NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Sokan meg is érdemlik. Bár szegénykéim máshol még cserék se nagyon lennének. Egyedül Hendersont sajnálomna ja, csak a Sixers ezt 82 meccsen produkálta 😀StezSzezonmérleg...
Egyébként a Bobcats playák is cidriznek, hogy all-time lúzerként vonulnak be a történelembe, volt valami külön összetartás is.Dzsokijuing
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
na ja, csak a Sixers ezt 82 meccsen produkálta 😀StezSzezonmérleg...
Egyébként a Bobcats playák is cidriznek, hogy all-time lúzerként vonulnak be a történelembe, volt valami külön összetartás is.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
na ja, csak a Sixers ezt 82 meccsen produkálta 😀
több mint 12 éve
A Charlotte 7-56-os, .111-es mérlege csak egy hajszálnyival jobb minden idők legrosszabb szezonmérlegénél (1972-73, Sixers, 9-73, .110). A hátralévő három meccsen (WAS, ORL, NYK) lehet izgulni.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Kösz. Ez tényleg nem jó hír. Persze először jussunk el odáig.Ha az alapszakaszgyőztesek esetleg ugyanazzal a mérleggel lesznek elsők a két konfban és nagydöntőig mennek, mi határozza meg a hazai pályát? Az egymás elleni?DzsokijuingIgen és az pont a Bullsnak kedvez :/Blaise
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Ha az alapszakaszgyőztesek esetleg ugyanazzal a mérleggel lesznek elsők a két konfban és nagydöntőig mennek, mi határozza meg a hazai pályát? Az egymás elleni?DzsokijuingIgen és az pont a Bullsnak kedvez :/
több mint 12 éve
Ha az alapszakaszgyőztesek esetleg ugyanazzal a mérleggel lesznek elsők a két konfban és nagydöntőig mennek, mi határozza meg a hazai pályát? Az egymás elleni?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
(igaz, hogy sport tv-n nem adták le a hoszabbítást az Atletico meccs ismétlése miatt ? 😀 mindennek a legalja, ha ez igaz, én streamen néztem )DubAz múlt héten volt, a NYK meccsen...
több mint 12 éve
Sebii
3 535
Leadták rendesen.Artest ez gyönyörű volt...SebiiÁtnevezheti magát akárhogy, az idióta fasz mindig idióta fasz marad... ráadásul teljesen fölösleges és értelmetlen helyzetben. Ezért biztos fog egy 4-5 meccset kapni legalább.
Amúgy maga a meccs hatalmas volt !
(igaz, hogy sport tv-n nem adták le a hoszabbítást az Atletico meccs ismétlése miatt ? 😀 mindennek a legalja, ha ez igaz, én streamen néztem )Dub
több mint 12 éve
Dub
1 019
Artest ez gyönyörű volt...SebiiÁtnevezheti magát akárhogy, az idióta fasz mindig idióta fasz marad... ráadásul teljesen fölösleges és értelmetlen helyzetben. Ezért biztos fog egy 4-5 meccset kapni legalább.
Amúgy maga a meccs hatalmas volt !
(igaz, hogy sport tv-n nem adták le a hoszabbítást az Atletico meccs ismétlése miatt ? 😀 mindennek a legalja, ha ez igaz, én streamen néztem )
több mint 12 éve
Sebii
3 535
Artest ez gyönyörű volt...
több mint 12 éve
Ha a videó első másodperceit nézitek, Hayward könyökkel lenyom egyet Westnek, aztán a visszakönyöknél bedobja a nagyhalált. West parasztságát persze ez nem menti, csak a teljes igazság kedvéért.http://www.youtube.com/watch?v=ko1kbwbIJd4#wsráadásul miközben ezt csinálta, azt mondta Haywardnak, hogy "pussy white boy". féregdeyell
ezt láttátok? ritka nagy paraszt ez a West. még ha ekkor éppen a gonosz énje volt előtérben, akkor is.shawnka
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
deyell
11 702
http://www.youtube.com/watch?v=ko1kbwbIJd4#wsráadásul miközben ezt csinálta, azt mondta Haywardnak, hogy "pussy white boy". féreg
ezt láttátok? ritka nagy paraszt ez a West. még ha ekkor éppen a gonosz énje volt előtérben, akkor is.shawnka
choose life
több mint 12 éve
És mi volt a kiváltó ok?jaja, ő volt az. közmunkára ítélték utána, csak.http://www.youtube.com/watch?v=ko1kbwbIJd4#wsA SportCenter-ben láttam, ha jól értettem kapott is 25K büntit érte. Meg is érdemli... Csak én emlékszem rosszul, de neki volt egy olyan esete, amikor egy shotgunnal motorozott, és elkapták. Kibaszott ellenszenves egy tag.akike
Egyébként Hayward szerintem egészen jól kezelte az esetet. Jól csinálta, hogy nem ment bele semmibe, hanem csak felemelte a kezeit és elsétált.
Mondjuk Westnek nem biztos, hogy előnyös nekiesni, hátha előjön a gonosz mivoltja, aztán lemészárol a meccs után.shawnka
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
jaja, ő volt az. közmunkára ítélték utána, csak.http://www.youtube.com/watch?v=ko1kbwbIJd4#wsA SportCenter-ben láttam, ha jól értettem kapott is 25K büntit érte. Meg is érdemli... Csak én emlékszem rosszul, de neki volt egy olyan esete, amikor egy shotgunnal motorozott, és elkapták. Kibaszott ellenszenves egy tag.akike
Egyébként Hayward szerintem egészen jól kezelte az esetet. Jól csinálta, hogy nem ment bele semmibe, hanem csak felemelte a kezeit és elsétált.
Mondjuk Westnek nem biztos, hogy előnyös nekiesni, hátha előjön a gonosz mivoltja, aztán lemészárol a meccs után.
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=ko1kbwbIJd4#wsA SportCenter-ben láttam, ha jól értettem kapott is 25K büntit érte. Meg is érdemli... Csak én emlékszem rosszul, de neki volt egy olyan esete, amikor egy shotgunnal motorozott, és elkapták. Kibaszott ellenszenves egy tag.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=ko1kbwbIJd4#wsezt láttátok? ritka nagy paraszt ez a West. még ha ekkor éppen a gonosz énje volt előtérben, akkor is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
NYK!!!
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
http://www.nba.com/powerrankings/?ls=iref:nbahpt1Power rankings 😊
több mint 12 éve
Ha valakivel meg aakrsz etetni egy darab szart, némi tejszínhabot is kell adni mellé, meg egy kiskanalat. Átvenni Ben Gordon fizetését, és kapni mellé egy Jerebkot?Kicsit utánanéztem, a Pistons vmivel 0.500 felett van az elmúlt harminvalahány meccsén. Mondjuk ez még mindig a hidegvízre elég, de ha jövőre nem kezdik a szezont ilyen szarul, akár 8. helyért versenyben lehetnek. füligjimmyHa sikerülne eltüntetni legalább az egyik sokat kereső de használhatatlan játékost + lenne egy jó draftunk akkor bármi lehet. Jó ez a csapat, csak sok munka kell + össze kell szokni. Szeretném ha újra kemény dirty védekezésünk lenne. 😀Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Kicsit utánanéztem, a Pistons vmivel 0.500 felett van az elmúlt harminvalahány meccsén. Mondjuk ez még mindig a hidegvízre elég, de ha jövőre nem kezdik a szezont ilyen szarul, akár 8. helyért versenyben lehetnek. füligjimmyHa sikerülne eltüntetni legalább az egyik sokat kereső de használhatatlan játékost + lenne egy jó draftunk akkor bármi lehet. Jó ez a csapat, csak sok munka kell + össze kell szokni. Szeretném ha újra kemény dirty védekezésünk lenne. 😀
több mint 12 éve
Kicsit utánanéztem, a Pistons vmivel 0.500 felett van az elmúlt harminvalahány meccsén. Mondjuk ez még mindig a hidegvízre elég, de ha jövőre nem kezdik a szezont ilyen szarul, akár 8. helyért versenyben lehetnek. Sztem a szezon végéig a Knicks visszalőzi a Sixerst. Mondjuk a helyükben a Bulls ellen mennék, nekik jobb párosítás.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Knicks - Heat vki? Elég jó meccs eddig.szabaHeh, Wade meg a meccs után leruccant a Yankees meccset megnézni. Előbb mutatták, ahogy Tebow-val cseveg kedélyesen a díszpáholyban.
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
nekem bejön 😊ehh, akkor neked ez is bejönne 😛
amúgy a Saints színeit pletykálják, fekete-arany csapat tudtommal nincs is az NBA-benjjncaa
Nem szeretném ha a Szenteket majmolnánk, de akkor inkább fekete-arany, mint ez a bohóccucc
több mint 12 éve
ebből megint Melo godmode lesz a végére.