NBA

33 feliratkozó

több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Ez valami embertelen nagy meccs volt, keresem a szavakat egyelőre.

Egészen hihetetlen, ahonnan a GSW visszajött a meccsbe.

Klay Thompson pedig NEM ember, ez 100%.
Vrij6
nem értek a kosárhoz, de ennyire szarul még csapatot utolsó 3 percben nem láttam játszani,minden 2.támadás turnover, Durant egész meccsenn béna volt, Westbrook is lebénult a végére, a többiek meg nem emberek a szemükben h nekik adják a labdát
braxa88
Az tény, hogy a végét rettenetesen elrontotta a Thunder, de én a meccs alatt nem egyszer azt éreztem, hogy tíz felé vihetnék a különbséget, de amikor mentek 5, majd 7 ponttal, netán 10-el, a Warriors rendre vissza tudott jönni, nem tudták őket megtörni.

Ha nincs egy ilyen Klay Thompson, akkor még ezekkel a hibákkal is behúzták volna.

Ám így 7. meccs, és elég egyértelmű melyik csapat várja jobb hangulatban.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549

Vrij6
nem értek a kosárhoz, de ennyire szarul még csapatot utolsó 3 percben nem láttam játszani,minden 2.támadás turnover, Durant egész meccsenn béna volt, Westbrook is lebénult a végére, a többiek meg nem emberek a szemükben h nekik adják a labdát
több mint 9 éve

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
caseyjones Cleveland Browns Ohio State Buckeyes 56
RIP

közbe 7. meccs nyugaton, kemény lesz
a mainak meg mindjárt ismétlése lesz kiváncsi vagoyk
Negritis
Nagyon mérges voltam, mikor reggel megnéztem az eredményt, és 108-101 lett a Golden State-nek... Simán behúzhatta volna az OKC. Nem vagyok Thunder-drukker, de személy szerint jobban örülnék, ha a rekordhajhász Warriors helyett ők jutnának a döntőbe.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
RIP

közbe 7. meccs nyugaton, kemény lesz
a mainak meg mindjárt ismétlése lesz kiváncsi vagoyk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
"Pelicans guard Bryce Dejean-Jones dies at age 23"...
Pff, szegény.😕
Isten Nyugosztalja!
Coolearie
Lelőtték és elvérzett a hírek szerint. 😕
iktriad
RIP

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pff, szegény.😕
Isten Nyugosztalja!
Coolearie
Lelőtték és elvérzett a hírek szerint. 😕
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Pff, szegény.😕
Isten Nyugosztalja!
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Le a kalappal a Torontó előtt. Erre lehet alapozni.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
No akkor a Cavs bent van simán, ha minden jól megy akkor megvolt a két rossz meccs is a PO-ra a 3., 4. meccsen úgyhogy a Finalsban képesek lesznek hozni a maximumot. Ha pedig így lesz akkor jó döntő lesz. 😉
több mint 9 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
 www.youtube.com/watch?v=gm2_6DX_0Bw
😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Egy összeszedettebb Westbrookkal meglett volna nekik.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Hát, ha a hatodikat valahogy idegenben behúzná a GSW, akkor szerintem 3-3-nál meglenne az a lélektani előny, amivel otthon behúznák szerintem a 7. meccset is.
Vrij6
Ha nem, akkor viszont kiesnek. 😉
Sobri Jóska
Így van. 😉 De azt nem tudom elképzelni, hogy ha felhozzák 3-3-ra, akkor onnan buknák a 7. meccset otthon.
Vrij6
Ha hozza a következő meccset a GSW akkor ha önerőből nem is megy,a bírók betolják őket a döntőbe.

több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
Hát, ha a hatodikat valahogy idegenben behúzná a GSW, akkor szerintem 3-3-nál meglenne az a lélektani előny, amivel otthon behúznák szerintem a 7. meccset is.
Vrij6
Sobri Jóska
Így van. 😉 De azt nem tudom elképzelni, hogy ha felhozzák 3-3-ra, akkor onnan buknák a 7. meccset otthon.
Vrij6
Hál isten, hogy az NBA-nak nagyobb a képzelő ereje , mint neked.

több mint 9 éve
Vrij6
Sobri Jóska

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Vrij6

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 718 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
jó kis meccs volt ez, de az első három negyedben elég sokszor elsiette a GSW a támadásait, szerintem az OKC behúzza a hatodikat

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Persze most mindent bement Love-nak, az is ami nem kellene (sarkítva). James közepes szereplése is elég volt
danyly
31 perc, 23 pont (59% FG), 8 gólpassz, 6 lepattanó, 2 steal és 2 TO. Igazából elég komoly, hogy Jamestől ez közepes. 😀

Egyébként óriási teljesítmény, hogy a Raptors behúzott 2 meccset is, de azért nem egy szint a két csapat.
Jughead
Persze ebbe bele lehet kötni igazad van, de tőle több is várható. Lehet kompenzálni, akkor erős közepes. De ez bőven elég volt, mert a töbiek is kitettek magukért. Ez most csapat munka volt.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Persze most mindent bement Love-nak, az is ami nem kellene (sarkítva). James közepes szereplése is elég volt
danyly
31 perc, 23 pont (59% FG), 8 gólpassz, 6 lepattanó, 2 steal és 2 TO. Igazából elég komoly, hogy Jamestől ez közepes. 😀

Egyébként óriási teljesítmény, hogy a Raptors behúzott 2 meccset is, de azért nem egy szint a két csapat.
több mint 9 éve
Persze most mindent bement Love-nak, az is ami nem kellene (sarkítva). James közepes szereplése is elég volt + Irving nagy húzásai után őt is nyugodtan lehetett pihentetni. Torontónál szinte senkit nem lehet kiemelni. 0 a teljesítményük idegenben.

kepfeltoltes.hu/160526/vlcsnap-2016-05-26-15h16m27s572_www.kepfeltoltes.hu_.png

Szerkesztette: danyly

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
majd a 7. keleten 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Olyan ez a Raptors - Cavs széria, mint egy női teniszmeccs, 6:1, 0:6, 6-1...
somoskovig
hasonlót akartam írni, a széria összességében akár még jónak is tűnhet, de egyik meccs se volt az. nyugaton se sokkal jobb a helyzet.
jó lenne már szorosabb, jobb meccsek
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
Olyan ez a Raptors - Cavs széria, mint egy női teniszmeccs, 6:1, 0:6, 6-1...

több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Remélem idén ha már nekünk nem sikerült végre összejön LöBron Hámesznek!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!