NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Azert az a 7.meccs meg igy is necces. Foleg ha Lebron egyedul viszi a csapatot es meg Wadetol se kap segitseget. Lesz ez meg jobb.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát ez finoman szólva sem jött össze nem nagyon tudom miért. Csak bele bele néztem de mikor láttam az eredmény hogyan alakul már inkább aludtam. Sztem James egymaga motiváltabb volt mint a másik 19 játékos együttvéve. Ez van innentől tényleg csoda kéne, hogy ne OKC Heat döntő legyen.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
James szórt 30-at így nagyszünetig. 😀
Gyűrűt akar nagyon, úgy látom.Stez
a végére csúnyán visszaesett a maga 45 pontjával 😂
ha idegenben nyertek 20-al otthon már hozni kell a kötelezőt. Remélem a döntőben odacsap Lebron az OKCnak is.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
James szórt 30-at így nagyszünetig. 😀
Gyűrűt akar nagyon, úgy látom.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
na most már go heat! LeBronnak gyűrűt de azonnal!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hát az első negyed alapján Wade nagy nulla, James egyedül veri a Celticset, brutálisat játszik. 😀
Kíváncsi leszek, hogy Bosh mennyit tud vállalni, mert azért nagyon meglátszik, ha a pályán van, mind védekezésben, mind támadásban. A Bostonnál meg Rondo és Garnett viszi a hátán a csapatot, egyébként egy nagy semmi az eddigiek alapján.

több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Engem nagyon az sem zavar majd ha esetleg a nagydöntőben kikapunk csak legyünk már ma ott így is bőven túlteljesített a csapat minden elvárást. Doc legalább már azt megmutatta, hogy Thibo nélkül is tudja nagy sikerekre vezetni a csapatot sok nehézség ellenére. Go Keltákdande
Ha már ott vannak, akkor legyen amerikai, keretes a történetük...
... a Big3 első évében, és utolsó(?) évében is legyen meg a gyűrű! 😊

De először be kéne húzni a G6-ot.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Engem nagyon az sem zavar majd ha esetleg a nagydöntőben kikapunk csak legyünk már ma ott így is bőven túlteljesített a csapat minden elvárást. Doc legalább már azt megmutatta, hogy Thibo nélkül is tudja nagy sikerekre vezetni a csapatot sok nehézség ellenére. Go Kelták
több mint 12 éve
Én remélem, hogy Heat-OKC lesz, az lenne az igazán nagy döntő. Akárki is nyer, biztosan megérdemli, és nagyon pikáns párharc lenne az. És jobban is örülnék, ha nyer az OKC, és mondjuk egy Heatet csap meg a nagydöntőben.. 😛Stez
Best D# vs best O#

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Én remélem, hogy Heat-OKC lesz, az lenne az igazán nagy döntő. Akárki is nyer, biztosan megérdemli, és nagyon pikáns párharc lenne az. És jobban is örülnék, ha nyer az OKC, és mondjuk egy Heatet csap meg a nagydöntőben.. 😛

több mint 12 éve
OKC nagyon nagy meccs volt.
Big shoot Derek (nyugati) aranyat ért a 4. negyedben.

Remélem nyer ma a C's!
De a döntőbe egyértelműen az OKC az esélyes, bárki is megy be Nyugatról.
Bár, ha belegondolok, hogy a Spurs-nek hány szakértő odaadta a bajnoki címet már kb. 3-4 hete...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Nah csak kipukadt a Spurs es nem kellett a teljes mert nem lesz dontobe elmeletemet megboritanom 😀
Mai meccstol Wade god modeot varok mert sajt szintjehe kepest eddig pihe. Ha James es meg egy ember ertelmesen jatszik akkor lesz esely. Ha lenne edzonk el lehetne gondolkozni hogy Rondot hogy lassitsuk , de Spo max annyit tud osszerakni hogy milyen fapofaval kovesse a meccset ha mar beleszolni nem tud.
Csak azert nem akarom hogy bajnokok legyunk mert akkor maradna ez a szerencsetlen.
több mint 12 éve
Én meg elaludtam a szünetben, de nyugtáztam, hogy ezt az OKC nem tudja hozni, így 7. meccs lesz. Jól tettem. 😀
Ha én nézem a meccset végig, nagyon kikapott volna az OKC, így szerencsére nem. 😛

több mint 12 éve
San Antonio choke city lol. Az első félidő után elmenem aludni 😊Jakehomer
én végignéztem a szenvedést, nem tudom melyik a jobb...

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
San Antonio choke city lol. Az első félidő után elmenem aludni 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Na ma mi jönnénk remélem jövünk is s a tavalyi szépülő korú társaság után még az idei szépkorú csapat a Celtic's megmutatja. Tartok tőle h mára a Miami összeáll vhogy de az nem Spoeltsrán fog múlni 😛 de inkább próbálják meg újra jövőre.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Állítólag Gay trade blockon van. Annyira nem meglepő, max egy 2. kör van bennük, lóvé meg nuku.
GSW kapja: Loul Deng, aki után egy éve érdeklődnek
Bulls kapja: 1/7+Wright, szintén áruba bocsátva
Grizli kapja: lejáró szerződés Brewer+Korver+Hamilton(még egy év 5 millió)+draft pick

Namost, Gay szerződése nem igazán baráti. Minimum 2év/53 millió, plusz játékosopció a harmadikra. Ezért pl. a GSW sztem nem is tudná elhozni. És itt elvileg meg is bukik a történet, mert ehhez mindenképp Boozrt el kell küldeni. Namost olvastam erről az amnesztiáról egy érdekes dolgot, amit eddig nem tudtam. A waiver után fennmaradó lóvét 2n+1 év alatt kell kifizetni ("n" a szerződésből hátralévő évek száma). Namost, Boozer akárkinek megér 5, akár 7 milliót. Jelenleg az árfolyama "magas", bár ezzel sokat nem mondtam. Így cash flowban jelentene évi 4-5 milliót. Jövőre kapásból kiperkálnak neki 15-öt, aztán ha megsérül, vagy fut egy szar szezont, egyből nem 15-21 millió között vállalnak át a szerződéséből, hanem mondjuk 10-et. Mind csapatépítés, mind financiális szempontból van értelme mindhárom csapatnak. Van egy pontszerző, újraszerződtetve Asik (elvileg angyon meg akarják tartani, de őt akár nagy lóvéval is megkínálhatják), Gibson, plusz ha meg tudják tartani a GSW 1/7-et (mondjuk kétlem, hogy a Memphis hülye lenne), akkor nagyon baba minden. De a Bulls vezetése.....Reinsdorf inkább levágja a kezét, mintsem fizessen. Monjuk sem az újraelosztás, sem az elsőkörös kiesés nem tett jót, szegénykémnek még a végén be kell érni egy évi 25-30 milliós profittal. Mindenki gyorsan morzsolja el azt a fránya könnycseppet a szeme sarkában....

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Lehet kicsit elvitt a hév az első két meccs után, de így kiesni... Basszus :/ C's-SAS álomdöntő lett volna. Nah mindegy 1 😕

OKC-nek grat. A döntőbe bárki jöhet ellenük, azt befogják húzni.

A Spurs pedig: Timmynek lejár a szerződése és nem vagyok benne biztos, hogy folytatja. Green és Neal és Diaw a lejáró még, őket azért marasztalnám, Blair csapat opciós. Ha Tim befejezi lesz jó 20 milla sapka alatti terület, Capt Jacknek jövőre 10millás szerződése van, ha amnesztiával elküldjük 30 milla jön fel ehhez jön még a korábbi 7 milla hely amit kizárt, hogy ki tudnánk használni. Első körösünk nincs és a FA piacon sincs sok olyan név aki megdobogtatná a szívemet. Nem látom túl vidáman a jövőt.
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
azért várjunk mégazzal h fejben mennyire lesznek erősek a 22 évesek 😊 láttunk már embert megcsuklani ott, hiába menetelt magabiztosan odáig.
de megérdemlik kétségtelen 😊))
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Ennyit a Spursről Az első 2 meccs csak beetetés volt semmi több 😀 Ezek után bárki lesz is az ellenfél annak esélye semmivel sem több mint a Spursnek.Shawn84
De úgy, hogy mint a Spursnek volt a hatodik meccsen 😀

OKC! Egyértelműen ők lesznek a bajnokok. James pedig megint várhat a gyűrűre. Én már inkább kiesnék a helyében, hogy ne legyen annyira ciki a döntőben elvérezni megint.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Ennyit a Spursről Az első 2 meccs csak beetetés volt semmi több 😀 Ezek után bárki lesz is az ellenfél annak esélye semmivel sem több mint a Spursnek.
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
A Sonics 16 év után a döntőben 😀

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Uhh, ez nagyon sima Spurs W lesz.
Brutális, Parker 10 perc alatt 17 pont, mindent bedob, de unblock az egész Spurs alig hibázott eddig, míg az OKC szórakozza el a támadásokat. Durant eddig semmi, Westbrook megint tök fölösleges önzőzésekbe megy bele, védekezni pedig eddig elfelejtettek. Megy is a Sours már most 10+-al.
Nem látom, hogy ezt a mai meccset nyerhetik, ebből 7. meccs lesz, azt meg a Spurs behúzza.De elképesztő, hogy Popovich hogy összerakta fejben a játékosait, zsinórban 3 L után, idegenben.
Csak remélni tudom, hogy jelentősen visszaesnek, mert ez a meccs már most kijelenthető, hogy csak ebben az esetben lehet meg az OKC-nak.Stez
konkrétan Parker amíg bent volt többet dobott mint az egész OKC. Remélem ilyen első negyed után fogunk kiesni a picsába. Olyan tipikus lenne 😊

szerk.: ezt ugattam botrány amit itt a 3. negyedben művelünk...
na jól van ennyi volt, +18ról nem tudunk megnyerni egy kurva meccset. vicc.

több mint 12 éve
Uhh, ez nagyon sima Spurs W lesz.
Brutális, Parker 10 perc alatt 17 pont, mindent bedob, de unblock az egész Spurs alig hibázott eddig, míg az OKC szórakozza el a támadásokat. Durant eddig semmi, Westbrook megint tök fölösleges önzőzésekbe megy bele, védekezni pedig eddig elfelejtettek. Megy is a Sours már most 10+-al.
Nem látom, hogy ezt a mai meccset nyerhetik, ebből 7. meccs lesz, azt meg a Spurs behúzza.De elképesztő, hogy Popovich hogy összerakta fejben a játékosait, zsinórban 3 L után, idegenben.
Csak remélni tudom, hogy jelentősen visszaesnek, mert ez a meccs már most kijelenthető, hogy csak ebben az esetben lehet meg az OKC-nak.

több mint 12 éve
Ja, csak közben mondták is, hogy Bosh azért játszott 14 percet, mert egyszerűen nem érzi jól magát, és a sérülésével bajok vannak. Szerintem talán a nagydöntőre tudnák összedrótozni, de így a következő napokban nem lennék biztos benne.. Most úgy érzem, hogy a Celtics nyerni fog, hatalmas előnybe kerültek fejben.
És hát igaz, a Heatnek egy igazi edző kellene, de én biztos is vagyok benne, hogy Spoelstra repül pár héten belül, akárki is lesz a bajnok..