NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Valamint ez nem egy rekord, hanem egy brutális teljesítmény, és csapat konstans eredményességének manifesztálódása.ok, de ők már azokpersze h az, de mindenki a bajnok akar lenni, azért kezd el játszani, nem pedig egy rekordért, amit el lehet venni, bajnoki címet nem.Szerintem a következő 100 évben nem fog senki 75 meccset nyerni, szóval ez enyhén elrugaszkodott.A Warriors és Curry helyében egy percig se bánnám, ha esetleg a 73-9 miatt nem lenne meg a 2. bajnoki cím. 😉mi volt a rekord a bulls 72-10e előtt?
Egy megdönthetetlen rekordot tettek még megdönthetelenebbé. 😉 Ezt a rekordot mindenki tudni fogja 50 év múlva is, az idei bajnokot nem hiszem.
Jughead
ha jövőre csinál egy csapat 75-7t akkor senki nem fog a warriorsra emlékezni. de arra igen h ki volt a 2015/16 szezon bajnoka
braxa88
Maka
braxa88
zinedine5
Az valóban lényegtelen és felejthető rekord, hogy ki dobott a 2.negyedekben a legmagasabb százalékkal pontosan hárompontost.
De ez az alapszakaszmérleg kb. olyan, mint a baseballban Ty Cobb 0.367-e, vagy a fociban a Miami veretlen szezonja.
több mint 9 éve
ok, de ők már azokpersze h az, de mindenki a bajnok akar lenni, azért kezd el játszani, nem pedig egy rekordért, amit el lehet venni, bajnoki címet nem.Szerintem a következő 100 évben nem fog senki 75 meccset nyerni, szóval ez enyhén elrugaszkodott.A Warriors és Curry helyében egy percig se bánnám, ha esetleg a 73-9 miatt nem lenne meg a 2. bajnoki cím. 😉mi volt a rekord a bulls 72-10e előtt?
Egy megdönthetetlen rekordot tettek még megdönthetelenebbé. 😉 Ezt a rekordot mindenki tudni fogja 50 év múlva is, az idei bajnokot nem hiszem.
Jughead
ha jövőre csinál egy csapat 75-7t akkor senki nem fog a warriorsra emlékezni. de arra igen h ki volt a 2015/16 szezon bajnoka
braxa88
Maka
braxa88
több mint 9 éve
persze h az, de mindenki a bajnok akar lenni, azért kezd el játszani, nem pedig egy rekordért, amit el lehet venni, bajnoki címet nem.Szerintem a következő 100 évben nem fog senki 75 meccset nyerni, szóval ez enyhén elrugaszkodott.A Warriors és Curry helyében egy percig se bánnám, ha esetleg a 73-9 miatt nem lenne meg a 2. bajnoki cím. 😉mi volt a rekord a bulls 72-10e előtt?
Jughead
braxa88
Maka
több mint 9 éve
Szerintem a következő 100 évben nem fog senki 75 meccset nyerni, szóval ez enyhén elrugaszkodott.A Warriors és Curry helyében egy percig se bánnám, ha esetleg a 73-9 miatt nem lenne meg a 2. bajnoki cím. 😉mi volt a rekord a bulls 72-10e előtt?
Jughead
braxa88
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
A Warriors és Curry helyében egy percig se bánnám, ha esetleg a 73-9 miatt nem lenne meg a 2. bajnoki cím. 😉mi volt a rekord a bulls 72-10e előtt?
Jughead
több mint 9 éve
A Warriors és Curry helyében egy percig se bánnám, ha esetleg a 73-9 miatt nem lenne meg a 2. bajnoki cím. 😉 Egy megdönthetetlen rekordot tettek még megdönthetelenebbé. 😉 Ezt a rekordot mindenki tudni fogja 50 év múlva is, az idei bajnokot nem hiszem.
több mint 9 éve
így hogy nincs Paul és Griffin is necces a GSW-nek a nyugati döntőbe mennie kell Curry nélkül is akár, aki ugye 2 hetet kihagyaztán a nyugati döntő majd elválik
de az OKC-SAS gyilkos párharc lehet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
egy szó sem esik smartról? óriási volt amikor az utolsó 10 percben leradírozta millsapet(!!) 😀 imádom ezt a csapatot

több mint 9 éve
Félelmetes volt, hogy pont akkor alázták le a Houstont a 3. negyedben, mikor Curry megsérült. Az 5. meccset simán behúzzák, majd a következő kört is a Portland/LAC ellen, de a nyugati döntő óriási lesz, akár a San Antonio, akár az OKC lesz az ellenfél. Keleten most sem állítja meg senkiVégre kikerült a nehezék a GSW-ből, nincs, ami visszafogja őket. 8Da ClevelandetLeBront.
Kampman
több mint 9 éve
Félelmetes volt, hogy pont akkor alázták le a Houstont a 3. negyedben, mikor Curry megsérült. Az 5. meccset simán behúzzák, majd a következő kört is a Portland/LAC ellen, de a nyugati döntő óriási lesz, akár a San Antonio, akár az OKC lesz az ellenfél. Keleten most sem állítja meg senki
több mint 9 éve
ha a pihentetésen múlva minden évben a spurs nyernevisszaüthet, de nem biztos hogy fog is
több mint 9 éve
most itt nem elsősorban a sérőlésre, és nem elsősorban erre a sérülésre gondoltam. de főleg a vége fele lazán voltak 35-40 perces meccsek.hát igen a rockettset még igen.Mondjuk ez pont nem olyan sérülés, aminek a terheléshez van köze, hanem egy rossz mozdulat.
Csúnyán vissza fog ütni az a 73-9.
eaglesmcnabb
somoskovig
szemben a spurs féle 20-25 perces meccsekkel (már ami a topjátékosokat illeti)
Persze nagyobb terhelés nagyobb sérülésveszély, másfélszer annyi lépés, másfélszer annyi esély szarul lépni, mint jelen esetben történt. Persze Kawhi-jal is történhet bármi, vagy aldridge-al, benne van a pakliban.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
hát igen a rockettset még igen.Mondjuk ez pont nem olyan sérülés, aminek a terheléshez van köze, hanem egy rossz mozdulat.
Csúnyán vissza fog ütni az a 73-9.
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
hát igen a rockettset még igen. Csúnyán vissza fog ütni az a 73-9.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Curry akkorát csúszott, hogy szerintem megint megsérült, de most a térde, nem a bokájakeresztszalag sérült elvileg. Bár a warriors nélküle is alázza a rocketset.
bár nélküle inkább elléptek éppen😊
NB2

több mint 9 éve
Curry akkorát csúszott, hogy szerintem megint megsérült, de most a térde, nem a bokájabár nélküle inkább elléptek éppen😊
több mint 9 éve
meglepő értekezés:www.slamdumb.com/articles/?p=15
több mint 9 éve
Playoff résztvevők:www.ptitecao.com/2016-nba-playoffs-collection

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
NBA on TNTszerintem jinxelni akarják a Warriorst.
Keresd a hibát.
Kampman
több mint 9 éve
én nem látom így hirtelen 😀max annyi hogy if helyett not van már most
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 9 éve
NBA on TNTJóféle. 😀 😀
Keresd a hibát.
Kampman
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Én is GSW-s vagyok, de csak Curry miatt, egy GSW-Torontónak örülnék, hátha bejön.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Én betippelek egy Spurs - Cavaliers döntőt.Úgy, hogy szerintem én vagyok a fórum legrégebbi GSW-drukkere, még a Mullinos időkból. (90-es évek eleje.)