NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
8
3
2:15, Arena4
NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 547
Chandler DPoY.Knicks - Heat vki? Elég jó meccs eddig.szabaja, jó kis meccs. nem hittem volna, h ennyire felzárkózik a Knicks, ezt eljátszotta már a Heat a Bulls ellen.
go majami.lol
több mint 12 éve
Knicks - Heat vki? Elég jó meccs eddig.szabaja, jó kis meccs. nem hittem volna, h ennyire felzárkózik a Knicks, ezt eljátszotta már a Heat a Bulls ellen.
go majami.
több mint 12 éve
szaba
10 547
Knicks - Heat vki? Elég jó meccs eddig.
több mint 12 éve
nekem bejön 😊amúgy a Saints színeit pletykálják, fekete-arany csapat tudtommal nincs is az NBA-ben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
esélyes, hogy valami kalózos megoldás lesz 😊 miután a Saints is nevet vált ugye Bounty Hunters-rejjncaa😛
Valami nagyon egyértelműen louisianás lesz, Cajuns, Gators, esetleg valami jazzre vagy karneválra utaló szó.
De az is lehet hogy Benson kihasználja az alkalmat, és felhasználja a New Orleans Pelicanst, ami egy baseballcsapat volt szintén nagyon rég, és a nevet Benson megvásárolta/levédte.
Én azon kívül, hogy már Charlotte-ban is a csapatnak drukkoltam, azért is tartok egy rebrandről, mert tuti hogy elcseszik majd a csapat színeit a nagy lokálpatriotizmusban és a Mardi Grass-színeket kenik fel egyben. Sok bajom nincs a lilával meg a zölddel, de a kettő egyben szerintem okádék. Ez a mez is nagyon tetszett volna stílusra, de így egyben teljes vicc
több mint 12 éve
esélyes, hogy valami kalózos megoldás lesz 😊 miután a Saints is nevet vált ugye Bounty Hunters-re
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Arról nem olvastam, hogy a "Jazz-re vadászna", de akar egy rebrandet sajnos, ami mondjuk logikus húzás lenne, ha a helyiek szívéhez közelebb akarja vinni a csapatot.Jimmy Graham se normális 😊olvastad, hogy Benson megváltoztatja a csapat nevét és a színeit?
Congrats to Mr. Benson on the purchase of the Hornets...I'll accept a 10 day contractatapapa
első körben megkérdezte a Utahtól, hogy átengednék-e a Jazz-t (a franchise eredeti elnevezése ugye pont ez volt) 😂jjncaa
Talán kukacoskodásnak tűnik, de a Jazz nem a franchise eredeti neve, az mindig Hornets volt. A New Orleans Jazz az a Utah Jazz eredeti neve volt anno.
Még a New Orleans Buccaneers ABA-csapat volt említésre méltó kosárgárda a városban a hatvanas években
Az NBA még ebből is csinált egy kis pénzt, amikor kiszórt ennek emlékére egy retromezt a Hornetsnek, amely franchise még sehol se volt a Bucs aktív éveiben 😊
több mint 12 éve
Jimmy Graham se normális 😊olvastad, hogy Benson megváltoztatja a csapat nevét és a színeit?
Congrats to Mr. Benson on the purchase of the Hornets...I'll accept a 10 day contractatapapa
első körben megkérdezte a Utahtól, hogy átengednék-e a Jazz-t (a franchise eredeti elnevezése ugye pont ez volt) 😂
---
több mint 12 éve
Jimmy Graham se normális 😊Congrats to Mr. Benson on the purchase of the Hornets...I'll accept a 10 day contract
több mint 12 éve
Azért ez nem ilyen egyszerű. Szerintem meg éppenhogy Iggy védekezése van nagyon alul értékelve.De mégis kit kellene beáldoznunk, és ki lehet számunkra opció? Sajnos biztosan Iggy-t is...de pl én totál nem örülnék egy Carmelo féle agyatlan dobálógépnek a top védő Iggy helyett...annyival lennénk előrébb támadásban, mint amennyivel hátrébb védekezésben. Mintha kicsit megrekedt volna most az előrelépési lehetőség csapatfejlesztés terén. Most kell okosan csinálni a vezetésnek...EazzyMost kellene leakasztani egy extraklasszist. Csak ugye honnan? Howard lehetne még egy opció, de ugye. Amúgy kicsit túlértékeltnek tartom ezt a védekezésben többet kapunk róla dolgot, aki 15 pontot átlagol, egy 7 meccses sorozatban nem fog 23-at átlagolni. Ott van Korver, hamár említetted, James, Melo, Bryant, stb. Deng mellől is bedob 30/40(!!!!!) pontot, ha elkapja őket a gépszíj.füligjimmy
Én egyébként nem igazán értem a kezdőnket sem, Holiday annyira agyatlan dolgokat csinál, hogy sírnom kell néha, Meeks padról dobálna 5-öt meccsenként azt jólvan, másra nem igen alkalmas, Iggy oké, Brand is, nyilván Hawes. Az is egyértelmű, hogy Turner ha Lou Will és Thad mellett játszik, akkor nem kap annyi labdát, hogy tudjon kedvére dobálni. Látszott is, hogy elindult valami, amikor bekerült a kezdőbe. Erre megint padról jön...
Howard meg nem fog idejönni, akármennyire is örülnék neki. Egyszerűen annyival vonzóbb helyszínek vannak, hogy kizárt.
Jelenleg egyetlen érinthető FP-t látok, az Anthony, de neki meg nem örülnék. Ezért szomorú, hogy egy olyan gyenge draftclass esetén kaptunk 1/2-t, mint a tavaly előtti. pedig ugye volt 1/2-re nem is olyan régen egy Durant is...egyértelműen ott kellett volna FP-t húzni, de nem volt és kész.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
De mégis kit kellene beáldoznunk, és ki lehet számunkra opció? Sajnos biztosan Iggy-t is...de pl én totál nem örülnék egy Carmelo féle agyatlan dobálógépnek a top védő Iggy helyett...annyival lennénk előrébb támadásban, mint amennyivel hátrébb védekezésben. Mintha kicsit megrekedt volna most az előrelépési lehetőség csapatfejlesztés terén. Most kell okosan csinálni a vezetésnek...EazzyMost kellene leakasztani egy extraklasszist. Csak ugye honnan? Howard lehetne még egy opció, de ugye. Amúgy kicsit túlértékeltnek tartom ezt a védekezésben többet kapunk róla dolgot, aki 15 pontot átlagol, egy 7 meccses sorozatban nem fog 23-at átlagolni. Ott van Korver, hamár említetted, James, Melo, Bryant, stb. Deng mellől is bedob 30/40(!!!!!) pontot, ha elkapja őket a gépszíj.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Híjj ez a Korver sem egy normális ember 😀 Mindig is sajnáltam, hogy elküldtük Phillyből. EazzyKorver akkor lenne igazán durva, ha nem jelentene szinte emberhátrányt védekezésben... Minden esetre az OT-ben az a világvégéről eleresztett tripla az aztaqwásra sikeredett 😀
több mint 12 éve
Híjj ez a Korver sem egy normális ember 😀 Mindig is sajnáltam, hogy elküldtük Phillyből. Végre hoztunk két meccset, talán így már a PO meglesz, a 4. hely szinte kizárt, így viszont esünk is ki első körben....Heat ellen már 10 meccs fölötti a vereség szériánk, nem idén fogunk, és főleg nem a PO-ban többet nyerni náluk, még a Bulls ellen is több esélyt látnék.
Az a baj, hogy embertelenül kéne egy FP. Ezért lett Turner behúzva. Csak szegény vagy 26 pontot dog, vagy 6-ot...így meg nem lehet...
De mégis kit kellene beáldoznunk, és ki lehet számunkra opció? Sajnos biztosan Iggy-t is...de pl én totál nem örülnék egy Carmelo féle agyatlan dobálógépnek a top védő Iggy helyett...annyival lennénk előrébb támadásban, mint amennyivel hátrébb védekezésben. Mintha kicsit megrekedt volna most az előrelépési lehetőség csapatfejlesztés terén. Most kell okosan csinálni a vezetésnek...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
a Miami egyelőre oktat :cool:hát eddig kb.
így elbaszni a végére, hihetetlen..
jó ez a Bulls, főeg Rose nélkül. Watson nagyot játszott.
több mint 12 éve
Nem leirtalak titeket csupan en nem latom azt hogy most azert mert x meccsel kevesebb van ennyivel eselyesebbek lennetek . Szep dolog , hogy pihentek vagytok , de kb ugy erzem , hogy azt mondjatok , hogy mindenkinek kivan a bele ti meg pihenten majd elpicsaztok mindenkit. Amit a legjobban hianyolok hogy Heat/Bulls duobol egyiket sem hiszem, hogy 7 meccses parharcban elvertek. Sot OKC/LAL/MEM triot is joval eselyesebbnek tartom . De nyugat kiszamithatatlan akar sokaig is juthattok , de vegsoeselyeskent nem tudok veletek szamolni ennyi 😊Az a baj ,hogy a Spurstől kb 2-3 éve folyamatosan azt hallom,hogy nah majd most sérültek az emberek keveset játszanak aztán majd a playoffban robbantanak és nem ugyanúgy lesérülnek . Egy-két hét meccses párharcot ez a Spurs szerintem már nem bír el. Én rohadtul meglepődnék ha már a Nyugati döntőig elmennének. És azért a tavalyi Dallas és az idei Spurs között elég sok különbség van. Nowa szintű ember itt nincs, illetve ezek már 2-3 szoros bajnokok nincs meg az a motiváció szerintem. Persze bármi lehet, majd elválik.Tocaazt viszont elfelejted hogy nálunk a szó legszorosabb értelmében vett CSAPAT van, + Manu gyakorlatilag meccs nélkül várja a rájátszást, de a többiek is pihentek jócskán, míg máshol azért jócskán nyomatták a 40 perces meccseket a kulcsemberek. pont annyival van idén kevesebb meccs az alapszakaszban hogy a rájátszással együtt lesz annyi meccsünk mint tavaly amikor simán uraltuk végig az alapszakaszt, de ettől függetlenül erősebb a csapatunk mint tavaly 😛
szvsz. még mindig nem egyéniségek kellenek, hanem csapat, nem mondom hogy mi vagyunk a topfavoritok, de minket leírni? nevetséges 😉
egyébként pont idén bizonyítottuk, hogy biza a kulcsemberek nélkül is tudunk mérkőzéseket nyerni, Pop' valamit nagyon tud, amit más edzők nem biztos.eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Ilyen statisztikáró se hallottam még kosárlabdában. Persze a jelenség létezikhttp://probasketballtalk.nbcsports.com/2012/04/11/who-gets-the-most-hockey-assists-in-the-nba/
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Az a baj ,hogy a Spurstől kb 2-3 éve folyamatosan azt hallom,hogy nah majd most sérültek az emberek keveset játszanak aztán majd a playoffban robbantanak és nem ugyanúgy lesérülnek . Egy-két hét meccses párharcot ez a Spurs szerintem már nem bír el. Én rohadtul meglepődnék ha már a Nyugati döntőig elmennének. És azért a tavalyi Dallas és az idei Spurs között elég sok különbség van. Nowa szintű ember itt nincs, illetve ezek már 2-3 szoros bajnokok nincs meg az a motiváció szerintem. Persze bármi lehet, majd elválik.Tocaazt viszont elfelejted hogy nálunk a szó legszorosabb értelmében vett CSAPAT van, + Manu gyakorlatilag meccs nélkül várja a rájátszást, de a többiek is pihentek jócskán, míg máshol azért jócskán nyomatták a 40 perces meccseket a kulcsemberek. pont annyival van idén kevesebb meccs az alapszakaszban hogy a rájátszással együtt lesz annyi meccsünk mint tavaly amikor simán uraltuk végig az alapszakaszt, de ettől függetlenül erősebb a csapatunk mint tavaly 😛
szvsz. még mindig nem egyéniségek kellenek, hanem csapat, nem mondom hogy mi vagyunk a topfavoritok, de minket leírni? nevetséges 😉
egyébként pont idén bizonyítottuk, hogy biza a kulcsemberek nélkül is tudunk mérkőzéseket nyerni, Pop' valamit nagyon tud, amit más edzők nem biztos.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
egyébként én se tartom jónak, h ezért is pénzt akarnak, de már nem csodálkozom semmin 😊A Keltákat se szeressük 😛, de igazad van, így könnyű volt a Miami-utálatomat újra igazolni. Mintha minimálbéres cserejátékosok hergelnék egymást egy kis pluszpénzért.DzsokijuingWade lóvét akar az olimpiai részvételért. Újabb ütős válasz a "miért gyűlöli (szinte) mindenki a Heatet?" nevű kérdésre.Dzsokijuingallennek volt ez a felvetése. wade csak egyetértett velea.kacsa
több mint 12 éve
A Keltákat se szeressük 😛, de igazad van, így könnyű volt a Miami-utálatomat újra igazolni. Mintha minimálbéres cserejátékosok hergelnék egymást egy kis pluszpénzért.Wade lóvét akar az olimpiai részvételért. Újabb ütős válasz a "miért gyűlöli (szinte) mindenki a Heatet?" nevű kérdésre.Dzsokijuingallennek volt ez a felvetése. wade csak egyetértett velea.kacsa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Wade lóvét akar az olimpiai részvételért. Újabb ütős válasz a "miért gyűlöli (szinte) mindenki a Heatet?" nevű kérdésre.Dzsokijuingallennek volt ez a felvetése. wade csak egyetértett vele
több mint 12 éve
Wade lóvét akar az olimpiai részvételért. Újabb ütős válasz a "miért gyűlöli (szinte) mindenki a Heatet?" nevű kérdésre.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Dub
1 019
Majd a grizzlik surranópályán 😊Jack ZoltánRóluk én is el tudom képzelni, hogy meglepetést okoznak. Nagyon szép, amit az utóbbi időben művelnek. A másik meglepetés (?) talán a Lakers lehet, nálam ők eléggé fekete ló csapat, láttam idén már őket iszonyat jól és iszonyat szarul is játszani, bár az edző képességei ott eléggé korlátozottak. Clippers még nem (Vinny Del Negro-val sztem sosem), Dallasnak idén nem megy, nem hiszem hogy ez PO-ra változna. Egyértelmű contender nálam az OKC és a Spurs, előbbinél a fiatalság, utóbbinál meg az öregség lehet a probléma, de PO-ban a rutin ugye nagyon sokat számít. Ez a nyugat nagyon fasza lesz, keletről meg Miami-Chi-Bos trióból lesz valaki.
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Majd a grizzlik surranópályán 😊
több mint 12 éve
Az a baj ,hogy a Spurstől kb 2-3 éve folyamatosan azt hallom,hogy nah majd most sérültek az emberek keveset játszanak aztán majd a playoffban robbantanak és nem ugyanúgy lesérülnek . Egy-két hét meccses párharcot ez a Spurs szerintem már nem bír el. Én rohadtul meglepődnék ha már a Nyugati döntőig elmennének. És azért a tavalyi Dallas és az idei Spurs között elég sok különbség van. Nowa szintű ember itt nincs, illetve ezek már 2-3 szoros bajnokok nincs meg az a motiváció szerintem. Persze bármi lehet, majd elválik.
több mint 12 éve
Spursnek ez lesz az utolsó esélye a reload/rebuild előtt. Now or never a Mavsnél láthattuk tavaly mennyit jelentett.Kelet: Bulls-Heat esetleg ha godmodeban vegig bir 2 parharcot a celtics őkNyugati elso helyre van esely , bajnoksagra nincs szoval nem nehez dontes 😊TocaNagyon adja magát a kérdés: Szerinted akkor kinek van esélye a bajnokságra? 😊Blaise
Nyugat: OKC nalam top favorit , de itt azert kiengyensulyozotabb a mezony ket LA-i garda esetleg Memphis, Dallas odaérhet ahogy a Spurs is. Bar nem tudom elkepzelni, hogy ezzel az oreg gardaval 2 kornel tobbet menjenek.
Igazabol bajnoki cimre nalam OKC-Bulls-Heat trio a topfavorit.
De egy Clippers-Heat dontonek orulnek 😀Toca
Az meg, hogy öreg csapat... sokkal többet számít, hogy hány évet húztál le az nba-ben, mint, hogy hány éves vagy, ráadásul elég sok megbízható fiatalunk van. 😊
Timmy eddig 4 meccset már pihent és a játékideje is mindössze 28 perc. 30 perc felett csak TP-van (33). Manu meg ugye volt sérült, eddig csak 25 meccset játszott, a keretünk pedig a legmélyebb a ligában és bizonyították idén, hogy nem csak pihenőidőt képesek biztosítani (12 játékosunk rendelkezik 7 pont feletti átlaggal)
Ha bejutunk a döntőbe akkor ott már kijöhet a "nagydöntő rutin" 😊
Lakers jelenleg pont egy nagy PO menetelésre készülő csapat képét mutatja. Clippersnek kell legalább egy év, hogy szóba jöhessenek. Dallas nem éppen olyan formában van és már Chandler sincs, hogy gyakorlatilag szabaddá tegye Nowot. Macik kicsit sötét ló, OKC után tőlük tartok leginkább.
OKC: jó csapat, de 3 ember kivételével a többiek fogalmatlanok a pontszerzés tekintetében és KD sem fog mindig 40-t dobni.Westbrook pedig idén bizonyította, hogy elit pg ellen nem megy neki. Ráadásul bármelyikőjükben benne van egy 7-8 TO-s meccs ami nem fog a PO-ban mindig beleférni. Ezzel nem azt akarom persze mondani, hogy a OKC tré csapat, csak azt, hogy már most a nagydöntőbe vizionálni őket azért erős túlzás.