NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az a nagy hogy a madrid meccsen meg 30 perce nem történt semmi 😀 nem értem, most +5-6 perc..? de lehet több a reál fan MO-n, mint az NBA fan...
több mint 12 éve
Gyerekek ez Made in Hungary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bass... meg! Sport TV=SZánalom TVakikeCsabát és Balázst sajnálom a legjobban. Tuti nem az ő döntésük volt.
több mint 12 éve
Gyerekek ez Made in Hungary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bass... meg! Sport TV=SZánalom TV
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
azt nem értem, h nagyjából minden héten csúsztatva kell megnézni a kosármeccseket, akkor most mért nem fér bele az h a reál, vagy bármely meccs fél órát késsen? na mindegy, ami igaz h:melonak nincs idege az biztos. gátlástalanul lövöldözik össze vissza, de őt igazolja a meccs is. látszott a knicksen h nagyon akarnak nyerni, mindenki a belét kihajotta, bár mondjuk az nem normális h hagyták a bullst felállni -20ról. persze ez dicséri a bullst is, de ennek nem szabadna megtörénnie.
shumpertet meg nagyon fogom utálni a NY-i rangadókon (márha lesz olyan valaha is...)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Zselémajomék szünetében leadja a Sport Tv a hosszabbítást...iktriadaddig próbálom elfelejteni azt a pár percet...lol
több mint 12 éve
nem Roseal kellett volna dobatni ezt is..
több mint 12 éve
Zselémajomék szünetében leadja a Sport Tv a hosszabbítást...
több mint 12 éve
Lerántottak a szintjükre, és megvertek a rutinjukkal.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
EZ A BUZI SPORTTV!!!!
több mint 12 éve
jéézusom Dagadt, mit művelsz 😀
több mint 12 éve
Szavamat ne feledjem inkább csendben maradok.Amúgy Tőrös Balázst, vagy Jeff van Gundyt hallgatni irritálóbb? Erre évek óta nem találtam választ. Mondjuk JvG legalább letett valamit az asztalra ebben a ligában, Tőrös három internetes portál minden tudásával felvértezve osztja. A Török Péter fanclub elnöke vagyok.füligjimmyBazska naprakészebb NBA-ből, mint Török az elmúlt 10 évben bármikor, persze utóbbi remekül sztorizgat, nem félve attól, hogy bizonyos történeteit a rendszeres tévénéző biztos hogy hallotta már. Legalább ötször.
Persze valamennyire elfogult is vagyok Tőrössel: dacára annak, hogy soha se találkoztunk személyesen korábban, amikor Berlinben játszott a Hornets és a helyszínről közvetítette a meccset a Sport1, másnap küldött nekem egy PM-t, hogy mint akkreditált újságíró, kint a birtokába került egy Hornets media guide, amit nekem szeretne ajándékozni. Majd amikor nem tudtunk a zsúfolt napirendem miatt nappali időpontban ütközni, elkérte a címemet és személyesen hozta el a lakásomra a cuccot egyik este.
Védelmemben mondva, már ezt megelőzően is jobb volt a véleményem róla, mint Törökről.atapapa
A Sporttv gyalázat.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ez kb olyan mikor anno lekeverték az első magyar F'1közvetítés idején az utolsó pár kört, mert nem fért bele a műsoridőbe. Mondjuk az asszem 77ben volt(Osztrák Nagydíj - közvetítők Knézy és Dávid Sándor).... Egyébként nevetséges/szánalmas a dolog.
több mint 12 éve
Hát ez hatalmas öngól volt a SportTV-től... Egy ilyen meccset lelőni csak azért, hogy a kis buzeránsok lecsekkolhassák a zselésmajom séróját... :mad:
több mint 12 éve
Ez a Sport1 mekkora szégyen már?oda nem lehet, mert a Gyepesgabi van harmadik félidőben..
Vigyék akkor a RM meccset a Sport2-re...de így vazze...ez valami őrületesen nagy cink...most nem látom a hosszabbítást...JC6
több mint 12 éve
deyell
11 702
Ez a Sport1 mekkora szégyen már?http://www.firstrowsports.eu/watch/117873/1/watch-new-york-knicks-vs-chicago-bulls.html
Vigyék akkor a RM meccset a Sport2-re...de így vazze...ez valami őrületesen nagy cink...most nem látom a hosszabbítást...JC6
choose life
több mint 12 éve
ezt nem hiszem el, h a szar real meccs miatt egy ekkora meccset "félbe" hagynak 😡
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez a Sport1 mekkora szégyen már?Vigyék akkor a RM meccset a Sport2-re...de így vazze...ez valami őrületesen nagy cink...most nem látom a hosszabbítást...
több mint 12 éve
OT helyett meg bekapcsolták a Real meccsetna ez gáz
több mint 12 éve
Amúgy Tőrös Balázst, vagy Jeff van Gundyt hallgatni irritálóbb? Erre évek óta nem találtam választ. Mondjuk JvG legalább letett valamit az asztalra ebben a ligában, Tőrös három internetes portál minden tudásával felvértezve osztja. A Török Péter fanclub elnöke vagyok.füligjimmyBazska naprakészebb NBA-ből, mint Török az elmúlt 10 évben bármikor, persze utóbbi remekül sztorizgat, nem félve attól, hogy bizonyos történeteit a rendszeres tévénéző biztos hogy hallotta már. Legalább ötször.
Persze valamennyire elfogult is vagyok Tőrössel: dacára annak, hogy soha se találkoztunk személyesen korábban, amikor Berlinben játszott a Hornets és a helyszínről közvetítette a meccset a Sport1, másnap küldött nekem egy PM-t, hogy mint akkreditált újságíró, kint a birtokába került egy Hornets media guide, amit nekem szeretne ajándékozni. Majd amikor nem tudtunk a zsúfolt napirendem miatt nappali időpontban ütközni, elkérte a címemet és személyesen hozta el a lakásomra a cuccot egyik este.
Védelmemben mondva, már ezt megelőzően is jobb volt a véleményem róla, mint Törökről.
több mint 12 éve
mi van itt?? ? 😮
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
deyell
11 702
Mekkora meccs lett a Knicks-Bulls.iktriadaz biztos. mikor Novokaine triplája kijött, azt hittem megőrülök 😊 szerencsére jött Melo.
Shumpert nagy játékos lesz.
choose life
több mint 12 éve
Mekkora meccs lett a Knicks-Bulls.
több mint 12 éve
bazdmeg Melo 😀Rose kihagy két büntetőt, Deng is kihagy két büntetőt utolsó 1,5 percben
több mint 12 éve
Ha a második félidőre tényleg a régi lesz, akkor Bulls W. 😀 Na, majd szólnak neki meg Fieldsnek, hogy nem szabad száz százalékkal dobni mezőnyből, aztán minden fanki. Amúgy Tőrös Balázst, vagy Jeff van Gundyt hallgatni irritálóbb? Erre évek óta nem találtam választ. Mondjuk JvG legalább letett valamit az asztalra ebben a ligában, Tőrös három internetes portál minden tudásával felvértezve osztja. A Török Péter fanclub elnöke vagyok.Most viszont tényleg nagyon tolja Melo. Szedi a pattanót, aszisztot ad, gyártja pontokat. Viszont mi lesz, ha Chandler is kiesik? (valami lett a karjával)akikeMelo újra a régi, szerencsére. Chandler a csapat kb. leghasznosabb játékosa, nagy érvágás lenne, ha kiesne.deyell
- Abe Simpson