NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
nem tudom h mennyire lehet hosszútváon csinálni ezt, h 2 emberrel megy mindenki ellen a miami.ha valamelyikőjük "leveszi a gázról a lábát" akkor nagy baj van. Ezért nem lesznek szvsz. még idén se bajnokok.
haslem remélem kicsit használhatóbb ember lesz egy pár meccsre.
7 meccses lesz ez bizistena.kacsa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
nem tudom h mennyire lehet hosszútváon csinálni ezt, h 2 emberrel megy mindenki ellen a miami. haslem remélem kicsit használhatóbb ember lesz egy pár meccsre.
7 meccses lesz ez bizisten
több mint 12 éve
szaba
10 547
Mondjuk a 2. félidőben eléggé csúnyán rálépett a gázra Wade, meg is lett az eredménye. Ez már gyakorlatilag 2-2.
több mint 12 éve
Nagydöntőbe kéne az Indi, végre tudnék kinek szurkolni. 😊szabaSimán eljuthatnak. Egyszerűen nincs center Hibbertel szemben, és nem is lesz. Garnett lényegesen keményebb és képzettebb, de akkor is. Meh, meglehetett volna idén a Bullsnak. :/
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
szaba
10 547
Nagydöntőbe kéne az Indi, végre tudnék kinek szurkolni. 😊
több mint 12 éve
Hibbertnek piknik van ebben a párharcban. Minkét center egy fejjel kisebb nála, akik ráadásul pontot se tudnak szerezni, védekezésben megáll szépen a félkörben, úgyse támadja a gyűrűt senki. Amit őszintén szólva nem értek.Nahát, néhány agresszív betörés, és vissza is jöttek a meccsbe.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Dub
1 019
Hihetetlen ez a Lakers, a második gyakorlatilag megnyert meccset sikerül elbukniuk, meg is érdemlik a szopást. Azt meg gondolom nem kell mondani kinek lehet köszönni, hármat lehet találni (de elsőre is garantáltan menni fog)...
több mint 12 éve
kár volt így elbaszni az első negyedet... (25%-al dobtunk mezőnyből). Lehetett volna pihenni a 3. negyed felétől. Így is jó lesz ez legalább egy 4-1-re. Most már csak a Lakersen a sor, hogy nyújtsa meg a párharcot. Szerencsére innentől kezdve bárkit kapunk, miénk a pályaelőny.de szarok vagyunk eddig te jóég. eaglesmcnabb53-17-es futással válaszolt a Spurs a -24-re (volt benne egy 24-0 is). Igaz a 3. negyed végén életjeleket mutatott a Clippers. De az biztos én még ilyet nem láttam. :oJughead
Egyébként minden évben megkapjuk hogy TP mekkora szar középszer PG, de most is látható hogy képes ő akkor jól játszani, amikor kell! 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Jughead
5 213
de szarok vagyunk eddig te jóég. eaglesmcnabb53-17-es futással válaszolt a Spurs a -24-re (volt benne egy 24-0 is). Igaz a 3. negyed végén életjeleket mutatott a Clippers. De az biztos én még ilyet nem láttam. :o
több mint 12 éve
de szarok vagyunk eddig te jóég. 😐
több mint 12 éve
A Clips nem úgy tűnik mintha komoly akadályt jelentene a Spursnek, szóval hajrá Lakers! 😀, ha tovább is jutnak innen, sokkal több mérkőzés lesz a lábukban mint a Spursnek, ha meg az OKC jön a következő fordulóban legalább kicsit fárassza őket a LAL😀GO SPURS!
több mint 12 éve
na a Lakers csak behúzott egy meccset. 42/41 büntető. ilyen adatot nem nagyon láttam még. 😊ZsocaNem is fogsz, a jelenlegi rendszer szerint képtelenség 41ből, 42-t bedobni 😀
Remélem azért a 4.et behúzza az OKC mert nem lenne jó ha túlsokáig tartana a párharc a Spurs meg megint csak pihen
több mint 12 éve
na a Lakers csak behúzott egy meccset. 42/41 büntető. ilyen adatot nem nagyon láttam még. 😊
több mint 12 éve
mondjuk azt megkérdezném spoelstratól h mi a faszért kezd battier, amikor a pacersben nem egy kobe van és utána a többi, hanem sok egyforma játékos. tehát nem kell csak egy embert semlegesíteni. és h ki a fasztól várt még pontot? mért nem miller kezdett. ő legalább zsigerből dobál... nem értem én eztet
több mint 12 éve
Wade egy picit bepöccent 😀 Remélem a nyár végén inkább Spoelstrát tartják meg, és őt cserélik.füligjimmyAkkor cserelik el Wadet amikor Kobeot Lakersbol.
Kovi meccset hozni kell vagy kellemetlensegek lesznek.
Mondjuk Bosh nelkul tul sok esely nincs. Remelem az osszes Bosh hater most kussol...
több mint 12 éve
Paulnak jó kis meccse volt a 8 turnoverével. a kövi meccset nagyon meg kellene nyomni és akkor legszarabb esetben 4-1. 😊
több mint 12 éve
Wade egy picit bepöccent 😀 Remélem a nyár végén inkább Spoelstrát tartják meg, és őt cserélik.füligjimmyhozzáteszem, hogy Lebron is nagy gyökér volt most, amikor Granger-nek visszakönyökölt (azt, hogy ezek után miért ő kapta a technikait azt nem értettem).
sajnos a Lakers kb ki lesz söpörve, úgyhogy hajrá Indy!!!
több mint 12 éve
Wade egy picit bepöccent 😀 Remélem a nyár végén inkább Spoelstrát tartják meg, és őt cserélik.füligjimmyMondjuk jó nagy geciség lenne. Neki köszönhetnek egy címet azért, erre az első konfliktus után kivágják? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Wade egy picit bepöccent 😀 Remélem a nyár végén inkább Spoelstrát tartják meg, és őt cserélik.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Celtics G3 után ismét nehéz jelzőket találni KG játékára.Régóta nagy kedvencem, de amit az All-Star gála óta játszik, és még rá is tesz egy lapáttal most a PO-ban...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
“With this going on we haven’t had a chance to sit down with Luol. We will next week. Our biggest concern with Luol is his health. To get with Luol and see where he’s at and come up with a plan going forward. It would be premature to speculate on anything. We know it’s important to him and want to support our players. The biggest thing is his health and that it’s important he’s healthy.”Mekkora féreg ez a Forman, el se hiszem. Nyilván az nem zavarta, mikor Deng ugyanezzel a csuklóval játszotta a 42 perceket hónapokon keresztül. Természetesen el lehet kezdeni a szöveget, hogy a klub adja a lóvét, a klub érdekeit kell szem előtt tartani (focit nézőknek ez az érv ugye nem újdonság), de ne játszuk már meg magunkat. Mellékes hír, hogy Watson mindkét lábát kezelik, mert két hónapja sérülten játszott (valami plantar fasciitis?, mindegy). Jah, hogy egészség a legfontosabb. Rose nagylábujját is műteni fogják, mert most van rá idő, ugyanis állítása szerint kb. két éve nem tudja mozgatni. Le van tojva, eddig is tudtam, hogy elég nagy patkányok. A jövő év megy a levesbe, rájátszás azért meglesz Rose nélkül is, meg egy elsőkörös kizúgás, ami azt jelenti, hogy se lottó, se bajnoki cím. Nah, ez az igazi szopás.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
van egy tippem, hogy a Pacers Granger percei miatt nem fog a döntőbe jutni ...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Már elvből tiltakoznom kell annyiszor leírtam, hogy ez a Spurs kiesik, hogy nem tehetem meg hogy viszakozzak 😀hát ha az alapszakaszban itthon és idegenben is sikerült megfogni az OKC-t, akkor most sem olyan lehetetlen küldetés.eaglesmcnabbMeki asszem Spurs fan, így feltételezem nála ott dől az egész verzió, hogy a Clippers is továbbmegy.Tudom hogy Spurs fan sőt szerintem még ő is tudja hogy tudom 😀
Nála max Spurs-OKC lenne, Spurs győzelemmel. 😀
Na én meg nagyon remélem, hogy most mind a Spurs, mind a Lakers kiburjánzik a PO-ból. 😀 A Heat-OKC dontő volna számomra a legfincsibb, OKC győzelemmel.
Mindenesetre az első meccset behúzta az OKC a Lakers ellen, elég simán. Csak a folytatás is hasonló legyen. 😛Stez
Mondjuk Spurs valszeg továbbmegy mert a Clipper több sebből vérzik viszont az OKC-t nem tudják megfogni szerintem.Toca
Indy-Phili döntőt elnéznék bár egy Heat bajnoki címet jobban 😀
több mint 12 éve
szaba
10 547
Keleten egy Indi-Philly döntőt megnéznék szívesen, már csak a vérfrissítés miatt is. 😛
több mint 12 éve
hát ha az alapszakaszban itthon és idegenben is sikerült megfogni az OKC-t, akkor most sem olyan lehetetlen küldetés.Tudom hogy Spurs fan sőt szerintem még ő is tudja hogy tudom 😀Akkor nem értem mert gondolod hogy nem döntőznek Durantek ha ki verik a ket LA gardat egymas utan 😀Meki asszem Spurs fan, így feltételezem nála ott dől az egész verzió, hogy a Clippers is továbbmegy.
Durant hater tablokat legalabb eleg lesz a csarnokba hagyni majd a masik csapat szurkoloi hasznaljak 😀Toca
Nála max Spurs-OKC lenne, Spurs győzelemmel. 😀
Na én meg nagyon remélem, hogy most mind a Spurs, mind a Lakers kiburjánzik a PO-ból. 😀 A Heat-OKC dontő volna számomra a legfincsibb, OKC győzelemmel.
Mindenesetre az első meccset behúzta az OKC a Lakers ellen, elég simán. Csak a folytatás is hasonló legyen. 😛Stez
Mondjuk Spurs valszeg továbbmegy mert a Clipper több sebből vérzik viszont az OKC-t nem tudják megfogni szerintem.Toca