NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
én őszintén azért várom bosht mint a megváltót, mert ez a két félőrült, mert más szavakat nem találok rájuk, 5 ember ellen játszik, és hiába osztanak le olyan üres embereknek mint a fene, nem dobják be. bosh legalább bedobja, és amit van gundy is mondtt a meccs alatt, ő az egyetlen játékos aki tud centermozdulatokat csinálni.
védekezésben nem volt jó, de ha dob egy 20ast a 6on, akkor nyerni fog a miami
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Boston:
Allen bokája egyre jobb. 😊
Tudom, hogy már írtam. Végre úgy büntetőzött, ahogy Tőle "elvárható". Lábujjhegyről, csontnélkül.
Big Ticket...nincsenek már Rá jelzők.
És nem csak saját magát fanatizálja, hanem ez átragad az egész csapatra is.
Bosh jelenléte nem befolyásolta KG játékét a festékben, sőt...
Pierce-nek pedig szerintem szarabb a térde, mint ahogy azt sejteni lehetett.
Nagyon rosszul dob mezőnyből, de a fontos dobások azért ott vannak. (A tripla James arcába!)
Rondo 9 assziszt KG-nek. Nice job.
Kispadról majd 20 pont, és egy nagyon jó teljesítmény támadásban+védekezésben (Pietrus).

Miami:
Two-man show ismét kevés volt.
Bosh meglepően jól szállt be a támadó oldalon, védekezésben viszont kereste a helyét.
James bokája nem sérült meg?
Bosh-on kívül semmi a kispadról, Spoelstra-t is beleértve.
Szerintem nagyon kijön a két edző közti különbség. Spo' csak ül a padon, és az arckifejezése azt súgja, hogy nagyon-nagyon tanácstalan (főleg döntetlen közeli eredménynél, ill. kelta vezetésnél), néha kérdezget valamit Rothstein-től.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
Viccedzővel nem lehet bajnokságot nyerni.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez mind szép és jó, de én nem vagyok benne biztos, hogy Bosh sérülten játszva annyira ki tud majd emelkedni, hogy elég legyen a Heat győzelemhez az...
Alapból szerintem egyáltalán nem szabadna játszania és kifejezetten erőltetik vissza a pályára, de van egy olyan érzésem, hogy erre vagy rá fog sérülni, vagy pedig egy nagydöntőjébe, esetleg offeasonjába fog kerülni, hogy rendberakják majd.

több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
bosh ha fele ennyire jól fog játszani a következő remélhetőleg 2 meccsen, akkor nyerni fog a miami. megint borzalmas volt azt nézni, hogy james és wade volt az egyetlen aki tudott bármit csinálni a heatben... nem lehet ezt csinálni.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Lesz itt még 7.meccs nem kell aggódni. Úgy tűnik ennek a sorozatnak Bosh lesz a kulcsa, most bemelegített. A pad hihetetlen fos volt...
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
a gyermeki ártatlanság 😀
http://youtu.be/4XK52HUFBBw

a twitterből ítélve kint igazi sztár lesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ejha, hát mondjuk nekem, mint OKC fannak ez talán jobb is, valahogy a Heattől jobban tartanék a nagydöntőben, mint a Celticstől.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
naná hogy nem bírtam felkelni de nem érdekel 😛 megnézem jó lélekkel az ismétlést go Kelták tovább
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
A Kelták behúzták az ötödiket Miamiben 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
Westbrook azért megint majdnem elszúrta a végét, tulajdonképpen miatta maradt bármiféle izgalom. Dub
Az edző volt a fasz, aki nem hozta vissza Sefoloshát, csak már mikor teljesen felzárkózott a Spurs, nem lett volna izgalmas a végjáték, ha nem felejti padon a legjobb peritmeter védőjét.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
A C's G4-ről már mindent leírtatok...
... jöjjön a G5.

- Fog játszani Bosh?
Ha igen, kinek a perceit veszi el? Haslem-ét, aki talán James után a legjobb a Miami-ban?
Vagy kevesebb lesz a small ball? Ami elég jól működött?
- Azt elég durva konstatálni, hogy mennyivel gyengébb a bostoni védekezés KG nélkül.
Ha a pályán van +164, ha a kispadon -116 a Boston szempontjából.
- Úgy tűnik Allen bokája szépen gyógyul. Az utolsó két meccsen már hozzá tudott tenni a játékhoz komolyabban, és védekezésben sem lógott ki.
- Szerintem James hiába kapcsol god mode-be, ha a többiek (Wade is) ennyire nem tud felnőni mellé támadásban. Védekezésben szép dolgokat mutat a Miami is.
- Jó lenne, ha a bírók is végre felnőnének a meccsekhez. Durva tévedéseik voltak mindkét oldalra.
- A bostoni kispad a legjobbkor kezd életjeleket adni.
Viszont nagyon gáz a magasember rotáció. Hollins, Stiemsma
A 27 éves újonc(!) az alapszakaszban még mutatott szép dolgokat főleg védekezésben (legtöbb blokk a csapatban pl.), de most James-ék megeszik reggelire.
- Miami kispad is nagyon gyenge, Haslem-en kívül. Néha ül egy-két tripla (Jones / Miller), de ennyi.

Remélem kitart a lendület, és az OKC-hez hasonlóan idegenben is sikerül győzni!
Go C's!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Westbrook azért megint majdnem elszúrta a végét, tulajdonképpen miatta maradt bármiféle izgalom. Persze, hogy kikap a Spurs, mikor egyszer fogadok rájuk, faszán elvitték a már nyert(nek hitt) szelvényem... Mindenesetre nem tudom van-e nekik innen még visszaút, nem gondoltam volna, hogy 3-at képesek bukni zsinórban egy ilyen kezdés után.Dub
Te légyszi fogadj már a Heatre is 😉 köszi meglepődnék ha ma is összejönne de hátha go Kelták
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
asszem 2008ban volt amikor a Cavs is,két söprés után eset ki 2-4re a Magic ellen konferencia döntőben.bár az lehet hogy 1-4 volt,már nem emlékszem.Cowboykarcsi
Amióta négy meccses minden széria (2004?), azóta kétszer volt olyan, hogy két söpréssel kezdett csapat, ahogy te is említetted, a Cavs volt az egyik, és egyikőjük sem tudott továbbjutni a harmadik körből 😀

Na, megnéztem, és nem is, mert három csapat volt akik így jártak:

2004/05 Heat, kisöpörték: NJN, WAS, kikaptak: DET 4-3
2008/09 Cavs, kisöpörték: DET, ATL, kikaptak: ORL: 4-2
2009/10 Magic, kisöpörték: CHA, ATL, kikaptak: BOS: 4-2

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Westbrook azért megint majdnem elszúrta a végét, tulajdonképpen miatta maradt bármiféle izgalom. Persze, hogy kikap a Spurs, mikor egyszer fogadok rájuk, faszán elvitték a már nyert(nek hitt) szelvényem... Mindenesetre nem tudom van-e nekik innen még visszaút, nem gondoltam volna, hogy 3-at képesek bukni zsinórban egy ilyen kezdés után.Dub
Akkor nincs más hátra, mint hogy a 6. meccsen is a Spursre kell fogadnod. 😊
De mondom, szerintem egyébként 7 meccses széria lesz.

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
asszem 2008ban volt amikor a Cavs is,két söprés után eset ki 2-4re a Magic ellen konferencia döntőben.bár az lehet hogy 1-4 volt,már nem emlékszem.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Westbrook azért megint majdnem elszúrta a végét, tulajdonképpen miatta maradt bármiféle izgalom. Persze, hogy kikap a Spurs, mikor egyszer fogadok rájuk, faszán elvitték a már nyert(nek hitt) szelvényem... Mindenesetre nem tudom van-e nekik innen még visszaút, nem gondoltam volna, hogy 3-at képesek bukni zsinórban egy ilyen kezdés után.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
nem gondoltam volna, de vége a dalnak. :/

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Szerdán 16 év után juthat döntőbe a Sonics 😀 Ez is mekkora meccs volt.gdavid
ez szvsz 7 meccses sorozat lesz, Spurs győzelemmel
de reméljük nem egyébként 😀
az biztos, hogy a két otthoni győzelem hatalmas lökést adott az OKC-nak, remélem, hogy innen megállíthatatlanok lesznek 😊

több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Szerdán 16 év után juthat döntőbe a Sonics 😀 Ez is mekkora meccs volt.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Idén a PO előtt összesen 4 vagy 5 Miami (ebből 3 boston elleni, a maradék ha éppen ment sport1-en vagy ilyesmi) meccset láttam, tehát valószínűleg igazad van, én ezt az elmúlt 3 meccs alapján (az elsőt nem láttam) írtam, ahol azzal hogy Rondo néha Wade-t fogta, Chalmers-t vagy Dooling, vagy Allen fogta, ami kedvezőbb matchup neki, és sokszor verte meg őket. A második meccsen is ő tartotta életben a Heat-et, hogy meglehessen a comeback, erre gondoltam, hogy én el tudom képzelni azt, hogy ismét 20 pont körüli teljesítménye legyen.kisvanek4
Nyilván a kiegészítő emberek közül az ő kezében van leginkább egy 20 pontos meccs, a másik oldalon leghamarabb talán Bass sülhet el, bár ez a párharc eddig nem róla szól. De csodát nem várnék. És nagyon fáj a kicsi szívem, hogy Rose eltörte a térdét, Noah a bokáját, az azóta műtött Watson tolókocsiját a féllábon ugráló Korver tolta be a pályára, és a 76ers elleni párharc így is egy rossz passzon múlott. Kell vagy két év, mire megemésztem.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Hiába gorombul be James és dob 35+-t, ha mellette viszont Wade visszaesik, és a többiek sem tudnak valami extrát hozzátenni, ami elég lehet a győzelemhez. Márpedig itt Jamesen kívül kb. mindenki annyira hullámzó, hogy egyszerűen megjósolhatatlan az egész párharc.
És ugyanez igaz a Celticsre is..Stez
Azért Battier ezen a meccsen is hasznosan játszott, pl PP-t is ő pontozta ki, de előtt a Rondo charging-ja is eléggé fontos volt. Millernek is néha elsül a keze, benne is simán lehet egy jó meccs és sztem ha Wade nem akkor Chalmers simán tud egy jó 20-25 pontos meccset hozni. De abban egyetértek, hogy eléggé hektikus eddig mind2 csapat teljesítménye. Ahol még a Celticsnek valami okosat kell kitalálnia, az azok a percek amikor KG ül. Egyszerűen semmi védekezés nincsen, James és Wade akkor zsákol ilyenkor amikor csak akar, talán ha Stiemsmát behozná ilyenkor Doc, akkor talán nem szereznének ennyi könnyű kosarat, bár az elmúlt meccseken inkább a Dooling-Daniels-Pietrus hármasból jön fel ilyenkor valakikisvanek4
Most nem nézek pontosan utána, de Chalmers ebben a szezonban dobott vagy ötször 20 pont felett, vagyis az, hogy simán, barokkos túlzás. Mondjuk az se nagyon fordult elő, hogy zsinórban háromszor tíz pont felett termeljen, szóval Rondo mégse annyira kellemetlen párharc számára.füligjimmy
Idén a PO előtt összesen 4 vagy 5 Miami (ebből 3 boston elleni, a maradék ha éppen ment sport1-en vagy ilyesmi) meccset láttam, tehát valószínűleg igazad van, én ezt az elmúlt 3 meccs alapján (az elsőt nem láttam) írtam, ahol azzal hogy Rondo néha Wade-t fogta, Chalmers-t vagy Dooling, vagy Allen fogta, ami kedvezőbb matchup neki, és sokszor verte meg őket. A második meccsen is ő tartotta életben a Heat-et, hogy meglehessen a comeback, erre gondoltam, hogy én el tudom képzelni azt, hogy ismét 20 pont körüli teljesítménye legyen.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hiába gorombul be James és dob 35+-t, ha mellette viszont Wade visszaesik, és a többiek sem tudnak valami extrát hozzátenni, ami elég lehet a győzelemhez. Márpedig itt Jamesen kívül kb. mindenki annyira hullámzó, hogy egyszerűen megjósolhatatlan az egész párharc.
Azért Battier ezen a meccsen is hasznosan játszott, pl PP-t is ő pontozta ki, de előtt a Rondo charging-ja is eléggé fontos volt. Millernek is néha elsül a keze, benne is simán lehet egy jó meccs és sztem ha Wade nem akkor Chalmers simán tud egy jó 20-25 pontos meccset hozni. De abban egyetértek, hogy eléggé hektikus eddig mind2 csapat teljesítménye. Ahol még a Celticsnek valami okosat kell kitalálnia, az azok a percek amikor KG ül. Egyszerűen semmi védekezés nincsen, James és Wade akkor zsákol ilyenkor amikor csak akar, talán ha Stiemsmát behozná ilyenkor Doc, akkor talán nem szereznének ennyi könnyű kosarat, bár az elmúlt meccseken inkább a Dooling-Daniels-Pietrus hármasból jön fel ilyenkor valakikisvanek4
Most nem nézek pontosan utána, de Chalmers ebben a szezonban dobott vagy ötször 20 pont felett, vagyis az, hogy simán, barokkos túlzás. Mondjuk az se nagyon fordult elő, hogy zsinórban háromszor tíz pont felett termeljen, szóval Rondo mégse annyira kellemetlen párharc számára.

Csóró Stiesma sokszor azt se tudja, hova álljon, múltkor beállt, két fault egy perc alatt, nem mondom, hogy szégyen a pályára lépése, mert sok tré játékos megfordult már komolyabb porondon is, és még nagyon fiatal, de az ő védekezésének egy pöttyet nagyobb a füstje, mint a lángja.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Azért Battier ezen a meccsen is hasznosan játszott, pl PP-t is ő pontozta ki, de előtt a Rondo charging-ja is eléggé fontos volt. Millernek is néha elsül a keze, benne is simán lehet egy jó meccs és sztem ha Wade nem akkor Chalmers simán tud egy jó 20-25 pontos meccset hozni. De abban egyetértek, hogy eléggé hektikus eddig mind2 csapat teljesítménye. Ahol még a Celticsnek valami okosat kell kitalálnia, az azok a percek amikor KG ül. Egyszerűen semmi védekezés nincsen, James és Wade akkor zsákol ilyenkor amikor csak akar, talán ha Stiemsmát behozná ilyenkor Doc, akkor talán nem szereznének ennyi könnyű kosarat, bár az elmúlt meccseken inkább a Dooling-Daniels-Pietrus hármasból jön fel ilyenkor valaki
több mint 12 éve
És ugyanez igaz a Celticsre is..