NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 397
41
01:45 Alabama @ LSU - abc
NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
24-18 1.negyed a C-nek ahhoz kéepst hogy Wade és James 1/10-el áll egész jól állunk 😀
több mint 12 éve
wohooo! 😊(a rendkívül frappáns logó az én agyszüleményem)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Első meccsen Ibaka lefelé szálló labdát blokkolt Parker ellen. Summázva ez -1 pont SAS szempontból. Manu "tackle" meg annyira volt fault amennyire Ibaka lábblokja aminek köszönhetően odaesett Hardenre. Fisher tényleg nem lépett ki, ott nem tudom mit nézett a spori.Ez a kulcs.Durant Westbrook Harden 88 pont. Ennél Ők nem tudnak szerintem többet, szóval amíg a "hack a Splitter" a 4. legveszélyesebb fegyvere az OKC-nek addig nem lesz sanszuk a fordításra. Ibaka és főleg Perkins támadásban nulla és Ibaka is hiába a legjobb védők egyike, a Spurs mindig megtalálja az üres embert, mert a passzolás nem életidegen a játékukból 😊egyet azért jó lenne hozni a kövi két meccsből, bár nem nagyon hiszem hogy otthon elvernének minket. De jobb lenne ha nem kellene izgulni 😊
4-0-t nem tartom sanszosnak most, de az OKC továbbjutásra sem tennék pénzt.
GO SPURS!Blaise
Hát igen 10 bevethető ember>>>> három
Még akkor is ha az a 3. kibaszott jó 😊eaglesmcnabb
Van 10 bevethető emberük.
Perkins nagyon gyenge. Mindkét palánk alatt.
Ibaka legalább védekezésben odateszi magát.
A bírók pedig...
- Előző meccsen Fisher triplája két pontért
- Mai meccsen: Fisher "kilépése"; Manu tackle Harden-on tripla dobás közben - semmi
Ezek szerintem teljesen egyértelmű szituk voltak.
Az már véleményes, hogy a SAS-nak nincs támadó faultja...
Jobb a Spurs, akkor minek ez?Sinisa
Az, hogy miért nincs támadófault... Fújtak támadókat, de amikor Westbrook és az első meccsen Harden csak eszetlenül belerohan a vakvilágba nem kell csodálkozni, hogy kapják a faultot szép számmal ami mellett eltűnik a kevés SAS támadó. Meg az sem mindegy, hogy a festékben - ha small ball van - csak Ibaka van-e vagy 2-3 ember ami a túloldalon amibe könnyebb beleakadni.
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok, hogy a 3. meccsen mi lesz ilyen szempontból is.A bírók pedig...Ezt írtam én is hajnalban. Minek még tolni is őket, ha egyébként is száguldanak?gdavid
- Mai meccsen: Fisher "kilépése"; Manu tackle Harden-on tripla dobás közben - semmi
Addig remélem a C's egyenlít!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
A bírók pedig...Ezt írtam én is hajnalban. Minek még tolni is őket, ha egyébként is száguldanak?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
braxa88
12 534
mert buzikEz a kulcs.Durant Westbrook Harden 88 pont. Ennél Ők nem tudnak szerintem többet, szóval amíg a "hack a Splitter" a 4. legveszélyesebb fegyvere az OKC-nek addig nem lesz sanszuk a fordításra. Ibaka és főleg Perkins támadásban nulla és Ibaka is hiába a legjobb védők egyike, a Spurs mindig megtalálja az üres embert, mert a passzolás nem életidegen a játékukból 😊egyet azért jó lenne hozni a kövi két meccsből, bár nem nagyon hiszem hogy otthon elvernének minket. De jobb lenne ha nem kellene izgulni 😊
GO SPURS!Blaise
A bírók pedig...
több mint 12 éve
Ez a kulcs.Durant Westbrook Harden 88 pont. Ennél Ők nem tudnak szerintem többet, szóval amíg a "hack a Splitter" a 4. legveszélyesebb fegyvere az OKC-nek addig nem lesz sanszuk a fordításra. Ibaka és főleg Perkins támadásban nulla és Ibaka is hiába a legjobb védők egyike, a Spurs mindig megtalálja az üres embert, mert a passzolás nem életidegen a játékukból 😊egyet azért jó lenne hozni a kövi két meccsből, bár nem nagyon hiszem hogy otthon elvernének minket. De jobb lenne ha nem kellene izgulni 😊
GO SPURS!Blaise
A bírók pedig...
Jobb a Spurs, akkor minek ez?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Bosh les a kulcs, addigra elvileg felepul, nelkule tenyleg hihetetlen god mode kene LJ-DW duotol. Bar ahogy jatszanak mostanaban ezt is kinezem, de ha Bosh van akkor az mas teszta. Underdogkent ugyis konyebb nyerniuk 😊
több mint 12 éve
Durant Westbrook Harden 88 pont. Ennél Ők nem tudnak szerintem többet, szóval amíg a "hack a Splitter" a 4. legveszélyesebb fegyvere az OKC-nek addig nem lesz sanszuk a fordításra. Ibaka és főleg Perkins támadásban nulla és Ibaka is hiába a legjobb védők egyike, a Spurs mindig megtalálja az üres embert, mert a passzolás nem életidegen a játékukból 😊egyet azért jó lenne hozni a kövi két meccsből, bár nem nagyon hiszem hogy otthon elvernének minket. De jobb lenne ha nem kellene izgulni 😊
GO SPURS!Blaise
Még akkor is ha az a 3. kibaszott jó 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Én attól félek, hogy a James-Wade duó is kevés lesz ez ellen a Spurs ellen.De ha már az OKC nem, akkor Ők nyerjenek. 😀
több mint 12 éve
Durant Westbrook Harden 88 pont. Ennél Ők nem tudnak szerintem többet, szóval amíg a "hack a Splitter" a 4. legveszélyesebb fegyvere az OKC-nek addig nem lesz sanszuk a fordításra. Ibaka és főleg Perkins támadásban nulla és Ibaka is hiába a legjobb védők egyike, a Spurs mindig megtalálja az üres embert, mert a passzolás nem életidegen a játékukból 😊4-0-t nem tartom sanszosnak most, de az OKC továbbjutásra sem tennék pénzt.
GO SPURS!
több mint 12 éve
Hat a 3. meccset ha megfogja a Thunder akkor lehet remenykedni, kulonben meg a 4-0 is kinez. Jo lenne ha legalabb annyi meccsuk lenne mint a Heatnek. Asszem itt lassan mar csak a Hero-mode James-Wade duo az utolso remenyem
több mint 12 éve
Hát ezt a San Antonio Spurst nem tudom hogy lehet megverni 😕 80-58-ra mennek. Sebaj, legalább a bátyám örül majd reggel, ha megnézi a végeredményt 😊szerk.: kicsit összekapta magát a Sonics, a bírók rögtön elkezdtek fújkodni. Komolyan nem értem miért kell ekkora hazai pályát adni :/
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Spurs akkor sem lesz bajnok 😀 Egyébként a OKC és ha Bosh felépül a Heat is kellemetlen lesz nekik, valamelyik csak elkapjaAz az igazság, hogy sajnos félek idén (és még egy jó időre) nálunk ez lesz a maximum hacsak valami isteni csodával még extra erőt nem kapva életre kelünk. Nagyon hiányzik Perkins nem is értem azóta se azt a trade-t meg hát persze a sérülések de sajna nem vagyunk GB hogy ezt túl élve nyerjünk. Remélem én is szoros lesz és ha csoda folytán tovább mennénk hát akár Spurs akár OKC végképp semmi esély, de terv már így is túl teljesítve.dandePerkins szerintem nagyon gyengén játszott tegnap a SAS ellen.
Buta fault-ok, gyenge játék a védő palánk alatt.
Spurs ellen pedig kinek van esélye?
Gyakorlatilag van 10 bevethető emberük, akik nagyon fegyelmezetten, csapatként játszanak.
...és mindig van valaki, aki az "élre álljon".Sinisa
több mint 12 éve
Az az igazság, hogy sajnos félek idén (és még egy jó időre) nálunk ez lesz a maximum hacsak valami isteni csodával még extra erőt nem kapva életre kelünk. Nagyon hiányzik Perkins nem is értem azóta se azt a trade-t meg hát persze a sérülések de sajna nem vagyunk GB hogy ezt túl élve nyerjünk. Remélem én is szoros lesz és ha csoda folytán tovább mennénk hát akár Spurs akár OKC végképp semmi esély, de terv már így is túl teljesítve.dandePerkins szerintem nagyon gyengén játszott tegnap a SAS ellen.
Buta fault-ok, gyenge játék a védő palánk alatt.
Spurs ellen pedig kinek van esélye?
Gyakorlatilag van 10 bevethető emberük, akik nagyon fegyelmezetten, csapatként játszanak.
...és mindig van valaki, aki az "élre álljon".
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Az az igazság, hogy sajnos félek idén (és még egy jó időre) nálunk ez lesz a maximum hacsak valami isteni csodával még extra erőt nem kapva életre kelünk. Nagyon hiányzik Perkins nem is értem azóta se azt a trade-t meg hát persze a sérülések de sajna nem vagyunk GB hogy ezt túl élve nyerjünk. Remélem én is szoros lesz és ha csoda folytán tovább mennénk hát akár Spurs akár OKC végképp semmi esély, de terv már így is túl teljesítve.
több mint 12 éve
...kisvanek4Én is remélem, hogy nem lesz sima. 😊
Azért ma minden összejött a Miami-nak:
- James&Wade beast mode
- Battier védekezésben és többnyire támadásban is
- Miller dobó százaléka
- Anthony, Turiaf hasznos játéka
A másik oldalon:
- egyedül Garnett volt jó.
- Stiemsma, Rondo elfogadható
- Allen, Bass, Pierce pedig inkább gyenge
- a védekezés is lesz még jobb
- 3 nevetséges technikai
Allen és a büntetők:
"Allen is now 18 of 30 on free throws this postseason, and those 12 misses match his regular-season total from the entire 2008-09 season (237 of 249) when Allen shot a career-best 95.2 percent at the stripe."
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Hát ez elég sima párharcnak tűnik nekem 4-1 , 4-2 max. Aztán kiderül mi lesz ha egyszer Wade vagy James megborul egy picit.TocaSztem a meccsek nem lesznek ennyire simák, de egy 4-2 benne van a pakliban. Allen ma ismét használhatatlan volt, Bass se tett hozzá semmit a játékhoz, és PP se volt jó, mégis a félidőben egál volt nem kevés bírói segédlettel a Heat javára... Garnett sztem továbbra is tudja hozni, ha nem is ezt a szintet, de közel hasonlót, és ha 1-2x Rondo vagy PP is átmegy beast-be vagy csak elég annyi, hogy a Heat kiegészítőemberei (pl ma Battier védekezésben, Miller támadásban) ne tegyenek hozzá a meccshez, akkor simán nyerhet a Celtics is meccseket.
több mint 12 éve
Hát ez elég sima párharcnak tűnik nekem 4-1 , 4-2 max. Aztán kiderül mi lesz ha egyszer Wade vagy James megborul egy picit.
több mint 12 éve
hát ez nagyon sima lett a végére, James - Wade beastmode ismét. alvás..
több mint 12 éve
Kezdődik a sorozat. Remélem nem fog nagyon meglátszani a védekezésben Bradley hiánya, mert ő most nagyon jól jönne Wade ellen. Ahol a Bostonnak esélye van az a Bass-KG páros, Bass is elkapta a fonalat az elmúlt meccseken, míg KG az egész PO-ban leadott egy 10est az évei számából. Szoros párharc, remélem továbbmegy a Boston.
több mint 12 éve
OKC-nél meg Harden és Westbrook is gyenge napot fogott ki.Perkins-ről nem is beszélve...
Negyedig negyedben meg nem volt védelmük. Ibakát visszaellett volna hozni.
Ebből sztem 7 meccs lesz.beltazor
A bírók is megadták azért a hazai pályát a a jobb Spurs-nek.
Manuval valamit kell kezdeniük, mert az amúgy jó védő Harden is szenvedett rajta, és amikor visszajött nagyon jó védő Sefolosha is.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
OKC-nél meg Harden és Westbrook is gyenge napot fogott ki.Negyedig negyedben meg nem volt védelmük. Ibakát visszaellett volna hozni.
Ebből sztem 7 meccs lesz.
több mint 12 éve
Azt hiszem az egyértelmű, hogy 14 eladott labdával nem fogunk több első félidőt produkálni és Fishernek sem fog beesni az első 6 kísérlete 😊 de azért erre mindenképpen oda kell a továbbiakban figyelni. Ami durván kijött, hogy egy gyengébben játszó Parker ellen is alul teljesített Westbrook és akkor még az irányítói képességeit nem is említettem (ami nincs neki). Coach Pop > Coach Brooks is megmutatkozott a meccsen, mert az a kisemberes felállás nagyon nem jött be az OKC-nek.
Durant szórt 27 pontot de a Leonard, Captain Jack tandem mit dolgozott rajta az nagyon nem volt gyenge. Alig volt kényelmes dobása. Az meg, hogy csak 3 pont maradt közte az a beesett utolsó két perces tripláknak volt köszönhető a meccs már korábban eldőlt.
GO SPURS!
több mint 12 éve
Spurs 19.nyertes meccse zsinórban, fene a pofájukat, nem baj a 20.nem lesz meg 😊Tocaennél jobb játékot vártam tőlünk, ha így folytatjuk kevés lesz...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!