NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
öööö izé, érdekes lett kicsit a meccs vége...
volt nem létező időkérés, összevissza kulcsfaltok, na.sapka
Pirinyót súlyos volt a bíráskodás, de a Bulls nem érdemelt többet, mint amit ma kapott. Annyira gyenge volt ez a meccs, hogy jellemezni se tudom. Arra a kérdésre hogy milyen volt ez a meccs, jelenleg annyit tudnék mondani, hogy öööööö. Belengették, hogy Thibodeau szezon végén Lakers edző lesz, de ezt a szezont nem tudja kimagyarázni. David Moyes se rossz edző, az Everton az ő szintje, amikor azt várják tőle, hogy a 10. hely helyett hozza be a csapatot a 6. helyre, nincs nála jobb. Bajnoki címhez kevés. Persze ha a gyűrű mellől nem tudják bedobni a srácok, akkor az edző kb. tehetetlen. 21 triplát dobtak a meccsen, abból sztem 17-nél ember nem volt a közelbe. Így csak 9-et bedobni siralmas. A Wizards a végén döntős lesz?füligjimmy
 twitter.com/diamond83/status/597526723610038272

Blatt 0 időkérés birtokában időt kér, ami technikai. Csak 6-7 alkalommal csapkodta össze a kezeit, mire valaki elrángatta. Véletlenül nem vették észre. Atyaisten.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
volt nem létező időkérés, összevissza kulcsfaltok, na.sapka
Pirinyót súlyos volt a bíráskodás, de a Bulls nem érdemelt többet, mint amit ma kapott. Annyira gyenge volt ez a meccs, hogy jellemezni se tudom. Arra a kérdésre hogy milyen volt ez a meccs, jelenleg annyit tudnék mondani, hogy öööööö. Belengették, hogy Thibodeau szezon végén Lakers edző lesz, de ezt a szezont nem tudja kimagyarázni. David Moyes se rossz edző, az Everton az ő szintje, amikor azt várják tőle, hogy a 10. hely helyett hozza be a csapatot a 6. helyre, nincs nála jobb. Bajnoki címhez kevés. Persze ha a gyűrű mellől nem tudják bedobni a srácok, akkor az edző kb. tehetetlen. 21 triplát dobtak a meccsen, abból sztem 17-nél ember nem volt a közelbe. Így csak 9-et bedobni siralmas. A Wizards a végén döntős lesz?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
volt nem létező időkérés, összevissza kulcsfaltok, na.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
A büntetők eddig 22 a 9 ellenében, a meccs egy pontján 16-3. Mozgovot ki kellett volna pontozni a 4. negyed elején, és csak a kareteütéseit számoltam. De ezt a Cavst ki kellett volna herélni a 3. negyed végén. Ott volt a penge Mirotic kezében. Ha zakó lesz a vége, senkire nem lehet fogni, szánalmas teljesítmény volt, bajnokesélyes csapat nem hagyhat ki zsinórban 14 dobást.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
A bulls-cavs mellett a clips rockets párharcot követem a második körben, de ekkora egy vicc slashing csapatot mint a Rockets, nem is értem hogy jutottak idáig, nincs ember a csapatban aki épkézláb tudna dobni 😮; és még így is van sanszuk a clips ellen
mert ott játszik egy bizonyos Heroball Jamaal, aki 20 pontot hozott valami 30 kísérletből... a második meccsen úgy hogy a clips kb. végig dominált.
Megjegyzem amennyire végtelenül ellenszenves volt Griffin a karrierje elején, most hogy fogyóban a lába egész jól megtanult mezőnyből játszani, hatalmas rájátszása van! Kicsit szurkolok is neki, hogy menjenek még egy kört, nagyon tetszetősen dolgozik, gürizik, és már közel sem olyan fakezű.

Aztán elolvastam az Aldridge SnT for Griffin pletykát 😮 😮

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Scott Foster lesz a bíró a mai Bulls-Cavs meccsen. Ha van bundabíró az NBA-ben, akkor ő az. Volt 4-5 meccset befolyásoló fújás múltkor is (Bronbron támadóját befújták védőnek a 2. negyed közepén, 3 faulttal ülnie kellett volna, mindegy). Most nem bízzák a "véletrenre". Bronbron minimum 12-szer fog büntetőzni, ezt megfogadtam, tanácsolom mindenkinek, tegyen erre párszáz forintot.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Akkor pontosabban! 7. meccs utolsó mp-ek James dobást ront, Rose megszerzi és behúzza a másik oldalon felette!!! W o_o

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Hátha azért Butler nem felejt el játszani, és hátha Thib nem felejti a padon Miroticot, a pályán meg a nulla pontos Hinrichot. James lehet elfáradt egy pirinyót a szezon végére, a HGH kúrát nem lehet csak úgy abbahagyni-újrakezdeni. Mennyit változtt a súlya ebben a szezonban? Plusz 3-4 kiló körül?
Biogenesis, bébi.
 uproxx.com/smokingsection/2015/02/did-bill-simmons-hint-that-lebron-james-took-a-steroid-vacation/

Egyébként Thib félelmetesen alkalmatlan egy rájátszásra. Egy 30 győzelmes csapatból ki tud préselni extra 15-öt az alapszakaszban, de ennyi. Felőlem mehet a szezon végén. Menni is fog, hacsak nem döntőzik a csapat.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
Mennyire bírnék egy 4-3 továbbjutást a Cavs ellen!!!! :cool:gaben
jobban örülnék egy 4-1-es párharcnak...rohadt erős most a Cavs, James hatalmas formában van, úgyhogy hamar véget kellene vetni ennek a párharcnak...bár nem tudom hány mérkőzést bír James ilyen hatalmas formában lejátszani...Klaci79
Hogy mi? Ha James csak átlagosan játszik ez a párharc 3-0. Az első meccsen csak szimplán gáz volt, a másodikon hozott egy átlagos teljesítményt, ma viszont? Szégyen gyalázat Irvinggel együtt...

Ennek ellenére az a tény, hogy egy ilyen botrányos Jamesszel és Irvinggel is volt esély a Cavs győzelmére sok jóval nem kecsegtet a Bullsnak a folytatásra... 😉Jughead
Jah a liga egyik legjobban védekező csapata ellen átlagos volt a 2. meccsen....na hagyjuk már. A 3. meccsből csak az első félidőt tudtam nézni, de ott se volt rossz.. nem rajta múlt...mondjuk az egyértelmű, hogy James túl sokat vállal magára, de Irving tényleg szar...mondjuk a Bulls-nak nem kell megmagyaráznia, hogy miért vezetnek 2-1-re
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
jobban örülnék egy 4-1-es párharcnak...rohadt erős most a Cavs, James hatalmas formában van, úgyhogy hamar véget kellene vetni ennek a párharcnak...bár nem tudom hány mérkőzést bír James ilyen hatalmas formában lejátszani...Klaci79
Hogy mi? Ha James csak átlagosan játszik ez a párharc 3-0. Az első meccsen csak szimplán gáz volt, a másodikon hozott egy átlagos teljesítményt, ma viszont? Szégyen gyalázat Irvinggel együtt...

Ennek ellenére az a tény, hogy egy ilyen botrányos Jamesszel és Irvinggel is volt esély a Cavs győzelmére sok jóval nem kecsegtet a Bullsnak a folytatásra... 😉
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
jobban örülnék egy 4-1-es párharcnak...rohadt erős most a Cavs, James hatalmas formában van, úgyhogy hamar véget kellene vetni ennek a párharcnak...bár nem tudom hány mérkőzést bír James ilyen hatalmas formában lejátszani...
Végre most Mirotic is bizonyított és Butler is jó volt, legalább támadásban...
Érdekes lesz Noah-nak az idegenbeli meccs...már az első kettőn és végig pfujolták, most aztán....😀
Rose pedig....hát pont ez a játék kellett végre ahhoz, hogy döntőbe kerülhessen a Bulls...
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Rose féle uccsó masodperces tripla elég durva volt.
jaj de jó 4.meccs lesz 😀braxa88
emberi időben! 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Rose féle uccsó masodperces tripla elég durva volt.
jaj de jó 4.meccs lesz 😀
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Mennyire bírnék egy 4-3 továbbjutást a Cavs ellen!!!! :cool:

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
NBA második kör podcastünk:

hosszabbitas.hu/amerikai/nba/double-play-3-nba-masodik-kor

you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
LeBron újra fejpántban, a Cavs hivatalos csatornája meg csinált egy ilyet:

t.co/7F9t7OQxST

Nézzétek meg nagyon beteg. 😀
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A legrosszabb az a tegnapi meccsben, hogy kb teljesen egyoldalúvá tette nyugatot, senki sem fogja a Warriorst igazán megizzasztani...

A Rockets-Clippers a Clippers nem létező cserepadja miatt amúgy is a Rocketsnek állt volna egy ilyen gyilkos 7 meccses széria után, de így egy sérült Paullal nem hiszem, hogy 1-nél többet tudnak hozni, de remélem nem lesz igazam.

A Warriors-Grizzlies szintén alapból kb 6 meccsen a Warriorsé lett volna, de Conley nélkül még a söprés is előfordulhat...

Hogy aztán a Rocketson átgyalogoljon a Warriors...

Bármennyire is nem szeretem a Spurst ha tegnap ők nyernek, akkor nyitottabb maradt volna nyugat, egy szerintem szintén klasszikus Warriors-Spurs főcsoport-döntővel így viszont lefutott.

Aztán lehet nem lesz igazam. 😀

Ja de cserébe kelet szerintem brutális lesz innentől. 😉Jughead
Ha valaki, akkor egy jó formában lévő Macik a Conley-Tony Allen duóval limitálhatná a Curry-Thompson párost. Gasol és Randolph pedig zúzhatna a palánk alatt. Talán lehet ebből egy izgalmas párharc mégflzoli
Csak Conley sérült és innen kihalt az egész.Toca
 www.nba.com/games/20150505/MEMGSW/gameinfo.html?ls=iref:nba:serieshubs:mid:seriesschedule#nbaGIboxscore

Valami ilyesmire gondoltam, mint ami a mai meccsen is volt. A cselezgetünk és tüzelgetünk ahol érjük taktika a Grizzlies ellen nem fog működni (persze ehhez nagyon kell Conley az tény)

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 111 — Vikings fan
A legrosszabb az a tegnapi meccsben, hogy kb teljesen egyoldalúvá tette nyugatot, senki sem fogja a Warriorst igazán megizzasztani...

A Rockets-Clippers a Clippers nem létező cserepadja miatt amúgy is a Rocketsnek állt volna egy ilyen gyilkos 7 meccses széria után, de így egy sérült Paullal nem hiszem, hogy 1-nél többet tudnak hozni, de remélem nem lesz igazam.

A Warriors-Grizzlies szintén alapból kb 6 meccsen a Warriorsé lett volna, de Conley nélkül még a söprés is előfordulhat...

Bármennyire is nem szeretem a Spurst ha tegnap ők nyernek, akkor nyitottabb maradt volna nyugat, egy szerintem szintén klasszikus Warriors-Spurs főcsoport-döntővel így viszont lefutott.

Ha valaki, akkor egy jó formában lévő Macik a Conley-Tony Allen duóval limitálhatná a Curry-Thompson párost. Gasol és Randolph pedig zúzhatna a palánk alatt. Talán lehet ebből egy izgalmas párharc mégflzoli
Csak Conley sérült és innen kihalt az egész.
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Végre a Clippers nem esett ki az első körben.
Jó kis párharc lesz a Rockets ellen.danyly
A franc se gondolta volna.gaben
Ha-ha.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Ha valaki, akkor egy jó formában lévő Macik a Conley-Tony Allen duóval limitálhatná a Curry-Thompson párost. Gasol és Randolph pedig zúzhatna a palánk alatt. Talán lehet ebből egy izgalmas párharc még

több mint 10 éve
4dam Philadelphia Eagles 155
Hawks - Wizards 4-3
Cavs - Bulls 4-3
Dubs - Grizzlies 4-0
Rockets - Clippers 4-1

Fly Eagles Fly!
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 468 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hawks - Wizards 2-4
Cavs - Bulls 3-4
Dubs - Grizzlies 4-1
Rockets - Clippers 4-2

több mint 10 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Hawks - Wizards 4-2
Cavs - Bulls 2-4
Dubs - Grizzlies 4-1
Rockets - Clippers 4-3

több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
na nem mintha a Spursnek nagyobb esélye lett volna a Warriors ellen 😊

egyébként
Hawks - Raptors 4-1
Cavs - Bulls 4-2
Dubs - Grizzlies 4-1
Rockets - Clippers 4-2Dexxter Tailor
Milyen Raptors?Sixo67
annyira rossz volt az a széria, hogy felőlem bárki továbbjuthatott volna 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 411 — LIGHTS OUT!
na nem mintha a Spursnek nagyobb esélye lett volna a Warriors ellen 😊

egyébként
Hawks - Raptors 4-1
Cavs - Bulls 4-2
Dubs - Grizzlies 4-1
Rockets - Clippers 4-2Dexxter Tailor
Milyen Raptors?