NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
a Cavs volt az aki sorozatban lotteryt nyert 😀
bár a tavalyi lottery győztese a minny mer Loveért 2 1/1et kaptak 😀Negritis
Abszolút ért annyit amúgy... Továbbra is egy win-win csere volt az. 😉Jughead
kivéve ha a Cavs nem nyeri meg az NBA-t ÉS Love is lelép
akkor semmit nem ért vele a Cavs, sőőt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Sajna az elsőt buktuk és lehet Howard is out...... nem biztos, hogy lesz egyáltalán esély....

Eközben, a Wolves az NBA Edmontonja (az Oilers is sorozatban nyerte meg a lotteryket az NHL-ben, egyenlőre mérsékelt sikerrel van eredményük belőle, talán most áll össze ott olyan stáb ami ad reményt).

www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nba-sorozatban-a-harmadik-11-es-kothet-ki-minnesotaban-2414605dande
A Wolves nem lotteryket nyert sorozatban, hanem Love-ért több olyan játékost kapott, akit a CAVS előzőleg 1/1-re húzott.
Most nyerte csak meg a lotteryt.

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Sajna az elsőt buktuk és lehet Howard is out...... nem biztos, hogy lesz egyáltalán esély....

Eközben, a Wolves az NBA Edmontonja (az Oilers is sorozatban nyerte meg a lotteryket az NHL-ben, egyenlőre mérsékelt sikerrel van eredményük belőle, talán most áll össze ott olyan stáb ami ad reményt).

www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nba-sorozatban-a-harmadik-11-es-kothet-ki-minnesotaban-2414605dande
azért arra tényleg mutass rá, hogy a wolves mikor nyert utoljára lotteryt? mikor húzott 1/1 legutoljára?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
bár a tavalyi lottery győztese a minny mer Loveért 2 1/1et kaptak 😀Negritis
Abszolút ért annyit amúgy... Továbbra is egy win-win csere volt az. 😉
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
bár a tavalyi lottery győztese a minny mer Loveért 2 1/1et kaptak 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....

www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nba-sorozatban-a-harmadik-11-es-kothet-ki-minnesotaban-2414605
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
Warriors - Rockets 4-2
Cavs - Hawks 4-2

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak azért is: GSW-Rockets 2-4 😛
Cavs-Hawks mindegy, de legyen 3-4 😀

Fly Rockets Fly!!!!!!!!!
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 468 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Warriors - Rockets 4-1
Cavs - Hawks 4-3 (de jobban örülnék egy fordított eredménynek)

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Dubs - Rockets 4-0
Cavs - Hawks 4-1

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Golden State Warriors - Houston Rockets 4-3
Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers 4-2
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Golden State Warriors - Houston Rockets 4-2
Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers 3-4

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Dubs - Rockets 4-1
Cavs - Hawks 4-3

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Tipp?

GSW - HOU 4-0 (max 4-1)

Curryék 2 vereség után megtalálták az ellenszer a Conley-Allen-Lee trió ellen, most Terry, Prigioni, Harden meg ezek fogják őket védeni 😀😀😀 Ariza jó védő, de ő egyedül kevés lesz szerintem.
Másik oldalról: Harden Redickék után meg megkapja Thompsont, Iguodalát. Nálam ez simának tűnik.

ATL - CLE 4-3
több mint 10 éve
Idén is (mint tavaly) 1. és 2. kiemelt játszik mindkét főcsoport döntőben.
Azért ez sem sűrű.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ez tetszik 😀 összejön a Curry Harden találkozó, remélem utóbbi csapatának sikerével. 20 év után éppen ideje Olajuwonék nyomába lépni 😀
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
a clippers meg durván nincs ott fejbenDexxter Tailor
Ennél a nevetséges egykezes alley-oop kisérletnél jobban ezt semmi nem mutatta volna meg...

több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
prigioni durván tolja, a clippers meg durván nincs ott fejben

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Hát sajnos kiesett a Grizzlies, pedig 2-1-nél még reménykedtem, hogy itt akár döntő is lehet. De ilyen SG/SF felhozatallal nem lehet még konferenciát se nyerni, nemhogy bajnokságot. Jeff Greent is elhoztuk, aki nem is játszott rosszul miután Memphisbe került, majd kiszorult a padra... Nem csoda, hogy egy Lee-Allen duóval alig tudunk pontot termelni, ha a magasaink ellen megtalálják az ellenszert. Jövőre nagy szükség lenne a padra egy olyan PF-re aki tud triplázni, illetve egy scorer SG/SF-re, mert bár minden tiszteletem Vince Carteré, de ahogy láttam, nála ez az év volt az, ami után abba kéne hagyni. Teljesen belassult, egész évben téglázott.

Holnap este viszont nagyon parázs kis meccs elé nézünk, két elképesztően unszimpatikus csapattal. Azért lenne jó talán a Clippers továbbjutása, mert ha jól tudom rühellik egymást a Warriors-szal, aztán láthatnánk egy jó kis szó szerint vérre menő nyugati döntőt.Duff
Viszont én a Clippersben abszolút nem látom, hogy meg tudja nehezíteni a Warriors dolgát. Márpedig én most a szoros párharcokért szurkolok.

Persze a másik ágon meg az Atlantát vélem esélytelennek a Cavs ellen. Viszont a Warriors-Cavs döntő érdekes lesz, ott szvsz nem nyerhet a Cavs, James ide vagy oda, nem látok rá sok esélyt.[/b]Stez
Szegény James, megint gyűjtögeti a nagy-döntő vereségeket. 😀😀😀

több mint 10 éve
Szerintem meg pont hogy az Atlantának tökéletes a matchup. Teague tuti jobb lesz, mint a Wizards ellen, nem Wall fogja fogni, hanem Irving, aki szar védő, ráadásul sérült is. James-re is tökéletes Caroll vagy ki a tököm. Innentől kezdve meg meg van lőve szerintem a Cavs, majd JR meg Shumpert hajigálja a hármasokat. Persze nyilván James átlagolni fog 25 pontot, de szerintem szar hatékonysággal.Duff
Vagy 45-t. 😉

több mint 10 éve
Szerintem meg pont hogy az Atlantának tökéletes a matchup. Teague tuti jobb lesz, mint a Wizards ellen, nem Wall fogja fogni, hanem Irving, aki szar védő, ráadásul sérült is. James-re is tökéletes Caroll vagy ki a tököm. Innentől kezdve meg meg van lőve szerintem a Cavs, majd JR meg Shumpert hajigálja a hármasokat. Persze nyilván James átlagolni fog 25 pontot, de szerintem szar hatékonysággal.
több mint 10 éve
Szerintem nyerni fog a Cavs, én 75% esélyt látok most, 4(5) csapatnál.

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát sajnos kiesett a Grizzlies, pedig 2-1-nél még reménykedtem, hogy itt akár döntő is lehet. De ilyen SG/SF felhozatallal nem lehet még konferenciát se nyerni, nemhogy bajnokságot. Jeff Greent is elhoztuk, aki nem is játszott rosszul miután Memphisbe került, majd kiszorult a padra... Nem csoda, hogy egy Lee-Allen duóval alig tudunk pontot termelni, ha a magasaink ellen megtalálják az ellenszert. Jövőre nagy szükség lenne a padra egy olyan PF-re aki tud triplázni, illetve egy scorer SG/SF-re, mert bár minden tiszteletem Vince Carteré, de ahogy láttam, nála ez az év volt az, ami után abba kéne hagyni. Teljesen belassult, egész évben téglázott.

Holnap este viszont nagyon parázs kis meccs elé nézünk, két elképesztően unszimpatikus csapattal. Azért lenne jó talán a Clippers továbbjutása, mert ha jól tudom rühellik egymást a Warriors-szal, aztán láthatnánk egy jó kis szó szerint vérre menő nyugati döntőt.Duff
Viszont én a Clippersben abszolút nem látom, hogy meg tudja nehezíteni a Warriors dolgát. Márpedig én most a szoros párharcokért szurkolok.

Persze a másik ágon meg az Atlantát vélem esélytelennek a Cavs ellen. Viszont a Warriors-Cavs döntő érdekes lesz, ott szvsz nem nyerhet a Cavs, James ide vagy oda, nem látok rá sok esélyt.

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
pierce dobása... wow
több mint 10 éve

Holnap este viszont nagyon parázs kis meccs elé nézünk, két elképesztően unszimpatikus csapattal. Azért lenne jó talán a Clippers továbbjutása, mert ha jól tudom rühellik egymást a Warriors-szal, aztán láthatnánk egy jó kis szó szerint vérre menő nyugati döntőt.