NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Érdekes lenne egy LA - LA konf. döntő, de szerintem mindkét csapat kizúg majd a második körben. A Clippersben nagyobb upset esélyt érzek, szerintem nem a legjobb matchup a fiatalos lendületük a Spurs öreg rókáinak.MakaWith Lakers, Clippers and Kings all in playoffs, Staples Center will host 5 games over 48 hours from Friday to Sunday.
hát ezért nem igénylik annyira az LA lakosok az NFL franchise-t 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 547
Heatnek nagyon kelleni fog egy jó Mike Miller, hogy elérjék a céljukat.
több mint 12 éve
Maka
2 760
Érdekes lenne egy LA - LA konf. döntő, de szerintem mindkét csapat kizúg majd a második körben. A Clippersben nagyobb upset esélyt érzek, szerintem nem a legjobb matchup a fiatalos lendületük a Spurs öreg rókáinak.
több mint 12 éve
Griffin, vagy Randolph fog hamarabb elfáradni a bunyóban? Ez dönti el a meccset szerintem
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
szaba
10 547
C-nélkül - Fisher
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Akkor jöhet az OKC. Jó lesz Fischert újra látni, most bosszút állunk a Dallasért 😉
több mint 12 éve
A harmadik negyed végén egy fityinget sem tettem volna arra, hogy a Lakers továbbmegy, annyira kilátástalan volt a támadójátékuk.A World Peace-ezés meg élő kommentárban 😂
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Köszi az infot. Én se kelek fel, főleg azért, mert szerintem a Nuggetts nyer megint, és azt meg nem nézem végig :/@szcsabaholnap 11:30-kor ismétli a Sport1 , 16:15-kor meg a Sport2, ha esetleg valaki hozzám hasonlóan nem akar éjszakázni.MattMiller
MŰSORVÁLTOZÁS! Vasárnap 4:30-kor a Sport1-en LAL-DEN 7. meccs!shawnka
több mint 12 éve
@szcsabaholnap 11:30-kor ismétli a Sport1 , 16:15-kor meg a Sport2, ha esetleg valaki hozzám hasonlóan nem akar éjszakázni.
MŰSORVÁLTOZÁS! Vasárnap 4:30-kor a Sport1-en LAL-DEN 7. meccs!shawnka
több mint 12 éve
@szcsabaMŰSORVÁLTOZÁS! Vasárnap 4:30-kor a Sport1-en LAL-DEN 7. meccs!
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Nem tudjátok, adja valamelyik TV a Lakers meccset? Mert az van beírva hogy "Real NBA", de nem hiszem hogy az 3 órás lenne.
több mint 12 éve
És arról se feledkezzünk meg, hogy Noah kb. 5 gólpassz átlagol. Asik jelenléte védekezésben a palánk alatt egészen elképesztő, de támadásban mínusz kettőnek számít, aminek Boozer issza meg a levét. Amúgy tényleg Watson kúrta el. Mondjuk ezért CSEREirányító ebben a ligában. És mondhatjuk, hogy ennyit tudnia kellene, ha egy ilyen szitut üzembiztosan meg tudna oldani, akkor KEZDŐ lenne, és nem 3 milliót keresne, hanem 13 milliót. De ezt a sorozatot úgy elkúrni..... öli az ember idegeit. És aki ezeket a meccseket látta, az már nem kérdezi meg, hogy az utolsó három percben miért kellett Rose-nak visszajönnie. Ezér' bazmeg.Igenis ment a játék Rose nélkül is a regularban. Hogy a POban miért voltak ennyire beszarva, arról fingom sincs...akikeMert a playoffban jobban felkészülnek egymásból a csapatok, több a halfcourt, kíméletlenül támadják a gyengéidet. Az alapszakaszban egyszerűbb a scouting report, egyszerűbb a játék és elsősorban a saját dolgára figyel minden csapat, próbálgatja az ötös kombinációit.marci
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
marci
1 023
Igenis ment a játék Rose nélkül is a regularban. Hogy a POban miért voltak ennyire beszarva, arról fingom sincs...akikeMert a playoffban jobban felkészülnek egymásból a csapatok, több a halfcourt, kíméletlenül támadják a gyengéidet. Az alapszakaszban egyszerűbb a scouting report, egyszerűbb a játék és elsősorban a saját dolgára figyel minden csapat, próbálgatja az ötös kombinációit.
több mint 12 éve
Direkt nem akartam bírózni, mert a 4.meccs után már leírtam a véleményemet ezzel kapcsolatban. (A Phili underdog volt és végig nyomták őket - ugye kell a szenzáció a népnek,és egy #1 seed-es csapatot kiütni elég nagy hírnek számít). Akár milyen rossz büntetőző is Asik, az egyiket legalább illet volna bemákolni. A legnagyobb baj itt az, hogy simán kellett volna verni ezt a csapatot Rose nélkül is, habár a támadójáték szemmel láthatóan egy nagy zéró volt DR nélkül. Olyan érzésem van, mint a UNC idei szezonjának a végén: Marshall kiesett és máris jött, hogy: Úr Isten mi lesz most? A Bulls pepitában ue. Igenis ment a játék Rose nélkül is a regularban. Hogy a POban miért voltak ennyire beszarva, arról fingom sincs...
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
marci
1 023
szidjátok inkább a bírókat. Gibsontól amit elvettek az konkrétan WTF, de amit Holiday művelt a végén Watsonnal azért is lehetett volna. érthetetlen.shawnkaWatson pont, hogy rohadt jól járt azzal, hogy nem fújták be a faultot. A Bulls egyetlen ellensége akkor az óra volt, azzal, hogy nem fújtak a bírók, a hátralévő idő majdnem fele lement, ilyen helyzetben minden labdásnak az a célja, hogy ne legyen fault. Félelmetesen nagy butaság volt ott gyűrűre törni és nem addig vinni a labdát körbe-körbe, amíg be nem fújják a bírók rajta a faultot.
több mint 12 éve
szidjátok inkább a bírókat. Gibsontól amit elvettek az konkrétan WTF, de amit Holiday művelt a végén Watsonnal azért is lehetett volna. érthetetlen.
több mint 12 éve
Hát, akkor a Bullsnak is ennyi volt. Megint egy nyerhető meccset buktunk. Thx Asik!akikeNem Asikot kell itt elővenni. Kedves Watsonnak lehetne annyi esze, hogy kevesebb, mint 10 másodperccel a vége előtt, nem kell leadni egy szarul büntetőzőnek, hanem futni kell körbe a labdával, pörögjenek a másodpercek és üssenek meg esetleg engem.
Persze, NBA-ben illik bedobni 2-ből legalább egyet, de Asik ritka szarul büntetőzik (50% alatt), illetve azért ő sem az a hidegvérű gyilkos, aki 6. meccsen, kiesés ellen, idegenben, végén bevágja.
több mint 12 éve
Én azért félek ám az OKC-nél, hogy kipukkadnak. Egyelőre a PO első meccseit konkrétan Harden húzta be, de alapból az utóbbi hetekben Durant kibaszottul visszaesett, Westbrookról meg mindenki tudja, hogy ha jó napja van szór 40 pontot, ha rossz napja van, akkor meg szenvedve, 20 kísérletből 10 pontot.
Ez még itt az elején elég lesz, de mondjuk egy Heat ellen, ahol szintén megvan az a 2-3 húzóember, ez már kevés lesz attól tartok. De ne legyen igazam, hisz nekik szorítok.
De egyébként én már egy OKC-LAL párharcnál sem gondolom úgy, hogy az sima OKC siker lenne, sőt, szerintem a LAL menne tovább.
több mint 12 éve
Hát, akkor a Bullsnak is ennyi volt. Megint egy nyerhető meccset buktunk. Thx Asik!
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Nem lennék szomorú ha a Lakers menne nyaralni mert az OKC-t nem fogják tudni ők sem komolyan megszorongatni akkor meg ne kelljen Kobe fejét tovább nézegetnem 😀De azért abban, vastagon benne van a vezetőségük, hogy itt tartanak. MWP kolléga ökörségéről nem tehetnek, de az, hogy egész idényben szellőztették, hogy Gasol cserealap szinte bárkire meg is látszik a motiváltságán... Eddig is egy tunyacsáp volt, de most, hogy egy energia bomba játszik ellene szinte ordít. Idehoztak egy max közepes edzőt amivel kinevezték Kobe-t coachnak, ráadásul az a suttyó Bynum is átvette a mentalitását...
több mint 12 éve
Ugyan mar MWP-vel fedelzetes eselye se lesz a Denvernek es beall a vilagbeke.
több mint 12 éve
A Lakers szerintem semmi különös csak szimplán Mike Brown effektus. Azért egy Bynum Bryant Gasol trió elég ütős de hát mellettük nincs illetve Bryant mellett nincs senki. Viszont a nap élménye tovább mentünk itt most kivételesen nem a Phillynek örülök hanem a Keltáknak 😊 . Bár nekik is mert ha jól sejtem így hogy ők mentek tovább, ez azt jelenti, hogy az Indianával játszunk? Na akkor sanszos főcsoport döntő (talán) ezt se nagyon gondolta volna rólunk senki idény elején. Úgyhogy hajrá, a Philly meg legalább szorongassa meg a Heatet.
Na most nézem, hogy tévedtem (azt gondoltam a legalacsonyabb kiemelésű játszik a legmagasabbal) és a Phillyvel játszunk így egy kicsit ambivalens a dolog és húzósabbra számítok mint a Pacers ellen de meglátjuk.
több mint 12 éve
marci
1 023
Egyetértek. Nem csipázom Kobe-t, de amit művelnek a társai, most tényleg kénytelen duplázásból is eldobni. Jellemző példa: Kobe postupol, jön a duplázás, kiosztja a hótüresen álló társnak ... az meg nemhogy ráemelné a triplát, hanem újra beteszi Bryantnek a labdát.
több mint 12 éve
Dub
1 019
De szánalom ez a Lakers, lehet Kobe-ra sokmindent mondani, de kb mintha ma is ő akart volna egyedül. Érthetetlen 3-1 után, hogyan tudtak támadásban és védekezésben is ennyire szétesni. Szerintem 7-iket be is húzza a Denver.