NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Eddig is el kellett hozni egyet Miamiból, most is el kell. Remélem ez rögtön vasárnap megtörténik.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
És ez nem volt fault???? Röhögnöm kell, Westy-t kitolják a pattanó alól... Persze KD most sieti el a dolgot, ma nem akar összejönni semmi 😕

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Bazdmeg......
Ezt elsiették, vége.
Hát remélem idegenben sikerül meccseket nyerni.

több mint 12 éve
Naaaaaaaaaaa, most beugrik hirtelen Durant hármasa a Mavericks ellen, utolsó másodpercben. Az most is elég lenne. 😀
De hát...

több mint 12 éve
Hát meg elment Westbrook butaságain, illetve a faultokkal DUrantnél, amiket ült.
Fisher az első meccsen bedobta a kulcsdobásokat, ma mindent kihagyott, nem értem, miért ült Sefolosha egy egész negyedet majdnem, amikor védekezésben kibaszott nagyot játszik rendre.
Hát ez van, 1-1, most sajnos Wyde és James is jó volt, de elképesztő, hogy ez a buzi Battier is folyton 15+-okat tud hozzáadni a Heat játékához.
Sajnos ma viszont az OKC pad nem tudott sokat hozzáadni a meccshez támadásban, csak Harden, az első félidőben.

Összességében egy picivel jobb Westbrook volt most a két csapat között a különbség, meg az a néhány perc Durant padozás.

több mint 12 éve
Ez a Heaté 😕 1 percnél kevesebb lesz és -7, szoros lett a vége, csak sajnos későn ébredt a Sonics.

több mint 12 éve
Westbrook te idióta! Többet nem is írok róla, mert percenként csinál valami orbitális baromságot...gdavid
Vicc, amit ma művel. Mondom én, hogy rajta megy el a meccs. Nincs is ott fejben ma egyáltalán, akármikor dob, előre rettegek.

több mint 12 éve
Westbrook te idióta! Többet nem is írok róla, mert percenként csinál valami orbitális baromságot...

Sefo ültetését én sem értem, mert ma Fisher nemhogy nem hot, de egyenes cold.

több mint 12 éve
Mondjuk most nem értem kicsit, hogy miért nem jön fel Sefolosha.
Pont sikerült megközelíteni a Heatet, és Jamest nem tudja senki se fogni, pedig alap, hogy Ő fog dobni vagy Wade. Collison csak szabálytalankodni tud, a büntetőket meg bedobogatják. Most minden támadásból pontot dob az OKC, de pontot is kap, így meg közelebb nem fognak kerülni a Heathez.
És persze, hogy a majom Battier most dobja kb. élete hármasát egy ilyen kulcsszituban.. Elképesztő basszus, pedig atyaég, mekkorát játszik Durant, egyedül visszahozta a meccsbe az OKC-t.

Westbrook basszad meg mit művelsz...
Rajta megy el ez a meccs.

több mint 12 éve
Azért Durant hatalmas szörnyeteg.
Csak attól félek, hogy meglesz az a 6. fault is hamarosan, onnan meg vége van, Ő hatalmasat játszik a 2. félidőben, ha végig fent lett volna, akkor már egál lenne, de így csak rohannak az eredmény után.
A bírók nem valami jók ma, a Thunder abszolut nem kapja meg a hazai pályát, rendre fújogatják nekik a támadókat.Stez
Durant tényleg egy szörny, de ezt már évek óta tudjuk, Sonics draft volt 😊

Nem a támadókkal van gondom, hanem a "védő mozog, de támadók"-kal.

szerk.: Battier nyald ki, hoppá-hoppá KD 😀 Megyek bagózni, én ezt már nem bírom 😊

több mint 12 éve
Azért Durant hatalmas szörnyeteg.
Csak attól félek, hogy meglesz az a 6. fault is hamarosan, onnan meg vége van, Ő hatalmasat játszik a 2. félidőben, ha végig fent lett volna, akkor már egál lenne, de így csak rohannak az eredmény után.
A bírók nem valami jók ma, a Thunder abszolut nem kapja meg a hazai pályát, rendre fújogatják nekik a támadókat.

több mint 12 éve
Ez is támadó Hardennél? Elmennek ezek a bírók a pics@ba!

több mint 12 éve
Na, itt van az 5. fault. Hát vazze, 4 ember között hozza el Bosh a támadót? Fisher is balf@sz.

Westy meg világ életében agyatlan volt, de most nem lehet ültetni KD fault problémái miatt.

több mint 12 éve
Durant bazdmeg 5. fault...
Bosh meg 4 fehér közül leszedi a támadót.
Ahh, ez a meccs elment, fejben ma nincs ott az OKC. Idegenben nagy meló lesz ezt az elbukott hazai meccset visszahoznui.. :/

több mint 12 éve
Nem is értem bazdmeg, hogy lehet akkorát hibázni, hogy Durantet 3 faulttal ráküldeni Jamesre. 4 perc a negyedből, Durantnek 4 faultja van, szóval kibaszott jó, ezen most simán el fog menni a meccs.Stez
Épp ezt akartam írni, hogy Brook miért nem Thabót küldi LBJ-re?

Harden két rossz bünti, James bedobja, Westy kihagyja... :mad:

szerk.: ez támadó??????? Sétáljon le Stern és mondja meg, hogy idén a Miami nyer.

szerk. 2.: Westbrooknak is annyi esze van, amennyi látszik. Végül is csak 2 másodperce lett volna betörni, de eldobja inkább kintről...gdavid
Hatalmas hiba volt.
Ráadásul Durantnek kurva jól ment a negyedben végre, de így benne is maradtak a pontok, megint 4 eladott perc...
Westbrook zseniálisan gyenge ma, pontosan ettől féltem, hogy a kibaszott hullámzó játéka rányomja a pecsétjét akár az egész csapatra. Ugye mondták, hogy az első meccsen megsérült hüvelykujja továbbra is szar, gondolom az is közrejátszik, de akkor is baromi kevés ez.

több mint 12 éve
Nem is értem bazdmeg, hogy lehet akkorát hibázni, hogy Durantet 3 faulttal ráküldeni Jamesre. 4 perc a negyedből, Durantnek 4 faultja van, szóval kibaszott jó, ezen most simán el fog menni a meccs.Stez
Épp ezt akartam írni, hogy Brook miért nem Thabót küldi LBJ-re?

Harden két rossz bünti, James bedobja, Westy kihagyja... :mad:

szerk.: ez támadó??????? Sétáljon le Stern és mondja meg, hogy idén a Miami nyer.

szerk. 2.: Westbrooknak is annyi esze van, amennyi látszik. Végül is csak 2 másodperce lett volna betörni, de eldobja inkább kintről...

több mint 12 éve
Nem is értem bazdmeg, hogy lehet akkorát hibázni, hogy Durantet 3 faulttal ráküldeni Jamesre. 4 perc a negyedből, Durantnek 4 faultja van, szóval kibaszott jó, ezen most simán el fog menni a meccs.

több mint 12 éve
Katasztrófa ez a védekezés, asszem ennek ennyi volt 😕 :/gdavid
Jah, a Heatnél meg a kisemberek bedobálgatják a lasztikat. Wade sem rossz ma, James nagyon jó, Durant meg bekezdett, de hiába, egyszerűen nem tudnak 12-nél közelebb kerülni. :/
Hát reménykedem, nekem egyébként Perkins játéka tűnik baromira gyengének, sokat is hibázik, buta faultokat csinál..

több mint 12 éve
Katasztrófa ez a védekezés, asszem ennek ennyi volt 😕 :/

több mint 12 éve
Sefolosha védőmunkáját viszont élmény nézni továbbra is.
De James nagyot játszik egyelőre, Őt kellene kifaultoltatni, és meglenne ez a meccs. 😀

több mint 12 éve
De legalább a védekezés feljavult, ha ezt sikerül tartani, akkor nem lesz ez rossz. igazából a Durant, Westbrook duó ennél csak jobb lehet, félelmetesen szarul megy, főleg Durantnek. Harden remekül visszahozta partyba az OKC-t, de itt ez még kevés lesz így is. Azért a kilátások jók, de akármikor benne van az is, hogy a James-Wade-Bosh trió god modeba kapcsol.Stez
Nem hiszem, hogy a Heat triója ennél tud jobban játszani (Wade és Bosh tuti nem). KD és Westy meg tényleg csak jobb lehet, erre akartam reflektálni az előbb is az 5/19-cel.

több mint 12 éve
Hát azért az OKC nem nagyon kapja meg a hazai pályát, ami a játékvezetést illeti.Stez
A fő gond azzal van, hogy még mindig csak 31%-kal dobunk, míg a Heat 51%-kal. Harden jó, de KD+Westy eddig 5/19-cel áll...gdavid
De legalább a védekezés feljavult, ha ezt sikerül tartani, akkor nem lesz ez rossz. igazából a Durant, Westbrook duó ennél csak jobb lehet, félelmetesen szarul megy, főleg Durantnek. Harden remekül visszahozta partyba az OKC-t, de itt ez még kevés lesz így is. Azért a kilátások jók, de akármikor benne van az is, hogy a James-Wade-Bosh trió god modeba kapcsol.

több mint 12 éve
Hát azért az OKC nem nagyon kapja meg a hazai pályát, ami a játékvezetést illeti.Stez
A fő gond azzal van, hogy még mindig csak 31%-kal dobunk, míg a Heat 51%-kal. Harden jó, de KD+Westy eddig 5/19-cel áll...

több mint 12 éve
Hát azért az OKC nem nagyon kapja meg a hazai pályát, ami a játékvezetést illeti.

több mint 12 éve
Na közben meg Durant kifaultoltatta magát rögtön az első negyedben.
Ez felejtős lesz, attól tartok. :/Stez
25%-kal dob eddig a Sonics, 50-nel a Heat. Simán meccs lesz ebből, ha kicsit javul Duranték dobószázaléka, legalábbis remélem 😊