Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

NBA

32 feliratkozó

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 207 — Cowboys fan
Nem ez volt az évszázad döntője, bár legalább most a jobb nyert.
gaben
mindig a jobb csapat nyer
4 meccses párharcon meg főleg
eaglesmcnabb
vagy a màkosabb
gaben
egyszer valami sportstatisztikai oldal adott egy elemzést arra vonatkozóan, hogy miért kisebb a valószínűsége annak, hogy az esélytelenebb nyerjen (hosszú távon) a kosárlabdában, mint pl az amerikai futballban.
nagyjából annyi a lényege, hogy minél többször ismétlődik ugyanaz a dolog (pl egy támadás), annál nagyobb a valószínűsége, hogy a képzettebb/jobb csapat javára dől el ezek összessége.
egy-egy meccsen el lehet kapni a jobbat, de mondjuk egy best-of-seven szériában már nehezebb, és itt jön be az, hogy azért a szerencsének nincs túl fontos szerepe.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 044 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
gaben
eaglesmcnabb
vagy a màkosabb

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 216 — The Mathematician
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/19190520_310970936012619_8416927090204475392_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=3WG0YP3ZEjUQ7kNvwF1kjs8&_nc_oc=Adq0bbHr1IGlq125E8hHt0bdeyZlyL8XjMT49UafFj1wcSsplEtLAZhAPzuQtjb-0xQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=lis7bAQCfMPHi-MAHFOuCQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af8piilw2kvgBVZyBd-A0I9noIT0LBD2pFs_lVJpGhC_8Q&oe=6A47C0D5
4,9 Mio. Aufrufe · 11 Reaktionen | Warriors shredded the Cavs. | Cycle
Warriors shredded the Cavs.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 488 — je suis poloska
gaben

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 044 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 529 — #NoStress
LeBron döntőbeli statjai:

33.6 PPG (63% TS), 12.0 RPG, 10.0 APG, 1.4 SPG, 1.0 BPG

És semmit sem ér vele.

Jughead
Ezért csapatsport a kosárlabda. 😊

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 802
LeBron döntőbeli statjai:

33.6 PPG (63% TS), 12.0 RPG, 10.0 APG, 1.4 SPG, 1.0 BPG

És semmit sem ér vele.

Sajnos Durant sok volt ennek a Cavs-nek. Ő is brutális számokat hozott, és nem volt hajlandó rontani. Pedig borzalmas shot selectionje volt a döntőben, mondjuk neki lett igaza.
több mint 9 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Na csak összehozták 😊
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 529 — #NoStress
Nem kisebb hanem nagyobb számítási hiba történt azt hiszem.
Szóval 16-1 / 16-2-re gondoltam de nyilván akik okosabbak nalam rá is jöttek 😀
Toca
Még jó, hogy nem foglalkozol számokkal hivatásszerűen. 😛

több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 20 737 — Vikings fan
Nem kisebb hanem nagyobb számítási hiba történt azt hiszem.
Szóval 16-1 / 16-2-re gondoltam de nyilván akik okosabbak nalam rá is jöttek 😀
több mint 9 éve
azért a legacy szempontjából a 73-9 mellé baromi erős lett volna a 16-0, talán-talán elhomályosíthatta volna a 1-3-ról való csúfos bukást, már csak ezért is érdemes lett volna komolyabban venni ezt a 4. meccset
nem tudom mikor jut egy csapat (vagy maga a GSW) még egyszer ilyen lehetőséghez

persze, ha köv években zsinórban 3szor behúzzák a bajnokságot, akkor ez már senkit se fog érdekelni, de én azért remélem ez nem következik be 😊
ZERO_L
Nem szabad elsietni, idén felteszik a 14-2-t /15-1-et hogy legyen még 2 évük megdönteni.
Toca
?

15-1, akkor lehet ha nincs több meccs. 14-2 meg sehogy. 😀 Úgy érzem itt egy kisebb számítási hiba történt. 😀
Jughead
volt már csapat 15-1el bajnok 😉
egyébként csak annyi kell hogy módosítsák a kiírást 😀
de jelenleg igen 16 győzelem kell
szal 16-1, 16-2 😀

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 802
azért a legacy szempontjából a 73-9 mellé baromi erős lett volna a 16-0, talán-talán elhomályosíthatta volna a 1-3-ról való csúfos bukást, már csak ezért is érdemes lett volna komolyabban venni ezt a 4. meccset

persze, ha köv években zsinórban 3szor behúzzák a bajnokságot, akkor ez már senkit se fog érdekelni, de én azért remélem ez nem következik be 😊
ZERO_L
Nem szabad elsietni, idén felteszik a 14-2-t /15-1-et hogy legyen még 2 évük megdönteni.
Toca
?

15-1, akkor lehet ha nincs több meccs. 14-2 meg sehogy. 😀 Úgy érzem itt egy kisebb számítási hiba történt. 😀
több mint 9 éve

ZERO_L
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 217 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Biztos nem hoz egy fillért se az Oakland-i meccs. 😉

több mint 9 éve
Ez szép volt a Cavstől, csak túl későn.
Hendrix
Nem mondanám, sztem simán megismétlődhet a tavalyi.
tenorx
Annyira jó, hogy mindenki temeti a Cavst hoznak egy meccset és már mindenki forditasról beszél. 😀
Ezt a GSW-t senki nem veri meg 4x zsinórban sima 4-1 lesz esetleg ha meg raszolnak a fülekre 4-2-re felengedik őket a show kedvéért.
Toca
Hát én a második meccs után is azt mondtam, hogy nem temetném ezt a Cavst.
tenorx
Én a 3. utánról beszéltem.
több mint 9 éve
dawyd728 4 273
James helyében Curry számára a következő előtt is rendelnék nőket. Kár, h otthon játszanak, így nehéz lesz az asszony miatt.

Cavs előtt le a kalappal. Pont az ellenkezőjére számítottam.
több mint 9 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Hendrix
tenorx
Annyira jó, hogy mindenki temeti a Cavst hoznak egy meccset és már mindenki forditasról beszél. 😀
Ezt a GSW-t senki nem veri meg 4x zsinórban sima 4-1 lesz esetleg ha meg raszolnak a fülekre 4-2-re felengedik őket a show kedvéért.
Toca
Hát én a második meccs után is azt mondtam, hogy nem temetném ezt a Cavst.
több mint 9 éve
Hendrix
tenorx
több mint 9 éve
Nézhetelen meccsvolt, allstar hangulat...
Következő meccs érdekesebb lesz, ha hozza a cavs akkor ők az eselyésebbek a végére.
braxa88
???
A legérdekesebb meccs volt, főleg a vége tetszett. 😀

több mint 9 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Hendrix
több mint 9 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117

Szerkesztette: Hendrix

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
Nézhetelen meccsvolt, allstar hangulat...
Következő meccs érdekesebb lesz, ha hozza a cavs akkor ők az eselyésebbek a végére.
több mint 9 éve
kiszakadt a zsák, nem kicsit :S

több mint 9 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Mit tippeltek?
Meglesz a sweep, vagy kivárják a hazai közönséget? 😀