NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
kivéve ha a Cavs nem nyeri meg az NBA-t ÉS Love is lelépa Cavs volt az aki sorozatban lotteryt nyert 😀Abszolút ért annyit amúgy... Továbbra is egy win-win csere volt az. 😉Jughead
bár a tavalyi lottery győztese a minny mer Loveért 2 1/1et kaptak 😀Negritis
akkor semmit nem ért vele a Cavs, sőőt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Sajna az elsőt buktuk és lehet Howard is out...... nem biztos, hogy lesz egyáltalán esély....A Wolves nem lotteryket nyert sorozatban, hanem Love-ért több olyan játékost kapott, akit a CAVS előzőleg 1/1-re húzott.
Eközben, a Wolves az NBA Edmontonja (az Oilers is sorozatban nyerte meg a lotteryket az NHL-ben, egyenlőre mérsékelt sikerrel van eredményük belőle, talán most áll össze ott olyan stáb ami ad reményt).
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nba-sorozatban-a-harmadik-11-es-kothet-ki-minnesotaban-2414605dande
Most nyerte csak meg a lotteryt.
több mint 10 éve
Sajna az elsőt buktuk és lehet Howard is out...... nem biztos, hogy lesz egyáltalán esély....azért arra tényleg mutass rá, hogy a wolves mikor nyert utoljára lotteryt? mikor húzott 1/1 legutoljára?
Eközben, a Wolves az NBA Edmontonja (az Oilers is sorozatban nyerte meg a lotteryket az NHL-ben, egyenlőre mérsékelt sikerrel van eredményük belőle, talán most áll össze ott olyan stáb ami ad reményt).
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nba-sorozatban-a-harmadik-11-es-kothet-ki-minnesotaban-2414605dande
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
a Cavs volt az aki sorozatban lotteryt nyert 😀Abszolút ért annyit amúgy... Továbbra is egy win-win csere volt az. 😉
bár a tavalyi lottery győztese a minny mer Loveért 2 1/1et kaptak 😀Negritis
több mint 10 éve
a Cavs volt az aki sorozatban lotteryt nyert 😀bár a tavalyi lottery győztese a minny mer Loveért 2 1/1et kaptak 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Sajna az elsőt buktuk és lehet Howard is out...... nem biztos, hogy lesz egyáltalán esély....Eközben, a Wolves az NBA Edmontonja (az Oilers is sorozatban nyerte meg a lotteryket az NHL-ben, egyenlőre mérsékelt sikerrel van eredményük belőle, talán most áll össze ott olyan stáb ami ad reményt).
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nba-sorozatban-a-harmadik-11-es-kothet-ki-minnesotaban-2414605
több mint 10 éve
Csak azért is: GSW-Rockets 2-4 😛Cavs-Hawks mindegy, de legyen 3-4 😀
Fly Rockets Fly!!!!!!!!!
több mint 10 éve
Warriors - Rockets 4-1Cavs - Hawks 4-3 (de jobban örülnék egy fordított eredménynek)
több mint 10 éve
Golden State Warriors - Houston Rockets 4-3Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers 4-2
több mint 10 éve
Golden State Warriors - Houston Rockets 4-2Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers 3-4
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Dubs - Rockets 4-1Cavs - Hawks 4-3

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Tipp?GSW - HOU 4-0 (max 4-1)
Curryék 2 vereség után megtalálták az ellenszer a Conley-Allen-Lee trió ellen, most Terry, Prigioni, Harden meg ezek fogják őket védeni 😀😀😀 Ariza jó védő, de ő egyedül kevés lesz szerintem.
Másik oldalról: Harden Redickék után meg megkapja Thompsont, Iguodalát. Nálam ez simának tűnik.
ATL - CLE 4-3
több mint 10 éve
Idén is (mint tavaly) 1. és 2. kiemelt játszik mindkét főcsoport döntőben. Azért ez sem sűrű.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ez tetszik 😀 összejön a Curry Harden találkozó, remélem utóbbi csapatának sikerével. 20 év után éppen ideje Olajuwonék nyomába lépni 😀
több mint 10 éve
a clippers meg durván nincs ott fejbenDexxter TailorEnnél a nevetséges egykezes alley-oop kisérletnél jobban ezt semmi nem mutatta volna meg...
több mint 10 éve
prigioni durván tolja, a clippers meg durván nincs ott fejben

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Szegény James, megint gyűjtögeti a nagy-döntő vereségeket. 😀😀😀Hát sajnos kiesett a Grizzlies, pedig 2-1-nél még reménykedtem, hogy itt akár döntő is lehet. De ilyen SG/SF felhozatallal nem lehet még konferenciát se nyerni, nemhogy bajnokságot. Jeff Greent is elhoztuk, aki nem is játszott rosszul miután Memphisbe került, majd kiszorult a padra... Nem csoda, hogy egy Lee-Allen duóval alig tudunk pontot termelni, ha a magasaink ellen megtalálják az ellenszert. Jövőre nagy szükség lenne a padra egy olyan PF-re aki tud triplázni, illetve egy scorer SG/SF-re, mert bár minden tiszteletem Vince Carteré, de ahogy láttam, nála ez az év volt az, ami után abba kéne hagyni. Teljesen belassult, egész évben téglázott.Viszont én a Clippersben abszolút nem látom, hogy meg tudja nehezíteni a Warriors dolgát. Márpedig én most a szoros párharcokért szurkolok.
Holnap este viszont nagyon parázs kis meccs elé nézünk, két elképesztően unszimpatikus csapattal. Azért lenne jó talán a Clippers továbbjutása, mert ha jól tudom rühellik egymást a Warriors-szal, aztán láthatnánk egy jó kis szó szerint vérre menő nyugati döntőt.Duff
Persze a másik ágon meg az Atlantát vélem esélytelennek a Cavs ellen. Viszont a Warriors-Cavs döntő érdekes lesz, ott szvsz nem nyerhet a Cavs, James ide vagy oda, nem látok rá sok esélyt.[/b]Stez
több mint 10 éve
Szerintem meg pont hogy az Atlantának tökéletes a matchup. Teague tuti jobb lesz, mint a Wizards ellen, nem Wall fogja fogni, hanem Irving, aki szar védő, ráadásul sérült is. James-re is tökéletes Caroll vagy ki a tököm. Innentől kezdve meg meg van lőve szerintem a Cavs, majd JR meg Shumpert hajigálja a hármasokat. Persze nyilván James átlagolni fog 25 pontot, de szerintem szar hatékonysággal.DuffVagy 45-t. 😉
több mint 10 éve
Szerintem meg pont hogy az Atlantának tökéletes a matchup. Teague tuti jobb lesz, mint a Wizards ellen, nem Wall fogja fogni, hanem Irving, aki szar védő, ráadásul sérült is. James-re is tökéletes Caroll vagy ki a tököm. Innentől kezdve meg meg van lőve szerintem a Cavs, majd JR meg Shumpert hajigálja a hármasokat. Persze nyilván James átlagolni fog 25 pontot, de szerintem szar hatékonysággal.
több mint 10 éve
Szerintem nyerni fog a Cavs, én 75% esélyt látok most, 4(5) csapatnál.
több mint 10 éve
Hát sajnos kiesett a Grizzlies, pedig 2-1-nél még reménykedtem, hogy itt akár döntő is lehet. De ilyen SG/SF felhozatallal nem lehet még konferenciát se nyerni, nemhogy bajnokságot. Jeff Greent is elhoztuk, aki nem is játszott rosszul miután Memphisbe került, majd kiszorult a padra... Nem csoda, hogy egy Lee-Allen duóval alig tudunk pontot termelni, ha a magasaink ellen megtalálják az ellenszert. Jövőre nagy szükség lenne a padra egy olyan PF-re aki tud triplázni, illetve egy scorer SG/SF-re, mert bár minden tiszteletem Vince Carteré, de ahogy láttam, nála ez az év volt az, ami után abba kéne hagyni. Teljesen belassult, egész évben téglázott.Viszont én a Clippersben abszolút nem látom, hogy meg tudja nehezíteni a Warriors dolgát. Márpedig én most a szoros párharcokért szurkolok.
Holnap este viszont nagyon parázs kis meccs elé nézünk, két elképesztően unszimpatikus csapattal. Azért lenne jó talán a Clippers továbbjutása, mert ha jól tudom rühellik egymást a Warriors-szal, aztán láthatnánk egy jó kis szó szerint vérre menő nyugati döntőt.Duff
Persze a másik ágon meg az Atlantát vélem esélytelennek a Cavs ellen. Viszont a Warriors-Cavs döntő érdekes lesz, ott szvsz nem nyerhet a Cavs, James ide vagy oda, nem látok rá sok esélyt.
több mint 10 éve
pierce dobása... wow
több mint 10 éve
Hát sajnos kiesett a Grizzlies, pedig 2-1-nél még reménykedtem, hogy itt akár döntő is lehet. De ilyen SG/SF felhozatallal nem lehet még konferenciát se nyerni, nemhogy bajnokságot. Jeff Greent is elhoztuk, aki nem is játszott rosszul miután Memphisbe került, majd kiszorult a padra... Nem csoda, hogy egy Lee-Allen duóval alig tudunk pontot termelni, ha a magasaink ellen megtalálják az ellenszert. Jövőre nagy szükség lenne a padra egy olyan PF-re aki tud triplázni, illetve egy scorer SG/SF-re, mert bár minden tiszteletem Vince Carteré, de ahogy láttam, nála ez az év volt az, ami után abba kéne hagyni. Teljesen belassult, egész évben téglázott.Holnap este viszont nagyon parázs kis meccs elé nézünk, két elképesztően unszimpatikus csapattal. Azért lenne jó talán a Clippers továbbjutása, mert ha jól tudom rühellik egymást a Warriors-szal, aztán láthatnánk egy jó kis szó szerint vérre menő nyugati döntőt.