NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
na ja, csak a Sixers ezt 82 meccsen produkálta 😀Stez
Szezonmérleg...

Egyébként a Bobcats playák is cidriznek, hogy all-time lúzerként vonulnak be a történelembe, volt valami külön összetartás is.Dzsokijuing
Sokan meg is érdemlik. Bár szegénykéim máshol még cserék se nagyon lennének. Egyedül Hendersont sajnálom

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 264 — Saturday Night Lights
na ja, csak a Sixers ezt 82 meccsen produkálta 😀Stez
Szezonmérleg...

Egyébként a Bobcats playák is cidriznek, hogy all-time lúzerként vonulnak be a történelembe, volt valami külön összetartás is.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
na ja, csak a Sixers ezt 82 meccsen produkálta 😀

több mint 12 éve
A Charlotte 7-56-os, .111-es mérlege csak egy hajszálnyival jobb minden idők legrosszabb szezonmérlegénél (1972-73, Sixers, 9-73, .110). A hátralévő három meccsen (WAS, ORL, NYK) lehet izgulni.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Ha az alapszakaszgyőztesek esetleg ugyanazzal a mérleggel lesznek elsők a két konfban és nagydöntőig mennek, mi határozza meg a hazai pályát? Az egymás elleni?Dzsokijuing
Igen és az pont a Bullsnak kedvez :/Blaise
Kösz. Ez tényleg nem jó hír. Persze először jussunk el odáig.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Ha az alapszakaszgyőztesek esetleg ugyanazzal a mérleggel lesznek elsők a két konfban és nagydöntőig mennek, mi határozza meg a hazai pályát? Az egymás elleni?Dzsokijuing
Igen és az pont a Bullsnak kedvez :/
több mint 12 éve
Ha az alapszakaszgyőztesek esetleg ugyanazzal a mérleggel lesznek elsők a két konfban és nagydöntőig mennek, mi határozza meg a hazai pályát? Az egymás elleni?

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
(igaz, hogy sport tv-n nem adták le a hoszabbítást az Atletico meccs ismétlése miatt ? 😀 mindennek a legalja, ha ez igaz, én streamen néztem )Dub
Az múlt héten volt, a NYK meccsen...
több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 535
Artest ez gyönyörű volt...Sebii
Átnevezheti magát akárhogy, az idióta fasz mindig idióta fasz marad... ráadásul teljesen fölösleges és értelmetlen helyzetben. Ezért biztos fog egy 4-5 meccset kapni legalább.
Amúgy maga a meccs hatalmas volt !
(igaz, hogy sport tv-n nem adták le a hoszabbítást az Atletico meccs ismétlése miatt ? 😀 mindennek a legalja, ha ez igaz, én streamen néztem )Dub
Leadták rendesen.
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Artest ez gyönyörű volt...Sebii
Átnevezheti magát akárhogy, az idióta fasz mindig idióta fasz marad... ráadásul teljesen fölösleges és értelmetlen helyzetben. Ezért biztos fog egy 4-5 meccset kapni legalább.
Amúgy maga a meccs hatalmas volt !
(igaz, hogy sport tv-n nem adták le a hoszabbítást az Atletico meccs ismétlése miatt ? 😀 mindennek a legalja, ha ez igaz, én streamen néztem )
több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 535
Artest ez gyönyörű volt...
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=ko1kbwbIJd4#ws

ezt láttátok? ritka nagy paraszt ez a West. még ha ekkor éppen a gonosz énje volt előtérben, akkor is.shawnka
ráadásul miközben ezt csinálta, azt mondta Haywardnak, hogy "pussy white boy". féregdeyell
Ha a videó első másodperceit nézitek, Hayward könyökkel lenyom egyet Westnek, aztán a visszakönyöknél bedobja a nagyhalált. West parasztságát persze ez nem menti, csak a teljes igazság kedvéért.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702

ezt láttátok? ritka nagy paraszt ez a West. még ha ekkor éppen a gonosz énje volt előtérben, akkor is.shawnka
ráadásul miközben ezt csinálta, azt mondta Haywardnak, hogy "pussy white boy". féreg

choose life
több mint 12 éve

A SportCenter-ben láttam, ha jól értettem kapott is 25K büntit érte. Meg is érdemli... Csak én emlékszem rosszul, de neki volt egy olyan esete, amikor egy shotgunnal motorozott, és elkapták. Kibaszott ellenszenves egy tag.akike
jaja, ő volt az. közmunkára ítélték utána, csak.

Egyébként Hayward szerintem egészen jól kezelte az esetet. Jól csinálta, hogy nem ment bele semmibe, hanem csak felemelte a kezeit és elsétált.
Mondjuk Westnek nem biztos, hogy előnyös nekiesni, hátha előjön a gonosz mivoltja, aztán lemészárol a meccs után.shawnka
És mi volt a kiváltó ok?

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek

A SportCenter-ben láttam, ha jól értettem kapott is 25K büntit érte. Meg is érdemli... Csak én emlékszem rosszul, de neki volt egy olyan esete, amikor egy shotgunnal motorozott, és elkapták. Kibaszott ellenszenves egy tag.akike
jaja, ő volt az. közmunkára ítélték utána, csak.

Egyébként Hayward szerintem egészen jól kezelte az esetet. Jól csinálta, hogy nem ment bele semmibe, hanem csak felemelte a kezeit és elsétált.
Mondjuk Westnek nem biztos, hogy előnyös nekiesni, hátha előjön a gonosz mivoltja, aztán lemészárol a meccs után.
több mint 12 éve
akike Denver Broncos 808 — Move the Chains

A SportCenter-ben láttam, ha jól értettem kapott is 25K büntit érte. Meg is érdemli... Csak én emlékszem rosszul, de neki volt egy olyan esete, amikor egy shotgunnal motorozott, és elkapták. Kibaszott ellenszenves egy tag.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve

ezt láttátok? ritka nagy paraszt ez a West. még ha ekkor éppen a gonosz énje volt előtérben, akkor is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
NYK!!!
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
http://www.nba.com/powerrankings/?ls=iref:nbahpt1

Power rankings 😊
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Kicsit utánanéztem, a Pistons vmivel 0.500 felett van az elmúlt harminvalahány meccsén. Mondjuk ez még mindig a hidegvízre elég, de ha jövőre nem kezdik a szezont ilyen szarul, akár 8. helyért versenyben lehetnek. füligjimmy
Ha sikerülne eltüntetni legalább az egyik sokat kereső de használhatatlan játékost + lenne egy jó draftunk akkor bármi lehet. Jó ez a csapat, csak sok munka kell + össze kell szokni. Szeretném ha újra kemény dirty védekezésünk lenne. 😀Bazzani
Ha valakivel meg aakrsz etetni egy darab szart, némi tejszínhabot is kell adni mellé, meg egy kiskanalat. Átvenni Ben Gordon fizetését, és kapni mellé egy Jerebkot?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Kicsit utánanéztem, a Pistons vmivel 0.500 felett van az elmúlt harminvalahány meccsén. Mondjuk ez még mindig a hidegvízre elég, de ha jövőre nem kezdik a szezont ilyen szarul, akár 8. helyért versenyben lehetnek. füligjimmy
Ha sikerülne eltüntetni legalább az egyik sokat kereső de használhatatlan játékost + lenne egy jó draftunk akkor bármi lehet. Jó ez a csapat, csak sok munka kell + össze kell szokni. Szeretném ha újra kemény dirty védekezésünk lenne. 😀

több mint 12 éve
Kicsit utánanéztem, a Pistons vmivel 0.500 felett van az elmúlt harminvalahány meccsén. Mondjuk ez még mindig a hidegvízre elég, de ha jövőre nem kezdik a szezont ilyen szarul, akár 8. helyért versenyben lehetnek.

Sztem a szezon végéig a Knicks visszalőzi a Sixerst. Mondjuk a helyükben a Bulls ellen mennék, nekik jobb párosítás.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
Knicks - Heat vki? Elég jó meccs eddig.szaba
Heh, Wade meg a meccs után leruccant a Yankees meccset megnézni. Előbb mutatták, ahogy Tebow-val cseveg kedélyesen a díszpáholyban.
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
nekem bejön 😊
amúgy a Saints színeit pletykálják, fekete-arany csapat tudtommal nincs is az NBA-benjjncaa
ehh, akkor neked ez is bejönne 😛

Nem szeretném ha a Szenteket majmolnánk, de akkor inkább fekete-arany, mint ez a bohóccucc

több mint 12 éve
ebből megint Melo godmode lesz a végére.