NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Drummond keményen tolta. Lesz valami a Pistonsból idén v. ez csak az év eleji lángolás?Van Gundy jó edző, ha szabad kezet kap ütőképes csapatokat tud összehozni.
danyly
A Heatnél Riley túrta ki mielőtt bajnokok lettek aztán a magicből is kihozta a maximumot.

Fly Eagles Fly!
több mint 10 éve
Drummond keményen tolta. Lesz valami a Pistonsból idén v. ez csak az év eleji lángolás?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Erősorrend, második hét:nba1.hu/a-harminc-erosorrend-ii/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Gerald Green-ről mit tudtok?Nagyon nagy körülötte a csend.
több mint 10 éve
Én is furcsálltam, hogy nincs semmi, mondjuk én inkább csak olvasok. Meglepő volt. Jó hogy visszatértetek a régihez.Go Suns!
több mint 10 éve
Szves visszavonult, így kissé radikális eszközei is (szerintem soha nem moderált semmit, hacsak közvetlenül nem őt érte támadás - ami persze nem baj).mondjuk megjegyzem, hogy engem anno (kb 3éve) Szves ugyanazokért a szavakért tiltott ki, amiket ő előtte nekem írt. mikor utána írták páran, hogy ez azért így nem volt túl korrekt, akkor meg őket fenyegette meg, hogy nincs szükség további ilyen cselekedetekre, de ha kell, megteszi. nagyon elegáns ...Mekkora szar az NBA1.hu,,bannoltak ,pedig csak a véleményem mondtam el,intelligensen,de néhány sznob adminnak nem tetszett ez(sajnos az NBAs csopi se sokkal jobb)tele vagytok megmondó emberekkel,tudás pedig semmi,egyedül Bazska és a Szaniszló tett le valamit az asztalra. Főleg a Lakers meg a Mavs drukkerek hoznak szégyent saját csapatukra. Vesztettek egy olvasót,mindegy is,gondolom mindegy h 100an v 99en fogják olvasni a kezdő5.hu kopipészt cikkeket. Bocs még Tóth Attila is letett vmit az asztalra.Nem számít,hajrá nugátIntelligensnek gondolod, hogy különböző csapatok topikjába beírod mekkora trágya szar az adott csapat? Bocs, de erre senki se kíváncsi. Itt se fogják túl sokáig tűrni ezt.
Rambo king
Ne haragudj, de olyan emberekkel nem tudunk mit kezdeni, akik csak a feszültséget tudják kelteni egy fórumon. Úgyhogy nem, a te elvesztésed semmilyen szempontból nem fáj se nekem, se a többi szerkesztőnek.
Maka
nembaj úgyis rengeteg T-Wolves fan, hogy nélkülem is pörög a topik hihetetlenül ...
ne értsd félre nem ellened szól Maka (sőt a te írásaidat nagyon szívesen olvasom akár hsz vmeik fórumon, akár cikk), csak gondoltam megjegyzem.
csebi
Ha van kedved, akkor regelj be hozzánk újra, nem gondolom, hogy a későbbiekben ez újra megismétlődne.
több mint 10 éve
mondjuk megjegyzem, hogy engem anno (kb 3éve) Szves ugyanazokért a szavakért tiltott ki, amiket ő előtte nekem írt. mikor utána írták páran, hogy ez azért így nem volt túl korrekt, akkor meg őket fenyegette meg, hogy nincs szükség további ilyen cselekedetekre, de ha kell, megteszi. nagyon elegáns ...Mekkora szar az NBA1.hu,,bannoltak ,pedig csak a véleményem mondtam el,intelligensen,de néhány sznob adminnak nem tetszett ez(sajnos az NBAs csopi se sokkal jobb)tele vagytok megmondó emberekkel,tudás pedig semmi,egyedül Bazska és a Szaniszló tett le valamit az asztalra. Főleg a Lakers meg a Mavs drukkerek hoznak szégyent saját csapatukra. Vesztettek egy olvasót,mindegy is,gondolom mindegy h 100an v 99en fogják olvasni a kezdő5.hu kopipészt cikkeket. Bocs még Tóth Attila is letett vmit az asztalra.Nem számít,hajrá nugátIntelligensnek gondolod, hogy különböző csapatok topikjába beírod mekkora trágya szar az adott csapat? Bocs, de erre senki se kíváncsi. Itt se fogják túl sokáig tűrni ezt.
Rambo king
Ne haragudj, de olyan emberekkel nem tudunk mit kezdeni, akik csak a feszültséget tudják kelteni egy fórumon. Úgyhogy nem, a te elvesztésed semmilyen szempontból nem fáj se nekem, se a többi szerkesztőnek.
Maka
nembaj úgyis rengeteg T-Wolves fan, hogy nélkülem is pörög a topik hihetetlenül ...
ne értsd félre nem ellened szól Maka (sőt a te írásaidat nagyon szívesen olvasom akár hsz vmeik fórumon, akár cikk), csak gondoltam megjegyzem.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Kobe visszavonulását boncolgattam egy nyílt levélben:nba1.hu/nyilt-level-kobe-bryantnek/
oh akkor asszem visszanézek 😀Már a főoldalon lévő írásokra gondolsz? Azokat visszarakjuk majd. A fórum adatbázisa törlődött, azt nem lehetett megmenteni, így is örülni kell, hogy ezt így vissza lehetett rakni.
archivált cuccok is megvannak amúgy?
Negritis
több mint 10 éve
oh akkor asszem visszanézek 😀Igen, visszaraktuk a régi fórummotort.kb 1,5-2 hete néztem rá akkor még mocsok lassú volt és kb senki nem voltvan még ember az nba1.hu fórumon? 😀Viszonylag hamar kezd visszaállni a rend, ha ránézel.
Negritis
Maka
nem tudom azóta volt-e váltás, ha normális motor került be akkor elhiszem h helyreálltak a dolgok
Negritis
Maka
archivált cuccok is megvannak amúgy?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Zsír én is nézegettem mostanság örülnék ha visszaállna a rend.Maka meg szerintem elég sok mindent letett az hogy te ebből rövidlátásod és sérelmeid miatt mit látsz egyéni probléma.
Mondjuk általában ha egy közösségbe belépsz te alkalmazkodsz és nem fordítva, persze ez már nem áll meg ezen a fórumon se.
több mint 10 éve
Igen, visszaraktuk a régi fórummotort.kb 1,5-2 hete néztem rá akkor még mocsok lassú volt és kb senki nem voltvan még ember az nba1.hu fórumon? 😀Viszonylag hamar kezd visszaállni a rend, ha ránézel.
Negritis
Maka
nem tudom azóta volt-e váltás, ha normális motor került be akkor elhiszem h helyreálltak a dolgok
Negritis
több mint 10 éve
kb 1,5-2 hete néztem rá akkor még mocsok lassú volt és kb senki nem voltvan még ember az nba1.hu fórumon? 😀Viszonylag hamar kezd visszaállni a rend, ha ránézel.
Negritis
Maka
több mint 10 éve
Mivel mindkét úriemberrel jó viszonyt ápolok, nekem bőven elég az, amit Bazska mondott nekem ezügyben. 😊Előszöris kezdjük azzal,h amiket mondtam annak volt alapja,így nem feltétlen acsarkodás volt,hanem jogos kritika az adott csapat iránt(Cavs,Nets),legfeljebb a Rózsika altopic volt trollkodás 😀,de részemről lezárom ezt,azt viszont nem,h nem adtál választ arra,h a csoportotok színvonalát és a te "szakértelmedet" kritizáltam teljesen jogosan,nem azt mondom,h szar vagy,mert a podcastjeid még bírom is,de nem vagy a Bazska,Szaniszló szint sztem.Mekkora szar az NBA1.hu,,bannoltak ,pedig csak a véleményem mondtam el,intelligensen,de néhány sznob adminnak nem tetszett ez(sajnos az NBAs csopi se sokkal jobb)tele vagytok megmondó emberekkel,tudás pedig semmi,egyedül Bazska és a Szaniszló tett le valamit az asztalra. Főleg a Lakers meg a Mavs drukkerek hoznak szégyent saját csapatukra. Vesztettek egy olvasót,mindegy is,gondolom mindegy h 100an v 99en fogják olvasni a kezdő5.hu kopipészt cikkeket. Bocs még Tóth Attila is letett vmit az asztalra.Nem számít,hajrá nugátIntelligensnek gondolod, hogy különböző csapatok topikjába beírod mekkora trágya szar az adott csapat? Bocs, de erre senki se kíváncsi. Itt se fogják túl sokáig tűrni ezt.
Rambo king
Maka
Rambo king
Én nem fogom cenzúrázni, hogy te mit gondolsz rólam, vagy a munkásságomról a magyar NBA közösségben, mert ezt mindenki eldönti saját maga.
Szerkesztette: Maka
több mint 10 éve
van még ember az nba1.hu fórumon? 😀Viszonylag hamar kezd visszaállni a rend, ha ránézel.
Negritis
több mint 10 éve
van még ember az nba1.hu fórumon? 😀
több mint 10 éve
Előszöris kezdjük azzal,h amiket mondtam annak volt alapja,így nem feltétlen acsarkodás volt,hanem jogos kritika az adott csapat iránt(Cavs,Nets),legfeljebb a Rózsika altopic volt trollkodás 😀,de részemről lezárom ezt,azt viszont nem,h nem adtál választ arra,h a csoportotok színvonalát és a te "szakértelmedet" kritizáltam teljesen jogosan,nem azt mondom,h szar vagy,mert a podcastjeid még bírom is,de nem vagy a Bazska,Szaniszló szint sztem.Mekkora szar az NBA1.hu,,bannoltak ,pedig csak a véleményem mondtam el,intelligensen,de néhány sznob adminnak nem tetszett ez(sajnos az NBAs csopi se sokkal jobb)tele vagytok megmondó emberekkel,tudás pedig semmi,egyedül Bazska és a Szaniszló tett le valamit az asztalra. Főleg a Lakers meg a Mavs drukkerek hoznak szégyent saját csapatukra. Vesztettek egy olvasót,mindegy is,gondolom mindegy h 100an v 99en fogják olvasni a kezdő5.hu kopipészt cikkeket. Bocs még Tóth Attila is letett vmit az asztalra.Nem számít,hajrá nugátIntelligensnek gondolod, hogy különböző csapatok topikjába beírod mekkora trágya szar az adott csapat? Bocs, de erre senki se kíváncsi. Itt se fogják túl sokáig tűrni ezt.
Rambo king
Maka
Szerkesztette: Rambo king
több mint 10 éve
Mekkora szar az NBA1.hu,,bannoltak ,pedig csak a véleményem mondtam el,intelligensen,de néhány sznob adminnak nem tetszett ez(sajnos az NBAs csopi se sokkal jobb)tele vagytok megmondó emberekkel,tudás pedig semmi,egyedül Bazska és a Szaniszló tett le valamit az asztalra. Főleg a Lakers meg a Mavs drukkerek hoznak szégyent saját csapatukra. Vesztettek egy olvasót,mindegy is,gondolom mindegy h 100an v 99en fogják olvasni a kezdő5.hu kopipészt cikkeket. Bocs még Tóth Attila is letett vmit az asztalra.Nem számít,hajrá nugátIntelligensnek gondolod, hogy különböző csapatok topikjába beírod mekkora trágya szar az adott csapat? Bocs, de erre senki se kíváncsi. Itt se fogják túl sokáig tűrni ezt.
Rambo king
több mint 10 éve
Mekkora szar az NBA1.hu,,bannoltak ,pedig csak a véleményem mondtam el,intelligensen,de néhány sznob adminnak nem tetszett ez(sajnos az NBAs csopi se sokkal jobb)tele vagytok megmondó emberekkel,tudás pedig semmi,egyedül Bazska és a Szaniszló tett le valamit az asztalra. Főleg a Lakers meg a Mavs drukkerek hoznak szégyent saját csapatukra. Vesztettek egy olvasót,mindegy is,gondolom mindegy h 100an v 99en fogják olvasni a kezdő5.hu kopipészt cikkeket. Bocs még Tóth Attila is letett vmit az asztalra.Nem számít,hajrá nugát
több mint 10 éve
Szolgálati közlemény (ha már partneroldalak vagyunk 😊 ):Újraindult az nba1.hu fóruma, nagy szeretettel várunk oda is mindenkit, ha valaki bővebben szeretné kifejteni okfejtéseit NBA témában.
nba1.hu/forum/index.php
több mint 10 éve
Nem a legfrisebb, de jó volt a Houston-Miami meccs. Teljesen ellentétes félidők.A Rakéták kicsit beragadtak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
GS-Memphis. közte 50. kemény
több mint 10 éve
Erősorrend - 1. hét.nba1.hu/a-harminc-erosorrend-i/
több mint 10 éve
Húú ez az OKC-Magic meccs mi volt te jó ég... Dupla overtime, két buzzer three és még rengeteg clutch dobás. Oladipo tripla-dupla, Vucevic hibátlan kezdés, Westy 48 pont és majdnem tripla dupla, Durant 43 pont, és még lehetne sorolni a történteket, de egyszerűbb ha megnézitek, tényleg elképesztő volt. 😊 😉
Szerkesztette: Jughead