NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
már nem 3 meccses középső etap vanAz elején nem ültek a dobások, és ezúttal a visszahozott meccs végét is sikerült elrontani. Tapasztalathiány és fiatalság ez egyértelmű, de még így is visszahozzák, főleg mert egyet otthon eladnak az alajén amikor még annyira nem fontos, de a végén nem fognak már otthon bukni.EazzyNincs több meccs nyugaton. 😉Sobri Jóska
szal biztos lesz meccs Oaklandben
több mint 10 éve
Az elején nem ültek a dobások, és ezúttal a visszahozott meccs végét is sikerült elrontani. Tapasztalathiány és fiatalság ez egyértelmű, de még így is visszahozzák, főleg mert egyet otthon eladnak az alajén amikor még annyira nem fontos, de a végén nem fognak már otthon bukni.EazzyNincs több meccs nyugaton. 😉
több mint 10 éve
Az elején nem ültek a dobások, és ezúttal a visszahozott meccs végét is sikerült elrontani. Tapasztalathiány és fiatalság ez egyértelmű, de még így is visszahozzák, főleg mert egyet otthon eladnak az alajén amikor még annyira nem fontos, de a végén nem fognak már otthon bukni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Emlékszik mindenki, hogy az Irving sérülése után hányan jósoltak sima Warriors söprést kb. 4 napja? Bejönni látszik. Ja nem.
több mint 10 éve
Höhö, és még fikázzátok Delladovát. 😀Nagyot játszott pedig. 😀
Bár még mindig úgy hiszem, hogy a GSW behúzza a döntőt, de ez már tényleg no comment, amit James csinál. A GSW-t látván egyébként kicsit ott van bennem a Pacers-feeling. A csapat kurva jó az alapszakaszban, vígan elmegy sokáig a PO-ban is, de amikor nagyon kell, akkor kijön a tapasztalathiány, a fiatalság, és valami hiányzik… Curry pedig ha "csak" egy átlagosat játszik, akkor az már nem elég. De ahogy írtam, fordítást várok ettől függetlenül.
több mint 10 éve
Röhögtem volna, ha a Warriorsnak ítélik a labdát a visszanézés után is.
több mint 10 éve
lesérített valakit? nem? akkor nem játszotta ki a maximumot 😀és Dellavedova előtt nem emel senki?deyellEgyébként le a kalappal James előtt, azért az, hogy Love és Irving nélkül is így viszi a hátán a csapatot, és a döntő két meccséből mindkettő hosszabbításban dőlt el, nem semmi. Oké, az elsőben még volt Irving, de összességében ez akkor is emberfeletti.Stezén Mozgov előtt emelek kalapot.braxa88
több mint 10 éve
és Dellavedova előtt nem emel senki?Egyébként le a kalappal James előtt, azért az, hogy Love és Irving nélkül is így viszi a hátán a csapatot, és a döntő két meccséből mindkettő hosszabbításban dőlt el, nem semmi. Oké, az elsőben még volt Irving, de összességében ez akkor is emberfeletti.Stezén Mozgov előtt emelek kalapot.braxa88
buhloone mindstate
több mint 10 éve
Egyébként le a kalappal James előtt, azért az, hogy Love és Irving nélkül is így viszi a hátán a csapatot, és a döntő két meccséből mindkettő hosszabbításban dőlt el, nem semmi. Oké, az elsőben még volt Irving, de összességében ez akkor is emberfeletti.Stezén Mozgov előtt emelek kalapot.
több mint 10 éve
Egyébként le a kalappal James előtt, azért az, hogy Love és Irving nélkül is így viszi a hátán a csapatot, és a döntő két meccséből mindkettő hosszabbításban dőlt el, nem semmi. Oké, az elsőben még volt Irving, de összességében ez akkor is emberfeletti.
több mint 10 éve
Nekem aztán édesmindegy ki nyer itt...Na akkor Mo Speights a nap bűnbakja. Ha az a zsák megvan, most 2-0 a Dubsnak. Mondjuk semlegesként örülök, hogy egál van.iktriadTe meg a semlegesség egy mondatban 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀Sixo67
több mint 10 éve
Jefferson, nyilván 😀AIslowmotionBundy??? 😀😀😀gaben
nem, hát ugye a nyomtatott betűk nagy hátránya, hogy a nagy ííííí és a kis elllll között ritkán lehet különbséget tenni. tehát:
AI = éj-áj három = az ember, aki újoncként kétszer küldte el Őfelségét (nem King Lebron, hanem His Airness) vízért, aztán... de beszéljenek inkább a képek:
több mint 10 éve
Lenne.Még egy ilyen szerencsétlen embert mint LeBron nem baszott Amerika amúgy...eaglesmcnabbMármint, hogy 2 saját zsíron all starral egy csapatban keletről csak 2 bajnoki címet tudott nyerni 4 alkalomból? Nyugatról indulva lenne neki gyűrűje egyáltalán?Blaise
több mint 10 éve
AIslowmotionBundy??? 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Úgy látom Jamesnek sikerült még "überbrutálabbnak" lennie 😀
több mint 10 éve
Na akkor Mo Speights a nap bűnbakja. Ha az a zsák megvan, most 2-0 a Dubsnak. Mondjuk semlegesként örülök, hogy egál van.iktriadTe meg a semlegesség egy mondatban 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀
több mint 10 éve
Na akkor Mo Speights a nap bűnbakja. Ha az a zsák megvan, most 2-0 a Dubsnak. Mondjuk semlegesként örülök, hogy egál van.
több mint 10 éve
na double OT? 😀 choker Cavs...
több mint 10 éve
A Golden State mai meccse egy jelenetben összefoglalva (legalábbis egyelőre)www.sbnation.com/2015/6/7/8744501/marreese-speights-blows-completely-wide-open-fast-break-dunk-takes
több mint 10 éve
AI
több mint 10 éve
Ewing!!!Még egy ilyen szerencsétlen embert mint LeBron nem baszott Amerika amúgy...eaglesmcnabbSteve Nash/Grant Hill says hi! (De még biztos fel lehetne sorolni pár remek NBA játékost.)iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Pedig behúzták még Jason Williams-t, James Posey-t és Paytont.erről lemaradtam... nekem abból a csapatból Shaq mellett csak Zo volt meg, mint csapatépítés, meg Antoine Walker.slowmotionThe GloveslowmotionNyert a 2006-os Heattel.Maka
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
erről lemaradtam... nekem abból a csapatból Shaq mellett csak Zo volt meg, mint csapatépítés, meg Antoine Walker.The GloveslowmotionNyert a 2006-os Heattel.Maka
több mint 10 éve
The GloveslowmotionNyert a 2006-os Heattel.
you don't even know what you like and you don't like