NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
4
2
2:15, Arena4
NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 547
Majd jön Dirk aztán behúzza megint.
több mint 12 éve
pont ezért nem kellene, hogy eljussanak odáig 😛
több mint 12 éve
én azon nagyon csodálkoznék ha az esetleges okc-miami döntőt a thunder nyerné. mégpedig azért, mert erősen kétlem, hogy 21-2 éves fiatalok képesek lennének arra, h életük legnagyobb meccsein sorban biztoskezűek legyenek. westbrook alapjáraton képes 40et ráemelni, és durant se hinném h mindent bedobna, olyan lenne mint lebron voltnem tudom elképzelni h a heat még egyet botoljon a döntőben, ha odáig eljutnak megnyerik (nagyon remélem legalábbis 😊 )
több mint 12 éve
én nem, azt szvsz simán behúzná a Miamia Clipperst nem érzem egyelőre annyira erősnek, hogy bajnokságot is nyerjenek
PO 1-2. körig mehetnek szerintem
én OKC-t mondok, ott már nagyon érik egy nagydöntő, amit szerintem be is húznának Duranték..
több mint 12 éve
Kelet: Bulls-Heat esetleg ha godmodeban vegig bir 2 parharcot a celtics őkNagyon adja magát a kérdés: Szerinted akkor kinek van esélye a bajnokságra? 😊BlaiseKérdés, hogy nyugati első helyet vagy bajnokságot akarunk-e nyerni. 7 meccsel állunk a Lakers előtt, jöhet a cserepad.DzsokijuingNyugati elso helyre van esely , bajnoksagra nincs szoval nem nehez dontes 😊Toca
Nyugat: OKC nalam top favorit , de itt azert kiengyensulyozotabb a mezony ket LA-i garda esetleg Memphis, Dallas odaérhet ahogy a Spurs is. Bar nem tudom elkepzelni, hogy ezzel az oreg gardaval 2 kornel tobbet menjenek.
Igazabol bajnoki cimre nalam OKC-Bulls-Heat trio a topfavorit.
De egy Clippers-Heat dontonek orulnek 😀
több mint 12 éve
Jah, amúgy a keddi viszavágóra felteszek egy komolyabb lóvét, az viszont Bulls W lesz.füligjimmyKöszöntem szépen
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ez a tegnapi Heat-Celtics meccs, a Boston csúnyán hero módba kapcsolt 😀 KG-t rég láttam ekkorát és ilyen transzban játszani.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
még mindig OKC fog nyerni :cool:
több mint 12 éve
Nagyon adja magát a kérdés: Szerinted akkor kinek van esélye a bajnokságra? 😊Nyugati elso helyre van esely , bajnoksagra nincs szoval nem nehez dontes 😊Tocana pihent a kezdősor, így sem voltunk messze a győzelemtől, kell is a pihenés ezek a nyugdíjasok már nem regenerálódnak olyan gyorsan 😀eaglesmcnabbKérdés, hogy nyugati első helyet vagy bajnokságot akarunk-e nyerni. 7 meccsel állunk a Lakers előtt, jöhet a cserepad.Dzsokijuing
több mint 12 éve
Nyugati elso helyre van esely , bajnoksagra nincs szoval nem nehez dontes 😊na pihent a kezdősor, így sem voltunk messze a győzelemtől, kell is a pihenés ezek a nyugdíjasok már nem regenerálódnak olyan gyorsan 😀eaglesmcnabbKérdés, hogy nyugati első helyet vagy bajnokságot akarunk-e nyerni. 7 meccsel állunk a Lakers előtt, jöhet a cserepad.Dzsokijuing
több mint 12 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
No ahogy latom, Rose ismet megserult. Megvan a nagy love, johet az Al forma. 😛 POra osszerakhatnak azert.
több mint 12 éve
na pihent a kezdősor, így sem voltunk messze a győzelemtől, kell is a pihenés ezek a nyugdíjasok már nem regenerálódnak olyan gyorsan 😀eaglesmcnabbKérdés, hogy nyugati első helyet vagy bajnokságot akarunk-e nyerni. 7 meccsel állunk a Lakers előtt, jöhet a cserepad.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
na pihent a kezdősor, így sem voltunk messze a győzelemtől, kell is a pihenés ezek a nyugdíjasok már nem regenerálódnak olyan gyorsan 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
lottery csapatok fanjai már most nézegethetikhttp://www.cbssports.com/collegebasketball/story/17904025/2012-nba-draft-early-entry-watch-list
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mindkettő? 😊most nemtom ez most bók vagy szidás 😀braxa88énis őket sajnálom legjobban...leszarom őketbraxa88Mekkora szemét gyökér vagy...nagyon bírlak!catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Szidás...bók! 😂most nemtom ez most bók vagy szidás 😀braxa88énis őket sajnálom legjobban...leszarom őketbraxa88Mekkora szemét gyökér vagy...nagyon bírlak!catattack
több mint 12 éve
braxa88
12 534
most nemtom ez most bók vagy szidás 😀Mekkora szemét gyökér vagy...nagyon bírlak!catattackCsabát és Balázst sajnálom a legjobban. Tuti nem az ő döntésük volt.iktriadénis őket sajnálom legjobban...leszarom őketbraxa88
több mint 12 éve
Big Red nélkül egy tapodtat seJah, amúgy a keddi viszavágóra felteszek egy komolyabb lóvét, az viszont Bulls W lesz. füligjimmyde csak akkor, ha Scalabrine is játszik. 😉deyell
Nah most egy Sixers győzelem
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
catattack
3 520
Mekkora szemét gyökér vagy...nagyon bírlak!Csabát és Balázst sajnálom a legjobban. Tuti nem az ő döntésük volt.iktriadénis őket sajnálom legjobban...leszarom őketbraxa88
több mint 12 éve
braxa88
12 534
énis őket sajnálom legjobban...leszarom őketGyerekek ez Made in Hungary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bass... meg! Sport TV=SZánalom TVakikeCsabát és Balázst sajnálom a legjobban. Tuti nem az ő döntésük volt.iktriad
több mint 12 éve
deyell
11 702
Jah, amúgy a keddi viszavágóra felteszek egy komolyabb lóvét, az viszont Bulls W lesz. füligjimmyde csak akkor, ha Scalabrine is játszik. 😉
choose life
több mint 12 éve
Az a nagy hogy a madrid meccsen meg 30 perce nem történt semmi 😀 nem értem, most +5-6 perc..? de lehet több a reál fan MO-n, mint az NBA fan...JC6Nem is baj az, a magyar focin szocializálódottak nem bírják az izgalmakat.
Beleolvastam két fórumba, persze mindenki eret vágott magán, hogy Melo mekkora isten, meg a Knicks, és ők mekkora clutc csapat, bezzeg a Bulls nem clutch csapat, és sose lesz clutch csapat. Mikor utolsó kosárral nyernek, akkor meg ezt a meccset simán nyerni kellett volna, utolsó másodperces kosárral nyerni mekkora gáz. Komolyan mondom, ezeket ki akarom néha gyűjteni, aztán bevágni ide, kicsit fényezzük magunkat, milyen okosak is vagyunk. 😀
Jah, amúgy a keddi viszavágóra felteszek egy komolyabb lóvét, az viszont Bulls W lesz. Arra már nem mernék fogadni, hogy meglesz az első hely Keleten. Jön a Heat, aztán két nap alatt Pistons, Wizards, egy nap pihi, aztán két nap alatt irány a Bobcats, Heat, aztán egy nap pihi, jön Dallas. Aztán szintén idegenben Pacers, utána Cavs. Vagyis április 15-26 között lesz még 7 meccs, ebből 4 idegenben, amiből a Heat ráadásul egy back to back második napján lesz.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Simán lehetett hallani a hangjukon, hogy időközben szóltak a fülükre, hogy nincs gyereknap és nézzék otthon tovább... ááááááááá. Ja és ráadásul mindig is utáltam a Spanyol focit.Gyerekek ez Made in Hungary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bass... meg! Sport TV=SZánalom TVakikeCsabát és Balázst sajnálom a legjobban. Tuti nem az ő döntésük volt.iktriad
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Zselémajomék szünetében leadja a Sport Tv a hosszabbítást...iktriadRöhej.
Ekkora két hármast, amit Melo bevágott, bazzeg, adta neki a gép ma rendesen. De a rájátszásban úgy elszállnak, mint a győzelmi zászló. Indultak gyak. 20 pont előnnyel, senki nem tudta megfogni még a labdát se, aztán az kellett, hogy a végén kihagyjanak 4 büntit zsinórban, mert az egy az egyben rádobáson kívűl semmit nem csináltak. Hihetetlen taktikani nulla. Erre a szintre sikerült lesüllyedni. Itt már - ismétlem - megvertek a rutinjukkal. Annyira éreztem, rá kellett volna tennem vagy félmilliót. Hülyehülyehülyehülyehülye
- Abe Simpson