NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 9 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Így azért már meglepne a 73-9...
Vrij6
Spurs állítólag mindkettő meccsén teljes kezdőt kiülteti, Memphisnél sérült válogatott van már csak kb, szóval papíron nyerhető a 4 meccs, de igen, nem lesz egyszerű.
Deny
A Spursnek az idei otthoni 39-0 igen impozáns, bár most a következő meccs Oaklandben lesz, először még azt kéne behúzni. Pont a Spurs ellen. 😀
Vrij6
Mondjuk Popovich elmondta, kb. egy kávét ér a veretlenség otthon, szerintem ő nem lesz szívbajos és simán leültet mindenkit 😀
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 495 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Idei HOF tagok:
Shaq O'Neal
Allen Iverson
Jao Ming
Tom Izzo Michigan edző
Sheryl Swoopes WNBA
Jerry Reinsdorf Bulls tulaj

Milyen öreg vagyok.
Matthew99
Yao Ming amúgy mire? Mert kínai?!
Toca
Ha egy Yao Ming bekerült, akkor Grant Hill is be fog jutni oda hamarosan(remélem). 😊
több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Vrij6
Spurs állítólag mindkettő meccsén teljes kezdőt kiülteti, Memphisnél sérült válogatott van már csak kb, szóval papíron nyerhető a 4 meccs, de igen, nem lesz egyszerű.
Deny
A Spursnek az idei otthoni 39-0 igen impozáns, bár most a következő meccs Oaklandben lesz, először még azt kéne behúzni. Pont a Spurs ellen. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
ebből is látszik, hogy a Minny igenis fontos az NBA-ben. jövőre amúgy én PO-t várok a csapattól, ha legalább egy picit normális offszezon lesz.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Vrij6
több mint 9 éve

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
Ha már Jordan. Még mindig van mivel tapétázni:
 index.hu/sport/kosarlabda/2016/04/02/igy_fektette_be_a_penzet_michael_jordan_ezert_a_leggazdagabb/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Idei HOF tagok:
Shaq O'Neal
Allen Iverson
Jao Ming
Tom Izzo Michigan edző
Sheryl Swoopes WNBA

Milyen öreg vagyok.
Matthew99
Toca
Sportág népszerűsítése, terjesztése, nagykövetségi munkájáért, szóval jap, gyakorlatilag azért.
Deny
ok, és Reinsdorf miért? mert ő a Bulls tulaj, és ügyesen vett fel Gm-t meg edzőt?
sapka
80-as évek ekején, közepén lett tulaj ott, azt hiszem, szóval pont a legjobb időszakra, ami nyilván főleg MJ érdeme, de azok, akik a 6 gyűrű alatt végig Chicagóban voltak, kb. mindenkit be fognak előbb-utóbb iktatni.
United Centerbe való költözés volt még nagy érdeme.

Egyébként összesen 10-en mennek HoF-be, felsoroltakon kívül még:
four posthumous inductees:
- Zelmo Beatty, who spent most of his career in the ABA, averaging 17.1 points and 10.9 rebounds.
- Darell Garretson, former referee.
- John McLendon, former coach who won three NAIA championships.
- Cumberland Posey, a star in the early 1900s, who is also in the Baseball Hall of Fame.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
ok, és Reinsdorf miért? mert ő a Bulls tulaj, és ügyesen vett fel Gm-t meg edzőt?
sapka
szerintem Kornél miatt
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Idei HOF tagok:
Shaq O'Neal
Allen Iverson
Jao Ming
Tom Izzo Michigan edző
Sheryl Swoopes WNBA

Milyen öreg vagyok.
Matthew99
Toca
Sportág népszerűsítése, terjesztése, nagykövetségi munkájáért, szóval jap, gyakorlatilag azért.
Deny
sapka
Azt is tudni kell. Pl tavaly nem sikerült az Eaglesnek jól GM-t választani, meg ugye edzőt is

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Idei HOF tagok:
Shaq O'Neal
Allen Iverson
Jao Ming
Tom Izzo Michigan edző
Sheryl Swoopes WNBA

Milyen öreg vagyok.
Matthew99
Toca
Deny

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Idei HOF tagok:
Shaq O'Neal
Allen Iverson
Jao Ming
Tom Izzo Michigan edző
Sheryl Swoopes WNBA

Milyen öreg vagyok.
Matthew99
Toca
több mint 9 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
iversont amugyis starburyvel, sprewellel meg artesttel kellene beiktatni

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
Ming-et én se értem
meg volt benne a potenciál de nem játszott eleget hozzá sztem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
Idei HOF tagok:
Shaq O'Neal
Allen Iverson
Jao Ming
Tom Izzo Michigan edző
Sheryl Swoopes WNBA

Milyen öreg vagyok.
Matthew99
több mint 9 éve
Idei HOF tagok:
Shaq O'Neal
Allen Iverson
Jao Ming
Tom Izzo Michigan edző
Sheryl Swoopes WNBA

Milyen öreg vagyok.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Azt azért remélem, hogy holnapután sikerül elvennünk a hazai veretlenségüket. Hatalmas skalp lenne. 😀
Kampman
Megvan, óriási meccs volt 😊

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Azt azért remélem, hogy holnapután sikerül elvennünk a hazai veretlenségüket. Hatalmas skalp lenne. 😀

több mint 9 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Még 5 győzelem kell a rekordhoz, nem tűnik lehetetlennek...
Vrij6
Nagyon drukkolok hogy meglegyen most mar nekunk, tortenelmet latunk!
zavi27
igen, én is emiatt örülnék neki.
de amugy az h Curryék 35-40perceket játszanak(mert kell nekik a rekord), míg Leonardék 20-25t visszaüthet majd a POban.
braxa88
Napi szinten nem nezem a jatekidoket, de szerintem jopar meccsen az uccso negyedben mar ultek a kulcsemberek es pihentek. A masik meg amit Sobri is ir, kb az elso ket korben 4-1 lesz es a keret is eleg mely azert.Es amugy iden a Spurs is a naluk soha nem latott 63-12vel all jelenleg😄

Szerkesztette: zavi27
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Vrij6
zavi27
de amugy az h Curryék 35-40perceket játszanak(mert kell nekik a rekord), míg Leonardék 20-25t visszaüthet majd a POban.
braxa88
Lesz olyan párharc, amit nem 4-0-al vagy 4-1-el húznak be, hanem 4-2-vel?

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Vrij6
zavi27
több mint 9 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Vrij6
több mint 9 éve

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 495 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szemfülességből csiliaggos ötös.
 deadspin.com/marcelo-huertas-pulls-off-the-sneakiest-player-in-the-h-1768157074
több mint 9 éve
Érdemes az oldalt nézni, mert szép NBA dolgok vannak:
 www.ptitecao.com/projects