NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 430
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Mondjuk Popovich elmondta, kb. egy kávét ér a veretlenség otthon, szerintem ő nem lesz szívbajos és simán leültet mindenkit 😀A Spursnek az idei otthoni 39-0 igen impozáns, bár most a következő meccs Oaklandben lesz, először még azt kéne behúzni. Pont a Spurs ellen. 😀Így azért már meglepne a 73-9...Spurs állítólag mindkettő meccsén teljes kezdőt kiülteti, Memphisnél sérült válogatott van már csak kb, szóval papíron nyerhető a 4 meccs, de igen, nem lesz egyszerű.
Vrij6
Deny
Vrij6
több mint 9 éve
Ha egy Yao Ming bekerült, akkor Grant Hill is be fog jutni oda hamarosan(remélem). 😊Idei HOF tagok:Yao Ming amúgy mire? Mert kínai?!
Shaq O'Neal
Allen Iverson
Jao Ming
Tom Izzo Michigan edző
Sheryl Swoopes WNBA
Jerry Reinsdorf Bulls tulaj
Milyen öreg vagyok.
Matthew99
Toca
több mint 9 éve
A Spursnek az idei otthoni 39-0 igen impozáns, bár most a következő meccs Oaklandben lesz, először még azt kéne behúzni. Pont a Spurs ellen. 😀Így azért már meglepne a 73-9...Spurs állítólag mindkettő meccsén teljes kezdőt kiülteti, Memphisnél sérült válogatott van már csak kb, szóval papíron nyerhető a 4 meccs, de igen, nem lesz egyszerű.
Vrij6
Deny
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
ebből is látszik, hogy a Minny igenis fontos az NBA-ben. jövőre amúgy én PO-t várok a csapattól, ha legalább egy picit normális offszezon lesz.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Így azért már meglepne a 73-9...Spurs állítólag mindkettő meccsén teljes kezdőt kiülteti, Memphisnél sérült válogatott van már csak kb, szóval papíron nyerhető a 4 meccs, de igen, nem lesz egyszerű.
Vrij6
több mint 9 éve
Így azért már meglepne a 73-9...
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Ha már Jordan. Még mindig van mivel tapétázni:index.hu/sport/kosarlabda/2016/04/02/igy_fektette_be_a_penzet_michael_jordan_ezert_a_leggazdagabb/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
80-as évek ekején, közepén lett tulaj ott, azt hiszem, szóval pont a legjobb időszakra, ami nyilván főleg MJ érdeme, de azok, akik a 6 gyűrű alatt végig Chicagóban voltak, kb. mindenkit be fognak előbb-utóbb iktatni.ok, és Reinsdorf miért? mert ő a Bulls tulaj, és ügyesen vett fel Gm-t meg edzőt?Sportág népszerűsítése, terjesztése, nagykövetségi munkájáért, szóval jap, gyakorlatilag azért.Idei HOF tagok:Yao Ming amúgy mire? Mert kínai?!
Shaq O'Neal
Allen Iverson
Jao Ming
Tom Izzo Michigan edző
Sheryl Swoopes WNBA
Milyen öreg vagyok.
Matthew99
Toca
Deny
sapka
United Centerbe való költözés volt még nagy érdeme.
Egyébként összesen 10-en mennek HoF-be, felsoroltakon kívül még:
four posthumous inductees:
- Zelmo Beatty, who spent most of his career in the ABA, averaging 17.1 points and 10.9 rebounds.
- Darell Garretson, former referee.
- John McLendon, former coach who won three NAIA championships.
- Cumberland Posey, a star in the early 1900s, who is also in the Baseball Hall of Fame.
több mint 9 éve
ok, és Reinsdorf miért? mert ő a Bulls tulaj, és ügyesen vett fel Gm-t meg edzőt?szerintem Kornél miatt
sapka
több mint 9 éve
Azt is tudni kell. Pl tavaly nem sikerült az Eaglesnek jól GM-t választani, meg ugye edzőt isok, és Reinsdorf miért? mert ő a Bulls tulaj, és ügyesen vett fel Gm-t meg edzőt?Sportág népszerűsítése, terjesztése, nagykövetségi munkájáért, szóval jap, gyakorlatilag azért.Idei HOF tagok:Yao Ming amúgy mire? Mert kínai?!
Shaq O'Neal
Allen Iverson
Jao Ming
Tom Izzo Michigan edző
Sheryl Swoopes WNBA
Milyen öreg vagyok.
Matthew99
Toca
Deny
sapka
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
ok, és Reinsdorf miért? mert ő a Bulls tulaj, és ügyesen vett fel Gm-t meg edzőt?Sportág népszerűsítése, terjesztése, nagykövetségi munkájáért, szóval jap, gyakorlatilag azért.Idei HOF tagok:Yao Ming amúgy mire? Mert kínai?!
Shaq O'Neal
Allen Iverson
Jao Ming
Tom Izzo Michigan edző
Sheryl Swoopes WNBA
Milyen öreg vagyok.
Matthew99
Toca
Deny
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Sportág népszerűsítése, terjesztése, nagykövetségi munkájáért, szóval jap, gyakorlatilag azért.Idei HOF tagok:Yao Ming amúgy mire? Mert kínai?!
Shaq O'Neal
Allen Iverson
Jao Ming
Tom Izzo Michigan edző
Sheryl Swoopes WNBA
Milyen öreg vagyok.
Matthew99
Toca
több mint 9 éve
iversont amugyis starburyvel, sprewellel meg artesttel kellene beiktatni
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Ming-et én se értemmeg volt benne a potenciál de nem játszott eleget hozzá sztem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Idei HOF tagok:Yao Ming amúgy mire? Mert kínai?!
Shaq O'Neal
Allen Iverson
Jao Ming
Tom Izzo Michigan edző
Sheryl Swoopes WNBA
Milyen öreg vagyok.
Matthew99
több mint 9 éve
Idei HOF tagok:Shaq O'Neal
Allen Iverson
Jao Ming
Tom Izzo Michigan edző
Sheryl Swoopes WNBA
Milyen öreg vagyok.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Azt azért remélem, hogy holnapután sikerül elvennünk a hazai veretlenségüket. Hatalmas skalp lenne. 😀Megvan, óriási meccs volt 😊
Kampman
több mint 9 éve
Azt azért remélem, hogy holnapután sikerül elvennünk a hazai veretlenségüket. Hatalmas skalp lenne. 😀
több mint 9 éve
Napi szinten nem nezem a jatekidoket, de szerintem jopar meccsen az uccso negyedben mar ultek a kulcsemberek es pihentek. A masik meg amit Sobri is ir, kb az elso ket korben 4-1 lesz es a keret is eleg mely azert.Es amugy iden a Spurs is a naluk soha nem latott 63-12vel all jelenleg😄igen, én is emiatt örülnék neki.Még 5 győzelem kell a rekordhoz, nem tűnik lehetetlennek...Nagyon drukkolok hogy meglegyen most mar nekunk, tortenelmet latunk!
Vrij6
zavi27
de amugy az h Curryék 35-40perceket játszanak(mert kell nekik a rekord), míg Leonardék 20-25t visszaüthet majd a POban.
braxa88
Szerkesztette: zavi27
több mint 9 éve
Lesz olyan párharc, amit nem 4-0-al vagy 4-1-el húznak be, hanem 4-2-vel?igen, én is emiatt örülnék neki.Még 5 győzelem kell a rekordhoz, nem tűnik lehetetlennek...Nagyon drukkolok hogy meglegyen most mar nekunk, tortenelmet latunk!
Vrij6
zavi27
de amugy az h Curryék 35-40perceket játszanak(mert kell nekik a rekord), míg Leonardék 20-25t visszaüthet majd a POban.
braxa88
több mint 9 éve
igen, én is emiatt örülnék neki.Még 5 győzelem kell a rekordhoz, nem tűnik lehetetlennek...Nagyon drukkolok hogy meglegyen most mar nekunk, tortenelmet latunk!
Vrij6
zavi27
több mint 9 éve
Még 5 győzelem kell a rekordhoz, nem tűnik lehetetlennek...Nagyon drukkolok hogy meglegyen most mar nekunk, tortenelmet latunk!
Vrij6
több mint 9 éve
Még 5 győzelem kell a rekordhoz, nem tűnik lehetetlennek...
több mint 9 éve
Szemfülességből csiliaggos ötös. deadspin.com/marcelo-huertas-pulls-off-the-sneakiest-player-in-the-h-1768157074
több mint 9 éve
Érdemes az oldalt nézni, mert szép NBA dolgok vannak:www.ptitecao.com/projects