NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
OKC-nél meg Harden és Westbrook is gyenge napot fogott ki.Perkins-ről nem is beszélve...
Negyedig negyedben meg nem volt védelmük. Ibakát visszaellett volna hozni.
Ebből sztem 7 meccs lesz.beltazor
A bírók is megadták azért a hazai pályát a a jobb Spurs-nek.
Manuval valamit kell kezdeniük, mert az amúgy jó védő Harden is szenvedett rajta, és amikor visszajött nagyon jó védő Sefolosha is.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
OKC-nél meg Harden és Westbrook is gyenge napot fogott ki.Negyedig negyedben meg nem volt védelmük. Ibakát visszaellett volna hozni.
Ebből sztem 7 meccs lesz.
több mint 12 éve
Azt hiszem az egyértelmű, hogy 14 eladott labdával nem fogunk több első félidőt produkálni és Fishernek sem fog beesni az első 6 kísérlete 😊 de azért erre mindenképpen oda kell a továbbiakban figyelni. Ami durván kijött, hogy egy gyengébben játszó Parker ellen is alul teljesített Westbrook és akkor még az irányítói képességeit nem is említettem (ami nincs neki). Coach Pop > Coach Brooks is megmutatkozott a meccsen, mert az a kisemberes felállás nagyon nem jött be az OKC-nek.
Durant szórt 27 pontot de a Leonard, Captain Jack tandem mit dolgozott rajta az nagyon nem volt gyenge. Alig volt kényelmes dobása. Az meg, hogy csak 3 pont maradt közte az a beesett utolsó két perces tripláknak volt köszönhető a meccs már korábban eldőlt.
GO SPURS!
több mint 12 éve
Spurs 19.nyertes meccse zsinórban, fene a pofájukat, nem baj a 20.nem lesz meg 😊Tocaennél jobb játékot vártam tőlünk, ha így folytatjuk kevés lesz...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Spurs 19.nyertes meccse zsinórban, fene a pofájukat, nem baj a 20.nem lesz meg 😊
több mint 12 éve
Nyertem a 76ers-Celtics meccsen egy tizest, ez volt a legszebb az egészben. Phöj, milyen meccsek vannak a rájátszásban. :/
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Wade nagyon kiakadt a 3.meccsén, mert azóta God modeba tolja. Laza 20-as a 2.negyedben meg amit a meccs végén csinált, 06os Dallas döntő feelingem volt. Kelet innen sima lesz szerintem.
több mint 12 éve
a Lakers GM azt mondja, gyökeres változások lesznek a nyáron a csapatnál, és kibaszott agresszíven mennek majd a tradek, az utóbbi évekhez képest legalábbis, gondolom Gasol tutira menni fogGasol 32 éves, ismét eltűnt a rájátszásban, ráadásul még 2 év / 45 millió a szerződése, ami botrány.
a Philly-Boston párharc 3-3-ra áll, a Heatből meg eltiltották Haslemet a következő, 6. meccsrőlStez
Jóvan, a két győztes meccs után már megijedtem, hogy komolyan számolni kell a Pacers-szel. Bázzeg, Brewer az elmúlt két évben állandóan leveszi Wade-et a pályáról, erre nem tudják megoldani úgy, hogy rossz a térde, és csak két emberre kell figyelni? Persze a karetézás megy, de az nem védekezés.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Heat ezt Haslem nelkuli is befogja huzni , Lebron-Wade duot supermodeba engedtek kapcsolni raadasul Granger serult kitudja jatszik-e.
több mint 12 éve
a Lakers GM azt mondja, gyökeres változások lesznek a nyáron a csapatnál, és kibaszott agresszíven mennek majd a tradek, az utóbbi évekhez képest legalábbis, gondolom Gasol tutira menni foga Philly-Boston párharc 3-3-ra áll, a Heatből meg eltiltották Haslemet a következő, 6. meccsről
több mint 12 éve
Nem követem az NBAt, valaki összefoglalná nekem, hogy Jimmer hogy teljesít eddig? Az egyetlen ember aki miatt kosárlabdát néztem eddig kb 😀tenorxSzarul, 10-15 percekre állt be, vágott meccsenként 1 triplát és csókolom.
több mint 12 éve
Nem követem az NBAt, valaki összefoglalná nekem, hogy Jimmer hogy teljesít eddig? Az egyetlen ember aki miatt kosárlabdát néztem eddig kb 😀
több mint 12 éve
Az OKC-LAL meccs után lövöldözés volt.Az msn mainap rovatába a cikkhez sikerült berakni egy Shaq-Garnettes képet, még úgy lightosan Garnett Wolvesos időszakából. 😀
több mint 12 éve
A Warriors megy SanFranba.Höh, pedig ahhoz képest, hogy a csapat mennyire látványosan eredménytelen, illetve eredménytelenül látványos, elég masszív közönségük van.
szerk: pontosítás: ... the Warriors formally announced their intention to move the franchise to a San Francisco waterfront arena after their lease at Oracle Arena expires in 2017.szaba
- Abe Simpson
több mint 12 éve
szaba
10 547
A Warriors megy SanFranba.szerk: pontosítás: ... the Warriors formally announced their intention to move the franchise to a San Francisco waterfront arena after their lease at Oracle Arena expires in 2017.
több mint 12 éve
örülök h tivábbment a tunder, de sztem idén itt vége lesz a dalnak. nem látom azt, hogy ezt a spurst hogy lehetne megverni. bármennyire jó a spurs (sajnos) 😊a.kacsaÉn is nagyon várom ezt a párharcot.
Az OKC elég komplett csapat, jó paddal ahhoz, hogy legyen esélye a Spurs ellen.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Ami biztos, hogy lesz kinek szurkolni a nagydöntőben. Small market franchises rulez!(Persze Go Spurs!)
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
örülök h tivábbment a tunder, de sztem idén itt vége lesz a dalnak. nem látom azt, hogy ezt a spurst hogy lehetne megverni. bármennyire jó a spurs (sajnos) 😊
több mint 12 éve
aki itt nyer az tuti bajnok, én mondom BugaJózsi!Sonics a főcsoportdöntőben 😊 😊 😊gdavidKemppel a fedélzeten?
Ne viccelj, sima volt. 😊
A Spurs-OKC viszont nagyon nagy főcsopotdöntő lesz.
Gogo OKC, most mutathatják meg Duranték, hogy igazán jók, és meg tudják nyerni a bajnokságot!Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Sonics a főcsoportdöntőben 😊 😊 😊gdavidKemppel a fedélzeten?
Ne viccelj, sima volt. 😊
A Spurs-OKC viszont nagyon nagy főcsopotdöntő lesz.
Gogo OKC, most mutathatják meg Duranték, hogy igazán jók, és meg tudják nyerni a bajnokságot!
több mint 12 éve
Sonics a főcsoportdöntőben 😊 😊 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Psycho T amikor bent volt fújtak rá hipp hopp két lépés hibát (James ugye egy mozdulatsoron belül vétett két lépés hibát de oda se neki mert ő a "király") és nagyjából ennyi maradt meg belőle tegnapról nekem.Szerintem ott szúrta el az Pacers amikor hagyták, hogy James belelendítse a könnyű kosarakkal Wadet. Amikor meg átvették a vezetést hiába voltak ott pár ponton belül, nem lehetett azt érezni rajtuk, hogy ez még meglehet.
Ha fogadnom kellene a Heatet tenném meg továbbjutónak :/
több mint 12 éve
Azért Vogel gyönyörűen megoldotta. Collisonnak ment a játék, Hillenk nem, West semmit nem tudott kezdeni az egy számmal kisebb Battier ellen, véletlenül se hozza be Hansbrough-t, Barbosa meg George dobálgat, Hibbert szerintem kettőt emelt rá a második félidőben, bár faultgondjai voltak. Akkor is, a kezébe adom a labdát, legfeljebb kiosztja egy kajla triplára, de mindhárom Heat magasember faultgonddokkal küszködött, bazzeg akkor csak az egy fejjel nagyobb centeremet erőltetem.Lattunk mar olyat hogy egyedul is vegig verte Wade a vilagot, most ketten vannak 😊nem tudom h mennyire lehet hosszútváon csinálni ezt, h 2 emberrel megy mindenki ellen a miami.ha valamelyikőjük "leveszi a gázról a lábát" akkor nagy baj van. Ezért nem lesznek szvsz. még idén se bajnokok.eaglesmcnabb
haslem remélem kicsit használhatóbb ember lesz egy pár meccsre.
7 meccses lesz ez bizistena.kacsa
Csak ne a Spurs jojjon nyugatrolToca
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Budán egyszer volt kutyavásár. 😀Lattunk mar olyat hogy egyedul is vegig verte Wade a vilagot, most ketten vannak 😊nem tudom h mennyire lehet hosszútváon csinálni ezt, h 2 emberrel megy mindenki ellen a miami.ha valamelyikőjük "leveszi a gázról a lábát" akkor nagy baj van. Ezért nem lesznek szvsz. még idén se bajnokok.eaglesmcnabb
Csak ne a Spurs jojjon nyugatrolToca
18 meccses győzelmi sorozatban vagyunk, egy hét pihi megint. 😊
Ha Kobe nem lenne olyan önző sokkal előnyösebb helyzetben várhatnánk az OKC-t, de így is megvan minden esélyünk. 😊
több mint 12 éve
Lattunk mar olyat hogy egyedul is vegig verte Wade a vilagot, most ketten vannak 😊nem tudom h mennyire lehet hosszútváon csinálni ezt, h 2 emberrel megy mindenki ellen a miami.ha valamelyikőjük "leveszi a gázról a lábát" akkor nagy baj van. Ezért nem lesznek szvsz. még idén se bajnokok.eaglesmcnabb
Csak ne a Spurs jojjon nyugatrol