NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
A Warriors és Curry helyében egy percig se bánnám, ha esetleg a 73-9 miatt nem lenne meg a 2. bajnoki cím. 😉

Egy megdönthetetlen rekordot tettek még megdönthetelenebbé. 😉 Ezt a rekordot mindenki tudni fogja 50 év múlva is, az idei bajnokot nem hiszem.
Jughead
mi volt a rekord a bulls 72-10e előtt?
ha jövőre csinál egy csapat 75-7t akkor senki nem fog a warriorsra emlékezni. de arra igen h ki volt a 2015/16 szezon bajnoka
braxa88
Szerintem a következő 100 évben nem fog senki 75 meccset nyerni, szóval ez enyhén elrugaszkodott.
Maka
persze h az, de mindenki a bajnok akar lenni, azért kezd el játszani, nem pedig egy rekordért, amit el lehet venni, bajnoki címet nem.
braxa88
ok, de ők már azok
zinedine5
Valamint ez nem egy rekord, hanem egy brutális teljesítmény, és csapat konstans eredményességének manifesztálódása.
Az valóban lényegtelen és felejthető rekord, hogy ki dobott a 2.negyedekben a legmagasabb százalékkal pontosan hárompontost.
De ez az alapszakaszmérleg kb. olyan, mint a baseballban Ty Cobb 0.367-e, vagy a fociban a Miami veretlen szezonja.

több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
A Warriors és Curry helyében egy percig se bánnám, ha esetleg a 73-9 miatt nem lenne meg a 2. bajnoki cím. 😉

Egy megdönthetetlen rekordot tettek még megdönthetelenebbé. 😉 Ezt a rekordot mindenki tudni fogja 50 év múlva is, az idei bajnokot nem hiszem.
Jughead
ha jövőre csinál egy csapat 75-7t akkor senki nem fog a warriorsra emlékezni. de arra igen h ki volt a 2015/16 szezon bajnoka
braxa88
Szerintem a következő 100 évben nem fog senki 75 meccset nyerni, szóval ez enyhén elrugaszkodott.
Maka
persze h az, de mindenki a bajnok akar lenni, azért kezd el játszani, nem pedig egy rekordért, amit el lehet venni, bajnoki címet nem.
braxa88
ok, de ők már azok
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549

Jughead
braxa88
Maka
több mint 9 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783

Jughead
braxa88

you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549

Jughead
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
így hogy nincs Paul és Griffin is necces a GSW-nek a nyugati döntőbe mennie kell Curry nélkül is akár, aki ugye 2 hetet kihagy

aztán a nyugati döntő majd elválik
de az OKC-SAS gyilkos párharc lehet

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
egy szó sem esik smartról? óriási volt amikor az utolsó 10 percben leradírozta millsapet(!!) 😀 imádom ezt a csapatot

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Félelmetes volt, hogy pont akkor alázták le a Houstont a 3. negyedben, mikor Curry megsérült. Az 5. meccset simán behúzzák, majd a következő kört is a Portland/LAC ellen, de a nyugati döntő óriási lesz, akár a San Antonio, akár az OKC lesz az ellenfél. Keleten most sem állítja meg senki a Clevelandet LeBront.
Kampman
Végre kikerült a nehezék a GSW-ből, nincs, ami visszafogja őket. 8D

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Félelmetes volt, hogy pont akkor alázták le a Houstont a 3. negyedben, mikor Curry megsérült. Az 5. meccset simán behúzzák, majd a következő kört is a Portland/LAC ellen, de a nyugati döntő óriási lesz, akár a San Antonio, akár az OKC lesz az ellenfél. Keleten most sem állítja meg senki a Clevelandet LeBront.

több mint 9 éve
ha a pihentetésen múlva minden évben a spurs nyerne
visszaüthet, de nem biztos hogy fog is

több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
hát igen a rockettset még igen.

Csúnyán vissza fog ütni az a 73-9.
eaglesmcnabb
Mondjuk ez pont nem olyan sérülés, aminek a terheléshez van köze, hanem egy rossz mozdulat.
somoskovig
most itt nem elsősorban a sérőlésre, és nem elsősorban erre a sérülésre gondoltam. de főleg a vége fele lazán voltak 35-40 perces meccsek.
szemben a spurs féle 20-25 perces meccsekkel (már ami a topjátékosokat illeti)

Persze nagyobb terhelés nagyobb sérülésveszély, másfélszer annyi lépés, másfélszer annyi esély szarul lépni, mint jelen esetben történt. Persze Kawhi-jal is történhet bármi, vagy aldridge-al, benne van a pakliban.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM

eaglesmcnabb
Mondjuk ez pont nem olyan sérülés, aminek a terheléshez van köze, hanem egy rossz mozdulat.

több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 008 — WHO DAT!!!!
Curry akkorát csúszott, hogy szerintem megint megsérült, de most a térde, nem a bokája
bár nélküle inkább elléptek éppen😊
NB2
keresztszalag sérült elvileg. Bár a warriors nélküle is alázza a rocketset.

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Curry akkorát csúszott, hogy szerintem megint megsérült, de most a térde, nem a bokája
bár nélküle inkább elléptek éppen😊
több mint 9 éve
meglepő értekezés:
 www.slamdumb.com/articles/?p=15

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
Playoff résztvevők:
 www.ptitecao.com/2016-nba-playoffs-collection

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Hát ezt benézték.

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
NBA on TNT

Keresd a hibát.
Kampman
szerintem jinxelni akarják a Warriorst.
több mint 9 éve
én nem látom így hirtelen 😀

max annyi hogy if helyett not van már most

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
NBA on TNT

Keresd a hibát.
Kampman
Jóféle. 😀 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
NBA on TNT

Keresd a hibát.

több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Én is GSW-s vagyok, de csak Curry miatt, egy GSW-Torontónak örülnék, hátha bejön.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Én betippelek egy Spurs - Cavaliers döntőt.
Úgy, hogy szerintem én vagyok a fórum legrégebbi GSW-drukkere, még a Mullinos időkból. (90-es évek eleje.)