NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Kobe szerűen távozott Kobe Bryant, szerintem nem bántam meg hogy megnéztem..😊
Szerintem nyugodtan mondhatom itt mindenki nevében, hogy Köszönjük Kobe ezt a sok jót!
Coolearie
nem
braxa88
az én emberem
ő is köszöni a sok jó $

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
szomorú amugy h egy megdönthetetlennek hitt rekord megdöntése helyett most mindenki egy gálameccsről beszél...
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
Közben Curryék megcsinálták és az index a lehető leghatásvadászabb címmel (ami persze nem felel meg a valóságnak) fő hírként hozza...
 index.hu/sport/kosarlabda/2016/04/14/golden_state_warriors_rekord_chicago_bulls_73-9_nba/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Szerintem nyugodtan mondhatom itt mindenki nevében, hogy Köszönjük Kobe ezt a sok jót!
Coolearie
nem
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 489 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Currynek összejön a 400 tripla, Kobe 60 ponttal búcsúzik & a Warriors is megdönti a Bulls rekordját. Egy újabb átlagos nap az NBAben. Amúgy holnaptól Kobe elkezdi forgatni a Legenda vagyok 2. részét. Biopic lesz, nem tucat horror. 😊
több mint 9 éve
ezzel a "meccsel" Kobe megkoronázza ezt a remek önzetlen sportemberi pályafutást
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Tudom, hogy történelmet láthatunk meg, hogy egyszer mindent túlszárnyalnak de én sajnálom, hogy megdől a rekord. Nekem az a Bulls a CSAPAT.
Matthew99
Más kor, más ellenfelek.
De azért Kerr miatt nem bánom annyira.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
kisCurryben is van potenciál
20p, 15 assist, áprilisban 35ből 20 tripla bement.
braxa88
kis Curryben mindenképpen van potenciál. tavaly MVP volt, valszeg idén is az lesz, és jó esélye van a második gyűrűre is.
de ez a bátyja.
slowmotion
a Kingses Seth Curryről beszélek...
braxa88
tudom.

de közben rájöttem, hogy benéztem o_o
nemtom miért volt meg bennem az, hogy Stephen a fiatalabb.

my bad
több mint 9 éve
braxa88
kis Curryben mindenképpen van potenciál. tavaly MVP volt, valszeg idén is az lesz, és jó esélye van a második gyűrűre is.
de ez a bátyja.
slowmotion
a Kingses Seth Curryről beszélek

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
braxa88
de ez a bátyja.
több mint 9 éve
+  twitter.com/MikeSGallagher/status/719733111056109568
több mint 9 éve
Tudom, hogy történelmet láthatunk meg, hogy egyszer mindent túlszárnyalnak de én sajnálom, hogy megdől a rekord. Nekem az a Bulls a CSAPAT.
Matthew99
+1, bár Curryéktől kevésbé sajnálom, mint más csapattól
Drip
Én meg önző vagyok és mindenkitől sajnálom 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 472 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Matthew99
+1, bár Curryéktől kevésbé sajnálom, mint más csapattól

több mint 9 éve

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Innen nincs az az Isten hogy ezt hazai palyan ne huzzuk be, lehet akarki most az ellenfel!
zavi27
Szerintem meg nem lesz egyszerű. 2007 Pats... utolsó meccs, alapszakasz, NE-NYG (tudom másik sport)
több mint 9 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
azért az a memphisi kirándulás még húzós lehet
Negritis
Oracle-be lesz.
4dam
bocs ezt benéztem
ettől függetlenül a grizzlies mindig necces ellenfél az elmúlt években mind1 mi történik
Negritis
Innen nincs az az Isten hogy ezt hazai palyan ne huzzuk be, lehet akarki most az ellenfel!
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
azért innen nem sikerülnie a dolognak kb. olyan lenne, mint amikor vagy tizenöt éve a Saints-nek mindenképpen győznie kellett a playoffért az utolsó meccsén, és a meccs végén megcsinálta a hook & laddert, hogy legyen esély hosszabbításra - aztán a kicker (talán Carney) kihagyta az extra pontot.
slowmotion
mindössze annyi kiegészítés, hogy az utolsó előtti meccsük volt 😀 (2003-ban)

több mint 9 éve
azért innen nem sikerülnie a dolognak kb. olyan lenne, mint amikor vagy tizenöt éve a Saints-nek mindenképpen győznie kellett a playoffért az utolsó meccsén, és a meccs végén megcsinálta a hook & laddert, hogy legyen esély hosszabbításra - aztán a kicker (talán Carney) kihagyta az extra pontot.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 973 — The Mathematician
Negritis
Oracle-be lesz.
4dam
bocs ezt benéztem
ettől függetlenül a grizzlies mindig necces ellenfél az elmúlt években mind1 mi történik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Negritis
Az húzós is volt, a Memphis a legvégén majdnem fordított.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
4dam Philadelphia Eagles 155
Negritis
Oracle-be lesz.

Fly Eagles Fly!
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 973 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
ott a rekord(beállítás)!
braxa88
Így meg kell már lennie.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
ott a rekord(beállítás)!