NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Láttunk már 3-1ről egyenlítést, úgyhogy én bizakodom. Hajrá Lakers! 😂Wirtschaftsteil
Itt szerintem a kulcs Westbrook megfogása lehet(ne). Durantet még őrült Metta valamennyire csak-csak tudja limitálni, de Westbrookra nincs a Lakersnek embere. Sessions esélytelen rá, Kobe meg már öreg hozzá, hogy lábon megfogja. Az ő betörései nagyon megbontják a védelmet, és mivel valamelyik magasnak ilyenkor ki kell rá lépni, ezzel a palánk alatti fölény is bukik. Ebben a párharcban a LAL sztem kb akkor hoz meccset, ha Westbrook szar napot fog ki, aminek eddig a PO-ban nem igazán mutatta jelét. Reálisan ez a párharc kb 4-1, max 4-2 az OKC-nak, de ugye ez az NBA, ahol a csodák történnek 😊
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Mindenesetre az első meccset behúzta az OKC a Lakers ellen, elég simán. Csak a folytatás is hasonló legyen. 😛Stez
Láttunk már 3-1ről egyenlítést, úgyhogy én bizakodom. Hajrá Lakers! 😂
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
ezzel én is így vagyok különben 😛eaglesmcnabb
Akkor nem értem mert gondolod hogy nem döntőznek Durantek ha ki verik a ket LA gardat egymas utan 😀
Durant hater tablokat legalabb eleg lesz a csarnokba hagyni majd a masik csapat szurkoloi hasznaljak 😀Toca
Meki asszem Spurs fan, így feltételezem nála ott dől az egész verzió, hogy a Clippers is továbbmegy.
Nála max Spurs-OKC lenne, Spurs győzelemmel. 😀
Na én meg nagyon remélem, hogy most mind a Spurs, mind a Lakers kiburjánzik a PO-ból. 😀 A Heat-OKC dontő volna számomra a legfincsibb, OKC győzelemmel.

Mindenesetre az első meccset behúzta az OKC a Lakers ellen, elég simán. Csak a folytatás is hasonló legyen. 😛Stez
Tudom hogy Spurs fan sőt szerintem még ő is tudja hogy tudom 😀
Mondjuk Spurs valszeg továbbmegy mert a Clipper több sebből vérzik viszont az OKC-t nem tudják megfogni szerintem.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Ketlem hogy barmelyik Los Angelesi garda elverne oket 😛 😊Toca
Akkor nem értem mert gondolod hogy nem döntőznek Durantek ha ki verik a ket LA gardat egymas utan 😀
Durant hater tablokat legalabb eleg lesz a csarnokba hagyni majd a masik csapat szurkoloi hasznaljak 😀Toca
Meki asszem Spurs fan, így feltételezem nála ott dől az egész verzió, hogy a Clippers is továbbmegy.
Nála max Spurs-OKC lenne, Spurs győzelemmel. 😀
Na én meg nagyon remélem, hogy most mind a Spurs, mind a Lakers kiburjánzik a PO-ból. 😀 A Heat-OKC dontő volna számomra a legfincsibb, OKC győzelemmel.

Mindenesetre az első meccset behúzta az OKC a Lakers ellen, elég simán. Csak a folytatás is hasonló legyen. 😛

több mint 12 éve
de Duranték nem jutnak döntőbe :/eaglesmcnabb
Durant hater tablokat legalabb eleg lesz a csarnokba hagyni majd a masik csapat szurkoloi hasznaljak 😀
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Igen, ha most 2-0 lenne, de ha láttad a meccseket, akkor ugyanannyira simán lehetne 0-2 is. Épp ezért van 1-1 😀

Abban egyetértünk, hogy a Heat lesz a döntős akárki is jut tovább. Bár remélem Duranték odavernek nekik 😀Eazzy
ezzel én is így vagyok különben 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Igen, ha most 2-0 lenne, de ha láttad a meccseket, akkor ugyanannyira simán lehetne 0-2 is. Épp ezért van 1-1 😀

Abban egyetértünk, hogy a Heat lesz a döntős akárki is jut tovább. Bár remélem Duranték odavernek nekik 😀Eazzy
Ketlem hogy barmelyik Los Angelesi garda elverne oket 😛 😊
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.

De. 😐

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

de Duranték nem jutnak döntőbe :/

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us

Abban egyetértünk, hogy a Heat lesz a döntős akárki is jut tovább. Bár remélem Duranték odavernek nekik 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Egyenlített a Sixers. A legnagyobb baj a meccsel nem is az, hogy kikapott a Boston hanem, hogy látszik a csapaton, hogy mindenkinek van kisebb-nagyobb sérülése ami zavarja a játékban. Pierce MCL-je miatt használhatatlan, Bradley ismét rásérült a kezére, remélem rendbe fog jönni a 3.ik meccsre, mert nagy szükség lenne rá. A cserepadról néha jött egy lendület valakinek a beállításával (Hollis, Pietrus), de végig akarás nélkül játszott a csapat. A harmadik negyedet végignézni kínszenvedés volt, folyamatosan ilyen feliratok voltak: 0 point in last 4 min., 2 points in last 6 min. stb. Egyszerűen mindent kihagytak. A 11 pont a 2ik legkevesebb egy playoff negyedben, és ez nem csak a Sixers D miatt volt. Még nincs elveszve a párharc, de így elveszett az a lehetőség, hogy gyorsan lezárják a párharcot, és kipihenjék magukat...kisvanek4
Szerintem alapból nem volt esély a gyors lezárásra. Oké, én Sixers fan vagyok, de nem ez mondatja velem, hanem az a tény, hogy mindkét csapat brutális D-vel rendelkezik, és egyértelmű, hogy az apró pluszok támadásban fognak meccseket hozni, ez pedig könnyedén vezethet 6-7 meccsre. Igazából az első meccset meg mi buktuk el, mert volt 10+-os előnyünk is.
Jó kis párharc, ha tippelnem kellene, akkor a rutin miatt a Bostont mondanám, persze szívem szerint Philly 😀 (alapszakaszban egyébkén 2-1 volt a Sixersnek, bár persze ez nem teljesen mérvadó PO-ban.)Eazzy
Sztem ha most 2-0 lenne, akkor elképzelhető lenne egy 4-1-es végeredmény, bár ez az egész már nem esedékes. A tippem nekem most vagy 6 vagy 7 meccses Boston győzelem. Bár igazából bárki jut tovább, ha a Heatből nem sérül meg még valaki, akkor sztem ők lesznek a döntőben.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Egyenlített a Sixers. A legnagyobb baj a meccsel nem is az, hogy kikapott a Boston hanem, hogy látszik a csapaton, hogy mindenkinek van kisebb-nagyobb sérülése ami zavarja a játékban. Pierce MCL-je miatt használhatatlan, Bradley ismét rásérült a kezére, remélem rendbe fog jönni a 3.ik meccsre, mert nagy szükség lenne rá. A cserepadról néha jött egy lendület valakinek a beállításával (Hollis, Pietrus), de végig akarás nélkül játszott a csapat. A harmadik negyedet végignézni kínszenvedés volt, folyamatosan ilyen feliratok voltak: 0 point in last 4 min., 2 points in last 6 min. stb. Egyszerűen mindent kihagytak. A 11 pont a 2ik legkevesebb egy playoff negyedben, és ez nem csak a Sixers D miatt volt. Még nincs elveszve a párharc, de így elveszett az a lehetőség, hogy gyorsan lezárják a párharcot, és kipihenjék magukat...kisvanek4
Szerintem alapból nem volt esély a gyors lezárásra. Oké, én Sixers fan vagyok, de nem ez mondatja velem, hanem az a tény, hogy mindkét csapat brutális D-vel rendelkezik, és egyértelmű, hogy az apró pluszok támadásban fognak meccseket hozni, ez pedig könnyedén vezethet 6-7 meccsre. Igazából az első meccset meg mi buktuk el, mert volt 10+-os előnyünk is.
Jó kis párharc, ha tippelnem kellene, akkor a rutin miatt a Bostont mondanám, persze szívem szerint Philly 😀 (alapszakaszban egyébkén 2-1 volt a Sixersnek, bár persze ez nem teljesen mérvadó PO-ban.)

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Egyenlített a Sixers. A legnagyobb baj a meccsel nem is az, hogy kikapott a Boston hanem, hogy látszik a csapaton, hogy mindenkinek van kisebb-nagyobb sérülése ami zavarja a játékban. Pierce MCL-je miatt használhatatlan, Bradley ismét rásérült a kezére, remélem rendbe fog jönni a 3.ik meccsre, mert nagy szükség lenne rá. A cserepadról néha jött egy lendület valakinek a beállításával (Hollis, Pietrus), de végig akarás nélkül játszott a csapat. A harmadik negyedet végignézni kínszenvedés volt, folyamatosan ilyen feliratok voltak: 0 point in last 4 min., 2 points in last 6 min. stb. Egyszerűen mindent kihagytak. A 11 pont a 2ik legkevesebb egy playoff negyedben, és ez nem csak a Sixers D miatt volt. Még nincs elveszve a párharc, de így elveszett az a lehetőség, hogy gyorsan lezárják a párharcot, és kipihenjék magukat...
több mint 12 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
With Lakers, Clippers and Kings all in playoffs, Staples Center will host 5 games over 48 hours from Friday to Sunday.jjncaa
Soha vissza nem térő alkalom egy merénylethez. :cool:

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Nem tudom eldönteni mi a nevetségesebb. Az, hogy egy "csapatban" két és fél ember képes pontot szerezni két meccsen egymás után, vagy az, hogy ez a "csapat" a meccseinek a nagy százalékát megnyeri... :/
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
btw. nem tud valaki egy IGÉNYES stream-et?Zsoca
http://www.firstrowsports.eu/watch/122537/1/watch-miami-heat-vs-indiana-pacers.html
több mint 12 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
btw. nem tud valaki egy IGÉNYES stream-et?

több mint 12 éve
Indi csapata amúgy marhára szimpatikus, nagyon jól össze van rakva a keret. Ha ki is esnek, minimum 6 meccset várok a szériától, de ha továbbmennének se lepődnék meg annyira.szaba
valóban! nagy meccset játszanak egyenlőre most is. nagyon drukkolok nekik.Zsoca
ezért szaba meg fog ölni 😀😀😀Deaglesmcnabb
hahahahaha. hosszabbítás lesz 😉
5 sör után simán nyelvújító módba váltok.

több mint 12 éve
Indi csapata amúgy marhára szimpatikus, nagyon jól össze van rakva a keret. Ha ki is esnek, minimum 6 meccset várok a szériától, de ha továbbmennének se lepődnék meg annyira.szaba
valóban! nagy meccset játszanak egyenlőre most is. nagyon drukkolok nekik.Zsoca
ezért szaba meg fog ölni 😀😀😀D

több mint 12 éve
valóban! nagyon drukkolok nekik. nagy meccset játszanak egyenlőre most is. úgy vezetnek a félidőben hattal, hogy Granger-nek 0(nulla) pontja van

több mint 12 éve
Érdekes lenne egy LA - LA konf. döntő, de szerintem mindkét csapat kizúg majd a második körben. A Clippersben nagyobb upset esélyt érzek, szerintem nem a legjobb matchup a fiatalos lendületük a Spurs öreg rókáinak.Maka
A Spurs öreg rókái 40 perc közeli meccset játszottak vagy tízet az idényben ráadásul már egy hete csak edzenek, mellette pedig olyan hosszú a kispadunk amilyen egy másik csapatnak sincs a ligában. A Clips egy 7 meccses sorozatból fog jönni ami a csapat egy részének az egyetlen playoff tapasztalata.

Paul nem 100%-os és most nem egy Conley kaliber lesz vele szemben. Griffin nyom pár hatalmas zsákolást, de azzal még senki sem nyert meccset ( Biztos lesz pár arcbahúzás, mert Timmy nem fog izmozni, Blair alacsony Splitter meg nem elég kemény ). Paul kivételével nincs clutch playere a Clipsnek és a kispadja sem elég mély. A macik sokkal inkább mismatch lehetett volna de az idei Z-Bo+Gasol< Favors+Millsap+Jefferson a magas posztok kivételével pedig igazából sehol sincs probléma a Spursnél. 4-1 v 4-2 szerintemBlaise
az csúfos lenne ha a hullafáradt LC-nek akárcsak hangyányi esélye is lenne ellenünk 😊 1 hete nem játszottunk meccset, és azok is csak félgőzösek voltak, 25 percet játszottak a kulcsjátékosaink. illetve mit is beszélek, nincsenek kulcsplaják, mi egy csapat vagyunk. Talán az egyetlen a PO-ban aki bármelyik játékos hiányában tudná ugyanezt a játékot hozni. Mellesleg már kurvára nem azok a vén-rókák vagyunk mint pl. tavaly. Új csapat épül, nem is akárhogyan, kár hogy ha Duncan megy akkor megy Pop is.

több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Érdekes lenne egy LA - LA konf. döntő, de szerintem mindkét csapat kizúg majd a második körben. A Clippersben nagyobb upset esélyt érzek, szerintem nem a legjobb matchup a fiatalos lendületük a Spurs öreg rókáinak.Maka
A Spurs öreg rókái 40 perc közeli meccset játszottak vagy tízet az idényben ráadásul már egy hete csak edzenek, mellette pedig olyan hosszú a kispadunk amilyen egy másik csapatnak sincs a ligában. A Clips egy 7 meccses sorozatból fog jönni ami a csapat egy részének az egyetlen playoff tapasztalata.

Paul nem 100%-os és most nem egy Conley kaliber lesz vele szemben. Griffin nyom pár hatalmas zsákolást, de azzal még senki sem nyert meccset ( Biztos lesz pár arcbahúzás, mert Timmy nem fog izmozni, Blair alacsony Splitter meg nem elég kemény ). Paul kivételével nincs clutch playere a Clipsnek és a kispadja sem elég mély. A macik sokkal inkább mismatch lehetett volna de az idei Z-Bo+Gasol< Favors+Millsap+Jefferson a magas posztok kivételével pedig igazából sehol sincs probléma a Spursnél. 4-1 v 4-2 szerintem
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Indi csapata amúgy marhára szimpatikus, nagyon jól össze van rakva a keret. Ha ki is esnek, minimum 6 meccset várok a szériától, de ha továbbmennének se lepődnék meg annyira.
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Heatnek nagyon kelleni fog egy jó Mike Miller, hogy elérjék a céljukat.szaba
én azért haslemtől is várnék vmi utolsó nagy dobást még idényre. utóbbi jópár hónapban csak van. főleg amióta kezdőben találta magát.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
With Lakers, Clippers and Kings all in playoffs, Staples Center will host 5 games over 48 hours from Friday to Sunday.

hát ezért nem igénylik annyira az LA lakosok az NFL franchise-t 😊jjncaa
Mondjuk a Clippers - és talán a Kings - se volt olyan hűdejó franchise még pár éve. 😊 Bár én se mondom, hogy legyen ott NFL csapat, érjék be azzal, ami van.