NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
20
5
2:15, Arena4
NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Várható volt h a PO-ban faktor lesz a sérülés, nagyon sűrűn voltak a meccsek ebben a rövidített alapszakaszban.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Noah is lesérült, bár a röntgen nem mutatta, de lehet bokatörés is. Watsonnak is sérült a bokája, és a könyöke, gyak. ő is azért van pályán, hogy meglegyenek öten. És így sikerült elbukni egy 10 pontos vezetést a 4. negyedben. Nem hiszem el ezt a kurva rájátszást, komolyan mondom. Tavaly se volt egy fáklyásmenet a sérülésekkel, de ez.........
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
iszonyat jól védekezünk, és a triplákkal meg is szórjuk a jazzt, a második félidőben lehet pihenni 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nem tudom mit csodalkozunk ezeken a seruleseken. 2 naponta meccs, ez a tempo egyszeruen kibirhatatlan... Most ez a Rose-Shumpert serules egeszen letaglozott, durva azert mindketto.. :/
több mint 12 éve
gyalu
314
http://espn.go.com/new-york/nba/story/_/id/7875526/2012-nba-playoffs-amare-stoudemire-new-york-knicks-injures-hand-lossStoudemire sem fog már játszani ebben a playoffban. "Vicces" sérülés
több mint 12 éve
Jogos, valamiért megragadt bennem az idei idény agóniája, ahol viszont áll a non-stop 😛 Főleg azért mert emiatt nem volt esélyük DH12 megszerzésére.Lopez non-stop sérült BlaiseEz mi? 😀 Kb. életében először idén volt sérült. 😀szaba
több mint 12 éve
szaba
10 547
Lopez non-stop sérült BlaiseEz mi? 😀 Kb. életében először idén volt sérült. 😀
több mint 12 éve
Szerintem sejtik, hogy egy kis költözés kevés lesz a csapat feltámadásához ezért ez a gyászos outfit...D-Will lelép majd a Dallasba, Lopez non-stop sérült ráadásul védekezésben emberhátrány, kiegészítő emberekkel van tele a keretük, ráadásul többségük még annak is gyenge. Howardért semmit sem tudnak majd adni így nem csoda, hogy nem látják színesben a világot.
több mint 12 éve
szaba
10 547
Legalább vmi kis piros, vagy kék lenne benne, de ez így nagyon uncsi.
több mint 12 éve
nekem nagyon tetszik. sokkal jobb mitn az előző
http://www.nba.com/nets/brooklyn/hello_brooklyn.htmlJJ Tiller
több mint 12 éve
több mint 12 éve
kurvacsúnya. még mindig.shawnkaén imádom ezt a fajta minimalista stílust, szóval muszáj lesz vennem egy ilyen pólót
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ha lenne Shumpert, szerintem ma nyernénkszegény chandler már nem is zsákolhat technikai nélkül 😀rendesen kiizzadta magából az influenzát a Chandler 😀
szánalomChevy
amúgy eléggé hiányzik Iman, Wade eddig 7/8 dobál mezőnyből :/gyalu
több mint 12 éve
gyalu
314
szegény chandler már nem is zsákolhat technikai nélkül 😀rendesen kiizzadta magából az influenzát a Chandler 😀
szánalomChevy
amúgy eléggé hiányzik Iman, Wade eddig 7/8 dobál mezőnyből :/
több mint 12 éve
szegény chandler már nem is zsákolhat technikai nélkül 😀 szánalom
több mint 12 éve
kurvacsúnya. még mindig.
több mint 12 éve
http://www.nba.com/nets/brooklyn/hello_brooklyn.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szegény Memphis drukkereket most azért nem irigylem, nagy művészet volt ezt így elszúrni a végén.DubHát igen, ez nem semmi meccs volt megint. 2 iszonyat jó kis csapat, nagy series-e lesz ez.
több mint 12 éve
Veled van a baj.Mondjuk James olyan bátor férfi, hogy a 170 centis Watsonnak, meg a 160 centis Lucasnak ugyanilyen szituban zárás címén szépen, tökösen, oldalról, a vállával fejre tolt egyet. Akármekkora játékos, alattomos, és gerinctelen.füligjimmySzerintem te is érzed azt, hogy James két zárása és Chandler zárása között van egy kis különbség, ami nem más mint az, hogy James mindkét általad említett zárása szabályos volt Chandler-é meg nem. James megállt egy helyen és várta, hogy neki menjenek, ami Lucas-nál tökéletesen sikerült is, Watson viszont látta így inkább tolt egy flop-ot Watson is. Ezzel szemben Chandler mozgás közben volt az ütközéskor, és bele is dőlt, ami nem szabályos.
Ám még mielőtt valaki félre értené a zárás szabálytalan volt, de nem flagrant, és James nagyhalála abszolút indokolatlan volt (mégha fájhatott is hisz a nyaka kissé hátra rándult). Mondjuk én alapból nem ítélem el a színészkedést, hiszen lehet velem van a baj, de én is úgy vagyok vele, hogy amíg a bíró beveszi, addig bajom nem lehet belőle. Nos igazából ennyit akartam írni a dologról további jó haterkedést az ügyben. 😊
A bírózásról meg annyit, hogy 2-3 szitu volt, amikor a javunkra tévedtek, azt meg be lehet tudni a hazai pályának (hisz végülis ezért megy a harc a reg seasonban). De nagyrészt a Kincks csinált indokolatlan faultokat (pl támadókat), amiket be lehet fújni. 😉
Ma amúgy game 2, valószínűleg nehzebb meccs lesz, mint az előző, de ha megmarad a beton védelmünk, akkor nem hiszem, hogy a Knicks szürke támadójátéka túl tudná dobni a Heatet. 😊Jughead
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jughead
5 212
Mondjuk James olyan bátor férfi, hogy a 170 centis Watsonnak, meg a 160 centis Lucasnak ugyanilyen szituban zárás címén szépen, tökösen, oldalról, a vállával fejre tolt egyet. Akármekkora játékos, alattomos, és gerinctelen.füligjimmySzerintem te is érzed azt, hogy James két zárása és Chandler zárása között van egy kis különbség, ami nem más mint az, hogy James mindkét általad említett zárása szabályos volt Chandler-é meg nem. James megállt egy helyen és várta, hogy neki menjenek, ami Lucas-nál tökéletesen sikerült is, Watson viszont látta így inkább tolt egy flop-ot Watson is. Ezzel szemben Chandler mozgás közben volt az ütközéskor, és bele is dőlt, ami nem szabályos.
Ám még mielőtt valaki félre értené a zárás szabálytalan volt, de nem flagrant, és James nagyhalála abszolút indokolatlan volt (mégha fájhatott is hisz a nyaka kissé hátra rándult). Mondjuk én alapból nem ítélem el a színészkedést, hiszen lehet velem van a baj, de én is úgy vagyok vele, hogy amíg a bíró beveszi, addig bajom nem lehet belőle. Nos igazából ennyit akartam írni a dologról további jó haterkedést az ügyben. 😊
A bírózásról meg annyit, hogy 2-3 szitu volt, amikor a javunkra tévedtek, azt meg be lehet tudni a hazai pályának (hisz végülis ezért megy a harc a reg seasonban). De nagyrészt a Kincks csinált indokolatlan faultokat (pl támadókat), amiket be lehet fújni. 😉
Ma amúgy game 2, valószínűleg nehzebb meccs lesz, mint az előző, de ha megmarad a beton védelmünk, akkor nem hiszem, hogy a Knicks szürke támadójátéka túl tudná dobni a Heatet. 😊
több mint 12 éve
A lassításnál lehetett látni, hogy 1) számított rá, 2) arra is fordította a fejét az utolsó pillanatban, ergó nem volt az annyira váratlan. Darksun3ezzel azért vitatkoznék 😊 ha megnézed, a labdát követte a szemével, és holttérben volt chandler. a másik meg h a nyaka látszik h el van engedve, azért remeg bele annyira a feje, vagy h fogalmazzak 😊
egyébként bármennyire imádom jamest, nem volt flagrant sztem, csak beleesett egy csúnya screenbe, de attól még ami megtörtént, megtörtént.
több mint 12 éve
A lassításnál lehetett látni, hogy 1) számított rá, 2) arra is fordította a fejét az utolsó pillanatban, ergó nem volt az annyira váratlan. A másik meg, hogy mekkora fáziskésés volt az előtt, hogy eldobta magát. Nálam ez verte le a biztosítékot.Nem azzal van a bajom, hogy megkapják a fault fújásokat. Jordannek is nem egyszer, nem kétszer volt, hogy bevitte és már fújtak is. De azért na. 😊
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
szeretem az ilyenekt. ha vki nincs felkészülve, márpedig ő láthatóan nem volt, nem éppen a legkellemesebb dolog ez. és igen, eldobta magát, de szted más nem ugyanezt tette volna? kapott egy vállast a nyakára, persze h összeesett. aztán meg h fapofával odaállt, az nagyjából a fizikai adottságainak tudható be, mert sztem egy paul pl ott halt volna meg, mert összetöri magát.a bírókról meg annyit, h a jó játékosokat mindig máshogy kezelik. jordan magic meg mindegyik sztár más bánásmódot kap. nem jamesnél kezdték el, és ez mindig így is lesz, tetszik vagy sem 😊
több mint 12 éve
Nekem épp azzal nincs bajom, ha használják az erejüket. De amikor eljátssza a hattyú halálát, végigvergődik a pályán, hogy "jajdefájanyakam, úristen eltört", aztán fél percre rá odaáll és fapofával bedobja a büntetőt, és védekezés közben már hirtelen "meggyógyult", akkor takarodjon az anyukájába focizni, ne kosárlabdázni. Rinypina. Meg az összes ilyen zárós szitunál úgy dobálta magát, hogy rossz volt nézni. Azt meg, hogy a bírók megették, azt még rosszabb. A kamu támadófaultokról nem is beszélve...Igen mert ugyanez nem mondhato az osszes jatekosrol. Melonal,Kobenal, anno Tracynel stb mind megvoltak , de meg Jordannel . Tok szeretem mikor ekeznek egy embert mert ember. Ez a sport ilyen regebben sokkal piszkosabbak voltak. Mindenki probalja az erofolenyet hasznalni , van akinek neha ez alattomos dolgokban is jon le. Tegyuk hozza hogy amilyen stressznek foleg a sztarok kivannak teve nem csoda hogy neha eldurran az agyuk.TocaÉn épp akkor kapcsolódtam be, amikor feljött a Knicks 2 pontra. Na és ott beindult a Miami-spori henger és hipp-hopp 30 pontos MIA előny lett. A 3. negyed közepe felé kapcsoltam ki. Kedvencem Chandler zárása volt félpályánál, amikor James eljátszotta a nagyhalált, Chandlert meg majdnem kiállították. 😂 Pat Riley majdnem leesett a székről, hogy hogy lehet ilyen faszságot ítélni. 😀 De szerintem Zo is elmormolt egy laza "baszd meg"-et a bajsza alatt. És ez még csak a kedvezett oldal volt. 😀 Komolyan, fájt ezt nézni. A '90-es évek közepén-végén a NYK - MIA párharcokon mekkora zúzás ment? Egy Ewing-Oakley-Starks hármas ellen ez a mostani Miami ki sem merne állni.Mondjuk James olyan bátor férfi, hogy a 170 centis Watsonnak, meg a 160 centis Lucasnak ugyanilyen szituban zárás címén szépen, tökösen, oldalról, a vállával fejre tolt egyet. Akármekkora játékos, alattomos, és gerinctelen.füligjimmy
DS!Darksun3
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/