NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 430
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Cavs eddig nagyon laza...Én a Miami-Torontón is. Szorosra tippeltem amúgy is, de hogy sok kulcs játékos hiányzik így még érdekesebb lesz.
Viszont az OKC-Spursön kinézek innen simán egy 4-3-as párharcot. 😊
Vrij6
De a kelet oldal senkit nem érdekel.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Curry MVP egyhangúlag!
több mint 9 éve
mikor kiküldték Livingston-t aszittem baj leszés végülis baj lett, a Portland szerintem nem örül neki hogy Curry a 4. negyedre rátalált magára
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Az munka. 😊elég gyilkos a végjáték így a gsw - por 4. meccsen40 pontos visszatérés a padról az menő 😊
Negritis
braxa88
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
elég gyilkos a végjáték így a gsw - por 4. meccsen40 pontos visszatérés a padról az menő 😊
Negritis
több mint 9 éve
elég gyilkos a végjáték így a gsw - por 4. meccsen
több mint 9 éve
Cavs eddig nagyon laza...Viszont az OKC-Spursön kinézek innen simán egy 4-3-as párharcot. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Ezt még csak most olvasom:Valanciunas is kakukk.
Heat center Hassan Whiteside is out indefinitely with a sprained MCL in his right knee...
Áááh!
danyly
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Ezt még csak most olvasom:Heat center Hassan Whiteside is out indefinitely with a sprained MCL in his right knee...
Áááh!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Az úgy komoly lenne!csak akkor lehet összehozni, ha Parkertől vagy Greentől ingyen megválnak
scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/13124708_10154169516576100_2213393316786965663_n.jpg?oh=ba2be54cf2ddca587a98c2bfbfdbf63e&oe=57A7ADDC
gaben
ÉS Duncan+Ginobilli visszajön ugyanezért mint idén, vagy kevesebbért
ÉS West és Marjanoic marad nagyon olcsóért
szóval elméletben lehetséges, de gyakorlatban... (ha megválnak cserébe Aldridgetől, akkor simán összehozhatják)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Az úgy komoly lenne!scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/13124708_10154169516576100_2213393316786965663_n.jpg?oh=ba2be54cf2ddca587a98c2bfbfdbf63e&oe=57A7ADDC
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
több mint 9 éve
Mi? Nem hogy ilyenkor nem fújnak ilyet, hanem kis túlzással akkor sem ha valakit megölnek egy fastbreaknel. Úgyhogy igen a Heat faultolhatott volna, minden további nélkül, de valszeg úgy voltak vele, hogy úgyse dobják be szóval legalább jó hamar lehet menni a zuhany alá. 😊Ilyenkor azért előszeretettel fújnak olyan faultot az NBA-bírók ami után 2 dobás + labdabirtoklás jön, valszeg ettől féltek a Heatnél plusz azért egy félpályás dobás h bemegy az azért nem olyan vszínű 😊Nem dobás közben, nyilván 😊 Úgy látom időkérés sem volt már a Torontonak, szóval egy odaütök-büntető-odaütnek-büntetőzök után sanszos már az idő is lepörög.Miért nem ütöttek oda?Mire nagyobb az esély? Hogy félpályáról bekúrja vagy hogy egy 80%-kal büntetőző játékos bedobja mind a három FT-t?
NB2
atapapa
(én európai kosárlabdán szocializálódok, vegyétek ezt számításba 😊 )
NB2
Mindamellett persze így utólag racionálisabb lett volna odaütni, de mint tudjuk az utólag megjött ész olyan, mint ha meg se jött volna.
empty taxi
több mint 9 éve
De az egyértelmű hack-eknél nem jön 2+1, akkor itt miért is?😊 Buzi ez az enbiéj😊 Mondjuk a védő sem állt a helyzet magaslatán...Ilyenkor azért előszeretettel fújnak olyan faultot az NBA-bírók ami után 2 dobás + labdabirtoklás jön, valszeg ettől féltek a Heatnél plusz azért egy félpályás dobás h bemegy az azért nem olyan vszínű 😊Nem dobás közben, nyilván 😊 Úgy látom időkérés sem volt már a Torontonak, szóval egy odaütök-büntető-odaütnek-büntetőzök után sanszos már az idő is lepörög.Miért nem ütöttek oda?Mire nagyobb az esély? Hogy félpályáról bekúrja vagy hogy egy 80%-kal büntetőző játékos bedobja mind a három FT-t?
NB2
atapapa
NB2
Mindamellett persze így utólag racionálisabb lett volna odaütni, de mint tudjuk az utólag megjött ész olyan, mint ha meg se jött volna.
empty taxi
Egyébként lehet tényleg igazad van és azért nagy a pofám, mert utólag könnyen okos az ember😊
több mint 9 éve
Ilyenkor azért előszeretettel fújnak olyan faultot az NBA-bírók ami után 2 dobás + labdabirtoklás jön, valszeg ettől féltek a Heatnél plusz azért egy félpályás dobás h bemegy az azért nem olyan vszínű 😊Nem dobás közben, nyilván 😊 Úgy látom időkérés sem volt már a Torontonak, szóval egy odaütök-büntető-odaütnek-büntetőzök után sanszos már az idő is lepörög.Miért nem ütöttek oda?Mire nagyobb az esély? Hogy félpályáról bekúrja vagy hogy egy 80%-kal büntetőző játékos bedobja mind a három FT-t?
NB2
atapapa
NB2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nem dobás közben, nyilván 😊 Úgy látom időkérés sem volt már a Torontonak, szóval egy odaütök-büntető-odaütnek-büntetőzök után sanszos már az idő is lepörög.Miért nem ütöttek oda?Mire nagyobb az esély? Hogy félpályáról bekúrja vagy hogy egy 80%-kal büntetőző játékos bedobja mind a három FT-t?
NB2
atapapa
több mint 9 éve
Úgy értette ököllel az altájékra!Miért nem ütöttek oda?Mire nagyobb az esély? Hogy félpályáról bekúrja vagy hogy egy 80%-kal büntetőző játékos bedobja mind a három FT-t?
NB2
atapapa
több mint 9 éve
Miért nem ütöttek oda?Mire nagyobb az esély? Hogy félpályáról bekúrja vagy hogy egy 80%-kal büntetőző játékos bedobja mind a három FT-t?
NB2
több mint 9 éve
Miért nem ütöttek oda?Mert akkor and1 és Lowry megnyeri a meccset.
NB2

Fly Eagles Fly!
több mint 9 éve
Miért nem ütöttek oda?
több mint 9 éve
óriási meccs volt. Aldride nem ember. az öregek meg már nagyon öregekszép volt Thunder!
több mint 9 éve
43 pont az első negyedben, legszívesebben kinyomtam volna a picsába, de Aldridge miatt csak maradtam
több mint 9 éve
slamdumb.com/images/new_comics/c91.jpg
több mint 9 éve
A Clippersnek ennyi volt a PO szerintem. Paul és Griffin is out, 0-2-ről fordított a Blazers + Portlandban játsszák a 6. meccset. Lezárhatják. Lezárják.De a Miami sem tudom mi a francot művel. Teljesen szétestek. Szintén 0-2-ről fordított a Hornets. A párharc kezdete előtt kb. a "középkorban" nyert utoljára PO meccset a Hornets, erre most sorozatban behúz hármat. Spoelstra is mehet az év végén amerre lát.