NBA
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Ez a Rockets játéka? Harden vagy Allen kint pattogtat aztán vagy megindul vagy rásuhintja kintről, ha meg leduplázzák odadobja valamelyik 3-ason kívül ácsorgó üresen maradt társnak aki ahogy kapja úgy emeli is rá? Valóban rém uncsi 10-15 perc után, bár egyúttal engem lenyűgöz, hogy ezzel alapszakasz győztesek tudtak lenni. Hardennek brutál szezonja lehetett. (Ilyenkor sajnálom, hogy playoffon kívül nem nézek NBA-t.)légyszi mond, hogy ezt direkt csinálod, mert a Rockets keretében egy darab Allen sincs, de még ehhez hasonló nevű sem
Védekezésben mondjuk szépen kikapcsolták Curry-t. Csak hát ennyire lehet jutni vele. A Warriors nem györcsöl rá, ha Curry-t fogják akkor Curry-t fogják, előlép a másik 4 és megdobják ők a pontokat.
peterk2005
remélem nem Chris Paul-ra gondoltál 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
több mint 8 éve
paul megint bowenkedett egyethat Harden valoban csak neha 8-D
durant-re nincs senkije sztem a Houstonnak
és birom mikor Curry-t ótvar szar védőnek tartják és az Irving, Harden, I Thomas kategóriába teszik
pedig velük ellentétben ő legalább próbálkozik és küzd (néha Harden is)
Negritis
ez a Rockets fejben is keves szerintem, es Harden is, ezert nem is gondolom ot egy Durant, James, Curry-fele klasszisnak
több mint 8 éve
paul megint bowenkedett egyetdurant-re nincs senkije sztem a Houstonnak
és birom mikor Curry-t ótvar szar védőnek tartják és az Irving, Harden, I Thomas kategóriába teszik
pedig velük ellentétben ő legalább próbálkozik és küzd (néha Harden is)
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Nem biztos, hogy mindkét irányban korrelál 😊Érdekes egybeesés 😀tehát ha Lebron visszavonul, akkor nem nyerhet több bajnokságot a Tide?
scontent.fbud3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/32416441_1870329226367055_6415603756267732992_n.jpg?_nc_cat=0&oh=1301c51cbf2bcbe18c59dd995851f737&oe=5B7D8E31
kapitnono
slowmotion
Mármint ha havazik, akkor hideg van, de ha hideg van, akkor mindig havazik? 😀
több mint 8 éve
Érdekes egybeesés 😀tehát ha Lebron visszavonul, akkor nem nyerhet több bajnokságot a Tide?
scontent.fbud3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/32416441_1870329226367055_6415603756267732992_n.jpg?_nc_cat=0&oh=1301c51cbf2bcbe18c59dd995851f737&oe=5B7D8E31
kapitnono
több mint 8 éve
hazaérek lehúzom és megnézemnbahd.net/
bár ha vki tudja hol tudnám visszanézni most akkor megköszönném
Negritis
több mint 8 éve
hazaérek lehúzom és megnézembár ha vki tudja hol tudnám visszanézni most akkor megköszönném
több mint 8 éve
Az elejen nagyon beindult a Rockets, de szepen lassan elfogytak.Hat remelem osszekapjak magukat.
több mint 8 éve
Ez a Rockets játéka? Harden vagy Allen kint pattogtat aztán vagy megindul vagy rásuhintja kintről, ha meg leduplázzák odadobja valamelyik 3-ason kívül ácsorgó üresen maradt társnak aki ahogy kapja úgy emeli is rá? Valóban rém uncsi 10-15 perc után, bár egyúttal engem lenyűgöz, hogy ezzel alapszakasz győztesek tudtak lenni. Hardennek brutál szezonja lehetett. (Ilyenkor sajnálom, hogy playoffon kívül nem nézek NBA-t.)Védekezésben mondjuk szépen kikapcsolták Curry-t. Csak hát ennyire lehet jutni vele. A Warriors nem györcsöl rá, ha Curry-t fogják akkor Curry-t fogják, előlép a másik 4 és megdobják ők a pontokat.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
dawyd728
4 273
Nem tudom ki hogy van vele, én bármennyire is próbálok a Rockets-nek és a Warriors dominancia ellen szurkolni, egyszerűen a meccs alatt azon kapom magam, h nem vagyok képes egy ilyen 1-1-re épülő rém egyszerűsített játéknak szurkolni főleg egy a kosárlabdát valóban játszó, sok passzos, labda nélküli mozgásra is építő csapattal szemben.
több mint 8 éve
A Boston gyakorlatilag meggyazálta a tegnapi Clevelandet a festéken belül. Ennyi elég is volt. LeBron aligha fog még egyszer ilyen botrány rosszul dobni. Már ha csak ő hozza a tizenvalamennyi helyett a szokásos harmincvalamennyit (kb. ugyanennyi dobásból 😀 ), már akkor szoros lehet.Hol van a Boston plafonja a tegnapihoz képest? Tudnak jobban játszani? (Tegnap szerintem csak az első negyed volt nagyon jó, a többi so-so.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Behúzza James
több mint 8 éve
Hát ebben a Boston Cleveland első meccsben sok izgalom nem volt😁. Hátha a többi valamivel szorosabbra sikerül.

több mint 8 éve
Kezdésnek nem rossz 😊
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 861
Magyar kommentar azert jobb, mert a megszakitasoknal nem mennek el reklamra, mint az usaban.Foleg NFL-nel relevans ez.Ez igaz. Ettől még egy magyar kommentár többet megengedett magának. Nem kell PC-t tolniuk állandóan. Gondolok itt arra, ami Fülöp László és Hemi bá közötti cicaharcra volt a Honvéd kapcsán.. Amerikában komolyabban működik az a policy, h a terméket nem lehet, vagy csak legvégsőbb esetben szabad negatív kritikával illetni. Plusz Kornél és Isti nem is vmi hülyegyerekek, akiket jó is hallgatni. Zümi vagy korábban Csabi meg a magyar kommentátor szakma csúcsai. Ricsi már más tészta.Szerintem szinte minden major sportot / NFL, NHL, MLB, NBA/ sokkal jobb eredeti kommentárral nézni, valahogy nekem a magyar kommentátor legyen bárki is az, nem tudja visszaadni ugyanazt az élményt.A döntő összes meccse az alap nem? Régi podcast volt, lehet összecsúszik pár info, de mintha az első 3 körre lenne egy keretszám, amin belül kell lenni. Bármi is az igazság, én a helyükben a Warriors-Rockets párharcra tartalékoltam volna. Lehet csak 5 meccses lesz a párharc, de legalább ezt adhatták volna végig. Kb itt dől el ki lesz a bajnok.. Mondjuk számomra nem okoz gondot amerikai kommentárral nézni, szerencsére szép éles nba streamekben úszik a net, de a sport/liga magyarországi népszerűsítéséért érdemes lenne kompetitív csapatok egymás elleni meccseit mutatni és nem 2-3 db Warriors-Spurs meccset adni az első körből..Múltkor kaptam, hogy ne idegeskedjek, hogy nem adja a sporttv a 7. meccsét a Cavsnak, mert majd később... Csak jelzem, hogy a főcsoportdöntőkből sem sikerül adni az összeset!jep, sose adták az összeset
NB2
a döntőből szoktak mindent adni
nem tudom pontosan hány meccsről szól a szerződés de vmi 15-19 rémlik anno alley-oop-ból mikor Szaniszló beszélt róla
Negritis
dawyd728
kapitnono
dawyd728
Celtics - Cavs felvezetes kozben biggie es mobb deep az alap a musorban .hhm
több mint 8 éve
több mint 8 éve
dawyd728
4 273
Ez igaz. Ettől még egy magyar kommentár többet megengedett magának. Nem kell PC-t tolniuk állandóan. Gondolok itt arra, ami Fülöp László és Hemi bá közötti cicaharcra volt a Honvéd kapcsán.. Amerikában komolyabban működik az a policy, h a terméket nem lehet, vagy csak legvégsőbb esetben szabad negatív kritikával illetni. Plusz Kornél és Isti nem is vmi hülyegyerekek, akiket jó is hallgatni. Zümi vagy korábban Csabi meg a magyar kommentátor szakma csúcsai. Ricsi már más tészta.Szerintem szinte minden major sportot / NFL, NHL, MLB, NBA/ sokkal jobb eredeti kommentárral nézni, valahogy nekem a magyar kommentátor legyen bárki is az, nem tudja visszaadni ugyanazt az élményt.A döntő összes meccse az alap nem? Régi podcast volt, lehet összecsúszik pár info, de mintha az első 3 körre lenne egy keretszám, amin belül kell lenni. Bármi is az igazság, én a helyükben a Warriors-Rockets párharcra tartalékoltam volna. Lehet csak 5 meccses lesz a párharc, de legalább ezt adhatták volna végig. Kb itt dől el ki lesz a bajnok.. Mondjuk számomra nem okoz gondot amerikai kommentárral nézni, szerencsére szép éles nba streamekben úszik a net, de a sport/liga magyarországi népszerűsítéséért érdemes lenne kompetitív csapatok egymás elleni meccseit mutatni és nem 2-3 db Warriors-Spurs meccset adni az első körből..Múltkor kaptam, hogy ne idegeskedjek, hogy nem adja a sporttv a 7. meccsét a Cavsnak, mert majd később... Csak jelzem, hogy a főcsoportdöntőkből sem sikerül adni az összeset!jep, sose adták az összeset
NB2
nem tudom pontosan hány meccsről szól a szerződés de vmi 15-19 rémlik anno alley-oop-ból mikor Szaniszló beszélt róla
Negritis
dawyd728
kapitnono
több mint 8 éve
ez bármilyen sportra igazSzerintem szinte minden major sportot / NFL, NHL, MLB, NBA/ sokkal jobb eredeti kommentárral nézni, valahogy nekem a magyar kommentátor legyen bárki is az, nem tudja visszaadni ugyanazt az élményt.A döntő összes meccse az alap nem? Régi podcast volt, lehet összecsúszik pár info, de mintha az első 3 körre lenne egy keretszám, amin belül kell lenni. Bármi is az igazság, én a helyükben a Warriors-Rockets párharcra tartalékoltam volna. Lehet csak 5 meccses lesz a párharc, de legalább ezt adhatták volna végig. Kb itt dől el ki lesz a bajnok.. Mondjuk számomra nem okoz gondot amerikai kommentárral nézni, szerencsére szép éles nba streamekben úszik a net, de a sport/liga magyarországi népszerűsítéséért érdemes lenne kompetitív csapatok egymás elleni meccseit mutatni és nem 2-3 db Warriors-Spurs meccset adni az első körből..Múltkor kaptam, hogy ne idegeskedjek, hogy nem adja a sporttv a 7. meccsét a Cavsnak, mert majd később... Csak jelzem, hogy a főcsoportdöntőkből sem sikerül adni az összeset!jep, sose adták az összeset
NB2
Negritis
dawyd728
kapitnono
kell az hogy ott legyen a kommentátor a helyszínen
több mint 8 éve
Szerintem szinte minden major sportot / NFL, NHL, MLB, NBA/ sokkal jobb eredeti kommentárral nézni, valahogy nekem a magyar kommentátor legyen bárki is az, nem tudja visszaadni ugyanazt az élményt.A döntő összes meccse az alap nem? Régi podcast volt, lehet összecsúszik pár info, de mintha az első 3 körre lenne egy keretszám, amin belül kell lenni. Bármi is az igazság, én a helyükben a Warriors-Rockets párharcra tartalékoltam volna. Lehet csak 5 meccses lesz a párharc, de legalább ezt adhatták volna végig. Kb itt dől el ki lesz a bajnok.. Mondjuk számomra nem okoz gondot amerikai kommentárral nézni, szerencsére szép éles nba streamekben úszik a net, de a sport/liga magyarországi népszerűsítéséért érdemes lenne kompetitív csapatok egymás elleni meccseit mutatni és nem 2-3 db Warriors-Spurs meccset adni az első körből..Múltkor kaptam, hogy ne idegeskedjek, hogy nem adja a sporttv a 7. meccsét a Cavsnak, mert majd később... Csak jelzem, hogy a főcsoportdöntőkből sem sikerül adni az összeset!jep, sose adták az összeset
NB2
Negritis
dawyd728

több mint 8 éve
a döntő külön van igenA döntő összes meccse az alap nem? Régi podcast volt, lehet összecsúszik pár info, de mintha az első 3 körre lenne egy keretszám, amin belül kell lenni. Bármi is az igazság, én a helyükben a Warriors-Rockets párharcra tartalékoltam volna. Lehet csak 5 meccses lesz a párharc, de legalább ezt adhatták volna végig. Kb itt dől el ki lesz a bajnok.. Mondjuk számomra nem okoz gondot amerikai kommentárral nézni, szerencsére szép éles nba streamekben úszik a net, de a sport/liga magyarországi népszerűsítéséért érdemes lenne kompetitív csapatok egymás elleni meccseit mutatni és nem 2-3 db Warriors-Spurs meccset adni az első körből..Múltkor kaptam, hogy ne idegeskedjek, hogy nem adja a sporttv a 7. meccsét a Cavsnak, mert majd később... Csak jelzem, hogy a főcsoportdöntőkből sem sikerül adni az összeset!jep, sose adták az összeset
NB2
Negritis
dawyd728
és jah egy elég régi podcast volt
van egy X keret, és gondolom úgy terveznek hogy 2-2 meccs fixen a főcsoportdöntőkről
és még 2-3 eleve tervezve van arra ha nem 4-0
és volt szó arról is h extrém esetben tudnak "venni" + meccseket is
most nézem h felvételről leadják a mait és élőben a holnapi első meccset
www.sport1tv.hu/Musorujsag/2018/05/14
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 8 éve
dawyd728
4 273
A döntő összes meccse az alap nem? Régi podcast volt, lehet összecsúszik pár info, de mintha az első 3 körre lenne egy keretszám, amin belül kell lenni. Bármi is az igazság, én a helyükben a Warriors-Rockets párharcra tartalékoltam volna. Lehet csak 5 meccses lesz a párharc, de legalább ezt adhatták volna végig. Kb itt dől el ki lesz a bajnok.. Mondjuk számomra nem okoz gondot amerikai kommentárral nézni, szerencsére szép éles nba streamekben úszik a net, de a sport/liga magyarországi népszerűsítéséért érdemes lenne kompetitív csapatok egymás elleni meccseit mutatni és nem 2-3 db Warriors-Spurs meccset adni az első körből..Múltkor kaptam, hogy ne idegeskedjek, hogy nem adja a sporttv a 7. meccsét a Cavsnak, mert majd később... Csak jelzem, hogy a főcsoportdöntőkből sem sikerül adni az összeset!jep, sose adták az összeset
NB2
Negritis
több mint 8 éve
Múltkor kaptam, hogy ne idegeskedjek, hogy nem adja a sporttv a 7. meccsét a Cavsnak, mert majd később... Csak jelzem, hogy a főcsoportdöntőkből sem sikerül adni az összeset!jep, sose adták az összeset
NB2
több mint 8 éve
Múltkor kaptam, hogy ne idegeskedjek, hogy nem adja a sporttv a 7. meccsét a Cavsnak, mert majd később... Csak jelzem, hogy a főcsoportdöntőkből sem sikerül adni az összeset!