NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Még egy ilyen szerencsétlen embert mint LeBron nem baszott Amerika amúgy...eaglesmcnabbMármint, hogy 2 saját zsíron all starral egy csapatban keletről csak 2 bajnoki címet tudott nyerni 4 alkalomból? Nyugatról indulva lenne neki gyűrűje egyáltalán?
több mint 10 éve
The Glove
több mint 10 éve
Például John Stockton és Karl Malone
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Még egy ilyen szerencsétlen embert mint LeBron nem baszott Amerika amúgy...eaglesmcnabbSteve Nash/Grant Hill says hi! (De még biztos fel lehetne sorolni pár remek NBA játékost.)
több mint 10 éve
Még egy ilyen szerencsétlen embert mint LeBron nem baszott Amerika amúgy...eaglesmcnabbJaj de sajnálom szegényt 😀
több mint 10 éve
Még egy ilyen szerencsétlen embert mint LeBron nem baszott Amerika amúgy...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Eddig is a Warriorst tartottam esélyesnek, de Irving nélkül végképp úgy vélem, hogy sima lesz a döntő, sajnos.
több mint 10 éve
esélyes hogy söprés lesz a széria, nagyon ült a Warrior taktikája James ellen 1/1 védekeznek, és a többiek nem kapnak levegőt sem (ha nem kezdi így a meccset a Dubs még szoros se nagyon lett volna a vége, amint elmúlik a kisebb drukk 10-20 ponttal fogják otthagyni a Clevelandet, egyszerűen a csapatok mélysége okán)
bár nekem a meccs elején meglepő volt a Cle shooting streak, emberről+mindenhonnan 😀, kívánok nekik még több ilyet legalább jó lesz a döntő
--
(azt hiszem Irving nem ebben a playoff seriesben fogja megmutatni/mutatta meg hogy nem garbage time stat guy, amire igazán kíváncsi lettem volna)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
"Kyrie Irving Out 3-4 Months With Fractured Knee Cap." Itt az esély, hogy Dellavedova kiszedi Curry-t, kb az egyetlen esély.
több mint 10 éve
Hiába James egyéni rekordja a döntők során, "egyedül" nem lehet csatát nyerni. Pedig Irving ihletett, hozzá méltó módon játszott. Motivált volt és tényleg oda tette magát. Mozgov is jól elkapta a fonalat + Thompson is szedegette a lepattanókat (amiben nem kevés támadó is volt). De Shumpert és JR Smith igen gyenge napot fogott ki. Torony hajúnak max. akkor lett volna megbocsátva a pocsék teljesítménye ha bedobja az utolsó kosarat. Kb. negyed labdányi hibádzott.
Sajnos Irving rásérült újra a térdére, nem tudni játszik-e még a döntőben. Egy ilyen jól játszó egészséges Irving nagyon kellene a Cavsnek. Egy egészséges.
2001 óta az első döntő volt, ahol az első meccs OT kerekedett. Ez nem a Cavs hosszabbítása volt. Finoman fogalmazva sem. Simán lehajrázta őket a GS.
Nagy különbség volt a kispad. De ezt a meccs előtt is tudtuk. De összességében egy végig izgalmas, jó kis meccs volt. Ha Irving out, akkor sajnos rövid döntőt fogunk látni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Dubs 4-2, Curry elsőként mind a 4 All-NBA-s csapattársát legyőzi a PO-ban (A. Davis, M. Gasol, J. Harden, L. James).

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Én is Warriors győzelmet mondok,szintén 4-3al
több mint 10 éve
Az eszem a GS wint mondja, de a szívem a Cavs-ét.4-3 a Warriorsnak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
istenem, ezek a Dzsekszonville szurkolók... 😊Lehet. 😀iktriadWarriors (remélem) 7 meccsen, minimum 2 OTvel. 😀iktriadfogadni akarsz? 😀slowmotion
több mint 10 éve
Lehet. 😀Warriors (remélem) 7 meccsen, minimum 2 OTvel. 😀iktriadfogadni akarsz? 😀slowmotion
több mint 10 éve
Warriors (remélem) 7 meccsen, minimum 2 OTvel. 😀iktriadfogadni akarsz? 😀
több mint 10 éve
Warriors (remélem) 7 meccsen, minimum 2 OTvel. 😀
több mint 10 éve
Dubs in 6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Double Play podcast, NBA finálé verzió!hosszabbitas.hu/amerikai/nba/double-play-5-nba-donto
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Reméljük nem olyan döntőt játszik a Cleveland mint legutóbb.Ezúttal nyerni fog. 😉
Kíváncsiam várom.danyly
több mint 10 éve
Nem tudom Thibster mit művel, de aztakurva.füligjimmySajnálom szimpatikus pasas, de tényleg hiányzik belőle valami ami a bajnoki címhez kell.
Na és most aztán már söpörjön az Oakland!!!! 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Nem tudom Thibster mit művel, de aztakurvawww.usatoday.com/story/sports/nba/bulls/2015/05/28/tom-thibodeau-out-as-bulls-coach/28033467/?AID=10709313&PID=4003003&SID=ia8ipyjbsl00q19800dth
"When everyone is on the same page, trust develops and teams can grow and succeed together. Unfortunately, there has been a departure from this culture. To ensure that the Chicago Bulls can continue to grow and succeed, we have decided that a change in the head coaching position is required."
Ez nem hangzik olyan durvának, de Reinsdorf nyilvánosan lefikázott valakit, amit sztem nem tett meg soha. Tartoznak neki 9 millióval, és minden egyes nyilatkozattal az esélyét rontják, hogy jól fizető állást kapjon, így kevesebbet kelljen nekik mellétenni. Én karmoltam a faszit, de erre az évre nagyon kidomborodtak a hiányosságai. Arra nem lehet sokáig verni a mellkasodat, hogy DJ Augustin karrier szezont futott a kezed alatt.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Reméljük nem olyan döntőt játszik a Cleveland mint legutóbb.Kíváncsiam várom.