NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 389
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
az én emberemKobe szerűen távozott Kobe Bryant, szerintem nem bántam meg hogy megnéztem..😊nem
Szerintem nyugodtan mondhatom itt mindenki nevében, hogy Köszönjük Kobe ezt a sok jót!
Coolearie
braxa88
ő is köszöni a sok jó $
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
szomorú amugy h egy megdönthetetlennek hitt rekord megdöntése helyett most mindenki egy gálameccsről beszél...
több mint 9 éve
Közben Curryék megcsinálták és az index a lehető leghatásvadászabb címmel (ami persze nem felel meg a valóságnak) fő hírként hozza...index.hu/sport/kosarlabda/2016/04/14/golden_state_warriors_rekord_chicago_bulls_73-9_nba/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Kobe szerűen távozott Kobe Bryant, szerintem nem bántam meg hogy megnéztem..😊nem
Szerintem nyugodtan mondhatom itt mindenki nevében, hogy Köszönjük Kobe ezt a sok jót!
Coolearie
több mint 9 éve
Kobe szerűen távozott Kobe Bryant, szerintem nem bántam meg hogy megnéztem..😊 Szerintem nyugodtan mondhatom itt mindenki nevében, hogy Köszönjük Kobe ezt a sok jót!
több mint 9 éve
Currynek összejön a 400 tripla, Kobe 60 ponttal búcsúzik & a Warriors is megdönti a Bulls rekordját. Egy újabb átlagos nap az NBAben. Amúgy holnaptól Kobe elkezdi forgatni a Legenda vagyok 2. részét. Biopic lesz, nem tucat horror. 😊
több mint 9 éve
ezzel a "meccsel" Kobe megkoronázza ezt a remek önzetlen sportemberi pályafutást
több mint 9 éve
Tudom, hogy történelmet láthatunk meg, hogy egyszer mindent túlszárnyalnak de én sajnálom, hogy megdől a rekord. Nekem az a Bulls a CSAPAT.Más kor, más ellenfelek.
Matthew99
De azért Kerr miatt nem bánom annyira.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
tudom.a Kingses Seth Curryről beszélek...kisCurryben is van potenciálkis Curryben mindenképpen van potenciál. tavaly MVP volt, valszeg idén is az lesz, és jó esélye van a második gyűrűre is.
20p, 15 assist, áprilisban 35ből 20 tripla bement.
braxa88
de ez a bátyja.
slowmotion
braxa88
de közben rájöttem, hogy benéztem o_o
nemtom miért volt meg bennem az, hogy Stephen a fiatalabb.
my bad
több mint 9 éve
a Kingses Seth Curryről beszélekkisCurryben is van potenciálkis Curryben mindenképpen van potenciál. tavaly MVP volt, valszeg idén is az lesz, és jó esélye van a második gyűrűre is.
braxa88
de ez a bátyja.
slowmotion
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
kisCurryben is van potenciálkis Curryben mindenképpen van potenciál. tavaly MVP volt, valszeg idén is az lesz, és jó esélye van a második gyűrűre is.
braxa88
de ez a bátyja.
több mint 9 éve
kisCurryben is van potenciál20p, 15 assist, áprilisban 35ből 20 tripla bement.
+ twitter.com/MikeSGallagher/status/719733111056109568
több mint 9 éve
Én meg önző vagyok és mindenkitől sajnálom 😀Tudom, hogy történelmet láthatunk meg, hogy egyszer mindent túlszárnyalnak de én sajnálom, hogy megdől a rekord. Nekem az a Bulls a CSAPAT.+1, bár Curryéktől kevésbé sajnálom, mint más csapattól
Matthew99
Drip

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Tudom, hogy történelmet láthatunk meg, hogy egyszer mindent túlszárnyalnak de én sajnálom, hogy megdől a rekord. Nekem az a Bulls a CSAPAT.+1, bár Curryéktől kevésbé sajnálom, mint más csapattól
Matthew99
több mint 9 éve
Tudom, hogy történelmet láthatunk meg, hogy egyszer mindent túlszárnyalnak de én sajnálom, hogy megdől a rekord. Nekem az a Bulls a CSAPAT.

több mint 9 éve
Innen nincs az az Isten hogy ezt hazai palyan ne huzzuk be, lehet akarki most az ellenfel!Szerintem meg nem lesz egyszerű. 2007 Pats... utolsó meccs, alapszakasz, NE-NYG (tudom másik sport)
zavi27
több mint 9 éve
Innen nincs az az Isten hogy ezt hazai palyan ne huzzuk be, lehet akarki most az ellenfel!bocs ezt benéztemazért az a memphisi kirándulás még húzós lehetOracle-be lesz.
Negritis
4dam
ettől függetlenül a grizzlies mindig necces ellenfél az elmúlt években mind1 mi történik
Negritis
több mint 9 éve
azért innen nem sikerülnie a dolognak kb. olyan lenne, mint amikor vagy tizenöt éve a Saints-nek mindenképpen győznie kellett a playoffért az utolsó meccsén, és a meccs végén megcsinálta a hook & laddert, hogy legyen esély hosszabbításra - aztán a kicker (talán Carney) kihagyta az extra pontot.mindössze annyi kiegészítés, hogy az utolsó előtti meccsük volt 😀 (2003-ban)
slowmotion
több mint 9 éve
azért innen nem sikerülnie a dolognak kb. olyan lenne, mint amikor vagy tizenöt éve a Saints-nek mindenképpen győznie kellett a playoffért az utolsó meccsén, és a meccs végén megcsinálta a hook & laddert, hogy legyen esély hosszabbításra - aztán a kicker (talán Carney) kihagyta az extra pontot.
több mint 9 éve
bocs ezt benéztemazért az a memphisi kirándulás még húzós lehetOracle-be lesz.
Negritis
4dam
ettől függetlenül a grizzlies mindig necces ellenfél az elmúlt években mind1 mi történik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
azért az a memphisi kirándulás még húzós lehetAz húzós is volt, a Memphis a legvégén majdnem fordított.
Negritis
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
azért az a memphisi kirándulás még húzós lehetOracle-be lesz.
Negritis

Fly Eagles Fly!
több mint 9 éve
azért az a memphisi kirándulás még húzós lehet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ott a rekord(beállítás)!Így meg kell már lennie.
braxa88
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
ott a rekord(beállítás)!