyon ott van, James meg megtanult döntőben is játszani... :/Bazmeg, 17-es előnyt leadott 4,5 perc alatt az OKC. Vicc, egy nagydöntőben ez megengedhetetlen.StezA második eleje siralmas volt, de legalább nem húzott el a Miami. +3, szenvedős első félidővel. Westy túl jól játszik, nagyon vissza fog esni, odaát mind a három nagy jó napot fogott ki az eddig látottak alapján. Nagyon komoly 24 perc kell, hogy a 1-3-at elkerülje a Sonics.gdavid
több mint 12 éve
Bazmeg, 17-es előnyt leadott 4,5 perc alatt az OKC. Vicc, egy nagydöntőben ez megengedhetetlen.StezA második eleje siralmas volt, de legalább nem húzott el a Miami. +3, szenvedős első félidővel. Westy túl jól játszik, nagyon vissza fog esni, odaát mind a három nagy jó napot fogott ki az eddig látottak alapján. Nagyon komoly 24 perc kell, hogy a 1-3-at elkerülje a Sonics.
3 meccs nem volt elég arra, hogy ne hagyják Battier üresen??? Megint bedobta a triplát. Chalmers és Cole meg sz@rba nyúlt meccs előtt az tuti 😕
több mint 12 éve
Bazmeg, 17-es előnyt leadott 4,5 perc alatt az OKC. Vicc, egy nagydöntőben ez megengedhetetlen.
több mint 12 éve
Egyelőre pazar első negyed, bár amíg az OKC romlani fog, addig a Heat meg javulni, szóval némileg kiegyenlítődik majd a meccs, de elég jól kezdett főleg Westbrook. De Őt ismerve a második félidőre visszajön, és egy pontot se dob. 😀
több mint 12 éve
deronnak player optionje van nem team optionje van. az azért nem ugyanaz. ha lesz dwight akkor lesz deron, ha nem akkor nem lesz lófasz se csak egy marshon brooks, akit bármennyire szeret midnen nets fan, nem fog egyedül műsort csinálni.Ibakának ezen az éven kívül még egy éve van a szerződéséből, 2013-ban 3,293,975 dollárt kap, utána FA. De szerintem az OKC már most nyáron, vagy a következő idény elején/közepén elérakja az új szerződését, ami már egy sokkal komolyabb összegről fog szólni. Kibaszottul kedvence a vezetőknek, nagyon odavannak érte, nem kérdés, hogy nem engedik el, én úgy gondolom legalábbis.Kíváncsi leszek a jövőre viszont OKC szempontból, Harden ugyanis várhatóan menni fog, mert sajnos sok csapat lesz, aki sokat hajlandó fizetni neki, és ami fontos, kezdőbe is szánja majd.Ibakának 2 éve van a szerződéséből, Hardennek tudtommal 1, de van valamilyen opció talán, de 1 még mindenképp van, szóval jövőre ez a csapat még biztos egyben lesz. 😉
Ibaka szerződését meg úgy hiszem, hogy a döntő után el is kezdik megírni, mert a Harden-Ibaka duóból biztos vagyok benne, hogy inkább utóbbit marasztalják majd, mindkettőre viszont nem lesz pénz, mivel év közben Westbrook is megkapta az elég zsíros szerződését.
Nagyon izgalmasnak ígérkezik az idei offseason is ebből a szempontból. Valamint hát ugye kíváncsi leszek, Paul hol köt ki, mi lesz Howarddal, egyben marad-e a Celtics (ebben mondjuk biztos vagyok)?Stez
A többiek Paul még 1 évig marad a játékos opció miatt, Howard szintén bár trade-t kér. A celtics tényleg nagy kérdés meg Nash is. 😉Jughead
Hardennek tudtommal lejár a rookie szerződése, bár abban igazad van, hogy opcionálisan még 1 évig az OKC megtarthatja. Ha az OKC így dönt, akkor Harden 2013-ban 7,636,385 dolcsit fog kapni. De az OKC egyébként várhat az opció lehívásával tudtommal akár a piacig is, így pedig akár még láthatják is, hogy Hardennek egyébként milyen szerződéseket fognak az orra alá tolni FA-n.
Deronról egyelőre annyit, hogy a Netsnek 17,7 millás opciója van, +1 évig Deronra, de ugye nem titok, hogy álltólag nem akarnak vele hosszabbítani, kiengedik piacra.
Nasht meg a Lakerssel hozták szóba, egyelőre.Stez
ha a netsnek lenne joga gondolkodás nélkül lehívnák mert nekik do or die a deron helyzet. sajnos...
több mint 12 éve
Ibakának ezen az éven kívül még egy éve van a szerződéséből, 2013-ban 3,293,975 dollárt kap, utána FA. De szerintem az OKC már most nyáron, vagy a következő idény elején/közepén elérakja az új szerződését, ami már egy sokkal komolyabb összegről fog szólni. Kibaszottul kedvence a vezetőknek, nagyon odavannak érte, nem kérdés, hogy nem engedik el, én úgy gondolom legalábbis.Kíváncsi leszek a jövőre viszont OKC szempontból, Harden ugyanis várhatóan menni fog, mert sajnos sok csapat lesz, aki sokat hajlandó fizetni neki, és ami fontos, kezdőbe is szánja majd.Ibakának 2 éve van a szerződéséből, Hardennek tudtommal 1, de van valamilyen opció talán, de 1 még mindenképp van, szóval jövőre ez a csapat még biztos egyben lesz. 😉
Ibaka szerződését meg úgy hiszem, hogy a döntő után el is kezdik megírni, mert a Harden-Ibaka duóból biztos vagyok benne, hogy inkább utóbbit marasztalják majd, mindkettőre viszont nem lesz pénz, mivel év közben Westbrook is megkapta az elég zsíros szerződését.
Nagyon izgalmasnak ígérkezik az idei offseason is ebből a szempontból. Valamint hát ugye kíváncsi leszek, Paul hol köt ki, mi lesz Howarddal, egyben marad-e a Celtics (ebben mondjuk biztos vagyok)?Stez
A többiek Paul még 1 évig marad a játékos opció miatt, Howard szintén bár trade-t kér. A celtics tényleg nagy kérdés meg Nash is. 😉Jughead
Hardennek tudtommal lejár a rookie szerződése, bár abban igazad van, hogy opcionálisan még 1 évig az OKC megtarthatja. Ha az OKC így dönt, akkor Harden 2013-ban 7,636,385 dolcsit fog kapni. De az OKC egyébként várhat az opció lehívásával tudtommal akár a piacig is, így pedig akár még láthatják is, hogy Hardennek egyébként milyen szerződéseket fognak az orra alá tolni FA-n.
Deronról egyelőre annyit, hogy a Netsnek 17,7 millás opciója van, +1 évig Deronra, de ugye nem titok, hogy álltólag nem akarnak vele hosszabbítani, kiengedik piacra.
Nasht meg a Lakerssel hozták szóba, egyelőre.
több mint 12 éve
szaba
10 549
Aszittem kimaradt egy felsorolásból, bocs. 😊 Most mondom előre, hogy Dallas.Deron?szabaNem kérdezte Stez, engem meg nem nagyon érdekel még az FA piac, úgyhogy nem jut eszembe mindenki, de igen ő a legnagyobb név idén az FA piacon. Tudtommal Dallas felé kacsingat, de szerintem Te mint Nets szurkoló többet tudsz ennél mondani, mert jelenleg nem sokat tudok róla, ugyanis leköti a figyelmemet az, hogy szurkoljak a Heat-nek (nehéz lesz még mindig nyerni szerintem, de továbbra is bízok bennük). 😊Jughead
több mint 12 éve
Jughead
5 213
Deron?szabaNem kérdezte Stez, engem meg nem nagyon érdekel még az FA piac, úgyhogy nem jut eszembe mindenki, de igen ő a legnagyobb név idén az FA piacon. Tudtommal Dallas felé kacsingat, de szerintem Te mint Nets szurkoló többet tudsz ennél mondani, mert jelenleg nem sokat tudok róla, ugyanis leköti a figyelmemet az, hogy szurkoljak a Heat-nek (nehéz lesz még mindig nyerni szerintem, de továbbra is bízok bennük). 😊
több mint 12 éve
szaba
10 549
Deron?
több mint 12 éve
Jughead
5 213
Kíváncsi leszek a jövőre viszont OKC szempontból, Harden ugyanis várhatóan menni fog, mert sajnos sok csapat lesz, aki sokat hajlandó fizetni neki, és ami fontos, kezdőbe is szánja majd.Ibakának 2 éve van a szerződéséből, Hardennek tudtommal 1, de van valamilyen opció talán, de 1 még mindenképp van, szóval jövőre ez a csapat még biztos egyben lesz. 😉
A többiek Paul még 1 évig marad a játékos opció miatt, Howard szintén bár trade-t kér. A celtics tényleg nagy kérdés meg Nash is. 😉
több mint 12 éve
Hát, szerintem a Heat behúzza ezt a sorozatot idén.Kíváncsi leszek a jövőre viszont OKC szempontból, Harden ugyanis várhatóan menni fog, mert sajnos sok csapat lesz, aki sokat hajlandó fizetni neki, és ami fontos, kezdőbe is szánja majd.
Nagyon izgalmasnak ígérkezik az idei offseason is ebből a szempontból. Valamint hát ugye kíváncsi leszek, Paul hol köt ki, mi lesz Howarddal, egyben marad-e a Celtics (ebben mondjuk biztos vagyok)?
több mint 12 éve
Fejben valószínűleg még sok az OKC-nak, azért ha a liga legjobb büntetőző csapata ennyire visszaesikaz tuti fejben dől el. Persze nálam még mindig esélyesek, mert ha egyszer összejön,hogy a sok fos nem esik a nyakukba és nyernek akkor baj lehet, mondjuk a következő meccs hihetetlen nagy jelentséggel bír.
több mint 12 éve
Sajnos a hajnali meccs után érzem kicsit azt, amit sokan az OKC ellen hoznak fel, mégpedig a fiatalságot, tapasztalatlanságot.Mert ilyen hibákat meccs végén nem lehet elkövetni, mint ha totál leblokkolt volna az OKC. És elképesztő, hogy még a meccs végén is nyerhettek volna Duranték, ekkora balfaszkodás után is.
Amit már sokadik meccse lehet tapasztalni, hogy egyszerűen kurvára nem tudnak büntetőzni, és pont azok csődölnek be a vonalról, akik ligaszinten egyébként kifejezetten jó büntetőzőnek számtanak, mint például Harden. Hát neki valami orbitálisan gyenge meccse volt ez, nem is értettem, hogy miért nem jön vissza Sefolosha, mert Harden védekezésben sem volt épp penge. Annyira rossz napot fogott ki, hogy talán nem erőltettem volna. Westbrook meg kivételesen jó első félidőt hozott, a másodikra meg teljesen visszaesett, de alapból alig dobált, mindig megtalálta azokat a helyzeteket, amikből viszont már nehezebb dolga volt.
Durant simán szórt volna 40-et, ha a faultok emgint ki nem nyírják, ott ugyanis teljesen elvesztette a fonalat Ő is, az utolsó negyedben nézve leginkább az jutott eszembe, hogy nem volt benne az a clutxh faktor, ami eddig mindig. Nagyon rosszat tett neki ez a padozás. De az is vicces, hogy sorozatban második meccse, amikor faultgondokkal sok percet ülnie kell, és a fetékben kurvára senki sem segíti ki a másikat, így meg jöhetnek ezek a faultok.
Ibaka padozását én sem értettem, fleg mikor a legtöbb pontját festékből dobálta a Heat, Ő meg azért a festékben eléggé hatékonyan be tud segíteni. Egy kicsit úgy érzem, hogy Durant leültetésétől kezdve elment az egész meccs az OKC mellett.
A sok hiba eldöntötte a meccset, pedig ez most hatalmas lehetőség volt, ugyanis a Heat is kissé gyengébb napot fogott ki..
több mint 12 éve
AZ OKC csak saját magának köszönheti, hogy kikapott.Büntetőzés, ill. a hullámzó, inkonzisztens játék.
Védekezésben Perkins, Ibaka hol volt a sok betörésnél?
Az első meccsen pont ebben voltak jók.
Harden-től sokkal több kell fejben.
Bírókat meg lehet találni ismét, voltak hülye fújásaik, de nem érdemes. 😊
Én sem a Miami-nak drukkolok... 😊
Durant meg pont azt szívja mint Pierce csak más okból.
Pierce vs James a sebességen dőlt el, a Durant vs James pedig a rutin hiányán. James-t egy olyan játékos tudná hatékonyan fogni, aki olyan atletikus, mint KD35 és olyan dörzsölt, mint PP.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Én most láttam először meccset ebben a rájátszásban és én se éreztem semmi részre hajlást, max. apró hazai pályát. Örülnék ha az OKC nyerne, de ezen a meccsen saját magukat verték meg. Ilyen hibákat nem lehet elkövetni a végjátékban.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Persze mindenkibe belefogok kötni aki szerint a Heatnek fújnak a bírók mert annyira hibátlan és hihetetlen tökéletes a Heat és nem tudom elfogadni ha kikapnak vagy bántják őket . Egy véresszájú Heat szurkoló.Neked kéne kis kapszulákat szedni mert nekem aztán tőled sose borult el az agyam, nem ér annyit a fröcsögő arrogáns alpáriságod hogy bármennyire is megérintsen... Igazából már a reagálni is kár rá, úgyhogy én hanyagolom is a további szétoffolását a topicnak
On:
Most tudtam csak a mai meccs végére érni, lehet mert Heat szurker vagyok azért ,de annyira vicc biráskodást nem éreztem. Volt 1-2 vitatható eset amit megint odavissza ugyanúgy fújtak, valószínűleg kis hazai pálya volt benne, de hogy el lett volna a Heatnek fújva az megint erős.
Viszont megint botrány büntetőzés, olyan triplát ront WB ahol poelstra fogta a legközelebbről (4m) a végén elpasszolt labda. Lehet lehetett volna +1 faltot fújni az OKC-nek, de megint nem érzem,hogy ezen ment volna el nekik. Aztán lehet ekézni 😊
több mint 12 éve
Mondjuk azért ha csak James-en múlna, akkor neki már nem 1 gyűrűje lehetne. De kosárban már füligjimmy óta nem menő bírózni, úgyis tudja mindenki, hogy rajtuk ment el.szabaHússzal nyert a Bulls, akkor is rinyáltam. Úgyhogy A mestertől tanultatok. Azok voltak a szép idők.....
Jól tudom, hogy a draft 28.-án lesz, és a szabadügynökpiac csak ezután nyit? Vagyis azok a játékosok, akiknek nincs garantált szerződésük, nem lehetnek részei semmilyen cserének?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson