NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Jól látom/tudom, hogy a Philly most állította be a Nets nem túl dicső rekordját?0-19-el "csúcsdöntés"?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Kobe Bryant bejelentette a visszavonulását!! ISTENEM!! Én nagyon sajnálom!azért a nagy lóvét még csak felveszi
Béczkó
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
@Maka: látom kezdünk (T-Wolves) feljönni nálunk a PR-ben, de sztem ez még messze nem a mi évünk. idei év legfontosabb feladata az lenne, hogy Pekovicért vkire rásózni, és esetleg Martint vhova elboltolni egy rájátszásbeli csapatba, ahol padról beszállva szállítaná a pontokat. Kellene egy nagyon jó periméter védekező (Prince már öreg, lába nem bírja azt, amit a fejével felfog), és akkor kezdhetünk majd beszélni egy esetleges rájátszásról ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Kobe Bryant bejelentette a visszavonulását!! ISTENEM!! Én nagyon sajnálom!én se örülök neki, de sajnos nagoyn érett ez a szezon már csak vergődés
Béczkó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Ideje volt. De Garnett sem fog sokat várni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Kobe Bryant bejelentette a visszavonulását!! ISTENEM!! Én nagyon sajnálom!
több mint 10 éve
Teljesen reménytelen, jóval pörgősebb sport.?Én szívesen meghallgatnék egy Maka-Höri párost is egy collegekosár meccsen, ha van rá lehetőség😊Rajtam nem múlik, kérdeztem is már Ádámot ezügyben. 😊 Mondjuk valamelyikünknek utaznia kell, hacsak valamelyik NFL közvetítés előtt-után kapom el emberünket.
zavi27
Maka
meg lehet ám oldani anélkül is 😊 (technikai észrevétel, de lehet csak az én fülemet zavarja, hogy az eredeti kommentár hangsávja kissé túl hangos)
baggio
A Kentucky - Duke-on tényleg picit hangos volt, szerintem a másik mettőn nem volt vészes, de azért figyelek rá.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
?Én szívesen meghallgatnék egy Maka-Höri párost is egy collegekosár meccsen, ha van rá lehetőség😊Rajtam nem múlik, kérdeztem is már Ádámot ezügyben. 😊 Mondjuk valamelyikünknek utaznia kell, hacsak valamelyik NFL közvetítés előtt-után kapom el emberünket.
zavi27
Maka
meg lehet ám oldani anélkül is 😊 (technikai észrevétel, de lehet csak az én fülemet zavarja, hogy az eredeti kommentár hangsávja kissé túl hangos)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Én teljesen nyitott lennék a dologra, bár futball szezon közben elég valószínűtlen, de februártól, akár tourney-k alatt legkésőbb majd szólok.Két dolog jutott még eszembe, a Kansas meccset nem látva.
Engem anno nem az nyűgözött le a college kosárban a draft rangsorok viszonylatában, hogy a top10-es, top20-as gyerekek mit tudnak, hanem, hogy egy big board 50-60. embere is milyen kurva jó játékos, miközben ezeket beírhatjuk előre D-League-be. Mert ha nem mondtátok volna el, hogy a Duke-ban ki hanyadik Chad Fordnál, akkor a büdös életben ki nem találta volna senki a játékosok "értékét".
És akkor itt kanyarodok rá, hogy mi az az érték. Mert a big boardok félreevaluálják (!!) a reális erőviszonyokat, nem a tudást mérik, hanem az NBA rátermettséget. Majd ha megy előre az idény és reálisabb szezon-statok lesznek, akkor mondjuk lesznek olyan furcsaságok, mint tavaly pl Alan Williams (UCSB!), aki top5 körüli PER-rel dolgozott liga szinten, és a kutya se tudta ki az. Miközben egy top prospect pályán éreztetett hatása nem minden esetben nagy. Egy felkapott freshman sztárt simán kivesz a meccsből egy kétszeres all-Big12 válogatott senior.
Lényeg, hogy a kezdő néző nem fogja érteni, hogy ha itt Ingramnek kéne a pontokat dobni, akkor miért Plumlee hátán van a csapat, miközben neki nincs jövője. You know.
De nyilván ha lemegy 20 meccs, akkor összeébb áll a kép, mondjuk azzal, hogy az Indiana feláll 3 második körös emberrel és aláznak a BigTenben. Csak addig jobban fogni kéne az NBA-néző kezét, hogy mi miért történik.
Hajrá!
több mint 10 éve
Én szívesen meghallgatnék egy Maka-Höri párost is egy collegekosár meccsen, ha van rá lehetőség😊Rajtam nem múlik, kérdeztem is már Ádámot ezügyben. 😊 Mondjuk valamelyikünknek utaznia kell, hacsak valamelyik NFL közvetítés előtt-után kapom el emberünket.
zavi27
több mint 10 éve
Én szívesen meghallgatnék egy Maka-Höri párost is egy collegekosár meccsen, ha van rá lehetőség😊Alig 15 óra alatt fel is raktam youtube-re. 😊Ami nekem zavaró, hogy clearcut utánpótlásligaként van ábrázolva az NCAA, ami még ezeknél az undorító (😛) prospect-gyáraknál valamennyire tolerálható, de hosszabb távon azért ne maradjon meg.
Íme a második közvetítés, Kentucky - Duke!
nba1.hu/kentucky-wildcats-duke-blue-devils/
Maka
Remélem idén is lesz valami 30-0-as futás egy Wichita State-től, aztán sorra kerül az igazifootballbasketball.
Szegény Tomi elég betanított munkásnak hangzott így elsőre 😛
Höri
több mint 10 éve
Alig 15 óra alatt fel is raktam youtube-re. 😊Ami nekem zavaró, hogy clearcut utánpótlásligaként van ábrázolva az NCAA, ami még ezeknél az undorító (😛) prospect-gyáraknál valamennyire tolerálható, de hosszabb távon azért ne maradjon meg.
Íme a második közvetítés, Kentucky - Duke!
Maka
Remélem idén is lesz valami 30-0-as futás egy Wichita State-től, aztán sorra kerül az igazi
Szegény Tomi elég betanított munkásnak hangzott így elsőre 😛
több mint 10 éve
Hihetetlen mennyi melot feccolsz ebbe bele,nagyon koszonjuk!Igazán nincs mit! Hatalmas örömöm lelem benne.
zavi27
Itt a harmadik meccs, Kansas - Michigan St.!
nba1.hu/kansas-jayhawks-michigan-st-spartans/
több mint 10 éve
Hihetetlen mennyi melot feccolsz ebbe bele,nagyon koszonjuk!Huh, dejó akkor hogy nem néztem meg a másik nagy meccsnek sem az eredményét eddig😊A Kansas - Michigan St.-tel a vártnál több szenvedés volt.
zavi27
Először is noha angol kommentárral hallgattuk mi (és utaltunk is rá), a Sony Vegas mindenképp az orosz hangsávot akarta felvinni. 😊 Nagy nehezen eltávolítottam a ruszki kommentárt, de utána jött a következő probléma: a kép itt-ott megakad, ilyenkor viszont a hang nem akad meg vele, az folyékonyan megy tovább, így a meccs végére másodpercekkel elcsúszik.
Megoldásként szanaszét vágtam az egész képet és hangot, aztán kicentizve másodpercekre pontosan összeillesztettem, nagyon sziszifuszi szopatás volt.
A lényeg: a renderelés elindult, holnap reggel töltöm fel, várhatóan délutánra/estére az oldalon lesz.
Minispoiler: ez volt az első olyan meccs, ahol végre fontos kosarak miatt emelhettem meg a hangom. 😉
Maka
több mint 10 éve
Huh, dejó akkor hogy nem néztem meg a másik nagy meccsnek sem az eredményét eddig😊A Kansas - Michigan St.-tel a vártnál több szenvedés volt.
zavi27
Először is noha angol kommentárral hallgattuk mi (és utaltunk is rá), a Sony Vegas mindenképp az orosz hangsávot akarta felvinni. 😊 Nagy nehezen eltávolítottam a ruszki kommentárt, de utána jött a következő probléma: a kép itt-ott megakad, ilyenkor viszont a hang nem akad meg vele, az folyékonyan megy tovább, így a meccs végére másodpercekkel elcsúszik.
Megoldásként szanaszét vágtam az egész képet és hangot, aztán kicentizve másodpercekre pontosan összeillesztettem, nagyon sziszifuszi szopatás volt.
A lényeg: a renderelés elindult, holnap reggel töltöm fel, várhatóan délutánra/estére az oldalon lesz.
Minispoiler: ez volt az első olyan meccs, ahol végre fontos kosarak miatt emelhettem meg a hangom. 😉
több mint 10 éve
Még egy "jó" hír, azoknak mondanám, akiknek bejött az első NCAA közvetítés, hogy ma két meccset is felvettünk. Holnap elérhető a Kentucky - Duke, a hétvége folyamán pedig a Kansas - Michigan St.Huh, dejó akkor hogy nem néztem meg a másik nagy meccsnek sem az eredményét eddig😊
Maka
több mint 10 éve
Alig 15 óra alatt fel is raktam youtube-re. 😊Íme a második közvetítés, Kentucky - Duke!
több mint 10 éve
Még egy "jó" hír, azoknak mondanám, akiknek bejött az első NCAA közvetítés, hogy ma két meccset is felvettünk. Holnap elérhető a Kentucky - Duke, a hétvége folyamán pedig a Kansas - Michigan St.
több mint 10 éve
Az első 10 meccs tapasztalatai - Podcast!nba1.hu/10-meccs-utan/
több mint 10 éve
Most hajnalban volt ket nagyon jora ertekelt meccs,ahol raadasul ket nagyon elokelo helyen kiemelt csapatok talakoztak,ami a szezon elejen eleg ritka. Ha lehet javasolni en barmelyiket szivesen megneznem a ti tolmacsolasotokban😄Első teljes meccses közvetítésünkúgy érted a march madness-re készülve.a jövő évi draftra készítve.
North Carolina Tar Heels - Temple Owls
nba1.hu/north-carolina-tar-heels-temple-owls-video/
Maka
a profi liga irreleváns.
Höri
több mint 10 éve
Első teljes meccses közvetítésünkúgy érted a march madness-re készülve.a jövő évi draftra készítve.
North Carolina Tar Heels - Temple Owls
Maka
a profi liga irreleváns.
több mint 10 éve
Erősorrend, harmadik hét.nba1.hu/a-harminc-erosorrend-iii/
több mint 10 éve
Első teljes meccses közvetítésünk a jövő évi draftra készítve.North Carolina Tar Heels - Temple Owls