NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Az elején nem ültek a dobások, és ezúttal a visszahozott meccs végét is sikerült elrontani. Tapasztalathiány és fiatalság ez egyértelmű, de még így is visszahozzák, főleg mert egyet otthon eladnak az alajén amikor még annyira nem fontos, de a végén nem fognak már otthon bukni.Eazzy
Nincs több meccs nyugaton. 😉Sobri Jóska
már nem 3 meccses középső etap van
szal biztos lesz meccs Oaklandben
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 136 — #NoStress
Az elején nem ültek a dobások, és ezúttal a visszahozott meccs végét is sikerült elrontani. Tapasztalathiány és fiatalság ez egyértelmű, de még így is visszahozzák, főleg mert egyet otthon eladnak az alajén amikor még annyira nem fontos, de a végén nem fognak már otthon bukni.Eazzy
Nincs több meccs nyugaton. 😉

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
Az elején nem ültek a dobások, és ezúttal a visszahozott meccs végét is sikerült elrontani. Tapasztalathiány és fiatalság ez egyértelmű, de még így is visszahozzák, főleg mert egyet otthon eladnak az alajén amikor még annyira nem fontos, de a végén nem fognak már otthon bukni.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 486 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Emlékszik mindenki, hogy az Irving sérülése után hányan jósoltak sima Warriors söprést kb. 4 napja? Bejönni látszik. Ja nem.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Höhö, és még fikázzátok Delladovát. 😀
Nagyot játszott pedig. 😀
Bár még mindig úgy hiszem, hogy a GSW behúzza a döntőt, de ez már tényleg no comment, amit James csinál. A GSW-t látván egyébként kicsit ott van bennem a Pacers-feeling. A csapat kurva jó az alapszakaszban, vígan elmegy sokáig a PO-ban is, de amikor nagyon kell, akkor kijön a tapasztalathiány, a fiatalság, és valami hiányzik… Curry pedig ha "csak" egy átlagosat játszik, akkor az már nem elég. De ahogy írtam, fordítást várok ettől függetlenül.

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 411 — LIGHTS OUT!
Röhögtem volna, ha a Warriorsnak ítélik a labdát a visszanézés után is.

több mint 10 éve
Ahogy nézem, ma is Joey Crawford bíráskodott.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Egyébként le a kalappal James előtt, azért az, hogy Love és Irving nélkül is így viszi a hátán a csapatot, és a döntő két meccséből mindkettő hosszabbításban dőlt el, nem semmi. Oké, az elsőben még volt Irving, de összességében ez akkor is emberfeletti.Stez
én Mozgov előtt emelek kalapot.braxa88
és Dellavedova előtt nem emel senki?deyell
lesérített valakit? nem? akkor nem játszotta ki a maximumot 😀
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 226
Egyébként le a kalappal James előtt, azért az, hogy Love és Irving nélkül is így viszi a hátán a csapatot, és a döntő két meccséből mindkettő hosszabbításban dőlt el, nem semmi. Oké, az elsőben még volt Irving, de összességében ez akkor is emberfeletti.Stez
én Mozgov előtt emelek kalapot.braxa88
és Dellavedova előtt nem emel senki?

buhloone mindstate

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
én Mozgov előtt emelek kalapot.
több mint 10 éve
Egyébként le a kalappal James előtt, azért az, hogy Love és Irving nélkül is így viszi a hátán a csapatot, és a döntő két meccséből mindkettő hosszabbításban dőlt el, nem semmi. Oké, az elsőben még volt Irving, de összességében ez akkor is emberfeletti.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 486 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na akkor Mo Speights a nap bűnbakja. Ha az a zsák megvan, most 2-0 a Dubsnak. Mondjuk semlegesként örülök, hogy egál van.iktriad
Te meg a semlegesség egy mondatban 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Sixo67
Nekem aztán édesmindegy ki nyer itt...
több mint 10 éve
AIslowmotion
Bundy??? 😀😀😀gaben
Jefferson, nyilván 😀
nem, hát ugye a nyomtatott betűk nagy hátránya, hogy a nagy ííííí és a kis elllll között ritkán lehet különbséget tenni. tehát:
AI = éj-áj három = az ember, aki újoncként kétszer küldte el Őfelségét (nem King Lebron, hanem His Airness) vízért, aztán... de beszéljenek inkább a képek:
több mint 10 éve
Még egy ilyen szerencsétlen embert mint LeBron nem baszott Amerika amúgy...eaglesmcnabb
Mármint, hogy 2 saját zsíron all starral egy csapatban keletről csak 2 bajnoki címet tudott nyerni 4 alkalomból? Nyugatról indulva lenne neki gyűrűje egyáltalán?Blaise
Lenne.

több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
AIslowmotion
Bundy??? 😀😀😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy látom Jamesnek sikerült még "überbrutálabbnak" lennie 😀
több mint 10 éve
Na akkor Mo Speights a nap bűnbakja. Ha az a zsák megvan, most 2-0 a Dubsnak. Mondjuk semlegesként örülök, hogy egál van.iktriad
Te meg a semlegesség egy mondatban 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀

több mint 10 éve
Na akkor Mo Speights a nap bűnbakja. Ha az a zsák megvan, most 2-0 a Dubsnak. Mondjuk semlegesként örülök, hogy egál van.
több mint 10 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
na double OT? 😀 choker Cavs...

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
A Golden State mai meccse egy jelenetben összefoglalva (legalábbis egyelőre)
 www.sbnation.com/2015/6/7/8744501/marreese-speights-blows-completely-wide-open-fast-break-dunk-takes
több mint 10 éve
AI
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Még egy ilyen szerencsétlen embert mint LeBron nem baszott Amerika amúgy...eaglesmcnabb
Steve Nash/Grant Hill says hi! (De még biztos fel lehetne sorolni pár remek NBA játékost.)iktriad
Ewing!!!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
The Gloveslowmotion
Nyert a 2006-os Heattel.Maka
erről lemaradtam... nekem abból a csapatból Shaq mellett csak Zo volt meg, mint csapatépítés, meg Antoine Walker.slowmotion
Pedig behúzták még Jason Williams-t, James Posey-t és Paytont.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
The Gloveslowmotion
Nyert a 2006-os Heattel.Maka
erről lemaradtam... nekem abból a csapatból Shaq mellett csak Zo volt meg, mint csapatépítés, meg Antoine Walker.
több mint 10 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
The Gloveslowmotion
Nyert a 2006-os Heattel.

you don't even know what you like and you don't like