NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Cavs eddig nagyon laza...

Viszont az OKC-Spursön kinézek innen simán egy 4-3-as párharcot. 😊
Vrij6
Én a Miami-Torontón is. Szorosra tippeltem amúgy is, de hogy sok kulcs játékos hiányzik így még érdekesebb lesz.
De a kelet oldal senkit nem érdekel.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Curry MVP egyhangúlag!
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
mikor kiküldték Livingston-t aszittem baj lesz

és végülis baj lett, a Portland szerintem nem örül neki hogy Curry a 4. negyedre rátalált magára

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
elég gyilkos a végjáték így a gsw - por 4. meccsen
Negritis
40 pontos visszatérés a padról az menő 😊
braxa88
Az munka. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Negritis
40 pontos visszatérés a padról az menő 😊
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Cavs eddig nagyon laza...

Viszont az OKC-Spursön kinézek innen simán egy 4-3-as párharcot. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Ezt még csak most olvasom:
Heat center Hassan Whiteside is out indefinitely with a sprained MCL in his right knee...

Áááh!
danyly
Valanciunas is kakukk.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Ezt még csak most olvasom:
Heat center Hassan Whiteside is out indefinitely with a sprained MCL in his right knee...

Áááh!

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Az úgy komoly lenne!
 scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/13124708_10154169516576100_2213393316786965663_n.jpg?oh=ba2be54cf2ddca587a98c2bfbfdbf63e&oe=57A7ADDC
gaben
csak akkor lehet összehozni, ha Parkertől vagy Greentől ingyen megválnak
ÉS Duncan+Ginobilli visszajön ugyanezért mint idén, vagy kevesebbért
ÉS West és Marjanoic marad nagyon olcsóért

szóval elméletben lehetséges, de gyakorlatban... (ha megválnak cserébe Aldridgetől, akkor simán összehozhatják)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Az úgy komoly lenne!
 scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/13124708_10154169516576100_2213393316786965663_n.jpg?oh=ba2be54cf2ddca587a98c2bfbfdbf63e&oe=57A7ADDC

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Miért nem ütöttek oda?
NB2
Mire nagyobb az esély? Hogy félpályáról bekúrja vagy hogy egy 80%-kal büntetőző játékos bedobja mind a három FT-t?
atapapa
Nem dobás közben, nyilván 😊 Úgy látom időkérés sem volt már a Torontonak, szóval egy odaütök-büntető-odaütnek-büntetőzök után sanszos már az idő is lepörög.
(én európai kosárlabdán szocializálódok, vegyétek ezt számításba 😊 )
NB2
Ilyenkor azért előszeretettel fújnak olyan faultot az NBA-bírók ami után 2 dobás + labdabirtoklás jön, valszeg ettől féltek a Heatnél plusz azért egy félpályás dobás h bemegy az azért nem olyan vszínű 😊
Mindamellett persze így utólag racionálisabb lett volna odaütni, de mint tudjuk az utólag megjött ész olyan, mint ha meg se jött volna.
empty taxi
Mi? Nem hogy ilyenkor nem fújnak ilyet, hanem kis túlzással akkor sem ha valakit megölnek egy fastbreaknel. Úgyhogy igen a Heat faultolhatott volna, minden további nélkül, de valszeg úgy voltak vele, hogy úgyse dobják be szóval legalább jó hamar lehet menni a zuhany alá. 😊
több mint 9 éve
Miért nem ütöttek oda?
NB2
Mire nagyobb az esély? Hogy félpályáról bekúrja vagy hogy egy 80%-kal büntetőző játékos bedobja mind a három FT-t?
atapapa
Nem dobás közben, nyilván 😊 Úgy látom időkérés sem volt már a Torontonak, szóval egy odaütök-büntető-odaütnek-büntetőzök után sanszos már az idő is lepörög.
NB2
Ilyenkor azért előszeretettel fújnak olyan faultot az NBA-bírók ami után 2 dobás + labdabirtoklás jön, valszeg ettől féltek a Heatnél plusz azért egy félpályás dobás h bemegy az azért nem olyan vszínű 😊
Mindamellett persze így utólag racionálisabb lett volna odaütni, de mint tudjuk az utólag megjött ész olyan, mint ha meg se jött volna.
empty taxi
De az egyértelmű hack-eknél nem jön 2+1, akkor itt miért is?😊 Buzi ez az enbiéj😊 Mondjuk a védő sem állt a helyzet magaslatán...
Egyébként lehet tényleg igazad van és azért nagy a pofám, mert utólag könnyen okos az ember😊
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Miért nem ütöttek oda?
NB2
atapapa
NB2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 256 — #neverpunt
Nem dobás közben, nyilván 😊
NB2
jaok 😊

több mint 9 éve
Miért nem ütöttek oda?
NB2
atapapa
több mint 9 éve
Miért nem ütöttek oda?
NB2
atapapa
Úgy értette ököllel az altájékra!

több mint 9 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 256 — #neverpunt
Miért nem ütöttek oda?
NB2

több mint 9 éve
4dam Philadelphia Eagles 155
Miért nem ütöttek oda?
NB2
Mert akkor and1 és Lowry megnyeri a meccset.

Fly Eagles Fly!
több mint 9 éve
Miért nem ütöttek oda?
több mint 9 éve
beszarás
| kár h nem ért W-t |
több mint 9 éve
óriási meccs volt. Aldride nem ember. az öregek meg már nagyon öregek
szép volt Thunder!
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 472 — Undertaker of the Cleveland graveyard
43 pont az első negyedben, legszívesebben kinyomtam volna a picsába, de Aldridge miatt csak maradtam

több mint 9 éve
 slamdumb.com/images/new_comics/c91.jpg

több mint 9 éve
A Clippersnek ennyi volt a PO szerintem. Paul és Griffin is out, 0-2-ről fordított a Blazers + Portlandban játsszák a 6. meccset. Lezárhatják. Lezárják.

De a Miami sem tudom mi a francot művel. Teljesen szétestek. Szintén 0-2-ről fordított a Hornets. A párharc kezdete előtt kb. a "középkorban" nyert utoljára PO meccset a Hornets, erre most sorozatban behúz hármat. Spoelstra is mehet az év végén amerre lát.