NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Be fogja ma fejezni a Lakers, Kobe-nak pont jól jön a betegség, esetleg leesik neki, hogy a két magasembere fényévekkel jobb, mint deveri kollégáik. Mert a hatodik meccset Bryant vesztette el, 43 pont ide vagy oda. Azért ma #BEATLA, de igazán reményem nincs.Ezt az egészet már az előző meccsen be kellett volna fejezni otthon, akkor nem ment, szerintem is hetedik meccs lesz. :/Wirtschaftsteil"Lakers guard Kobe Bryant missed Thursday morning’s shootaround ahead of Game 6 with gastroenteritis."Játszott ő már ennél rosszab dolgok ellenére is, azért nem kell aggódni, hogy ő ne lenne. Mike Brown is inkább arra fogadna, hogy játszani fog. Attól már inkább tarthatsz, hogy Kobe ide Kobe oda, ez a Nuggets bizony nem fogja magát könnyen adni, és ha csak egy kicsit is fogja zavarni Kobe-t a betegsége, akkor bizony 7. meccs lesz (ha nem fogja zavarni, akkor is inkább a Nuggetsre tennék amúgy 😉 )Jughead
Na most ha nem játszik, akkor megint kikapunk a nuggets-től 😕 Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
legalább nem volt söprés...mostantól go pacers keleten
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Ezt az egészet már az előző meccsen be kellett volna fejezni otthon, akkor nem ment, szerintem is hetedik meccs lesz. :/"Lakers guard Kobe Bryant missed Thursday morning’s shootaround ahead of Game 6 with gastroenteritis."Játszott ő már ennél rosszab dolgok ellenére is, azért nem kell aggódni, hogy ő ne lenne. Mike Brown is inkább arra fogadna, hogy játszani fog. Attól már inkább tarthatsz, hogy Kobe ide Kobe oda, ez a Nuggets bizony nem fogja magát könnyen adni, és ha csak egy kicsit is fogja zavarni Kobe-t a betegsége, akkor bizony 7. meccs lesz (ha nem fogja zavarni, akkor is inkább a Nuggetsre tennék amúgy 😉 )Jughead
több mint 12 éve
Jughead
5 212
"Lakers guard Kobe Bryant missed Thursday morning’s shootaround ahead of Game 6 with gastroenteritis."Játszott ő már ennél rosszab dolgok ellenére is, azért nem kell aggódni, hogy ő ne lenne. Mike Brown is inkább arra fogadna, hogy játszani fog. Attól már inkább tarthatsz, hogy Kobe ide Kobe oda, ez a Nuggets bizony nem fogja magát könnyen adni, és ha csak egy kicsit is fogja zavarni Kobe-t a betegsége, akkor bizony 7. meccs lesz (ha nem fogja zavarni, akkor is inkább a Nuggetsre tennék amúgy 😉 )
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
"Lakers guard Kobe Bryant missed Thursday morning’s shootaround ahead of Game 6 with gastroenteritis."Na most ha nem játszik, akkor megint kikapunk a nuggets-től 😕
több mint 12 éve
Bár valszeg a tarka kutyát nem érdekli, de Gibson is megsérült. Bár visszatért a 4. negyedre, de sántikált. Valószínűleg fél lábon fog ugrálni a 6. meccsen, mert mögötte csak az Isteni Vörös ténfereg. Hamiltonról egy találó idézet: I'm not sure that Hamilton's a better Bogans than Bogans was. A csávó az első meccsen 19 pontot dobott 7, azaz hét dobásból. Rose hiánya kicsit kiherélte a játékát.
18 éven aluliak csak felnőtt felügyelete mellett nézzék meg ezt a meccset. Sajtreszelővel rejszolás tipikus esete. Enyhén érdekes, de leginkább fájdalmas
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Baron Davis has a torn ACL and MCL, as well as a partial tear of his patellar tendon. Hs expected recovery time is 12 months.Sajnos Baronnak annyi 😕
több mint 12 éve
Boozer tény, hogy nem egy Love, de még akkor sem reménytelen ha néha tényleg mintha pályán sem lenne. (de azért 15 pont körül ilyenkor is szokott hozni). Kár lenne a Bullst temetni, mert a keret jó, az edző jó, van húzósztárjuk aki köré fellehet építeni a csapatot. Az, hogy most ennyire megverte őket az ág a sérülésekkel... ez benne van a pakliban.
több mint 12 éve
boozert tudjátok amnesztiálni? akkor nincs akkora baj mint gondoltam 😀Hamarabb fogok én egy édeshármasba keveredni Scarlett Johansonnal és Mila Kunissal, minthogy Reinsdorf lenyeljen egy 30 milliós szerződést, aztán mellédobjon az új igazolásokra még 30-at. És mielőtt bárki elkezdene esélyeket latolgatni, életemben kétszer hagytam el a Tiszántúlt, és eléggé randa vagyok. Szóval ha nem jönnek egyszerre a Nyírségbe (amely valamilyen teljesen érthetetlen oknál fogva nem turistaparadicsom), és nincs valami ocsmány fétisuk, ez nem fog megtörténni. Közben Reinsdorf állítólag az elmúlt évtizedben 1 milliárd dollárt húzott ki a csapatból, amit bele is öntött a jelenleg meglepő módon nem teljesen csutkaszar White Soxba.
egyébkétn a knicks milyen jól járt a chauncey amnestyvel. nyakukon maradt egy jó stat kontrakt 😀a.kacsa
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Aki látta, a Bulls-76ers meccs végének a bíráskodásáról írhatna egy pár szót. Szerintem nagyon komolyan belenyúltak a meccsbe 3-4 olyan fújással(van éppen nem fújással), ami eldöntötte a végét. De lehet én vagyok egy hülye homér, oszt teljesen korrekt fújások voltak. Mondjuk már ezen se tudtam különösebben behergelni magam.boozert tudjátok amnesztiálni? akkor nincs akkora baj mint gondoltam 😀
egyébként jimmy ebben teljesen igazad van, szét kell szedni ezt a keretet valahogy, noah és rose kivételével kb mindenki szabad sztem, ha van megfelelő csomag. deng kelendő lehet azérta.kacsaEllisért lehetett volna cserélni, nem tették. Utólag megnézed a szezont, elég nagy baromság volt. Talán a Portland hajlandó lenne megbontani a keretét, őszintén szólva mennék Bargnaniért. Evans (vagy Thorton), vagy Kevin Martin már nem ér ennyit, Eric Gordon a piacon van, de akkor Boozer amnesztia, és a csapatopciókat nem hívják le. Nem egyszerű.füligjimmy
egyébkétn a knicks milyen jól járt a chauncey amnestyvel. nyakukon maradt egy jó stat kontrakt 😀
több mint 12 éve
Ez a részeg nő szerintem MileHigh ideálja lehet innentől 😀Davis térdét sajnálom, rossz volt nézni, az teljesen kettétört.
Ez meg úgy lehet idevág:
több mint 12 éve
Aki látta, a Bulls-76ers meccs végének a bíráskodásáról írhatna egy pár szót. Szerintem nagyon komolyan belenyúltak a meccsbe 3-4 olyan fújással(van éppen nem fújással), ami eldöntötte a végét. De lehet én vagyok egy hülye homér, oszt teljesen korrekt fújások voltak. Mondjuk már ezen se tudtam különösebben behergelni magam.Ahogy már tegnap is leírtam, Boozernak konkrétan letépték a kezét, amikor mentünk az egyenlítésért, nemhogy 0 pont lett volna a difi, az ellentámadásból ránk egyből fújták a fultot. Eredmény -4, természetesen ez mind belül az uccsó percen. Mi ez, ha nem bírói segédlet? Két kezdő játékos hiányzik és még a sporik is ellenünk.
füligjimmy
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Maka
2 760
http://www.youtube.com/watch?v=lGyvUETgSUcBebaszott picsa támolyog a pálya közepén a Lakers - Nuggets meccsen. EPIC!
több mint 12 éve
Aki látta, a Bulls-76ers meccs végének a bíráskodásáról írhatna egy pár szót. Szerintem nagyon komolyan belenyúltak a meccsbe 3-4 olyan fújással(van éppen nem fújással), ami eldöntötte a végét. De lehet én vagyok egy hülye homér, oszt teljesen korrekt fújások voltak. Mondjuk már ezen se tudtam különösebben behergelni magam.egyébként jimmy ebben teljesen igazad van, szét kell szedni ezt a keretet valahogy, noah és rose kivételével kb mindenki szabad sztem, ha van megfelelő csomag. deng kelendő lehet azérta.kacsaEllisért lehetett volna cserélni, nem tették. Utólag megnézed a szezont, elég nagy baromság volt. Talán a Portland hajlandó lenne megbontani a keretét, őszintén szólva mennék Bargnaniért. Evans (vagy Thorton), vagy Kevin Martin már nem ér ennyit, Eric Gordon a piacon van, de akkor Boozer amnesztia, és a csapatopciókat nem hívják le. Nem egyszerű.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
én csak a 3. negyed felétől láttam, ezért nem tudom,hogy mi történt.mindkét irányba. én ha drukkolok vkinek, attól még tudok helyesen itélkezni 😊a.kacsajajj de szétfújják a heat meccset.akkor ezért van már 1 negyeddel a vége előtt chandlernek 5 faultjaChevy
egyébként jimmy ebben teljesen igazad van, szét kell szedni ezt a keretet valahogy, noah és rose kivételével kb mindenki szabad sztem, ha van megfelelő csomag. deng kelendő lehet azérta.kacsa
dagi god mode nélkül esélyünk se lett volna
a betti faultjáért dagin a végén meg én kérek elnézést 😀 csak elchokerkedte
Amare ,,félkézzel" 20/10 az derék.
csórón baronnak meg gyanúsan annyi
de legalább a tizenakárhányas vereségsorozatnak annyi
több mint 12 éve
mindkét irányba. én ha drukkolok vkinek, attól még tudok helyesen itélkezni 😊jajj de szétfújják a heat meccset.akkor ezért van már 1 negyeddel a vége előtt chandlernek 5 faultjaChevy
egyébként jimmy ebben teljesen igazad van, szét kell szedni ezt a keretet valahogy, noah és rose kivételével kb mindenki szabad sztem, ha van megfelelő csomag. deng kelendő lehet azérta.kacsa
több mint 12 éve
jajj de szétfújják a heat meccset.akkor ezért van már 1 negyeddel a vége előtt chandlernek 5 faultja
több mint 12 éve
jajj de szétfújják a heat meccset.egyébként jimmy ebben teljesen igazad van, szét kell szedni ezt a keretet valahogy, noah és rose kivételével kb mindenki szabad sztem, ha van megfelelő csomag. deng kelendő lehet azért
több mint 12 éve
Hát igen. Nincs mese, ezt a szart nem lehet a sérültekre fogni. Deng köré (Boozert nem hiszem, hogy bárki átvenné) építeni egy csereajnlatot, kapásból be lehet dobni mellé 10-15 millió lejárót, vannak értékek. Csak ugye ki(k)re?
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Fasza! A Bullstól még a maradék kis esélyt is elveszik a bírók. Vicc, amiket fújnak. Hamiltonnak visszahúzzák a kezét és természetesen Gibson kapja a faultot. Vicc...szerk: Az egyenlítésért megyünk letépik Boozer kezét, az semmi, ellenben a másik oldalon máris fault. 0 helyett -4. Miért kell minidig az underdog csapatokat segíteni? Jah persze, hogy legyen szenzáció, hogy a #1 seed-es teamet egy 8. helyen bekerült simán veri.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Jó, szerintem alapból hülye az az edző, aki az idén legalább 4-5 különféle sérüléssel küszködő Roset erőlteti mondjuk +10-15ös előnynél.Lehet túlmisztifikálom, de azért az egy héten 5 meccs, ami nem volt ritka idén (korábban ilyen nem fordult elő), az azért már egy eléggé kényelmetlen terhelés szvsz.empty taxiEgy szóval se mondtam, hogy nem kemény, de sztem minden edző visszavett a percekből. De én az NBA-re fordított időm 80%-ában bulls, 20% összes többi, szóval nem vagyok mérvadó. De annyit még hozzátennék, hogy Rose teljes felépülése simán eltarthat nem 9, de 15 hónapot is. Mert hogy a Bulls orvosi stábja a legnagyobb röhej az egész ligában hosszú-hosszú évek óta, abban biztos vagyok. Nem sorolom fel, hogy hány elkúrt rehab, meg félrediagnosztizálás fűződik a nevükhöz, de minden évben (idén is) három kezdőjátékossal kibasztak valamilyen formában.füligjimmy
Mert ha jól emlékszem, Ő egy ilyen szituban volt fent a pályán, amikor szakadt a térde. Na most szerintem ez nagy hiba volt.
Ezek mellé emg igen, vállalhatatlan a 2 nap/meccses tempó, iszonyatos megterhelés, amit egy játékos hiába profi, de nem szokott meg az eddigiek után.
Nem véletlen, hogy idén meccsre lebontva átlagosan sokkal több sérülés volt, mint az elmúlt években. Játszott percek ide vagy oda.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A végére kipukkadt a lufi, szerintem innen tuti nem fordítunk... Grat a Miaminek!
több mint 12 éve
Lehet túlmisztifikálom, de azért az egy héten 5 meccs, ami nem volt ritka idén (korábban ilyen nem fordult elő), az azért már egy eléggé kényelmetlen terhelés szvsz.empty taxiEgy szóval se mondtam, hogy nem kemény, de sztem minden edző visszavett a percekből. De én az NBA-re fordított időm 80%-ában bulls, 20% összes többi, szóval nem vagyok mérvadó. De annyit még hozzátennék, hogy Rose teljes felépülése simán eltarthat nem 9, de 15 hónapot is. Mert hogy a Bulls orvosi stábja a legnagyobb röhej az egész ligában hosszú-hosszú évek óta, abban biztos vagyok. Nem sorolom fel, hogy hány elkúrt rehab, meg félrediagnosztizálás fűződik a nevükhöz, de minden évben (idén is) három kezdőjátékossal kibasztak valamilyen formában.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Lehet túlmisztifikálom, de azért az egy héten 5 meccs, ami nem volt ritka idén (korábban ilyen nem fordult elő), az azért már egy eléggé kényelmetlen terhelés szvsz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Várható volt h a PO-ban faktor lesz a sérülés, nagyon sűrűn voltak a meccsek ebben a rövidített alapszakaszban.empty taxiNem hiwzem, hogy ez számít. Noah spec lényegesen kevesebb percet játszott, mint tavaly. Rose alig játszott, folyamatosan voltak nyavalyái. Megnézed, az összes szupersztár játszik. Persze nem ártana 26 csapat (régi vesszőparipám), vagy az edzőmeccseket eltörölni, és hosszabb alapszakasz, de ezt a két sérülést én nem fognám a rövidített szezonra. Schumpertét se, nem játszott azért minden este 38 percet.
Nézzük ennek is a pozitív oldalát, ha Rose nélkül nem tudot kiverni a Sixerset, akkor szét kell bombázni a csapatot. Most, hogy Noah is kiesett, azért elég nagy gáz van. Két megnyert meccset sikerült kurva látványos összeomlás(ok) után elbukni.
- Abe Simpson