NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
howard marad 13ig orlandoban. gratulálok neki...
több mint 12 éve
ez a gerald green szimpatikus egy gyerek. remélem marad, és a teljes szerződés után is megmarad lelkesedése 😊kevesebb mint 8 óra és kiderül h ki merre. remélem howard marad a seggén idény végéig.
BE SMART BILLY!!
több mint 12 éve
lemondott a Knicks főedzőjejjncaailyen hírre kell hazaérni 😊
csakhogy még mindig van egy Dolanünk...
jöjjön csak Sloan bácsi
több mint 12 éve
lemondott a Knicks főedzőjejjncaapedig reméltem h jó sokáig fogja d'antoni boldogítani spike leet 😊
több mint 12 éve
lemondott a Knicks főedzője
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Westbrooknak amennyire sokat adott a természet atletikumból, annyire keveset észből...
több mint 12 éve
marci
1 023
nagyon megakartak válni montatol. nem igazán értem, h egy túlkoros ember és egy folyamatosan sérült center mért érte meg a warriorsnak. de akkor legalább maradt volna udoh. nem örülöka.kacsaJa, elég szar tréd így a Dubsnak, hogy Udoh-t került bele és nem pl. Dorell Wright.
több mint 12 éve
nagyon megakartak válni montatol. nem igazán értem, h egy túlkoros ember és egy folyamatosan sérült center mért érte meg a warriorsnak. de akkor legalább maradt volna udoh. nem örülök
több mint 12 éve
Monta Ellis traded to Bucks, Stephen Jackson to Warriorsdafuq
ja és Bogut is megy Kaliforniába
http://espn.go.com/nba/story/_/id/7683412/milwaukee-bucks-trade-andrew-bogut-stephen-jackson-golden-state-warriors-monta-ellis-source-says
több mint 12 éve
Sixers:Knicks 8 emberrel is simán verve 106-94 (Utazás miatt sajnos lemaradtam róla, de majd később bepótlom.)
Turner 24 pont, 15 lepattanó (igaz 5 eladott labda)
Lou 28 pont, Iggy 19 pont, 7 lepattanó, 8 assist
Holiday 2/14-e azért nem vmi pofás. 😀
3 meccses győzelmi széria, de a köv 3 meccsünk az Indiana, a Miami és a Bulls ellen lesz. Jó lenne nem 0-3-al zárni.
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=nOzo4pHTZ-MAzt hittem fejest ugrik a gyűrűbe
Kilencujjú járási Jeremy Linünk nem gyenge tömést mutatott az éjjel a Houston ellen 😀shawnka
több mint 12 éve
megküzd a szerződésért 😊
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=nOzo4pHTZ-MKilencujjú járási Jeremy Linünk nem gyenge tömést mutatott az éjjel a Houston ellen 😀
több mint 12 éve
Rubio szezonjának annyi... nagyon megszerettem ismét ezt a Minnesottát, a Garnett éra óta nem nagyon követtem a dolgokat, de idén ismét szurkolok nekik, hogy megcsípjék a 8.ik helyet, bár nem lesz egyszerű. ACL szalag szakadása van, amiből felépülni nagyon nehéz tudtommal, remélem jövőre már 100%-os lesz és nem lesz semmi baja, mert idén meglepően jól játszott.kisvanek4Nah basszus... Spurs drukkerként is komolyan sajnálom, mert ez a Minnesota szerethető csapat és szurkoltam/szurkolok, hogy meglegyen a playoff erre kidől a csapat egyik alapja. Kár érte, de a 8. hely azért talán megfogható.
több mint 12 éve
Rubio szezonjának annyi... nagyon megszerettem ismét ezt a Minnesottát, a Garnett éra óta nem nagyon követtem a dolgokat, de idén ismét szurkolok nekik, hogy megcsípjék a 8.ik helyet, bár nem lesz egyszerű. ACL szalag szakadása van, amiből felépülni nagyon nehéz tudtommal, remélem jövőre már 100%-os lesz és nem lesz semmi baja, mert idén meglepően jól játszott.
több mint 12 éve
Sixers:Az elmúlt 30 napban erősen hullámvölgyben volt a csapat, de talán most már kilábalunk belőle.
Egy fáradt Boston-t ütöttünk 30+-al majd a Jazz-t verünk 10+-al.
Turner a legutóbbi 3 meccsen kezdőként lépett a pályára:
1. meccset nagyon benézte: 1/12 mezőnyből, de legalább leszedett 12 lepattanót és kiosztott 4 gólpasszt
2. meccs: 11/19, 26 pont, 9 lepattanó, 2 assist
3. meccs: 7/12, 16 pont, 12 lepattanó, 6 assist
Nagyon nem lenne rossz, ha tudná hozni a 15-10-5 körüli meccseket.
Hawes szerdán talán visszatérhet. Legutóbbi 27 meccsünkből 25-öt kihagyott.
több mint 12 éve
a Hornets is megpróbálkozik a maga Lin-szorijával, felhívták Jeff Foote-t az első csapatba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A Ewing-era óta kb ez van... Talán Jalen Rose mondta anno, hogy "nem értem miért vagyunk ilyen rosszak, megcsináltam a csapatot az NBA-s PC játékban és az egyik legjobb az overall-unk". Vagy valami ilyesmi, nem tudom már pontosan.DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Azért sajnálom Anthonyt. Képességeit tekintve csapata legjobbja, de amikor volt a Knicks pocsékul játszott. Amikor nem volt jött a Linmánia. Visszatért és megint pocsék a csapat... Pedig minden adva lenne a jó szerepléshez. Mély keret erős kispad (bár D'Antoni a szűk rotáció híve) gyenge Kelet és mégis 5 meccsre vannak attól. hogy elkerüljék a Bulls/Heat első körös meccset ahol nem tennék rájuk sok pénzt.Futni kéne, de azzal a jóllakott óvodás képpel nehéz 😊gdavidAnthony meg valami egészen kritikán aluli amit csinál.Cowboykarcsinem igazán találja a helyét D'Antoni játékrendszerében.deyell
több mint 12 éve
Futni kéne, de azzal a jóllakott óvodás képpel nehéz 😊Anthony meg valami egészen kritikán aluli amit csinál.Cowboykarcsinem igazán találja a helyét D'Antoni játékrendszerében.deyell
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
deyell
11 702
Anthony meg valami egészen kritikán aluli amit csinál.Cowboykarcsinem igazán találja a helyét D'Antoni játékrendszerében.
choose life
több mint 12 éve
Bár nem tagadom hogy nem vagyok elfogulatlan Stoudemireal kapcsolatban de volt szerencsém megnézni a Knicks Dallas elleni derbijét,és hát eléggé megsajnáltam régi ismerősöm mert rajta kívül mindenki más vagy szimplán szart az egészbe vagy csak egyszerűn nagyon gyenge volt.Anthony meg valami egészen kritikán aluli amit csinál.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Annyi faszipántos fiatal irányitó van, hogy megint kezdett lázba hozni az NBA.
több mint 12 éve
ezt Irving mondta, szóval messze van a hivatalostól.Mike Krzyzewski will return as Team USA coach in 2016 Olympics. (Dan Kadar)GogoLondonban is ő lesz az edző?
Más: Ty Lawson elképesztő egy ideje.valaki2