NBA
32 feliratkozó
több mint 9 éve
egyszer valami sportstatisztikai oldal adott egy elemzést arra vonatkozóan, hogy miért kisebb a valószínűsége annak, hogy az esélytelenebb nyerjen (hosszú távon) a kosárlabdában, mint pl az amerikai futballban.vagy a màkosabbNem ez volt az évszázad döntője, bár legalább most a jobb nyert.mindig a jobb csapat nyer
gaben
4 meccses párharcon meg főleg
eaglesmcnabb
gaben
nagyjából annyi a lényege, hogy minél többször ismétlődik ugyanaz a dolog (pl egy támadás), annál nagyobb a valószínűsége, hogy a képzettebb/jobb csapat javára dől el ezek összessége.
egy-egy meccsen el lehet kapni a jobbat, de mondjuk egy best-of-seven szériában már nehezebb, és itt jön be az, hogy azért a szerencsének nincs túl fontos szerepe.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
vagy a màkosabbNem ez volt az évszázad döntője, bár legalább most a jobb nyert.mindig a jobb csapat nyer
gaben
eaglesmcnabb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Nem ez volt az évszázad döntője, bár legalább most a jobb nyert.mindig a jobb csapat nyer
gaben
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Nem ez volt az évszázad döntője, bár legalább most a jobb nyert.
több mint 9 éve
LeBron döntőbeli statjai:Ezért csapatsport a kosárlabda. 😊
33.6 PPG (63% TS), 12.0 RPG, 10.0 APG, 1.4 SPG, 1.0 BPG
És semmit sem ér vele.
Jughead
több mint 9 éve
LeBron döntőbeli statjai:33.6 PPG (63% TS), 12.0 RPG, 10.0 APG, 1.4 SPG, 1.0 BPG
És semmit sem ér vele.
Sajnos Durant sok volt ennek a Cavs-nek. Ő is brutális számokat hozott, és nem volt hajlandó rontani. Pedig borzalmas shot selectionje volt a döntőben, mondjuk neki lett igaza.
több mint 9 éve
Na csak összehozták 😊
több mint 9 éve
Nem kisebb hanem nagyobb számítási hiba történt azt hiszem.Még jó, hogy nem foglalkozol számokkal hivatásszerűen. 😛
Szóval 16-1 / 16-2-re gondoltam de nyilván akik okosabbak nalam rá is jöttek 😀
Toca
több mint 9 éve
Nem kisebb hanem nagyobb számítási hiba történt azt hiszem. Szóval 16-1 / 16-2-re gondoltam de nyilván akik okosabbak nalam rá is jöttek 😀
több mint 9 éve
volt már csapat 15-1el bajnok 😉?azért a legacy szempontjából a 73-9 mellé baromi erős lett volna a 16-0, talán-talán elhomályosíthatta volna a 1-3-ról való csúfos bukást, már csak ezért is érdemes lett volna komolyabban venni ezt a 4. meccsetNem szabad elsietni, idén felteszik a 14-2-t /15-1-et hogy legyen még 2 évük megdönteni.
nem tudom mikor jut egy csapat (vagy maga a GSW) még egyszer ilyen lehetőséghez
persze, ha köv években zsinórban 3szor behúzzák a bajnokságot, akkor ez már senkit se fog érdekelni, de én azért remélem ez nem következik be 😊
ZERO_L
Toca
15-1, akkor lehet ha nincs több meccs. 14-2 meg sehogy. 😀 Úgy érzem itt egy kisebb számítási hiba történt. 😀
Jughead
egyébként csak annyi kell hogy módosítsák a kiírást 😀
de jelenleg igen 16 győzelem kell
szal 16-1, 16-2 😀
több mint 9 éve
?azért a legacy szempontjából a 73-9 mellé baromi erős lett volna a 16-0, talán-talán elhomályosíthatta volna a 1-3-ról való csúfos bukást, már csak ezért is érdemes lett volna komolyabban venni ezt a 4. meccsetNem szabad elsietni, idén felteszik a 14-2-t /15-1-et hogy legyen még 2 évük megdönteni.
persze, ha köv években zsinórban 3szor behúzzák a bajnokságot, akkor ez már senkit se fog érdekelni, de én azért remélem ez nem következik be 😊
ZERO_L
Toca
15-1, akkor lehet ha nincs több meccs. 14-2 meg sehogy. 😀 Úgy érzem itt egy kisebb számítási hiba történt. 😀
több mint 9 éve
azért a legacy szempontjából a 73-9 mellé baromi erős lett volna a 16-0, talán-talán elhomályosíthatta volna a 1-3-ról való csúfos bukást, már csak ezért is érdemes lett volna komolyabban venni ezt a 4. meccsetNem szabad elsietni, idén felteszik a 14-2-t /15-1-et hogy legyen még 2 évük megdönteni.
ZERO_L
több mint 9 éve
azért a legacy szempontjából a 73-9 mellé baromi erős lett volna a 16-0, talán-talán elhomályosíthatta volna a 1-3-ról való csúfos bukást, már csak ezért is érdemes lett volna komolyabban venni ezt a 4. meccsetnem tudom mikor jut egy csapat (vagy maga a GSW) még egyszer ilyen lehetőséghez

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Biztos nem hoz egy fillért se az Oakland-i meccs. 😉
több mint 9 éve
Én a 3. utánról beszéltem.Hát én a második meccs után is azt mondtam, hogy nem temetném ezt a Cavst.Annyira jó, hogy mindenki temeti a Cavst hoznak egy meccset és már mindenki forditasról beszél. 😀Ez szép volt a Cavstől, csak túl későn.Nem mondanám, sztem simán megismétlődhet a tavalyi.
Hendrix
tenorx
Ezt a GSW-t senki nem veri meg 4x zsinórban sima 4-1 lesz esetleg ha meg raszolnak a fülekre 4-2-re felengedik őket a show kedvéért.
Toca
tenorx
több mint 9 éve
dawyd728
4 273
James helyében Curry számára a következő előtt is rendelnék nőket. Kár, h otthon játszanak, így nehéz lesz az asszony miatt. Cavs előtt le a kalappal. Pont az ellenkezőjére számítottam.
több mint 9 éve
Hát én a második meccs után is azt mondtam, hogy nem temetném ezt a Cavst.Annyira jó, hogy mindenki temeti a Cavst hoznak egy meccset és már mindenki forditasról beszél. 😀Ez szép volt a Cavstől, csak túl későn.Nem mondanám, sztem simán megismétlődhet a tavalyi.
Hendrix
tenorx
Ezt a GSW-t senki nem veri meg 4x zsinórban sima 4-1 lesz esetleg ha meg raszolnak a fülekre 4-2-re felengedik őket a show kedvéért.
Toca
több mint 9 éve
Annyira jó, hogy mindenki temeti a Cavst hoznak egy meccset és már mindenki forditasról beszél. 😀Ez szép volt a Cavstől, csak túl későn.Nem mondanám, sztem simán megismétlődhet a tavalyi.
Hendrix
tenorx
több mint 9 éve
Nézhetelen meccsvolt, allstar hangulat...???
Következő meccs érdekesebb lesz, ha hozza a cavs akkor ők az eselyésebbek a végére.
braxa88
A legérdekesebb meccs volt, főleg a vége tetszett. 😀
több mint 9 éve
Ez szép volt a Cavstől, csak túl későn.Nem mondanám, sztem simán megismétlődhet a tavalyi.
Hendrix
több mint 9 éve
Nézhetelen meccsvolt, allstar hangulat...Következő meccs érdekesebb lesz, ha hozza a cavs akkor ők az eselyésebbek a végére.
több mint 9 éve
kiszakadt a zsák, nem kicsit :S
több mint 9 éve
Mit tippeltek?Meglesz a sweep, vagy kivárják a hazai közönséget? 😀